Евелина Славкова: Ситуацията генерира енергия за нещо ново

Непрекъсваемостта на парламента ще повиши недоверието в избирателния процес, смята социоложката от "Тренд"

Обратно в новината

Коментари - Евелина Славкова: Ситуацията генерира енергия за нещо ново | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

от коя ромска махала е ?

Тая бате Бойко сто про я е еб@л.

В нормалните държави когато се вижда , че народа не ходи да гласува му се създават стимули за да го прави ! Най-елементарно е да каже м. че на всеки който гласува ще му бъде върнато ДДС е достатъчно ! Тогава рязко ще скочи активността !

Къде сте бе нашите фалшиви "демократи" и фалшиви "евроатлантици" от ПП-ДБ. Затова ли ви хрантутим, боклуци? Ще си вземаме доларите обратно!

свише...

ЕЙ ДЖУРНАЛЯ! Не разбрах госпожата Славкова ли е, или както пише в последното изречение - Славова? Сега по същество: да, който е хвърлил оставка то не трябва да продължава да управлява! Да опиша ли един теоретичен, но възможен случай? Ще го нагодя към сегашната обстановка за да стане по- ясно: - ППДБ управляват в момента. Утре обаче не искат да се рутират с ГЕРБ, хвърлят оставка, не се излъчва ново правителство. Отиваме на избори. Те продължават да управляват. - отиваме на избори, но резултатите са сходни като на предните избори. Става така, че не може да се състави правителство, всеки е срещу всеки, а ППДБ умишлено и не искат да се състави правителство, защото ще трябва да направят компромис, а те... си управляват. И съответно продължават да управляват. - ПАК се отива на избори. Пак същите резултати. И така до безкрай.

Бойко е хитрец, направил си е сметката. Ако има нови избори и ако резултатите са подобни, той ще заплаши, че ще направи правителство с ДПС и БСП, защо не и с ИТН и ППДБ ще останат гладни. Единствената опасност за него и за цялата сглобка ще е, ако опозицията вземе повече гласове от тях.

Тази казва неудобни за поклониците на посолството неща и те съответно си квичат хората. Интересното е, кога ще свърши търпението на търпеливите.

Нищо и никой не може да мръдне България от евроатлантическия път,ЕС и НАТО. Евроатлантическото правителство което имаме ще подсигури това за много мандати напред. Вече и Конституцията е променена в правилна посока и кремълски агенти в президентството и прокуратурата няма да допуснем.

Повтаряйте си го по-често, че лошо :)

го е нашисала като лозунгите на БКП 1950те години "Смърт на капитализЪма и империализЪма!". Пак пребоядисано каманишче...

Поредната руска лимонка! Радев е нацвъкал агенти из цялата държава. Калъф предателски ретрогаден и ограничен шапкар

Русороби, как върви революцията? Буахаха!

доообре

Гражданска война?

руския ревоолюционер? Айде бе, почвай гражданската война! Нито си пред НС против конституцията, нито пред Моча да браниш братския СССР! Деа нещастника деа!

Радев ли ще го игаре новото? Който иска да ни върне 100 години назад, ръка за ръка с източните диктатори?

Аман от експерти....Ами, те ПП бяха ново....И Славуца беше ново....И кой ли не...все нови- новенички.....Ама с един проблем, не са германци, ами Ганьовци, които бързат да уредят родата, аверите и в случаят с дебил Радев- любовницата....

Новото е Бойко Борисов. ДпС го създадоха изведоха в политиката преди 20 години и той стана на момента №1. Такъв е и досега, защото никой от новите им проекти не можа дори да се доближи до него. Просто бойко е най-близък до народа! Всеки мъж иска да е като него и всяка жена иска мъж като него! Както самия бойко каза - матряла е такъв!

калинка или кристалинка ... в това е въпроса

С тази специалистка определено бих генерирал енергия в някоя ситуация.

енергията...