Закани за спиране на еврофондовете за Унгария

Германският правосъден министър Хайко Маас иска спиране на еврофондовете за Унгария заради бежанците.

Обратно в новината

Коментари - Закани за спиране на еврофондовете за Унгария | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

КАТО ТУРЯТ ЧЕРТАТА НАКРАЯ-ПАК ЩЕ СА НА СМЕТКА!!! ЩЕ СИ СПЕСТЯТ ВСИЧКИ МАСРАФИ ПО СГАНТА ЗАНАПРЕД!!! ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА МОРАЛНИТЕ ЩЕТИ!

Негрите са истинско бедствие! Мюсюлманите различен вид бедствие. Браво на Орбан!

Никога не е имало "европейско единство" по бежанския въпрос. Има ли спор, заплахи и принуда - няма единство. Всяка държава си има своите проблеми и национална политика и не може да бъде заставяна да поеме тежестта от капризите на Меркел. Надявам се и други държави да имат реакцията и поведението на политик като Орбан.

Ми, Орбан им отговори - с писмо до Юнкер, написано на 6 септември. "Праведните" медии естествено нищо не написаха за него. Ще сумаризирам отговора с 3 букви: ДГД! Който иска подробности - да си потърси статията: Кърваво писмо на Орбан до Юнкер Това не е солидарност, а насилие

Който си ги е канил /гостите / да си ги посреща Добре че от България бягат

Ами да! Включват се и тези държави - САЩ, Великобритания, Франция, които предизвикаха хаоса и насилието в Близкия изток, месейки се драстично, вкл. военно, във вътрешните работи на страните там. Точно тези "Велики сили" трябва да приемат бежанците от своите преки действия, а не да ставарват последиците на трети страни.

От САЩ, по-добре бедни с добро/светло бъдеще, от колкото с не.гри и мюсюлмани с черно бъдеще. Нег.рите са примитивна изостанала раса, а мюсюлманите фанатично вярват, че изн.асилвача на деца, убиеца и военния престъпник Мох.амед е пророк. В България само Славяно-Християни да се заселват или бели хора. Иначе сбогом България.

Може само да благодарим на бивши и настоящи служители че държавата и територията е толкова невъзможна за живеене, че дори и тия човекоподобни не желаят да стоят и миг тук.Да му мислят богатите!

Кой посрещаше рязаните карабини с балони и уелкъм, а? Че и апелираше местните да ги настанявали по къщите си, а полицията и масмедиите им криеха престъпленията? КОЙ дава луди пари да хрантути паразити и терористи, които освен за атентати и за разплод не стават за нищо? Източноевропейците сме много по-наясно с нещата, англичаните- също , от лоялалите мозъци на немските бюргери с бирените шкембета и малките вурстове. Да си държат "скъпите гости" при тях , да им се радват и пак да си изберат лудата крава и Хайко-то . Те са истинските врагове на Европа и цивилизацията, щом я напълниха с врагове- джихадисти и тъпи, ограничени същества, чужди на всичко прогресивно и европейско. Орбан и вишеградците са сто пъти повече европейци от продажните немски управници и българските им слуги!

Това ли е ЕС- ако не правиш каквото иска Германия ти правим рекет и принудително го правиш.То СССР беше по същата работа.

С нетърпение чакам как за пореден път Орбан ще бръкне в "ауспуха" на Шантавата Танте. Унгарците са късметлии.

Сетете се защо германският правосъден министър казва какво да става в Евросъюза, а не да кажем холандския, датския или португалския? Отговорът на тази мини гатанка е една от причините Англия погнусена да напуска ЕС.

Материалът трябваше да бъде придружен със снимка не на Орбан, а на немския министър Хайко Маас, който е "произвел" новината, на която е посветен материалът. Други електронни медии са постъпили по този начин. Така може да се види лице, в което един Силвио Берлускони (съдейки по негова реплика, направена по друг повод) би видял излъчване на надзирател в немски концлагер от времето на хитлеризма. Какво нещо е наследствеността...

gonzales

типично по мутренски - плащаш и ще имаш спокойствие. иначе лошо ти се пише. перефразирано - или взимаш мюслита или ще има наказания. англичаните повлякоха крак. дано унгарците , а пък и ние след това да ги последваме.

