Европа ще реагира на варварството на ”Ислямската държава”

Влиятелни лидери на водещи европейски държави обявиха намеренията си да дадат отпор на настъплението на джихадистите и терора на "Ислямската държава".

Обратно в новината

Коментари - Европа ще реагира на варварството на ”Ислямската държава” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Важното е джепане да се харчи! Федералният резерв печата по три милиарда зелени гущери дневно! Откъде са натрупани 17-те трилиона дълг на Щатите, ако не от перманентните войни, които водят вече 60 и кусур години.

Единственото работещо решение е денонощни бомбандировки.Не пращане на никакви журналисти/шпиони/,както те ги наричат...И най важното алтернативи на петрола/отдавна го имате/.Никакви визи за елементи от ислямските страни,ембарго,замръзяване на сметки и тн мерки.

A кога европа ще реагира на варварството на БГ държава?!!

Очевидно, че Европа и нормалният свят трябва да реагират с по-голямо варварство, за да унищожат тази чума, защото тези изроди МРАЗЯТ ДЕМОКРАЦИЯТА, МИРА И СПОКОЙСТВИЕТО. Методът на Ганди НЕ важи прд тези изроди. На тях им трябват тирани и грешката на САЩ беше, че им ги отне - имам предвид Садам и Кадафи.

Бати пеалската реакция вади тази европа ... ще това ... ще онова и в крайна сметка нищо!

това което може да ,,направи,, убииството на един американски гражданин, не могат да го ,,направят,, хилядите жертви от други нации!!! говорим за ,,супернация,,???

Ще се сетите вие ама късно, ей прости хора. Когато ви е изгодно бързо се разбирате а сега чакахте с месеци, тъпанари

А кога ще реагира на варварствата на Украинската държава?

Е сега трябва да се намеси НАТ , а не да си приказват празни приказки и да си изкарват на много загрижени. Те с американците създадоха този хаос в арабските страни и те да си го оправят. На столчетата в Брюксел и по баровете с чаша уиски в ръка е лесно. Да пускат войските и да спрът тези изроди, че след 1-2 години вече ще са и в България а после и в Брюксел. Не да се занимават с калпавите и крадливи украинци .

що наj доброто ,което има за нас е див ислямизум в юзната ни суседка...

ама пак няма да се казвате Македония

Винаги са намирали способи за справедливи и демократични бомбандировки!

Я кула близнак, я обосновани предположения за химически оръжия...Сега заклан журналист. Нямат равни в сценариите.

То по улиците в зап. Европа градовете са пълни с араби. Сред белите голямата част са с липса на каквото и да е отношение към обществото.Проявен патриотизъм по закон=фашизъм.Само на евреи са дава да са патриоти. Вижте си

да ли твоето предложение се отнаса за хритянските араби също?

А кой ще реагира на варварствата на Запада?

Нека европа да се размърда и за Източна Украйна, където също умират хора ( с подкрепата на същата тази демократична Европа).

Защо Европа не обръща внимание към тази организация в Сирия, защо само в Ирак?

Тия касапи от ислямската държава да не се опитват да надминат Сталин. Трудно ще им е.....

що не реагира за журналистите в украйна

Абе чакайте Господа еурогейци и прочее демократи, това не са ли същите революционери и борци за свобода, които до вчера въоръжавахте и подкрепяхте срещу Асад? Така не бива да се извъртаме и отричаме от приятелите си. Че е малко циганска работа, както се вика.

Същите са, но сега се терористи, а не борци за свобода. И тук се пита, кой ги въоръжи и обучи? Май беше Чичо Сам.

Явно е време за КРЪСТОНОСНИ ПОХОДИ - 2.... Който не е разбрал - ИЛИ ТЕ, ИЛИ НИЕ!!! За да съществува "светското", "екстремизмът" трябва да се унищожи и изреже до корен... Просто няма друга алтернатива. Това е война, в която участват ВСИЧКИ и няма неутрални страни. Заравяйки главите си в пясъка, няма да избегнем проблема и заплахата...

няма да участва, защо ли?

Б.Б. реже главата на Сокола, който му открадна и опозори ХУБАВА МАДАМА В.В.

