ГЕРБ предупреди за ”наказателна акция” на кабинета срещу метрото

Депутатът от ГЕРБ Ивайло Московски предупреди, че правителството ще направи демонстративна „наказателна акция“ срещу София. Лиляна Павлова прогнозира 2 нулеви години за строителния бранш и 3 - за общините.

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ предупреди за ”наказателна акция” на кабинета срещу метрото | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

май никой не чете съдържанието на темата. Пише се само едно и също против този и против онзи. България няма откъде да извади тези пари за да се изгражда инфраструктура, това трябва да е ясно на всички. Дори данъците от колите и винетките не могат да спасят пътищата ни от разрушаване. Така че, мислете по-глобално и проспериращо. Запусне ли се метрото всичко отива по дяволите, тамън са го подхванали няколко правителства вече, не е сега момента да се спира! И тук коментарите са като в НС! Всички са виновни само аз не! Станишев е тръгнал да съсипва всичко градено през последните 8 години! Дори по телевизията някой направи коментар, че през 24-те години на прехода дъртите политици не позволиха някой нов да пробие и да се реализира нито в ДПС нито в БСП. Новите НДСВ и ГЕРБ се вижда как ги смачкват, защото се опитват да изкарат от властта всички от ДС, БСП и ДПС които не са слизали от власт 24г!!!!!! ФАКТ безспорен!!!!!

София трябва да се излъска като петак ако искат инвестиции за България като цяло и туризъм! Никой не идва и не остава там където няма конфорт на обитаване. Вижте руснаците как направиха столицата си и Петербург да изглеждат като луксозни европейски градове, а ние заприличахме на затънтена провинция. Ще ни заобикалят и подминават като малка гара.

До уважаемата г-жа Павлова, Уважаема госпожо тези инфраструктурни проекти ще станат реалност когато организирате вашият електорат, както направихме ние и построихме през периода 1946-1947 г. Прохода на Републиката, където работи първата в България национална младежка строителна бригада, организирана от управляващата Българска комунистическа партия (БКП). Пътят е разширен и изпълнен с трайна настилка.

Значи очакват това правителство да остане поне още 2 години на власт!

Герберасчетата се уплашиха, че ще секне 50% комисионна и започнах да вият. А нещата са много по-прости вече всички знаят, че врътката с подизпълнителите осигурява тлъстите комисионни. Явно и Бойко е открил топлата вода и затова надава бой.

Защо ли пък метрото е най-важен инфраструктурен проект, пък дори и за София!? При това кметът на София е ГЕРБ-овец, така че освен сами да пречат, не виждам нищоо значимо зад подобни предупреждения. Отделно, че за сумите, които потъват в София без особен ефект ( за обикновените граждани иде реч), за една - две години поне 5-6 областни града ще заприличат на китна градинка. Но масивната мисъл, олицетворена от Ли.Па. явно това не я занимава особено. И, моля, спрете да публикувате разни снимки, че после се чудя дали нямам дефект в зрението.

Предстой преглед на безогледното "...дайте ни пари и вие ще видите какво ще направим..." Ще се скрие в дън земята Бароузо, който е пристигнал да открива София-Метро. Лъжите на Бойко, подкрепяни от наследниците на Бекерле в София излизат... Какво е това метро, което обикаля цели квартали, за да стигне до Аерогара София. Метро, което преминава в искърския пустош, през поле и блата, за да отведе няколко посрещачи до летището. Кой разреши на една линия да се качат 3, а след време и 4 дестинации / Център- Панчарево!/. И това е най-лесен и бърз начин за правене на пари от ЕС- работни места и партийни пари... Това, че ще отидеш до Горубляне, пък после ще завиеш към Аерогарата, ще минеш през квартал от 10000 жители, на които им е по-лесно да стигнат до "Плиска" и Център-Сиофия с друг транспорт, е без съображения. Важното е да се взимат европейски пари, да се режат ленти и да се вдига рекламен шум. Кога ще бъдат направени ринговите метро-трасета, не е важно. Кога ще бъде направен метро-лъч - Аерогара-Център-Люлин юго-запад- Банкя, за да се изтегли новата посока на София към Банкя, защото това е пространството на столицата през 21 век. Там има екология и пространство, и възможности за София 21 век. С нова, модерна и ниска, човешка архитектура. Центъра пък ще бъде изграден като СИТИ!. Виждали ли сте град-столица с претенции, но без СИТИ-СТРУКТУРА ? Кои управляват населеното място - София?

