Дончев: Павлова не е попадала в криминални сюжети

Следващият български еврокомисар трябва да бъде жена, такива са очакванията в Европейската комисия и в Европейския парламент. Добре е да е евродепутат.

Обратно в новината

Коментари - Дончев: Павлова не е попадала в криминални сюжети | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЩЕ СТАНЕ, КАКТО АЗ! КАЖА!

Тоя изнагля почти колкото Цветанов. Наглостта е някак заразна из приближените Му!

Супер, тези от Брюксел искали. Ми да искат, ако имаме по-подготвен мъж, кво на квоти 50 към 50 или 30 към 70% мъже към жени. Завършени идиоти, не търсят кой става щото ще ги изметат търтеите.

Е как да няма " вечни концесии"?Всички концесии са в полза на концесионера и никога в полза на държавата или обществото,защото рушвета е по силния аргумент за подписващия договора!Да се налапат поединично и карай да върви!

Е то и ББ и Цв Цв не са криминални сюжети ;)

Има си хас да я хванат в някой магазин да краде парфюм или да ръководи група за имотни измами. Нейното ниво е високо. Госпожата като Миистър не даде обяснение Защо Съветът на Етажната собственост с Домоуправител не е Юридичеко лице, а Съдружието на собствениците /СС/ е- и мънка по ТВ. Не даде отговор и защо съдружниците в СС не могат да напускат СС до 2015 г и какво ще правят презтези 7-8 год? Ако Главният прокурор реши да поработи и я попита по въпроса, Госпожата ще каже: МИ така ми наредиха от Световната банка, иди ги питай.А Свет банка няма практика да отговаря на въпроси. Тя само дава Препоръки. Послдната е, че водата в София трябва да стане 8 лв/кубик, защото сегашната не е демократична и не е дясно ориентирана. Същото е и за Ел ток.

Абе то БХ - 3 няма да го има след ноември 2017, той за тази торба говори - хахахахахахах

докога този брюкселски диктат? от къв зор те ще казват кои да е еврокомисар? Fuck Off, Brussels...

Сега Бойко ще направи Лилето еврокомисар, че нещо се разсмърдя покрай магистралите...

Ами то Борисов като имаше криминално досие още от Буда Пеща , какво стана?НИЩО!А като имаше записи с покойния Ваньо , какво стана ?Нищо!Така че какво има за тия двамцата на снимката , още не се знае!

Сега ще ни пробутате Свинетка Павлова за еврокомисар ли?

Каза, краставиците трябва да са толкова и толкова криви, ЕК каза, че водата в тоалетното казанче трябва да е с такъв и само такъв обем, ЕК каза че за прасетата трябва задължително да има играчки, за да не им е скучно та стигнахме и до Дончев да ни каже, че ЕК комисия иска еврокомисарят да е задължително жена! А бе бай ху..е вие за какво сте там и за какво пак харчихме пари за избори? То по-добре да слушаме само ЕК, за какво ни е да харчим и по вас пари марионетки такива!

Мария Габриел е отколешна връзкарка няма никакво съмнение, че нея ще изберат, там са навързани като свински черва, едно глупаво послушно момиченце, в мъжкия свят на голямата политика само щото е съпруга на правилния човек....

Sm3hurk0

"Не знам да е попадала в криминални сюжети" Попадала е само в "трапезни" сюжети..... Няма да олаби овала, Я !?.... Ако е някоя кльощава, ще си помислят, че е бедна и недохранена....

Дядо й е бил партизанин!!!! Мисля, че всеки го знае! Цецка-партиен секретар! Дядото на Екатерина виден партиен деец в Пазарджик и т.н. Така, че без коментар.......

Vinetou

"Лиляна Павлова със сигурност е министър до 1-ви юли 2018 година." А след това - СЛЕДСТВЕНА!!!

До кога ще ги търпим тези идиоти?

Тя е криминално проявена с незаконните винетки.

Дори и еврокомисар не можем да си изберем самостоятелно о. Комисията ... очаквала... Ан си....

Вярно, не е попадала в такива сюжети. Социално слаба е-помогнете!

ги пише, не просто попада в тях. За да попадне в тях, трябва г-жа Льовеши да имаме.