ТЕЗИ ПОКАЗНИ КЛАНЕТА НЕ СА ОТ ДНЕС, НЕ СИ ЛИ СПОМНЯТЕ КОГАТО ЧЕЧЕНЦИТЕ КОЛЕХА НАЙ ОБИКНОВЕНИ ГРАЖДАНИ АМА РУСНАЦИ И ЗА ТАЗИ СИ ДЕЙНОСТ ПОЛУЧАВАХА МНОГО ДОЛАРИ ОТ ШЕЙХОВЕТЕ НА САУДИТСКА АРАВИЯ. ПОВЕЧЕ ОТ СИГУРНО Е ЧЕ ИСЛЯМИСТКИТЕ ДВИЖЕНИЯ СЕ ФИНАНСИРАТ МНОГО АКТИВНО ОТ ШЕЙХОВЕТЕ. ТОЗИ АНГЛИЙСКИ ДЖИХАДИС ЩЕ СЕ ПРИБЕРЕ В АНГЛИЯ КАТО БОГАТАШ,А В АНГЛИЯ КАКТО ПО ЦЯЛ СВЯТ ОБИЧАТ БОГАТАШИТЕ.

Саудитската и катарската "кралски" фамилии са етнически евреи.

Това абсолютно не им пречи да финансират ислямисти и да поддържат такива групировки, държави и т.н. Огромна част от управляващите Османската империя са били от еврейски фамилии. Както знаем от историята, те се сливат много добре с всяко общество, сменят вяра, имена, всичко в името на печалбата и властта.

след някой и друг ден русофилите ще са се самоубедили и самонавили че този в черните дрешки е буш с фалшив английски акцент и го е направил за да заграби петрола на ирак! получовеци!

смяташ ли, че при теб всичко е наред?

Ама, не ве.Какъв петрол!?!? Това са все идеалисти, борци за демонокрация. Досущ като теб.

А бе, ти добре ли си? И какво общо има Русия с това. Радвай се, че Русия наложи вето за атаки срещу Сирия, че кой знае какво можеше да се е случило вече. Виж момченце какво става в Либия и Ирак след наложената от САЩ демокрация, подкрепена от ЕС.

Целия цивилизован свят трябва да се вдигне на война с тези изроди, които уж водят "свещена война" - а всъщност , няколко чалми изкарват милиарди от зомбираните пещерняци, които в захлас пискат за някъв Алах, който за нас е Христос?!? Пълно малоумие- в Корана никъде не се проповядва насилие и е забранено отнемането на живот просто ей така!!! Тези радикални фанатици си имат някъв собствен Коран явно и са си написали закони според нуждите! Трябва да се поведе война с тези чалми и да бъдат избити във войната, която те искат!! Защото днес са в Сирия и Ирак, утре може да стигнат до България!! След като искат и търсят война-нека Света да им я даде!! Шибаните руски фашисти вместо да водят война с братята си в Украйна, да вземат да почнат чалмите заедно с американските пенделчета! Току виж се намерят общи допирни точки в политиката!

И всички да се прегърнат, па да плеснат с ръце, а? Много елементарно разсъждаваш. Че нали САЩ основно ги създава, обучава, въоръжава и финансира тези, отрежете главата на змията и опашката и сама ще спре да шава.

Е нали точно тия дето ги създават искат това - света да пламне във война, за да си изчистят собствените лайна, дългове, да си заздравят властта. Вместо да ходят обикновените хора да се бият, за интересите на "господарите", да вземат да наритат "господарите" и света ще се кротне.

Кой създаде кризата в Украйна? Със сигурност не е Русия. Русия отвръща на удара. За всички вече е ясно, че в основата е САЩ.

модераторе пълен нещастник си! търпиш червеите да се подиграват с паметта на журналиста мен триеш щото защитавам ЕС в който е и България!!!

Спокойно, душко, демокрацията ще победи по целия свят!