Да, ама на партизанската внучка Павлова й се иска да управлява.

На Гербаджиите още не им се вярва че са отсвирени и си отиват. Кой крал крал. Сега са други на ред.

И ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ ! мая манолова и бареков НАРУШИХА ЗАКОНА ЗА ИЗБОРИТЕ ------------------------------------------ Лека нощ !

АКЦИЯ СРЕЩУ МЕТРОТО И СОФИЯ, Е ДА КАЖАТ КОЛКО СОФИЯНЦИ ИМА В СОФИЯ!!!!! БРОЯТ СЕ НА ПРЪСТИ, ТАКА ЧЕ НИЩО НОВО ПОД СЛЪНЦЕТО, А ЗА ДА СЕ ОПРАВИ ДЪРЖ. ВСЕКИ ДА СИ ХОДИ ТАМ КЪДЕТО МУ Е МЯСТОТО /ТАКА КАТО БЕЖАНЦИ И ЕМИГРАНТИ НЕ ВИЖДАТ МЯСТОТО СИ НА ТОЗИ ЕТАП В БГ/

ЗА да се спаси собствената си политическа кожа кабинетът е готов да пожертва цялата страна. Какво са някакви си фондове тука?

Като видя това хубаво Лили просто се разтопявам. Крааасавица.

И тя сутрин като се види в огледалото се разтапя. Затова изглежда така.

ГЕРБаджиите пак плачат като вдовица за вуй.

ivo10

След известно време ти ще ревеш за два. През 1997-ма беше същото. Хората пак не вярваха, че идват тежки времена и кризата ги завари със свалени гащи.

комунистите и сателити фалираха България 2 пъти- 90 и 96 г. Сега ще бъде за 3-ти. И всички който ги подкрепят и гласуват за тях са пълни кретени, иначе немога да си обясня как можеш да подкрепяш този който те е окрал и те е довел до фалит.Северозападна Българи е априори червена и беднотията сами си я избират на избори. София тикога не избра червен кмет, за което комунистите газ пикаят. Когато София протестира се протестира за доброто на цялата страна. Софианци никога не са делели страната на региони. Дабре е провинцията вместо да се дръгля, да подкрепя София, вместо това се поддава на комунистическите манипулации.

А бе, няма ли да се намери най-накаря един родолюбец да се жертва с другарката Павлова, че ми наду главата с простотиите си? Нека почувства нещо по-сериозно в живота, а не да се упойва от меките пишки на Боко и Офшорко! Може да я изведе и да попартизанства в Балкана, както дядо й, да се бори за народа си с мъжко достойнство в ръка...

Много ми пука за София въпреки че лъжите ви са направо очевадни ама така и не проумяхте че София НЕ Е България...Като типични мутренски представители само наказателни акции са ви в главите защото изпуснахте парата по джобовете си.. И да няма продължение на метрото ще е по добро за България ако средствата се пренасочат за развитие на забравените райони на България където живеят истински българи за разлика от тия нашопарели гербераси.

нещакген народ. София е в България, значи също е синоним на България. Като не ви харесва, защо се навряхте толкова селяндури в нея, та не можем да се разминем от вас? Стойте си при партийните секретари, дето сега са ви кметове по селца и градове, яжте си свинското, пийте си винското, не припарвайте насам. Не сте дорасли да мислите с главите си.

Чудят се как да създават напрежение в обществото.За нулева година се говори в рамките на целия Европейски съюз, а не само у нас.Вместо да дадат обяснение по пропадналите проекти, по забавените плащания се търсят вини у другите.Много неопитни и некомпетентни хора на нива министерства , работят по тези проекти с европейско финансиране и от там идват много беди, забавяния , невъзможност да защитят интересите ни, трудна работа.Не казвам кой ги е назначил, но това е реалността.Като добавим и корупция резултатите са плачевни.И вместо да гребем с пълни шепи от тези възможности, които ни се дадоха с влизането ни в Европейския съюа, ние пак посмърчаме жални и бедни, но така е като партийността е над всичко и вместо експерти се назначават свои хора.Това го гледам вече 20 години.Така и не се намери строителен инженер за това министерство/МРРБ/.

