Коментари - Естония не вярва на обещанието на Путин и няма да спре строежа на бункери по границата | Днес.dir.bg

Естония не вярва на обещанието на Путин и няма да спре строежа на бункери по границата

Няма да променяме плановете си заради това, че е дал интервю на един журналист, каза министърът на отбраната

Обратно в новината

Коментари - Естония не вярва на обещанието на Путин и няма да спре строежа на бункери по границата | Днес.dir.bg

Коментари

путю е доказан лъжец

Добро утро, Енвер Ходжа. По един бункер на човек, да може да отблъскваме нападението. Извънземните, комунистите, Русията, зомбитата - идат.

Ма много ви руски брояча бааааа WTF !

Мила Естония като дойде време помнете Афганистан след малко и Украйна я много преди това въръолето у Виетнам..... Между другото руснаците не трябваше ли да фалират някога към година 15?

Балтийците са много кухи парчета.

Ботовете на траверса мутропрофанов сте най умни

Путин им го каза в прав текст" Войната няма да се води в окопи и с танкове, а със Сармати.Да строиш бункери е все едно да се пазиш от метеорит с чадър.

Няма ли кой да му напомни на този тъпунгер какво се случи с Франция въпреки линията Мажино !

В Китай и Русия строят фабрики и заводи, в ЕС строят бункери и бомби докато икономиките им фалират. Светът се е обърнала с краката нагоре

Естония специално по време на втората световна посрещат нацистите като освободители, повечето Естонци еврей веднага са предадено по концлагерите, имуществото им дадено на Естонци подкрепящи немците. Когато Съветската армия си връща територията раздава справедливост, но част от нацистчетата успяват да избягат по САЩ и Западнала Европа и в момента внуциците на същите нацистчета ни учат на ценности в Европарламента и други места. Дето се вика Сталин не е успял да отреже всички глави на змията тогава, сега същите съскат.

Националсоциалисти са силите на доброто и светлината, копелета мръсни! Със шутове ли трябва да ви го набия в празните кратуни! Шибани подхора!

23 % от населението са руснаци, естонците са 65 %. Да не се стигне до референдум и нов естонски регион към РФ....

Руснаците в момента там са репресирани, бутат се паметници, яко Русофобия, всичко е по евро стандарт и демократични ценности :-). Друг пример за свобода на словото е как модераторът на ДИР-а от няколко ден ми блоква ИП-то, но си губи времето, защото при желание човек може всичко.

Инвер Ходжа едно време строеше така бункери. На всеки човек по 5. Да се пази от Рейгън че щял да пусне атомни бомби. Тези европедали го надминаха. Палячовци.

Имам предвид и трите Балтийски държави. Фобиите и страховете им от Русия са известни много преди войната в Украйна. Сега няма форуми, по които те да не поставят безумни искания за санкции, доставки на оръжия и какво ли още не. Ето и това сега - в отговор на интервюто на Путин. Да не помисли някой да му повярва все пак, че няма да ги напада, защотго няма интерес, което обективно си е така. Не сме заложници на страховете им. И освен това не е зле да се каже за тях, че ако бяха останали неутрални и не бяха влезли в НАТО навремето, сега можеха да играят много добра роля на балансьор, а не на пионки върху шахматната дъска на САЩ.

Трите балтийски булонки нищо не зависи от тях, могат само да лаят, предтавляват общо 5 милиона население, много от които са Руснаци, държавите им са блата и необитаеми гори, демографски всяка година замират, подобно на нас. На Путин не му пука за блатистите им територии, Русия си има стратегически излаз на Балтийско море и без тях! Булонките са на по един Сармат и са приключили.

Да хубава идея пък може Ина тех 50-100милярда да отпусне Брюксел , че да са с,,Санирани бункери “ като у нас..

Кретен

Имате късмет че е президент Путин.Ако е някой друг никакви бункери няма да ви спасят

Ми то само умствено увредените вярват на Путин. Нормалните се подготвят за отбрана.

Особено ако на ущенце им пеят САЩ, НАТО, ЕС и сие и ако им разнасят курабии по площадите.

Балтийските републики си знаят много добре какви са пияните блядки. Не е нужно някой друг да им казва.

Тези балтийски републички, където са колкото нас (една шепа хорица) ако не бяха СССР досега стяха да са полски губернии. Я виж къде се е простирала Пруската Империя. прочетете историят ана Рус и ще научите и за Полша доста неща. Поляците са войнстващ народ с не по-малко изявени имперски амбиции от турците.