Орбан няма да продаде държавата си. Затова унгарците го обожават. А у нас нещо се мъти във връзка с т.нар. бежанци. Последните ден-два телевизиите се скъсват да показват колко добре са приети в едно родопско село двамата изгонени от Елин Пелин мигранти и как са се устроили в Свищовско двама мароканци. И нито дума за мароканеца, който преди седмица щеше да наръга българин в метрото /добре че един здравеняк мигновено е реагирал и е проснал оня с ножа на пода/. Що така?

Е, какво става с ЕвроАтлантическите ценности Дами и Господа? ? ? -В когото е ножът в него е и хлябът, с него е и законът! Да Ви напомня на нещо това? Едно време го наричахме "Демократичен Централизъм". По-младите от 30-40 години едвали биха знаели какво означава това. И тези които сега най-много държат за Обединен Европейски съюз и парадират, че са неговия локомотив (визирам радетелите на Европата на 2 скорости-Германия, Франция), когато стане напечено, те първи ще напуснат потъваща Европа оставяйки разорена периферия.

Нацистите се разпореждат, всички престъпни елементи от гостите си искат да разпратят в Източна Европа, тези които се заловят за работа остават в Германия.

разтурете германията и австрията и ще настане спокойствие на континента!и разбита се потопете островите!

Ние ги каним, а вие ги приютявайте! А ако не искате ще ви изнудим. Това не е съюз между другото. Съюз е когато страните са равнопоставени и действат заедно. В случая една изперкала ялова крава ги кани, а после другите да опират пешкира. Е не става така. Не всички в този съюз са дупедавци послушковци, като нас. На еднокнижният Винету му предложат за малко пари да ги приберем ще прибере всички бежанци, а после отпуснатите пари ще ги краде, както прави и сега.

как успяха да ви внушат, че става дума за "бежанци" ??? това е толкова безподобен абсурд, че допускате ли подобна лудост в главата си, може да ви се внуши и че кривите краставици убиха Кенеди.. пазете разума си!

Но това не са ,,бежанци,,проклети да са до девето поколение.Мойте клетви се сбъдват.Пет века ни стигат.Това са много различни хора от нас и никога няма да се интегрират.Правителството с едни цигани не може да се справи,с беднотията и за пари нека ни вкара и ТЕРОРИСТИ. ДНЕС ПРЪМОВИЦА ЛАЕ ЗА ПРИЕМ НА МИГРАНИ,ДА СИ ГИ ПРИЕМЕ В НЕЙНАТА ЛУКСОЗНА КЪЩА

И работна ръка били, "бежанците/мигрантите": "Германия. Мигрантите отказват да работят. "Ние сме каненици на Меркел" е заглавието на публикация от 17 август в швейцарския Ле-з-обсерватьор ("Аllemagne. Des migrants refusent de travailler "Nous sommes les invités de Merkel", 17.08.2016, Les Observateurs).

И кво? Орбан си го премести НЕрязания? за тъпите им фондове..... Унгария няма да се оставят на изпушелите западняци.....

Вярно е това. Преди месец, Орбан заяви, че основното което трябва да постигне една страна е нейната независимот. С цената на доста жертви, унгарците върнаха всичко на СБ и МВФ и просто ги изгониха от страната си.

електромера е пипал в контакта и е станал перманентен във всичките жанрове-алах да бди над душата му

Германия загуби две войни, третата ще и бъде последна. Опитва се пак да командва всички, ама няма да и се получи този път. Всяко нещо си има край.

Ако евросъюза беше "цвете за мирисане" то Швейцария щеше да е еврочлен, а Великобритания нямаше да бяга от нето като дявол от тамян.Въпросът ми е ние какъв го търсим в този ялов дъюз?

Нас никой не ни пита. Ние сме военна плячка. Загубихме Студената война. И както след Ньойския договор - загубихме население, разоръжиха ни армията. Репарации платихме със заводите и мините си - всичко отиде към западняците, които платиха символични цени, на практика ги получиха без пари. Както на всяка победена страна - поставя се удобно правителство. Изграждат се военни бази (натовски), които да пазят статуквото. Но идва реванш !

Къф реванш? От Комунистическата Северна Корея ли или от Империалистическа Русия?

Точно. Спокойно можеш да добавиш и Норвегия.

Ми бегай в Англия или Швейцария! Чий го търсиш тук? А по време на Втората световна Унгарците бяха най-големите фашисти след немците!

