Надпис ”Не работи” грейна върху ЕЦБ

Германският светлинен артист Оливер Биенковски проектира тази нощ огромен светлинен надпис “Не работи“ върху фасадата на новата централа на ЕЦБ във Франкфурт.

Обратно в новината

Коментари - Надпис ”Не работи” грейна върху ЕЦБ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Биенковски = Бенковски!!! ))))))

идва "Априлското въстание" в ЕС! )))

Адио, Рио. Български игрален филм. Плачете, евреи, плачете масони, плачете илюминати, плачете сатани! Гърция си е Гърция. Това е. Член за ЕС, Мергел, НАТО, ЕЦБ, МВФ! Имал-дал.

който работи - ще получи !комунисти , социалисти време е да бъдете реалисти и да се очовечите !на всеки , според труда му !

всекиму според труда му.............. ама брюкселските бюрократи не работят нищо, а получават най-много. Що така? Или те са построили вече комунизма!?

а какво ще кажеш за футболистите , които вземат най-много ? защо работата на другите изглежда лесна, при положение ,че не сме я пробвали ?

Не видете ли името бе ово е МАкедонец.

Не са ви виновни гърците, ако ви затвори любимата банчица. А и до сега не съм видял печатарница, която да е останала без артия. така че спокойно.

Гърците, та гърците. Що не питате сащ да си върнат заемите? Не разбрахте ли, че днешно време никой не връща пари?

Тя такава е идеята. Да не се връщат. Но пък да могат, когато решат да натиснат копченцето и избрана фирма/индивид/държава да иде на кино. Другите ги "рефинансират проектно" - т.е. дават им толкова, колкото им трябват, за да си купят каквото са си "проектирали", та "непослушния" да го е яд още повече. И ето я разликата между успешния и неуспешен бизнес.

Ало, момиченце, не си в час! Комунистите в Гърция са опозиция и не подкрепят Ципрас. Комунисти почти няма и в Русия. Те са в Китай - върви им давай акъл!

Сграда на ЕЦБ - 1,3 млрд. Фалит на държава - 1,7 млрд. Егати сградите и егати държавите...

този форум е емблемата на руската информационна война. точно така - информационна война ;)

Кои мнения са според тебе част от тази война? Щото примерно, тук си има тролска бригада, която сама си слага етикета "русофоби". Тях ли имаш предвид? И с каква цел сами да се плюят?

Виж лъжата като лъжа. Виж истината като истина. Погледни в сърцето си. Следвай природата си. Буда

Обслужващият персонал във форума много му се ще да сложи знак на равенство между гърците и комунистите но това няма как да стане. Гърция е родината на демокрацията и емблемата на капитализма, еврото и богатия Запад. Точно така - емблемата. Точно толкова кух и фалирал е и целия ес, а даже и щатите. Ето за справка: ''Причината може и да е друга. През март хиляди протестиращи срещу капитализма влязоха в сблъсъци с полицията близо до новата централа на ЕЦБ - часове преди тържественото й откриване.'' Такива протести има постояно но в България по традиция не ни се съобщават. А комунистите са в Китай. Сега развиваме ударна стратегия да ги привлечем за туристи, защото се видя, че руснаци и гърци повече няма да идват.

и аз това повтарям от няколко седмици. когато гърците 'ядоха кифтетата' тогава бяха капиталисти, демократи, европейци и натовци. като се осраха под мъдрото ръководство на евросъюза, ецб и мвф- изведнъж станаха комунисти.

снимката е долен монтаж може и да е истина но ТАЗИ снимка е грозна

Тоя УЖ интелектуалец ,ами ако отиде в Москва ,ще трябва да търси нещо,на което да свети,че работи!

Туристите в Корфу изглежда изобщо не забелязват, че нещо необичайно се случва в Гърция.И защо ли, след като ресторантите и баровете са отворени и работят нормално, както и бензиностанциите и супермаркетите, които остават напълно заредени, без никой панически да пазарува.Банкоматите функционират нормално, без следа от опашки. Единственото струпване на големи групи хора се забеляза само по плажовете, като този в Ипсос, който посетих днес, но не изглежда да са там по политически причини. Очевидец от Гардиън.

"Работят ни"

Няма да я платя, защото нямам пари. Събери си ги от имуществото на държавата и обясни на твоите данъкоплатци, как те ще трябва да ти покрият загубите от това, че ни си преценил правилно риска, като си наливал милиарди.

Тва не е капитализъм, при истинския капитализъм загубите на дадена компания(в нашия случай - банка), не се прехвърля на данъкоплатеца. Това е комунизъм в чист вид, само че за малък кръг хора. Които насърчавани от факта, че и при най=голямо осиране тате ще им избърше д-то, продължават и в момента да надуват балоните.

Капитализма са го хвърлили в мазето отдавна. Лошото е, когато действията не отговарят нито на икономическата, нито направната логика, независимо от идеоилогическата подплата.

"Германският светлинен артист Оливер Биенковски" Ясно - чист германец без капка външно влияние или финансиране.

Ти да не си пук дебелобуз крадлив банкер ?

Германец-може би? Ариецццц-тцтцтцтц!

е, ти нали си чист ариец?

доказваш, че си абсолютен примат който не вижда полза от слизането от дървото. страшно било, мнооого страшно...

Приматите са едно . Хората съвсем друго. Хубаво беше да започнете с уточнението на този исторически и биологичен факт.

Имат нужда от малко режим на тока..Посред зима...И опашки за хляб,но не много дълги.Само около километър-два..И по 20 литра бензин на месец(лимит)..Найш колко бързо ще забравят да протестират срещу капитализЪма?!