е по-малка от София, обаче тръгнали на руснаците да се зъбят... Смех до посиране!

1. Много пъпчиви тия им войнички, бе... С какво боклучи ги хранят? 2. Бункерната доктрина е бетон, pun intended, както биха потвърдили албанците, дето Енвер Ходжа им напука повече бункери, отколкото имат гъби. 3. Малко встрани от темата - в крайна сметка, източната Вова кога е говорила със западната Вова по темата, че баща й, т.е. Зеленски старши е воювал против фашистите? Самият Вова каза онзи ден в интервюто пред Такър, че навремето били обсъждали подвизите на фронта на баща му... който е роден през 1947-а...

Естествено от Струйкина или от Кутийкин...

Тия поне мислят къде да си заврат д-тата. А наш м-р Т изобщо не се е сетил, че трябват укрития, щом драпаш за война.

Украйна няма право да пита или изисква нищо казват днес френски фермери, те заляха украинското посолство с говежди лайна, използвах противопожарна помпа и огромен шланг.

Тия естонци са 2 пъти по малко от общо загиналите до сега в СВО! Какъв смисъл има въобще да се обсъждат?

Нашето бъдеще, драга, е в Eвразия без граници, което включва и Русия и Беларус. Първоначално би могло да се започне с една полупропускливост в зависимост от желанията i възможностите за осигуряване на свoбодна миграция и инвестиции на около 800 милиона души. Бункери по принцим има логика да се строят, нo по-скоро с мотото за гражданска отбрана и предпазване от бедствия и аварии. Агресията поражда агресия! Държите се агресивно, а сегашните поколения в Русия нямат вина за минали исторически събития отпреди 100-200 години. По тази логика, ние не трябва и да разговаряме с турци. Все пак - да гледаме главно в бъдещето и настоящето и да не забравяме миналото все пак, но за да не се повтарят събитията от миналото, а не да се създават мними врагове от невинни сегашни поколения.

верваме на 1000%!

Тези идиоти, с 1 милион население наистина ли си въобразяват, че ако Путин (Русия) реши да ги анексира, те ще могат да се противопоставят, да избягат или да се скрият. Ето затова съм за евтаназирането на 90% от еврогейците и 100% от краварите.

Докъде ни докараха политиците. В 21 век да строим бункери като преди 100 години. Срам.

През 1990 г. Държавният секретар на САЩ Джеймс Бейкър Канцлерът на ФРГ Хелмут Кол Президентът на Франция Франсоа Митеран Желязната лейди Маргарет Тачър излъгаха Горбачов, че НАТО няма да се разпространява в източна посока (за да изтегли войските си от източна Германия и двете Германии да се обединят). Това твърди разсекретения архив на националната сигурност на САЩ https://nsarchive.gwu.edu Всеки може да го прочете: 1. На 09.02.1990 в Москва държавният секретар на САЩ Джеймс Бейкър в разговор с Едуард Шеварнадзе заяви: „Несъмнено трябва да има железобетонни гаранции, че нито юрисдикцията на НАТО, нито военните сили на алианса няма да се придвижат на изток. И това трябва да бъде направено така, че източните съседи на Германия да са доволни.“ 2. Държавният секретар на САЩ Джеймс Бейкър на 09.02.1990 г. в Москва в разговор с Горбачов заяви: „НАТО няма да се разпространява в източна посока нито на един инч от сегашната си военна юрисдикция“ 3. Канцлерът на ФРГ Хелмут Кол на преговори с Горбачов в Москва на 10.02.1990 г. заяви: „Ние смятаме, че НАТО не следва да разширява своите граници.“ 4. Президентът на Франция Франсоа Митеран в разговор с Горбачов на 25.05.1990 г. уверява, че: „След обединението на Германия и съхраняването на членството и в НАТО, на Съветския съюз ще бъдат обезпечени необходимите условия за безопасност.“ 5. Желязната лейди Маргарет Тачър след срещата на върха във Вашингтон в срещата си с Горбачов в Лондон на 8 юни 1990 г. заяви: „Никой няма интерес да застрашава сигурността на СССР. Трябва да намерим начин сигурността на СССР да бъде гарантирана.“ В резултат на тези лъжливи обещания СССР изтегля войските си от ГДР (300 000 военни, 200 000 цивилни, 5000 танка и 1700 хеликоптера и самолета) и двете Германии се обединяват на 3 октомври 1990 г.