Кой си ти бе келеш с келеш че ме пращаш в Англия или в Швейцария?Роден съм в България и ще си умра в собствената си Родина. Какви са били унгарците през Втората световна въобще не ме интересува.Днес този народ и тази държава заслужават уважение защото имат чест и достойнство и не се предлагат като девойки от околовръстното за прясно отпечатани банкноти без покритие. Орбан е мъжага и има"топки", а не като нашите клоуни, незнайно защо наричани"държавници"!

Каква е тази централна власт, дето действа със закани, мотае се с месеци да реагира и единственото, което може да измисли е "да спре помощите". Те пък едни помощи, умрели унгарците за тях ... И каква е тази примитивна пропаганда - "националистическо-консервативно правителство". Откога "консервативно" стана обидна дума и откога правителство, което защитава националните интереси е "националистическо". А чии интереси да защитава, на чуждите нации ли ? Като нашето ?

Да, ама не! Няма да му се получи на г-н Маас. Защото: 1. Срокът на квотите изтича на 26 септември и поне досега няма удължаване. 2. Фондовете са по отделно споразумение и няма механизъм, по който те да могат да бъдат спрени. 3. Приемането на чужденци на територията на всяка една страна от ЕС е нейно суверенно право. Разписаните в Договора за функциониране на ЕС механизми касаят само и единствено движението на граждани на страните от ЕС. А и Шенген и ЕС са различни неща. 4. Солидарността е двупосочна улица и тя не включва казармения стил на управление от типа "Когато говориш с мен ще мълчиш!" Солидарността изискваше преди Меркел ханъм да заяви "всеки, който иска е добре дошъл" да попита останалите членове на ЕС дали са съгласни. Ако италианци и гърци са се съгласили - сега ще си носят последствията, а ако някой иска да им помага - негова си работа. Приказките на швабите са като в оня стар виц: Двама приятели си говорят и единият казва: - Хайде да отидем у вас и да си направим тройка с жена ти. Другият се намръщил, но преди да успее да каже нещо, оня продължил: - Вжидам, че не ти се харесва. Е, както искаш - аз отивам, пък те ако не искаш - недей да идваш. Няма как, г-не Маас да се съгласим да правим тройка с вас, мигрантите и нашите изстрадали народи в Източна Европа. Ако не съм ясен - питайте Любо Пенев, какво точно да правите със супата, преди да храните навлеците с лъжичка. И още - точно Хайко Маас - един от най-мракобесните политици на Германия и Европа, той - който налага криминализирането на речта "омразата", подкрепя оглавявания от бивш кадър на ЩАЗИ орган за следене на немците в интернет, той - който налага такава цезура в Германия, че даже Гьобелс би й завидял... Тоя ли точно ще ни говори за солидарност, за демокрация?! Нещастник.

Според мен италианци и гърци не се обаждат, защото печелят от емигрантите. ЕС им плаща повече, отколкото губят от тях. Както и на Турция. И не ги оставят в Гърция и Испания, мигрантите искат по на север ...

Ми, не е съвсем така - поне за Италия. Напрежението и недоволството са огромни сред повечето италианци. Не гледай официозите, които отразяват единствено гледната точка на приятелчето на Станишев Ренци и компания. Порови в регионалните медии, виж в италианските форуми - псуват наред и Рени, и Джентилоне, и Алфано и папа Франциск...

Добре написано.Много смебпатили отбмюслюлмани,а стига толкова.Беше свободно движение на хора в ЕС.Ще завиждаме на македонци и сърби,пе не са членове.Каква е тая ,та да решава съдбата на толкова страни.Дано не я изберат .

Против квотите за разпределяне на ислямски главорези са и останалите Вишеградци плюс Румъния , Италия и Австрия . Засега ! Скоро всички ще игнорират усарския мастиф - меркел . Само клетият тиквун ще й остане верен докрай по заповед на щефовете от козяк / синагогата . Добре , че скоро няма да има възможност да продължава да вреди на България . Със здраве ; ))

Спорен въпрос, кой й е верен на Меркел: "Евродепутатите от БСП и ДПС са единствените български евродепутати, които са подкрепили резолюция на Европейския парламент за насърчване на миграцията.Става въпрос за мигранти от трети страни към Европа. Спорната резолюция е приета на заседанието на Европейския парламент в Страсбург във вторник с гласовете на Партията на Европейските социалисти и АЛДЕ - в първата членува БСП и неин председател е Сергей Станишев, а ДПС е член на АЛДЕ.... Документът е одобрен с 339 гласа "ЗА", 333 - "ПРОТИВ" и 25 - "ВЪЗДЪРЖАЛ СЕ". .....Резолюцията е подкрепена единствено от евродепутатите от БСП и ДПС. Против гласуват всички останали....", 27.10.2016, ТВ Европа.