Тая картина наподобява шоковата терапия, която щедро се предписваше от разни капацитети.

Тази картина си беше самата реалност в соц. България..Да не я доукрасявам с другите ''екстри'',че на нормалните хора(сред тях не са соц.чугуните) ще им се доповръща..

Системата е една дузина свръх богати да могат да харчат до безумие за сметка на 7 милиарда роби! Те да си харчат парите,като си купуват острови,корпорации,правителства,въртят войни,организират конфликти,финансират всякакви организации,строят небостъргачи,а пари за нормалните хора няма... За тях кредите и вечно робство,защото тези кредити те трябва да ги връщат.Ако ги нямаше банките,нямаше да има крадити,парите щяха да се въртят постоянно,а не да се трупат милиарди ,които да не се ползват и икономиките щяха да бъдат съвсем различни...

Не са дузина. По мои сметки елитът, който управлява света е около 40000 души.

Дай алгоритъма:)

Аз познавам хората.

Това е системата сега в Гърция. Точно корабните олигарси и островните богаташи не плащат данъци.

Денят има 24 часа - какво като имаш острови, водиш войни, занимаваш се управление на капитали ако не ти остане време да гледаш как децата ти растат, нямаш време да се насладиш на хубав слънчев ден, не ти остава време да прекараш с приятели за да се повеселите си пълен бедняк, макар и да имаш милиарди. Парите са обсебващи и хората с много пари имат време само за да ги управляват. Та може да се каже, че всъщност те са робите. Може и да управляват съдбите на милиарди хора, АМА НЕ УПРАВЛЯВАТ СВОЯТА.

ТАМОШНИТЕ СЛУЖБИ ДА ГО АРЕСТУВАТ 50-100Г. ЗА СЪБОТАЖ ПУСКА СЛУХОВЕ......... ГОРКАТА БАНКА ЩЕ ФАЛИРА!? ХАХАХАХ ЛУДКОВЦИ ТАКИ МАМА ВИ ПРОСТА НЕКЪДЪРНА ОВЧАРИ ПО ДУША.................

ДАНС се занимават с Профилиране и Разработване неудобните за Незаконната 70 годишна Юдо Комунистическа Власт БЪЛГАРИ, като събират информация за тях от "Приятели", познати, роднини, съседи, колеги в службата, лекуващи лекари, преподаватели в училище или университет.... Целта на събрана от Проститутките от ДАНС информация е изработване на Компромати, които да послужат за бъдеща Зависимост, Репресия, Възпрепятстване служебното развитие на Неудобните включително и Уволнението им от Работа или невъзможност да си намерят такава.

БОГАТИТЕ ДА МИСЛЯТ ;)

Сбъркал е сгадата. Надписа трябва да е изобразен върху европеийския парламент. Тогава ще настанат всенародни празнинства по целя континент.

Мислиш ли. Като гледам младото поколение масово бяга от реалността с помощта на модерните тутурутки и интернет.

Нищо, не се приснявайте. Гладът и студът са способни да излекуват и най-големия фен на "благата" на съвременната цивилизация.

За 25 години сменихте само "манифестации" със "всенародни празненства". Риториката "не гледайте на запад, там са лошите" не е мръднала и на милиметър.

Моля твореца да проектира над нашето НС надписа "Гиди маскари!" Над МС - "стягаме колани всякакви (без нашите)"

Като му гледам фамилията на тоя юнак, ми се чини, че е от полски произход, комунде някакво.

тъпичък ли си? Човека "протестира" срещу отказа на гърците да правят реформи.

Реформите днес са синоним на престъпления към народите.

кажи сега и нещо за сестра му, а моше ще ти даде да го цункаш и по другата бръсната, задна буза

Аз пък си помислих, че е потомък на Георги Бенковски :)))

На Бенковски да не мислиш, че това му е истинското име? Просто такова тескере е имало налично в Цариград при едно от митаствата му.

Що не четете с разбиране? Човека се притеснюва, да не би някой да му затвори любимата банчица. И в същото време не е май голям фен на Обама. Но, всеки си има право да тълкува изкуството, както намери за добре.

същият надпис от години мига в ослепителна, червена светлина и върху кратуната на меркел но за да го види човек трябва да може да чете или поне да не е ослепял от глупост

зарежи я ти Меркел. Зарежи и на Ципрас референдума. По-важното е, че 70% от германците подкрепят оня в инвалидната количка. Ако и 200 % от гърчулята да кажат НЕ, номера е оня в инвалидната количка да не каже НЕ, щото тогава си е е%ло мамата.

а, оня с мустачките е имал 99% подкрепа от същото стадо идиотизирани зомбита ! И, да !!! Абсолютно прав/а сте, манипулацията на безмозъчните маси е само средство за подчиняването им на една или друга диктатура, а историята не спира да го доказва. Точно и именно това е по-важното !

Победа другари, затворихме ЕЦБ, сега е въпрос на време Германия да изпадне в колапс. :)))))))))))) Ама тоя тип се прочу...

тролиш

ЕЦБ представлява конгломерат от частни финансови институции, нещо като ФЕД, които повдигат въпроса какъв суверенитет могат да имат държавите членки на ЕС.

Вика му се "трансфер на суверенитет".

Браво, много идейно!

Аз отдавна работя, или поне работя на минимума от капацитета си.

Аз пък ще напиша ,,камила,, , а вие си мислете каквото искате.

Бих казал: "Символично!".

Идеята му е съвсем друга, ама карай.

Глупости на таркалета.

между другото, милиард и триста милиона струва този паметник на фашисткият режим във Франкфурт ! Но пък икономиите са за парцалите, не за фашистите...