още Сталин 1952 предлага на съюзниците да се обединят 2 те Германии и да се създаде неутрална и демилитизирана Германия като буферна зона между Запад и Изтока, но среща тотална блокада. Това са така наречените ноти на Сталин. Първата от 10 март и втората от 27 март 1952.

Ха ха, клоуни. Няма по-лесна цел от бункер,много остарял защитен метод доказал неефективността си, а и като се знае къде са, вътре ще стават на паприкаш.

Наглостта и лъжите на руските изверги са очевидни. На тях само Америка им е виновна за жалкия им хабитат.

Малей..интелигент от хабитата... кви думички се научавали на евронивата!?

Никой не вярва на руснаци, те са най големите лъжци и крадци на територия.

Смешната териториика с население един квартал на Петербург на обещания се надявала!? Връщаите Нарва и никой няма да ви закача...другото е безполезно...

Поредната напазарувана държава с доларчета, готова да се самоунищожи в защите на американския интерес......

си го каза ясно в интервюто - ще нападне някой от прибалтийските държави само ако те(НАТО) го нападнат първи. Т.е. излиза че Литва, Латвия и Естония се готвят да нападнат Русия, щом продължават със струпването на войски и строенето на бункери...толкова е просто.

Само луди хора биха решили, че ще нападне Прибалтика..

ТО И ХИТЛЕР ИМАШЕ БYНКЕР ....

Разбира се че на този НЕ ЧОВЕК не трябва да се вярва.

"Не човек а желязо" !

момече на снимките, съм напълно убеден, че би пръснало черепа на касапина ..без да и мигне окото !

На зелю или на байдъна? кой от двамата е по-голям касапин?

това пъпчиво неопределено нещи като гледам не може да пръсне семето и на загорял тийнеджър.

Глупашката физиономия на снимката казва всичко

опасно и неприятно е да имаш за съсед руснак!

Особено когато си колония на краваристан.

Искаш да кажеш за съсед турчин !!

И естонците са загубени като Литва и Латвия Русия никога няма да ги напада разбирасе ако те нещо не згазят лука. Загубена нация.

Абе тия съвсем са изплискали легена... Армията им е съставена от 4000 човека.. да - 4 хиляди и 37 000 резервиста. Армията им разполага с 44 верижни машини, които трудно могат да бъдат наречени танкове. Имат и цели 24 самоходни артилерийски установки. Нямат реално ПВО... и са тръгнали да се репчат.. при това на Русия, дето няма и да разбере кога ги е превзела. Ненормална работа...

както превзе Финландия през Зимната война ли ? Я прочети малко за нея , да видиш как се утилизират червеноармейци :))) Магучая я гледаме вече две години как буксува във Източна Украйна....от "Киев за 3 дни" - загроби си техниката от съветско време, а като се обърнат - виждат граничната бразда ! Що така ве, друзя ? Берлин за 2 седмици и месец до Ламанша........ Да,да....знам и какво ще репликирате русоробите.....как руската армия е марширувала във берлин и Париж , само да уточня че е била в състава на коалиция срещу Наполеон и Хитлер , цяла Европа срещу единият, целият Свят срещу другият (и самураите). Кого се опитвате да излъжете...май само себе си.

добра защита, трябва да поставят около 1 милион бетонни зъбери по границата. които да визпират танковете (ако ще е конвенционално нападението - а все някакво нападение рано или късно ще има). По примера на Швейцария!

Браво на Естония! С бункери към светлото бъдеще..............

Едно време в Белгия си мислеха същото.

Големия проблем на Естония е,че до 20 години сама ще иска да се присъедини към Русия.Големи успехи на хартия, задлъжнялост до няма и къде, висока безработица,нищо построено освен инфраструктура и то със заеми и помощи.Набълбукали са се яко.

да,да....всеки бяга от пРоссия,наритаха я във Европа ама според родният русороб направо цъфти :))) Вече външните кенефи са модернизирани със порцеланови тоалетни чинии

в демографско отношение, те са точно толкова зле като българия; а и икономически не са цъфнали чак толкова...

Тази статия трябва да е в раздел хумор.. естония.. с площ на половина на Територията и население по-малко от София... и тоз пинчер е хванал да лае по мечката...

Абе какво е това нещо на снимката???

Жена войник, какво неясно има?