разбира се! руската средновековна империя остана от последните крепости на злото но ще замине и след това всички сателити и готово света е по-добър

Въпросът е кой въоръжи джихадистките групировки? Коя страна ги поощтри в Сирия и преговаряше с тях? Кой въобще размири арабския свят? Отговора го знаете всички какво се правят на ощипани госпожици политиците! Просто озаптете Америка

Vasquez

Чували ли сте нещо за SOFEX-изложението в Йордания. Там всяка година се събират почти всички производители на оръжие в света и продават всякакви оръжия на шейховете в замяна на петрол, има обучителни курсове за полицаи и военни в тренировъчни лагери и пр. Съвсем лесно е да се купи всякакво оръжие за полицията и армията на някоя близкоизточна държава, но като я превземат джихадистите и ето ти цял боен арсенал в ръцете на терористи! За съжаление и българско оръжие е в ръцете на джихадистите - над 100 държави продават оръжие на рязаните чушки с чалми и ярмолки, така че виновните са много за военния конфликт в Близкия Изток. Трябва да се събере всичкото оръжие и да се оставят само трактори на ислямистите - да орат земята си, за да им дава хляб! Трудова терапия им трябва, но с тези пясъци са малко мързеливи и търсят да въртят далавери с петрола - само в Саудитска Арабия има 5 000 принца, които живеят в огромни палати, построени от парите от петрола! Всички мюсюлмани мечтаят за такива палати, за слуги, за харем - но не може всички да са падишаси, трябват и слуги, които да прислужват на господарите... Затова се сетиха за Европа - трябват им нови роби и сега ще драбат да ни поробят, но този път броят на войниците не е определящ, а военната тактика и въоръжението!

Големи геосттегически политически изказвания, погледнете в клипа бе хора заклаха човека като овца. това е джихад а джихада е война срещу неверниците т.е. в случая срещу християнството. зоколването при чалмите е символика. всички чалми и фесове по света сега се кефят.

Всички тези ненормалници са финансирани, обучавани и създавани от големите сили, най-вече САЩ. Парите им идват от там или от приятелите на САЩ - Арабите. Тези са просто пешки, пушечно месо, ако го няма кукловода и тях няма да ги има.

руските лешояди които грачат грозно тук няма да се успокоят докато не загине и последният американец! явно ще сте озлобени и неспокойни до края на нещастния ви живот ваш избор

Тъпите гъзолизачи на Обонго и кликата му дори не разбират, че разумните хора нямат нищо против обикновения американец, който също страда от игричките на господарите си. Тъпака дори не контактува с никой друг освен със себе си, за да разбере, че много от обикновените американци са против политиката на правителството си, но и те като нас са оплетени в мрежи от зависимости и не могат да направят много за да спрат тази политика.

МНОГО лесно и бързо се забравя ФАКТА, че същите тези главорези когато се биеха срещу Башар Асад бяха ФИНАНСИРАНИ, ВЪОРЪЖАВАНИ, ОБУЧАВАНИ от САЩ и ЗАПАДА и ги наричаха БОРЦИ ЗА СВОБОДА. Сега пък били ТЕРОРИСТИ и трябвало да ги елиминират. КОГА ПРОМИТИТЕ МОЗЪЦИ ЩЕ РАЗБЕРАТ, ЧЕ ВСИЧКО СЕ ДИРИЖИРА ОТ ВАШИНГТОН ЗА ДА СЕ ПРОКАРАТ ТЯХНИТЕ АНТИЧОВЕЧНИ ИНТЕРЕСИ.

Има ли още неразбрали - демокрация е това, което в интерес на САЩ, мракобесие, тоталитаризъм, антихуманно е, което не е в интерес на САЩ. Затова касапите и човекоядците в Сирия са "демократична опозиция", а същите хора в Ирак са "джихадисти".

КОЙ има интерес да се бият Европа и арабите? КОЙ има интерес от конфликта Европа - Русия в Украйна?

Всичко Ваше е наше! Фашингтонска доктрина...

И да добавя към казаното.Защо запалиха Украйна и притискат Путин.Путин направи договори с Китай и Казахстан.Основава нов съюз,който до година ,ще разменя петрола и газта за друга валута-не долар.ЗА това спешно трябва да се унищожи Путин и да се разпали хубаво целия регион.Да се готви Иран.

Тая работа ми прилича на събарянето на кулите близнаци. Насъсква се общественото мнение срещу нещо или някой. А дали е той или не е, няма никакво значение, важен е резултата. Екзекуторът май е англичанин...