Ние ги спирахме , а Меркел ни се караше че ги спираме , сега иска да ги връща ! Българи да направим референдум дали ги искаме тези неканени гости нелегални емигранти !

Интересно как се е живвело едно време без еврофондове..ЕС е една голяма мутра, която се опитва да изнудва, но скоро ще дойде нейния край, както се е заинатила с тези мигранти.

Явно на булгаристанците е много къса паметта. Ами по времето на Виденов се живееше с 10 долара многознайко.

Нерде Ямбол , нерде Стамбул и благодарение на еврофондовете днес оцеляваме с 500-600 лева заплати и преобладаващо с 250 лева пенсии. Аха , ама от Виденов до еврофондовете колко години минаа , нема значение.

stan_posta@

Голямата инфлация беше една година. А беднотията - вече 27 години. Заради една криза, при това предизвикана от западните банки, за да обезценят лева преди приватизацията, заради това сега до живот ще трябва да търпим ограбването на страната ? 2.5 пъти повече работим, къде са ни 2.5 пъти по-високите заплати ??

При пресъединяването към ЕС имало ли е член, който да казва "задължени сте да приемате измет от целия свят" ?

Чакай бе , нещо не схващам. Тия като толкова много искат мигранти , що се натискат да ги раздават , що не си ги прибират у Швабско?!

Ами точно Германия ги приемаше или може би ти си ги приел у вас и си ги нагостил с шопска салата.

Аааа, ами да си ги държат и да сберат и другите , включително и нашите ''гости''. Меркелица си ги канеше САЩ и приятели им съсипаха държавите и посяха войни. Те т.н. Големи решават кво и как да става , ами решаваш и понасяш или отговаряш , както ти е удобно.

Защото Германия си пробира младите, здравите, грамотните. Инвалиди, болни, неграмотни, крайно религиозни - иска да шитне на Източна Европа. Ама на унгарците тези не им минават !

Випиюща наглост!"Бреме" го нарича германецът.....кой ни го качи и това бреме на вратовете европейски и докога ще продължава и утежнява!? Смачкайте ги унгарците,поляците,словаците!В името на чалмите и бурките им разкажете играта по еврпопейски! Уникална наглост.

Европедалщина безкрай.А вноските няма ли да им откажете бе гейове? Абе откажете им ги бе , не им щете парите и толкова , ама щом става въпрос за прибиране май не е така.

Ма то Европа мислиш чака на парите от Унгария ли бе умнико. Получават много повече, отколкото дават също като нас, ама трябва да се информира човек, а не да плещи импулсивно глупости. На русофилите ви е неприятно да се образовате също като на дядовците ви партизани.

Сигур и на парите на Англия не чакаха , или не беше баш така , май на техните чакаха. Едно след друго и накрая май само ние, колкото да му плащаме на Юнкер заплатата. Между другото да се готвят и на Полските да не чакат , Гърците като будали , повече прибират и не връщат. Та те така Еврогейски съюз.

Вместо да изчезне от картата на Европа, тази държава се опитва да командва всички.

Ами тя и Русия загуби Първата световна война бе кухак. Предполагам, че като руска подлога няма да ти хареса Путинландия да изчезне от картата вместо да се опитва да командва в света, а?

Добре че направиха Октомврийската революция , та измислиха Украйна и такава нация ! Ей помияр я се скрий или изчезвай на майка си в пу....!

По-добре без еврофондове, отколкото пълно с орки!

Браво на Орбан и други държави трябва да се вдигнат против този неправилен закон.

за да има държава, първо трбва да се изгони сорос и гаджетата му около хранилките с помия.