Коментари - Естония не вярва на обещанието на Путин и няма да спре строежа на бункери по границата | Днес.dir.bg

Естония не вярва на обещанието на Путин и няма да спре строежа на бункери по границата

Няма да променяме плановете си заради това, че е дал интервю на един журналист, каза министърът на отбраната

Обратно в новината

Коментари - Естония не вярва на обещанието на Путин и няма да спре строежа на бункери по границата | Днес.dir.bg

Коментари

путю е доказан лъжец

Добро утро, Енвер Ходжа. По един бункер на човек, да може да отблъскваме нападението. Извънземните, комунистите, Русията, зомбитата - идат.

Ма много ви руски брояча бааааа WTF !

Мила Естония като дойде време помнете Афганистан след малко и Украйна я много преди това въръолето у Виетнам..... Между другото руснаците не трябваше ли да фалират някога към година 15?

Балтийците са много кухи парчета.

Ботовете на траверса мутропрофанов сте най умни

Путин им го каза в прав текст" Войната няма да се води в окопи и с танкове, а със Сармати.Да строиш бункери е все едно да се пазиш от метеорит с чадър.

Няма ли кой да му напомни на този тъпунгер какво се случи с Франция въпреки линията Мажино !

В Китай и Русия строят фабрики и заводи, в ЕС строят бункери и бомби докато икономиките им фалират. Светът се е обърнала с краката нагоре

Естония специално по време на втората световна посрещат нацистите като освободители, повечето Естонци еврей веднага са предадено по концлагерите, имуществото им дадено на Естонци подкрепящи немците. Когато Съветската армия си връща територията раздава справедливост, но част от нацистчетата успяват да избягат по САЩ и Западнала Европа и в момента внуциците на същите нацистчета ни учат на ценности в Европарламента и други места. Дето се вика Сталин не е успял да отреже всички глави на змията тогава, сега същите съскат.

Националсоциалисти са силите на доброто и светлината, копелета мръсни! Със шутове ли трябва да ви го набия в празните кратуни! Шибани подхора!

23 % от населението са руснаци, естонците са 65 %. Да не се стигне до референдум и нов естонски регион към РФ....

Руснаците в момента там са репресирани, бутат се паметници, яко Русофобия, всичко е по евро стандарт и демократични ценности :-). Друг пример за свобода на словото е как модераторът на ДИР-а от няколко ден ми блоква ИП-то, но си губи времето, защото при желание човек може всичко.

Инвер Ходжа едно време строеше така бункери. На всеки човек по 5. Да се пази от Рейгън че щял да пусне атомни бомби. Тези европедали го надминаха. Палячовци.

Имам предвид и трите Балтийски държави. Фобиите и страховете им от Русия са известни много преди войната в Украйна. Сега няма форуми, по които те да не поставят безумни искания за санкции, доставки на оръжия и какво ли още не. Ето и това сега - в отговор на интервюто на Путин. Да не помисли някой да му повярва все пак, че няма да ги напада, защотго няма интерес, което обективно си е така. Не сме заложници на страховете им. И освен това не е зле да се каже за тях, че ако бяха останали неутрални и не бяха влезли в НАТО навремето, сега можеха да играят много добра роля на балансьор, а не на пионки върху шахматната дъска на САЩ.

Трите балтийски булонки нищо не зависи от тях, могат само да лаят, предтавляват общо 5 милиона население, много от които са Руснаци, държавите им са блата и необитаеми гори, демографски всяка година замират, подобно на нас. На Путин не му пука за блатистите им територии, Русия си има стратегически излаз на Балтийско море и без тях! Булонките са на по един Сармат и са приключили.

Да хубава идея пък може Ина тех 50-100милярда да отпусне Брюксел , че да са с,,Санирани бункери “ като у нас..

Кретен

Имате късмет че е президент Путин.Ако е някой друг никакви бункери няма да ви спасят

Ми то само умствено увредените вярват на Путин. Нормалните се подготвят за отбрана.

Особено ако на ущенце им пеят САЩ, НАТО, ЕС и сие и ако им разнасят курабии по площадите.

Балтийските републики си знаят много добре какви са пияните блядки. Не е нужно някой друг да им казва.

Тези балтийски републички, където са колкото нас (една шепа хорица) ако не бяха СССР досега стяха да са полски губернии. Я виж къде се е простирала Пруската Империя. прочетете историят ана Рус и ще научите и за Полша доста неща. Поляците са войнстващ народ с не по-малко изявени имперски амбиции от турците.

