Дончев: Имаме запас от отлични кандидатури за еврокомисар

Според вицепремиера Томислав Дончев имаме достатъчен запас от отлични кандидатури за един от най-важните портфейли в ЕК - на мястото на Кристалина Георгиева.

Обратно в новината

Коментари - Дончев: Имаме запас от отлични кандидатури за еврокомисар | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ПРАВ Е ДОНЧЕВ!!!В ГЕРБ Е ПЪЛНО С МАРИОНЕТКИ!!!КОЯТО И ДА Я ПОСТАВИШ НА ДАДЕН ПОСТ РЕЗУЛТАТА ЩЕ Е ЕДИН И СЪЩ!!!

Кристалина си е американски служител, те я назначават, те я местят. Бойко само получава SMS какво са решили. Понякога пропускат и SMS-a и БХ научава новините от журналята.

за еврокомисар първо трябва да знаеш най малко три езика-английски, френски и испански.Второ да имаш най малко две висши образования, трето да си завършил право или икономика и финанси, четвърто-да си представителен, висок и красив за да те виждат отдалеч, пето-да говориш без да казваш -"аа " след всяка дума, шесто -да бъдеш толерантне и уравновесен

"В отговор на въпрос дали номинацията ще е на жена, Дончев посочи, че не бива да влизаме в опасност да нарушим джендър-баланса в ЕК, но по думите му това е номинация, която тепърва ще се обсъжда от правителството." О, да! Плевнелиева е точно за този пост...

Имате много боклуци-но там ще ви дадат комисар по осигоряването на тоалетната хартиа.

Дончев, явно не си лошо момче ... лично за себе си, съм те преценил като различен от обкръжаващите Борисов калинки, кариеристи и откровенни неуки но пък с претенции простаци .... спри се, недей да се подлагаш на герберскоото унижение - най долно да лъжеш ... като тях ....

Имате много боклуци-но там ще ви дадат комисар по осигоряването на тоалетната хартиа.

Това за дългата резервна скамейка вече сме го чували. Онази Румяна още ли е там?

Като ви гледам какъв ''запас''имате та се въртите едни и същи на държавната хранилка с по няколко поста ама работа за България никаква направо се ''успокоих'':))))Не такива като вас им се вика дебили от най висша форма защото и на лай,то са готови да кажат кремкарамел и да си го изядът с наслада стига да има аванта

има в пред вид тримата от запаса

Шило

да ви имам "запасите".

Примерно Гошо Тъпото.

Този Томислав Дончев, като Ви каже Добър ден, погледнете дали наистина е ден, а не е непрогледна нощ! Не било оставка излизането на Кристалнка Георгиева от ЕК? Не коментира и дали Българското правителство е предварително уведомено, поне, за назначението на Кристалинка. Тъй, като е известно, че тази банка е под контрола на САЩ и те си назначават ръководните кадри! В случая ген.Бойко Борисов няма да може да изтъкне предизборно дивиденти за себе си и за ГЕРБ от това събитие! Ама, де да се знае! Ще видим!

Аз също съм мераклия и мога....да ....се трудя. Пишете ме в списъка.

Под това Заглавие в тази сутрешния брой на Чпигела, дебели Германци се чудят с какво ББ храни министри, та са такива едни дребни и гърчави, а в Харема има загладени баджаци, като не броим ония злоби, устатници Карацвета, 2 черни гарги, и една руса, която натискат, на всички, да ни такова, леле Майката! злобни свраки

Удобен пудел .!.

Румяна Желева, Цецка Цачева или Уйуйето Павлова! Слава на ГЕРП!

Кви кандидатури, вие след 2 седмици требе да подавате оставка?

"...имаме достатъчен запас от отлични кандидатури..." Имате ама няма вие да назначавате. ББ ще подаде оставка, много вероятно още на 6 ноември вечерта, най късно на 13 ноември. Корнелия да мисли човек за еврокомисар.

, не пишете повече тъпи коментарии в дир.бг, защото по този начин им вдигате числото на посещаемост на страницата, те печелят повече от реклама, а ние читателите трябва да повръщаме.

на коментарите в дир.бг дотолкова е паднало, че ми повръща като ги чета!

в залата.