И какво ща стане накрая? ЕС ще наложи на Унгария финансови санкции, но самият той няма да съществува, защото тия "бежанци" ще го изсмучат! Аз продължавам да не виждам защо ги наричаме бежанци след като е ясно, че огромната част от тях идват тук просто да папкат без да работят, а някои от тях са си откровени терористи.

Аман от....Браво на унгарците, че имат лидер, а не.....като нашите боклуци!

каква е разликата между ссср и ес ?

мавзолеите. едните изроди тепърва навлизат в стихията си.

Огромна ! Първата групировка е била много по-демократична от сдухания еврейски съюз ; :))))) Добрата новина е , че има абсолютно единство по въпроса с ислямските терористи - никой не ги иска в дома си ! Почитания за Орбан ! Презрение за продажните еничари т.н. управляващи в България . Гнус ме е от вас .....

Разликата е огромна. Тогава хората живееха много добре а сега мизерстват.

Ти "тогава" живял ли си? Надали щом плещиш такива глупости. Питай които са " живели" "тогава".

КАГЕбистите бяха от групата на хората

В СССР можеше да се пуши, имаше криви краставици и не се бореха за кокошо и свинско щастие.

Съвсем скоро ще разберем, че диктата и тоталитраризма в ЕС е по-строг и нагъл от социалистическия до преди четвърт век. Не само, че разбиха, заграбиха за "жълти" стотинки икономиките на бедните соц страни, насадиха техни компании в най-"сладките" сектори, но сега искат и да споделяме предизвиканото от тях бреме и тегоба с имигрантите !! Нагло нали !!

Повече от нагло!

унгарците знаят точната цифра за пребиващите у тях бежанци ,у нас дори президента и премиера нямат смътна представа !изглежда ,че безхаберието и нихихилизма у нас са традиция ,с която твърдо сме решили да се самоубиваме ,заедно с децата ни ...

Това не намирисво ли на някакъв нов тоталитаризъм. Значи под диктата на САЩ, ги канят на гости и после ги пробутват на съседите, защото през нощта са изяли всичко, посегнали са на дъщерята и междувременно са и забременяли десетина пъти- Ай сиктир

"Всеки, който застава срещу европейското единство по бежанския въпрос, " Че къде го това единство?! Ако го имаше на германците нямаше да им се налага да реват наляво и надясно че Вишеградската четворка не ще да им играе по свирката;)

а, ти пък знаеш ли колко ще да са "германците", които реват!? Германците я замерят с домати и псувни, където и да се появи предизборно. Ясно, че отвсякъде ви скриват топката но поне погледайте малко видеоматериалте в нета, преведете си две думи, направете си някои изводи... фюрерката е немец, колкото и поп кръстьо е българин. Нека не делим, онези които са обединени от обективната гледна точка съответно, истината! Точно такава е основната цел на манипулацията чрез лъжеинформация.

унгарците предвидливо си изчистиха дълговете с лешоядите от мвф, а сега парични потоци, колкото искаш, и кои те бръсне за слива, бе плешив, разгонен короед

добър виц но ще те санкционират за нивото на плиткоумие в самоинициативата. Трябваше да започнеш с " Когато мама меркел забременее, унгарският народ ще бие шута.."

Наскоро бях в Унгария на екскурзия. Преводачката ни беше унгарка. С толково уважение говореше за Орбан, че такива предположения са абсолютно неверни. Унгарците обичат своя премиер и го подкрепят.

най,най- справедливото решение е : който е хуманен с бежанците нека да ги храни с личните си средства ,да си ги хрантути сам ,а не чужда сметка !

Чешкият президент беше го казал съвсем точно: "Не можеш да поканиш гости, а след това да искаш да ги хранят съседите ти".

парите са само средството на изродите за премоделиране на масите така, че властта да бъде вечно в лапите им. На който действително още не му е станало ясно, ще си бъде прост за цял живот.

Бойко Борисов да отвори лично и да чете, а не чрез разни ПР-и, някои от големите новинарски сайтове и да прочете мнението на хората по актуалните за деня проблеми. Ще остане жестоко изненадан. И не, не ми обяснявайте че всичко това са комунистически тролове пишеши против политиката му. Струва ми се че той самия е изгубил връзка с това какво се случва от неговите решения. Докато разни натегачи, пр-ри и платени соц. проучвания му викат супер си, продължавай, хората те обожават и харесват какво правиш. Лично той да прочете!