е по-малка от София, обаче тръгнали на руснаците да се зъбят... Смех до посиране!

1. Много пъпчиви тия им войнички, бе... С какво боклучи ги хранят? 2. Бункерната доктрина е бетон, pun intended, както биха потвърдили албанците, дето Енвер Ходжа им напука повече бункери, отколкото имат гъби. 3. Малко встрани от темата - в крайна сметка, източната Вова кога е говорила със западната Вова по темата, че баща й, т.е. Зеленски старши е воювал против фашистите? Самият Вова каза онзи ден в интервюто пред Такър, че навремето били обсъждали подвизите на фронта на баща му... който е роден през 1947-а...

Естествено от Струйкина или от Кутийкин...

Тия поне мислят къде да си заврат д-тата. А наш м-р Т изобщо не се е сетил, че трябват укрития, щом драпаш за война.

Украйна няма право да пита или изисква нищо казват днес френски фермери, те заляха украинското посолство с говежди лайна, използвах противопожарна помпа и огромен шланг.

Тия естонци са 2 пъти по малко от общо загиналите до сега в СВО! Какъв смисъл има въобще да се обсъждат?

Нашето бъдеще, драга, е в Eвразия без граници, което включва и Русия и Беларус. Първоначално би могло да се започне с една полупропускливост в зависимост от желанията i възможностите за осигуряване на свoбодна миграция и инвестиции на около 800 милиона души. Бункери по принцим има логика да се строят, нo по-скоро с мотото за гражданска отбрана и предпазване от бедствия и аварии. Агресията поражда агресия! Държите се агресивно, а сегашните поколения в Русия нямат вина за минали исторически събития отпреди 100-200 години. По тази логика, ние не трябва и да разговаряме с турци. Все пак - да гледаме главно в бъдещето и настоящето и да не забравяме миналото все пак, но за да не се повтарят събитията от миналото, а не да се създават мними врагове от невинни сегашни поколения.

верваме на 1000%!

Тези идиоти, с 1 милион население наистина ли си въобразяват, че ако Путин (Русия) реши да ги анексира, те ще могат да се противопоставят, да избягат или да се скрият. Ето затова съм за евтаназирането на 90% от еврогейците и 100% от краварите.

Докъде ни докараха политиците. В 21 век да строим бункери като преди 100 години. Срам.

През 1990 г. Държавният секретар на САЩ Джеймс Бейкър Канцлерът на ФРГ Хелмут Кол Президентът на Франция Франсоа Митеран Желязната лейди Маргарет Тачър излъгаха Горбачов, че НАТО няма да се разпространява в източна посока (за да изтегли войските си от източна Германия и двете Германии да се обединят). Това твърди разсекретения архив на националната сигурност на САЩ https://nsarchive.gwu.edu Всеки може да го прочете: 1. На 09.02.1990 в Москва държавният секретар на САЩ Джеймс Бейкър в разговор с Едуард Шеварнадзе заяви: „Несъмнено трябва да има железобетонни гаранции, че нито юрисдикцията на НАТО, нито военните сили на алианса няма да се придвижат на изток. И това трябва да бъде направено така, че източните съседи на Германия да са доволни.“ 2. Държавният секретар на САЩ Джеймс Бейкър на 09.02.1990 г. в Москва в разговор с Горбачов заяви: „НАТО няма да се разпространява в източна посока нито на един инч от сегашната си военна юрисдикция“ 3. Канцлерът на ФРГ Хелмут Кол на преговори с Горбачов в Москва на 10.02.1990 г. заяви: „Ние смятаме, че НАТО не следва да разширява своите граници.“ 4. Президентът на Франция Франсоа Митеран в разговор с Горбачов на 25.05.1990 г. уверява, че: „След обединението на Германия и съхраняването на членството и в НАТО, на Съветския съюз ще бъдат обезпечени необходимите условия за безопасност.“ 5. Желязната лейди Маргарет Тачър след срещата на върха във Вашингтон в срещата си с Горбачов в Лондон на 8 юни 1990 г. заяви: „Никой няма интерес да застрашава сигурността на СССР. Трябва да намерим начин сигурността на СССР да бъде гарантирана.“ В резултат на тези лъжливи обещания СССР изтегля войските си от ГДР (300 000 военни, 200 000 цивилни, 5000 танка и 1700 хеликоптера и самолета) и двете Германии се обединяват на 3 октомври 1990 г.