англичанин на име Мохамед или Хасан, там е пълно с такива

Крайно време е!!!Всички здравомислещи хора трябва да се намесят и да прекратят тези безумни престъпници!

РАЗДЕЛЯЙ, насъсквай едни срещу други И като се омаломощят ВЛАДЕЙ. Пий си питието на брега на Флорида или Калифорния, или където ти е кеф, проверявай си банковите сметчици като как набъбват и следи стриктно за спазването на човешките права В ДРУГИТЕ ДЪРЖАВИ. КЕФ МААМУ СТАРА!

Европа реагира ли вече или още гласуват?

Не бих се изненадал "джихадистката държава" и нейната примитивна варварщина да е поредната фикция на ЦРУ и удобен предлог на територията на Сирия и Ирак да бъдат вкарани войски под егидата на ООН, като по този начин най-сетне ще бъде елиминиран Асад и в известна степен ще се възстанови американското присъствие в Ирак.Той, Обама изпълни обещанието си и изведе войските си от окупиран Ирак, но нещата там определено се развиват не в полза на марионетното им правителство.И ето отново борците за хуманност и човешки правдини(боже, колко напомнят на едни други времена и борци) отново ще засипят с бомби две суверенни страни.Да пази бог от всяка демокрация, домъкната на щикове или насилствено наложена.

аре не лайте срещу сащ щото ако не са те да маризат чалмите и фесовете ще дойдат и тука да ни резнат тъпите тикви .както се плодат като зайци, имат по 4 жени и 30 деца.кой щеги спре ние дето жените раждат зорлем по 1 дете и то на 35 години а много не се и женят поради мизерия.

Какви са те тези промити мозъци, които дори в тази новина пишат против Русия?!? Убит е най-брутално един журналист, а тези глупаци повтарят едни и същи мантри, за да получат поредните няколко цента. Как не ви е срам.

тва понеже русофилите се радваха като лешояди на смъртта на човека! прегледай форума преди да даваш крайни мнения!

Има ли някой олигофрен, който още да не е разбрал, че УСА надробиха това, което сега ще сърба целият свят, в т.ч. слугинска Европа? Да, ама нали се сещате колко е далеч САЩ. Те ще си пласират оръжията, държавните военни поръчки ще им поддържат икономиката, а такива г.золизци като някои в този форум, ама и свестните хора, да му мислят като сме на един ... разстояние от тези конфликти и нашата черга е много лесна за запалване. Тук, по форумите има два образа ">>>" и един духач ("дух"), които са толкова явни американски слуги, че ако са българи, се срамувам че се наричат мои сънародници. Срам и позор за България, че търпи такива продажни, дребни душици. А, и последните да престанат да се опитват непрекъснато да квалифицират пишещите като русофили, комунисти и др.п., защото никой нормален човек няма да си помисли, че който критикува САЩ, то той задължително ще да Е ИЛИ КОМУНИСТ ИЛИ ПОНЕ РУСОФИЛ. За малоумниците - тук има и доста българофили!

Дали не е късно за реакция? Защото европейците първо трябва да озаптят и установяат контрол върху мюсюлманските общности в собствените си държави; а това е почти невъзможно. За да се случи, трябва първо да се приеме ново драстично законодателство и мерки срещу притока на нелегални емигранти в Европа и основно да се ревизира законодателството, плод на фиксидеята за национална и етническа толерантност, заразила Европа. Нека и в това отношение да вземе пример от най-полицейската държава - УСА, особено след 11.09.

Абе ония шебеци зад океана разбишкаха целия регион, сетили се европейците да дават отпор. Докато си живуркаха със старите режими, някой да беше чувал за джихадисти, михадисти и пр.? Само се чудят къде да създадат военен конфликт, за да си продават оръжието.

Явно е време за нов кръстоносен поход и окончателно решение на въпроса.

