Плевен - гара разпределителна за китайски стоки за Европа

В Плевен може да бъде изградена база за разпространение на китайски стоки в цяла Европа, съобщи зам.-кметът на общината Антон Босилков.

Обратно в новината

Коментари - Плевен - гара разпределителна за китайски стоки за Европа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Липсата на пари в общинските буджети не значи да си подлагаме задниците на китайците. давате ли си сметка за 'плзите" и за жълтата напаст, която ще завладее града Ви... Ба си тъпите общинари и днешни политици...,. Ха честито .. идва НОВА, китайска мафия в града Ви....

Хахаха, ще разтоварват корабите на плевенското пристанище, ще извозват стоките с влак до белоградчишката гара, а от там - със самолет до монтанското летище....

Баамааму, таман се зачудих как ще стигнат дотам китайските стоки, ама ти ме подсети, че на Кайлъка може да акостират контейнеровози. Бря, къде бил ключът от банята!

Значи Тони Босилков станал зам кмет... Бах изпуснал това.. ;)

Ще решат и проблема с бездомните кучета...

"Вместо да се стремят да вдигнат на крака българската промишленост...." късно е мой човекл КЪСНО!!!! С това заста,яващо население и тази масова емиграция, чалгаризация КАК ЩЕ СТАНЕ!? Китайците не са това което бяха-сега имат и технологии и пари. Дано не изпуснем и този влак, че май е последния!

АБЕ ТОЯ КМЕТ ПИТА ЛИ НЕГОВО ВЕЛИЧЕСТВО ДАЛИ МОЖЕ В ПЛЕВЕН ДА ИМА КОНТРАБАНДНА ГАРА 1 В ЕВРОПА. ЩОТО ПОСЛЕ ТРЯБВА ДА ИМА ОТЧИСЛЕНИЯ В % КЪМ СТОЛИЦАТА.

Браво!Един човек да мисли за хората какво ще ядат,не колко бързо и удобно ще стигат до черноморието(ако имат пари).