По-важно е какво има между краката, а не между ушите? Е това ако не е класически сексизъм, не знам кое е. Да ви го туря в двойните стандарти педероатлантици.

ТАЗИ,между краката има МНОГО МАС и ЛОЙ !!!По-добре,цял живот,на самоОПРАВЛЕНИЕ в банята !!!

Защо жена,защото западът иска така и трябва да се наведете ли?

ЯВНО,в т.нар."КОМИСИЯ",имат нужда,от друга ФЕЛАЦИО-ОПЕРАТОРКА,с качествата на "КРИВОУСТАТА КУНЕВА",а ???

А ти от какво мислиш че и е крива устата, от кривите краставици които забраняваше Брюксел ли?

Дончев, не само Павлова, "цялото" ГЕРБ сте в криминален сюжет ...

"...при която държавата не губи собственост..." . Но държавата губи пари ( и то много) , които са нужни за да бъде икономическа и финансова стабилна с всичките последствия за народа на тази държава.

защото не е излизала от тях с дядо престъпник, тя си е потомствена престъпница

И изключително нагла и злобна. А за Дончев........думи нямам.

Трябва и да е от малцинствата. Все пак такива са европейските ценности. Да им пратим оная ромка с лафа " Ко каза ко?" И без това еврокомисаря нищо не прави.

да им изпратим онази с Кой ще ми даде парииииииииии, ще стресне и очарова Европа

Че нали такава им предлагаме, Мария Габриел - помакиня.

Щом "такива са очакванията на Европейската комисия" добре. Започвам да разбирам англичаните. И избирателите подкрепили г-жа Льо Пен сущо разбирам. Само ми е интересно нашите патриоти ще кажат ли нещо по тематиката?

Да Трябва и да е ромка изповядваща исляма Да има стаж като муле в наркотрафика Да се бори за правата си да е лизбийка и да е омъжена за арабин за когото дори тя не знае от къде е

Изобщо не й дреме на Европейската Комисия,за да има каквито и да е очаквания от нас.Камо ли оттам някой да формулира такова дискриминационно очакване , което игнорира всички способни български мъже.Това е една типична фалшива новина , която Дончев току-що си я е измислил а , една медийна група веднага разпространява тази измислица.От ЕК не са такива поразяващи усти като нашите политици.

Това означава полова дискриминация! какво е това " Еврокомисар трябва да е стане задържително жена"? Трябва да стане лице, кето е най-добре подготвено.

Маги Кунева Румето Желева КриСталина Георгиева Мария Габриел Нешо не ни върви на еврокомисарки, комай. Ама нейсе и това ще мине

Николета Лозанова е най-подходяща.

Поне Е,ПРОФЕСИОНАЛИСТКА,а ??? Що "РИТНИТОПКОВЦИ" е оправила,та ЕВРОПЕДЕРАСИТЕ от ЕК ли ???

Айде пак започнаха с ... "такива са очакванията на Европейската комисия", демек пак квоти за жени, за обратни, за криви краставици и т.н. Ами ще отиде най-подготвеният и най-способният да защитава националните ни интереси. А полът и сексуалната ориентация НЕ МОГАТ ДА БЪДАТ КРИТЕРИИ !! Стига слушате "началниците", че дяволите ще ви вземат, плазмодии нещастни! НИЕ СМЕ ВИ НАЧАЛНИЦИТЕ -ВАШИЯТ СУВЕРЕН, запомнете го това, че мандатът ви ще свърши по-рано отколкото ви се иска, скудо.умници!

Еврокомисар ще е Мария Габриел родена на 20 май 1979 г. Тя е предпочитаният кандидат на ЕНП, а председателят Жозеф Дол е неин кум. От 2001г. не живее в България

България ще бъде представена от човек, който няма отношение към живота ни. Има българско гражданство, но никога не е работила в страната. Толкова ли нямаме достойни хора, за да ни представляват. Защо не мислим когато избираме герберите? Та те само консумират, а не дават нищо за България.

ли е?

Ама нали вече казахте коя ваше измекярка ще слагате там или се съмнявате че е ''жена''..Аман от натегачи защото от таквиз длъжности много малко хора се облагодетелстват а принос за държавата никаква защото вече видяхме че нищо не ги свързва с интересите на България а са си подлоги на големите еврогейски глави