Проблема не е на Европа (поне не беше), а на САЩ. Старите режими бяха, обективно погледнато, тоталитарни диктатури, но бяха близо до светска държава (Ирак) и много по-стабилни и добре регулирани (Либия, Египет) отколкото неконтролируемите ислямисти. Защо бяха проблем на САЩ. Защото поискаха да се отделят от долара като валута за търговия на ресурси (предимно петрол и газ). Саддам искаше да продава петрол във валута различна от долар. Кадафи поиска да продава петрол-а си за злато и беше подкрепен от Строс-Кан, че трябва да има друга резервна валута. Строс-Кан, като бивш техен човек, просто го унищожиха политически, на Кадафи направо му сринаха шатрата. Със Саддам знаем какво стана. Иран също надигат глас за подоно нещо. Това е една от основните причини САЩ да искат да се докопат и до гях. Но Иран са малко по-мъдри от Саддам и Кадафи. Ще направят ядрено оръбие и тогава ще надигнат глас за подмяна на долара. Всичко това са войните на долара и на ресурса, който стои зад него. Цялата финансова машина на банкерските родове управляващи света се крепи на хартийката долар, подкрепен от петрола. В момента, в който долара се срине, край с империята САЩ, край с тоталната власт на банкерските родове. За това е цялата галимация. Докато света се занимава с проблеми с войни, джихадисти, Украина и какво ли още не, по-труно се сменя световна валута. Далаверите с оръжие и петрол, покрай цялата централна игра са просто бонус.

от началото на демокрацията до сега в русия има убити над 500 журналисти!

Не лъжи рашистче, пропуснал си три нули-500 000 журналисти са убити в Рашата. Вервайте ми!.

Реакциите на тези евро-нещастници предизвикват само смях. В ЕС (Евро Содом) мъже няма, така че ще трябва да съберат всички жени с бради и да ги пратят срещу ИД.

американските журналисти загиват в ирак руските в русия....

нющо не се чува за на щатите любимия враг иран, защото точно иран се оправя със ситуацията и се бори зверски...наравно с хизбула разбира се....щатите искаха да свалят демокративчни правителства и наи - много им пречеше иран....сега иран ще трябва да се оправя с кашата....ех....

това което става в сирия,ирак е отвратително и наистина америка е виновна...те пращаха и спонсорираха барабар с "много демокатичните" саудитска арабия ислямисти и талибани, затворници....това е на идиотите замисала....сега всички трябва да се оправяме....добре че има една хизбула, която се бие със всички ислямизирани и евреизирани идиоти.....и да вземат да извадят хизбула от списъка на терористична органиция, защото те се бият още от самото начало с джихадистите....

Ох, че кеф да се почнат европейци и араби. Ще въоръжаваме и двете страни и ще призоваваме за мир. А през това време кап, кап милиардчета. А, накрай ще "умиротворим" и едните и другите.

Докато в ЕС едни взимат 150 пъти по-големи заплати от заплатите на средните специалисти във фирмата, разбирателство няма да има. Европа ще се раздира от вътрешни конфликти и ще бъде слаба.

Забранете , по примера на Скопие, турската чалга. Спрете развращаването на децата ни от неграмотни цигани, от слабообразовани типове, от печалбари без срам и национална отговорност, спрете навлизането на чужда субкултура и предаването ни отвътре! За какво са министерствата, полицията, идеологическите институции, къде гледа Европа?! Вие слепи ли сте, та допускате таксиджии и хавали да определят културата на нацията ни? Забранете проникването на индо-арабско-турската помия сред децата на България, за да не си плюете след време в сурата.

абе мразя чалгата но русофилията е националното предателство чалгата си е чиста простотия

Докато се делим на русофили и русофоби, на богати и бедни България ще е парцалена топка за ритане от всеки варварски ботуш. Богатите и крадливите гледат на запад, бедните и справедливите гледат на изток. Богатите са малко, бедните са много.

Руските слуги са предатели по рождение, знаят, че не стават за друго освен да слугуват и затова. Чалгата е натресена с такава сила в БГ именно от руската политика, дошла да замени спрялата да работи ком пропаганда. Тъпа селения по-лесно се контролира, това е идеята.

Чалгата не е турска, не е и циганска.

Европа е най-новият щат от Съединените Американски Щати. Честито.

ГЛУПАК.ПОВЕЧЕ НЯМА КАКВА ДА ТИ КАЖА.

Не е нужно да се легитимираш! :-)

А ти какво искаш? И с какво ще ме убедиш, че не съм прав в твърденията си слабомно, недоносено и малолетно хакерче