Снегът обърка трафика в Европа, замръзна море

Обилните снеговалежи, поледиците и ниските температури нарушиха наземния и въздушния трафик в редица европейски страни, сред които и България. Замръзна част от Адриатическо море в Хърватия.

Обратно в новината

Коментари - Снегът обърка трафика в Европа, замръзна море | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Имат си и даже не спират да работят и в снега и не се оплакват.Кореспонденцията на всички нива е предимно с писма. Всички датски пощальони са оборудвани с специални колелета,скутери, и пикапи в зависимост от разтоянията и районите които обслужват.Рекламите и вестниците са приоритет на частни фирми и също са редовни.Нормално е да има нежелани инциденти,велоалеите се опесъчават и осоляват ежедневно.Това си е нормална стандартна работа/и опесъчаването вкл./ и си е заплатена както много други професии,раздават им специално облекло.Като цяло датчаните не делят работата,заплащането е на ниво,съответно и данъците.уредена държава в полза на гражданите,това че са по студени като нация е типично за Скандинавия,но парното им работи целогодишно и не спира.има доста малко слънце през годината,но са толерантни и отзивчиви,поздравяват и се усмихват като те видят.

Замръзнало море при минус 7 или минус 12 градуса по Целзий?

На кой морето му е до колене. Те там, особено съседите им на юг, са все едни такива студени хора и без друго.

20 см и не са доволни? Явно размерът има значение!

като чета - и разбирам, че хората си имат пощальони дори през зимата и в затънтени заснежени места

Зима е, вие какво очаквате Дядо Коледа да ви го изчисти ли?Бюрата по труда да се организират и кой с каквото може да помага по региони.в криза е така.не гледайте другите държави,първо собствената трябва да се оправи.лопатата и отвън за загрявка.не гледайте Дания,Германия,от БГ трудно ще ги видите.Те ръсят солта още преди да падне снега.и нямат откъснати общини.Тук в БГняма здрави и поддържани пътища, там ти носят рекламата и писмата всеки ден в пощата.И знаеш защо плащаш високи данъци,и за коли и т.н.като цяло всички се стремят да работят и да получават.Всеки работи, шеф с работник са на 1 ниво и си помагат защото са зависими един от друг.тук има БИГ ШЕФ,ЗАМЕСТНИКА МУ,ТРИМА ИЛИ ЧЕТИРИМА КИБИЦИ СЛЕД НЕГО,И НЯКОЛКО РАБОТНИКА.И БРИГАДНАТА ОРГАНИЗАЦИЯ Е НА НИВО.ЕДИН РАБОТИ-ТРИМА ГЛЕДАТ,ЧЕТВЪРТИЯ ДАВА АКЪЛ.КАТО СЕ УМОРИ ГО СМЕНЯТ ДРУГИТЕ ТРИМА.

къде е сега СерГЕЙ за да се накара на немци, хървати и датчани, че не са "уловили снежинките във въздуха"????

това не е реплика на Сергей, а на Бобо тиквата, как не помните какво е казано преди 10 дни...

Не знам за кои училища говори авторът, но тези в Северен Рейн-Вестфали си работеха нормално. На летищата проблемът е, че снежната покривка трябва постоянно да се чисти от пистите и самолетите трябва да се размразяват със специални машини. И това води до забавянето на полетите.

само аз единствен булгарин съм в германия и нема снег тука беееее...аз пук сум в германия

абе нема таково нещо бре тука у германия нема снег аз живея тук и искам да го запомните това всички..аз пък живея в германияя...тралалаа..хахаахааааа..нема снег у германско хич..

Аз пък живея в Маями...тук пък изобщо не сме чували за сняг...тралала, тралала....:)))

Данчо сега ще се премести и в Маями. Преди време беше студент в Германия и Австрия, после се подвизава известно време във Варна, днес е в Германия. Общо взето, не особено богата фантазия и се буди всяка сутрин в с. Герман Софийско с отвити крака...

Къде им са технологиите, къде им е реда. Една зима по-яка ги удари и се посраха. Богати са. Да си постелят магистралите с евра или ги полеят с пентадифенилкорбодиокси...пирпилен. После да го дишат през лятото. Ами нашата продажна пропагандаторска пасмина /драскачите и теле-телевизионерите/, бягайте за интервюта от мястото на събитието. Тц, тц, тц..... .

А кво стана с глобалното затопляне ??? Май ще се окаже поредния балон за цицане на пари, като озоновата дупка, свинския грип и т. н.

Забележете при снежна покривка между 10-15 и 20 см са в бедствено положение и се отменят полети.

смотан...20см има на пистата! в града има около 40-50, но не и по улиците!

Абсолютно! А ние, по-неразвитите южняци се радваме на само 20-те см и псуваме, че закъсняваме за работа с 30мин ;) Целия свят върви тотално към идиокраси.

А да не говорим за правоговор и правопис. Цифра и число май са едно и също нещо за драскачите.

moreol

колко логически свързано заглавие и новина :д *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

"фрактури на 12 000 датски пощальона" - цяла Дания писма разнася еййййй че и сакатлък стана!!!!