ДДТ, сигурно си от Северозападна България, но работиш в София? Разбирам, че ти е криво за родния край, не иронизирам наистина, но за 4 години ли се съсипа всичко? Та там беше пустош още от Тошово време!

Може би забелязвате, че София не е България и България не е София. Общо взето хората от България ги боли фара за "най-успешния инфраструктурен проект". Виж, ако Тиквата поне беше започнал да прави нещо за Северозападна България, то можеше да се приеме за новина и спирането му да се възприеме като нещо неприятно. А сега наблюдаваме нещо от преди 1989 - тогава бай Тошо се беше изцепил "Ние ще направим всичко възможно столицата да бъде задоволена във всяко едно отношение"! Не ви ли се струва, че нещата се повтарят и под слънцето няма нищо ново?

ivo10

Бетонна червена кратуно, ББ направи едно много важно нещо за Северозападна България, проваления от БСП Дунав мост 2. Сега тази част постепенно започва да живее по друг начин.

В ж.к. Младост се работи денонощно по метрото! Какви са тия тъпи "предупреждения"?

Стига с тая София! Стига с това метро! ние в провинцията хляб нямаме да ядем а те само плашат хората. Стига с тоя ГЕРБ и Бойко! Те са вече история не разбрахте ли?

ivo10

Още не сме разбрали. Що не ни обясниш. Както върви скоро и хляб ще ти е лукс. Има опасност при една от най-добрите реколти от пшеница, да внасяме пшеница. Огромната част от пшеницата вече е изнесена от фирмите близки до БСП. Така, че може да се стигне дотам, че на Бойко да му целуваш бузите, само и само да се върне.

внуцчката на партисанина се искаса ами какво прави ма моме лиляно само до боико седесче и му пеесче от комунясчко сем.си бкп партисан дадо а ти от герб не те ли е срам я си иди на село и там дардори *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ей, шемет, първо научи български, пък тогава си пиши глупостите!

Ех Лили Лили.... Да стане дядо ти да те види -пак ще легне....

Естествено че ще спрат фондовете на определени общени.Никога не съм се съмнявал,че минимум 70% от фондовете са отивали,а в тия общини отиват, в джобовете на герп.Така че тоя намръщения и това дебелото няма какво да се еърдят

ivo10

А бе смръдльо, на ГЕРБ никога не са му спирали еврофондовете, което означава, че са управлявани честно и прозрачно. На БСП през предния им мандат спряха почти всички фондове. Аман от прости червени чутури. Знам, че Станишев умира да види ГЕРБ маскари като него самия, но няма да стане.

Те и другите партии в опозиция предупреждаваха ГЕРБ че ще яде тоягата но продължаваха да се перчат.Това е българина.

Спрете 50% комисионна в метрото. Врътката с подизпълнителите трябва да се премахне.

са за затвора , след кратките си и срамни пребивавания в МРРБ.

Значи пак София не е България, другари писачи с червено мастило? Лошо ли е да и а пътища, лошо ли е да пътуваме до работа с метро, а не с раздрънкани маршрутки или школски рейсове втора употреба? Като можете без това, стойте си на село. А София, по която толкова плюете, генерира пари, част от които отиват в бюджета, тоест за вашите пенсии и прочее. Не казвам, че инфраструктурата ни е нормална, но досега никой, от никоя партия не е направил промяна. Малко по-добре са нещата в общините заради европейските пари, но те не генерират бизнес, а само по-добра инфраструктура.

А провинцията, по която толкова плюете, генерира нещо друго, не по-малко важно - сещаш ли се какво? Защото ако не е то, софиянци ще ядат жълти павета и релси от метрото. Всъщност можеш ли да кажеш през последните 24 години колко пари са инвестирани в София и колко в Монтанския край например - и защо, там не живеят ли българи? Относно приходите, които носи София - можеш ли да ми отговориш какво толкова произвежда София, защо няма голяма фирма, регистрирана в провинцията, въпреки че работи там - и не само големите. А за "другата" България, от всички правителства - едно голямо "нищо", ама от сърце?

това са последици от тяхното упраление, тези двамата отличника да се скрият, колкото се може по-добре, защото не са за гледане....

промяната имаше един голям негатив - една генерация се дигна и заряза бг. това няма как да не се отрази на икономиката. предполагам че има доста от нас гледат бг от далече и си спомнят за младините, но няма да се предаадем на комунистите. частиният капитал не гледа видим или варна. след време ще има и във видин. може да е след 5-10-20 години, но ще има.