още Сталин 1952 предлага на съюзниците да се обединят 2 те Германии и да се създаде неутрална и демилитизирана Германия като буферна зона между Запад и Изтока, но среща тотална блокада. Това са така наречените ноти на Сталин. Първата от 10 март и втората от 27 март 1952.

Ха ха, клоуни. Няма по-лесна цел от бункер,много остарял защитен метод доказал неефективността си, а и като се знае къде са, вътре ще стават на паприкаш.

Наглостта и лъжите на руските изверги са очевидни. На тях само Америка им е виновна за жалкия им хабитат.

Малей..интелигент от хабитата... кви думички се научавали на евронивата!?

Никой не вярва на руснаци, те са най големите лъжци и крадци на територия.

Смешната териториика с население един квартал на Петербург на обещания се надявала!? Връщаите Нарва и никой няма да ви закача...другото е безполезно...

Поредната напазарувана държава с доларчета, готова да се самоунищожи в защите на американския интерес......

си го каза ясно в интервюто - ще нападне някой от прибалтийските държави само ако те(НАТО) го нападнат първи. Т.е. излиза че Литва, Латвия и Естония се готвят да нападнат Русия, щом продължават със струпването на войски и строенето на бункери...толкова е просто.

Само луди хора биха решили, че ще нападне Прибалтика..

ТО И ХИТЛЕР ИМАШЕ БYНКЕР ....

Разбира се че на този НЕ ЧОВЕК не трябва да се вярва.

"Не човек а желязо" !

момече на снимките, съм напълно убеден, че би пръснало черепа на касапина ..без да и мигне окото !

На зелю или на байдъна? кой от двамата е по-голям касапин?

това пъпчиво неопределено нещи като гледам не може да пръсне семето и на загорял тийнеджър.

Глупашката физиономия на снимката казва всичко

опасно и неприятно е да имаш за съсед руснак!

Особено когато си колония на краваристан.

Искаш да кажеш за съсед турчин !!

И естонците са загубени като Литва и Латвия Русия никога няма да ги напада разбирасе ако те нещо не згазят лука. Загубена нация.

Абе тия съвсем са изплискали легена... Армията им е съставена от 4000 човека.. да - 4 хиляди и 37 000 резервиста. Армията им разполага с 44 верижни машини, които трудно могат да бъдат наречени танкове. Имат и цели 24 самоходни артилерийски установки. Нямат реално ПВО... и са тръгнали да се репчат.. при това на Русия, дето няма и да разбере кога ги е превзела. Ненормална работа...

както превзе Финландия през Зимната война ли ? Я прочети малко за нея , да видиш как се утилизират червеноармейци :))) Магучая я гледаме вече две години как буксува във Източна Украйна....от "Киев за 3 дни" - загроби си техниката от съветско време, а като се обърнат - виждат граничната бразда ! Що така ве, друзя ? Берлин за 2 седмици и месец до Ламанша........ Да,да....знам и какво ще репликирате русоробите.....как руската армия е марширувала във берлин и Париж , само да уточня че е била в състава на коалиция срещу Наполеон и Хитлер , цяла Европа срещу единият, целият Свят срещу другият (и самураите). Кого се опитвате да излъжете...май само себе си.

добра защита, трябва да поставят около 1 милион бетонни зъбери по границата. които да визпират танковете (ако ще е конвенционално нападението - а все някакво нападение рано или късно ще има). По примера на Швейцария!

Браво на Естония! С бункери към светлото бъдеще..............

Едно време в Белгия си мислеха същото.

Големия проблем на Естония е,че до 20 години сама ще иска да се присъедини към Русия.Големи успехи на хартия, задлъжнялост до няма и къде, висока безработица,нищо построено освен инфраструктура и то със заеми и помощи.Набълбукали са се яко.

да,да....всеки бяга от пРоссия,наритаха я във Европа ама според родният русороб направо цъфти :))) Вече външните кенефи са модернизирани със порцеланови тоалетни чинии

в демографско отношение, те са точно толкова зле като българия; а и икономически не са цъфнали чак толкова...

Тази статия трябва да е в раздел хумор.. естония.. с площ на половина на Територията и население по-малко от София... и тоз пинчер е хванал да лае по мечката...

Абе какво е това нещо на снимката???

Жена войник, какво неясно има?