ИЛИ ПАРТИЗАНСКА ВНУЧКА СА ВИ "ОТЛИЧНИТЕ КАДРИ" БЕ, ПЕДАЛ ГНУСЕН?????????

Румето Желева е най първата кандидатура . У бряя бойййй

Румето Желева е най първата кандидатура . У бряя бойййй

никакъв запас нямате, освен няколко изтъркани и некадърни тикви, комсомолски и партийни секретари.

са като Цецка Цачева за президент!

е по-достойният заместник на кристелинка.

Борисов не залягай на куц кон! Плвнюю е предал всички. Сега ти си наред!

Професионално, ИМА САМО ДВЕ сносни кандидатури:единият е самият Томислав Дончев а другият е Ивайло Калфин. ВСИЧКО ДРУГО е ЕДНОТО НИЩО. Дано съдбата се смили над България и боклуците в ЕС, които ни представляват се махнат от там, като се започне от онзи току що започнал да чете заглавията на вестник Таймс. България има прекрани жени умни, красиви, на които доста политици от женски род в Европа могат да завиждат НО ТЕ НЕ СА В СФЕРАТА НА УПРАВЛЕНИЕ, там са нужно ли е да се споменават... Така че, най-кадърните а не по джендър.

Пропуск, може би Татяна Дончева също; и ако щете Румен Радев. ИЗОБЩО не се делете на партии ТЕ СА ПАГУБНИ за България. Нека се гледа на всеки човек според личните му качества, квалификация и постижения.

Много голям запас от професионалисти-калинки, бръчбърчета, червей, пастирки, абе големи хора, истински подлоги и нагаждачи, те това са герберите.

Щом става въпрос за безмислени постове, за които се изисква най-вече талант за слугинаж и лапаница...Естествено, че от ГЕРБ ще има достатъчно таланти. Там са специалисти в тези области.

...Цецка Цачева...това ви е "потенциала", провалени гербери.

Събирай си багажа провален ГЕРБЕРАС. Да ви е стига кражбата. Кажете кога хората ще живеят по добре за вас знаем, че живеете по добре. Кажете като сте толкова добри защо хората тънат в мизерия и само цените нарастват.

Де да се "проваляше" БСП така, нямаше да слезе от власт. :-) А вече слиза за година, два пъти не можа да изкара мандат! Та кой беше провален?

Не видях как хората живеят по добре при управлението на ГЕРБЕРАСИТЕ.

Вероятно начело с Румето.

тоя почна да се еве самичък...

Имаме запас от отлични кандидатури за еврокомисар . Къде ги?

С други думи госпожата ги е изненадала... за пореден път.

А дано следващияъ комисар да знае по-добре английски от баба Сталинка, че тя беше на равнището на Бареков!

Хайахх, нещо от типа на Цеца ли са кандидатите или като тримата от запаса...

Да имате Премиера Бойко Борисов и него изпратете за да спасите България от банкрот ! Знае много езици даже кокоши !

Доста ще да е пълен този "портфейл" щом толкова държим на него?Не е като портфейла на средностатистическия пенсионер в България, който съдържа стотинките за хляба и киселото мляко!

Има, има - пуснете Цецо. Той СЛУША.

Нямам настроение но за такива думи ви изпращам в Карлуково дано се излекувате !

че Сталинка беше помолена учтиво да си обира крушите от ЕК след панаира в ООН.Иначе до сега Юнкер да се е тръшнал "от мъка" как най-ценният му кадър го напуска....

Цецка ви беше най-добрата кандидатура за Президент, мога да си представя какви са ви другите за еврокомисар!

След Буров БЪЛГАРИЯ не е имала късмет с политически умове!

има има има предостатъчо българия е прочута със своите политически училища и възпитаници 45 години в българия се обучават само политически

Правилно Дончев, съхранявайте портфейла, че сте се изпразнили откъм роднински мат'рял.

Госпожата " най,най" реши да забегне докато не е станала още по антипатична на целокупния български народ!Има и доста въпросителни около мистериозното й минало,които не иска да изплуват,а и покрай целия резил постъпва доста умно за себе си!Наясно е че тук и не само у нас вече е дискредитирана и бяга към втората си родина докато не се е оцапала още повече! И дано все пак ГЕРБ постъпят умно и сложат за заместник професионалист и действително най добрия и за българските интереси които Сталинка потъпка с презрение!

Ако са като предишните .....