Винаги е имало идеалисти. Но толкова заблудени, едва ли. Голям кусур на социализма е именно внушаването на идеализъм в мисленето. Това изврати способността на хората да мислят логично и да строят действията си според реалната обстановка. Капитализмът по същество е концентрация на бласт и финансова мощ в един монополист. Изключително ясна и лесна за разбиране пирамидална схема, но изключително трудна, дори невъзможна за променяне по отношение на разположението на индивидите в нея. Освен чрез измама, кражба, физическо елиминиране, вътрешни войни (които сме свикнали да наричаме мафиотски) или ...кръвопролитна революция. Няма как едно общество, изтъкано от престъпност, да бъде променено с кротко блеене. Блажени са берующите! И тяхно е царството небесно!. Но не и земното царство!

Тя наказателната акция не е срещу целокупния ГРОБ, а основно срещу моята наследничка в ложето на Боци - Дебелата Берта. Глупачката така е литнала по този куц катър, че подписваше договорчета за инфраструктурни обекти на цени 3 до 5 пъти по-високи от пазарните. Същото правеше и Офшорко, но след няколко бурни секс маратона, се вслуша в съветите ми и милионите ги прехвърлихме в Кипър, Таиван, Сеишелите и т.н.

Хиляди благодарности на Цеца секса. Докато друсахме креватите в Чамкория, освен на чисто сексуалните мурафети ме светна и по финансовите. Тези изречения ви пиша от обетованата земя в майката Рус - Москва!

Г-н Борисов отдавна ви каза, че при БСП еврофондовете ще бъдат спрени. Фактите говорят.

Не си наясно, ама въобще...

А бе, къде е завода за боклук на който все предишните са пречили и имало две първи копки и обществени поръчки?

Засега го задържаме! От ЕС поставиха условието 24 часовите проби на този завод да се изпълнят с популацията на цялото ГРОБ.

Като се разкарат калинките от общините и ще има пари за всичко, че знаят само да лапат и рекетират!

забрави "Химко" Враца

Какво сте се захапали за Северозападна България? Посочих я само за пример. Същото е положението и в много други райони. Признавам, това с ГЕРБ го поставих нарочно, нарочно "пресолих манджата". Но не можете да отречете, че основно се прави нещо в София, и че всеки обект там е едва ли не от национално значение! Не може да се сочи като грандиозно постижение построяването на една спортна зала, не може като национален приоритет да се сочи ремонта на Южната дъга например.

Съд за герберските разбойници.

Има нещо вярно относно метрото. Вече четири месеца два ескаватора на станция Бели Дунав НЕ РАБОТЯТ. И никой не се сеща да ги оправи. Няма и къде да ги попита човек защо не ги оправят. А при Бойко, какъвто и да е бил - РАБОТЕХА !!!

Правителството е на цяла България. За този проблем си имате кмет!

ББ не е кмет, той е министър-ленторезец

Какво друго може да очакваш от червените хомосексуалисти?

фандъкова ,бойко и диков в пандиза

браво никакви пари за крадливите гербаджии

Абе квото и да е, по-лошо от комунизма, жанвидиновизма и серГейстанишевизЪма няма! Остава да ни накарат всички да целуваме Местан.

Моля, моля, Той (Местан) е на на Доган? А Станишев е на Местан.

компрометираното управление през целия преход, най популисткото и разрушително управление за страната......къде са сега 250000 работни места, къде са обещанията за достоен живот на възрастните, къде са реформите и грижата за младите хора, къде отидоха 1000000000лв.заем при условие ,че давате по 4.50лв. на най бедните хора, къде......... бсп,дпс,атака най продажното най антибългарското и най мразеното управление в най новата история на България с 11% доверие........

Тези от общината, да махнат кадрите с лика на Бойко в метрото по мониторите. Каквото и да е изградил, това е била негова работа, за която му се плаща и я осъществява с парите на гражданите, а не собствени. Ако така се действаше, на всяка сграда щеше дя има някакви плакати, примерно на Тодор Живков.

Лиле бегай си на селоо, да копаш компири, имаш физиономия на селска пръчка!

Марш на тези измислени правителство и парламент. Такава наглост не е имало и преди 89та.

на цялата герберска паплач, съд, конфискация и затвор. Така е справедливо.