Естония гони дипломат от руското посолство за пропаганда, оправдавал руската агресия

Според Талин сътрудникът на дипломатическата мисия "подкопавал сигурността и конституционния ред" в страната

Обратно в новината

Коментари - Естония гони дипломат от руското посолство за пропаганда, оправдавал руската агресия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Подкопавал устоите на Страпона и развалял кефа!

Хайде и Мутрафонова да хваща влака.

А мутрафонката кога? Кога и на нашите политици ще им пораснат топки? Кога?

Същият сценарий като КП, стъпка по стъпка.

Тея една година Бахмут борят... Няма ватенка колкото и да те боли рашистите са бита карта.

Кала, Кала, какво ще правиш, когато дойдат руснаците? Знаеш ли с колко много "кекс" ще има да ги черпиш за да си изплатиш сегашните грехове?

Просто изпълнява каквото и е наредено. Изобщо не става дума за някакъв морал или нещо подобно. Такова нещо няма на това ниво.

И таз мамуна са я взели от Харвард

Една две, три или пет, няма значение. Намазана ли си задника с вазелин?

Чула жабата......

Принципно са руска територия. Чудя се кога руснаците ще извадят документите с които Петър I ги е платил на шведите до последната кокошка. Същото се отнася и за другите два хартиени лъва от прибалтийските умирати.

Истинска нация, истински народ. Първенци в Източна Европа! Отличници.

ААА тя знай да пее пие и свири

Пепи пидаля

Путя от де го взехте ? Лилипитче с комплекси!

Всички тези десетки страни, изгонили руски дипломати ... и те ли изпълняват каквото им е наредено? Сигурно морала е в тези, нападнали подло съседа си

Мислиш ли..? Не просто не искат пак малоумни болшевики да им управляват държавата .. Опа...или и тях червената армия ги е освободила както нас ? Сърбсши са им попарата 50 години..и просто не ги искат!

_stankow

Същата както Богдан Филов. И той министър-председател, и той на 13 декември 1941-ва година обяви война на Великобритания и САЩ. Такава една "символична" война, чак по-късно дойдоха бомбардировачите, съвсем реални. Щатите дълго се чудиха този пък кой е и ни обявиха война чак на 5 юни 1942 г., след половин година, сигурно дотогава не са могли да ни намерят на картата. Как свърши Богдан Филов ли ? Ами в една дупка от американска авиобомба, заровен със сгурия. На 1-ви февруари 1945-та година. Та младо е момичето, не ги знае тези работи. Как се обявява война на ядрена свръхсила, с която граничиш. И как се гонят нейни дипломати, "символично". Дано американците като си тръгнат от Естония ѝ намерят място в самолета, да не виси на колесника. Все пак дядо ѝ е заслужил човек - от местните нацистки батальони, разстрелвал е евреи ... Вижте за батальоните "Омакайтсе" ...

И два Шамара да му отлепят на това Руско леке

"Сътрудникът на руското посолство разпространявал "пропаганда, оправдаваща военните действия на Русия, и внасял разделение в естонското общество" Въпросната тьотка да започва ДА ПРОПАГАНДИРА ГОРЕНЕТО на ЖИВИ ХОРА в Донбас; да пуска видеа с "АЛЕЯТА на АНГЕЛИТЕ" като ЗНАК за ХУМАННОСТ и ДА ЕДИНЯВА естонското общество!

А, бе, как така само в България изпраха толкова грозен дипломат? Я, в Естония колко е красива! Това си е чиста дискриминация!

Работата на един посланик е да представя позицията на своята страна.

Премахване на дипломат заради "подриване на сигурността и конституционния ред" и нарушавайки Виенската конвенция за дипломатическите отношения на Естония, чрез твърдения за случващото се в Украйна от руска гледна точка!? Брей! хахахах Нека да позная използвал е изрази като "не сме отвличали украински деца" и "не вършиме военни престъпления"? Защото по отношение на Украйна ако отричаш визията на мнозинството и отказваш да демонстрираш подобаващата солидарност с безполезни думи значи нарушаваш закони и подкрепяш всичко най-лошо на света.

А, Митрофанова кога?

Може да извадиш големия естонски първенец от задника си

Тая се очертава голяма "умница"

RU трябва решително да се намеси във Европа, за да помогне на държавите там да си върнат свободата и демокрацията, открадната от либералния елит. Трябва да подържа неформалните опозиции, със цел събаряне на тиранията която се разпростира. След това съд и присъда.

Като ти дойде първия цикъл!

а мутрофанова кога?

Истински американски подлоги!

Да позная кои са тези десетки страни. Тези, на чиито територии са разположени американски военни бази и политиците им са назначени от сащ. Ходи се гръмни. Не се мъчи.

И паднало в кенефа

русняците щели да дойдат ха-ха-ха-хаааа бягай да береш цветя и си припомни от буквара как беше "Здраствуйте братушки" щото с тази деменция като нищо си го забравил вече

Не слушкат никой сигурно, щото из така си мислех ....

духовит си като вентилатор,проста руска подлого. С тези тъпи лафове навремето баба ти е сваляла германците

Що не изгоните естонския посланик от БГ-то заради наглата намеса в БЪЛГАРСКИТЕ избори??!!

Това ако стане в България, ще трябва да изгоним Мунчо.

Тая руска паплач трябва да се преследва до дупка! Най-добре е Кремъл да се вдигна във въздуха и това племе да изчезне

С това последното да не напълни памперса?

Евах ти и тъпата селска ковра е тая джендърка

Балтииските въшки избиват комплекси...Кво се очаква да направи дипломата - да оплюе страната си ли!? Със 90% руска Нарва...втория по големина град, със половината руски Талин и четвърт общо руско население... Вие сте следващите...барабар със Латвия и руския град Рига...купен от Петър за млн в сребро от шведите

Тая измислена държава е руска собственост и руска провинция.

а ние кога?!?! руското посолство плащат за тролове и медии да лъжат денонощно.

Кои сте вие бе льольо!? Руски дипломати на Козяк или в хамерика за бълхария има ли!?

Талин ,Естония, провинция на руска империя .Горби педера е виновен за събитията ..

Щерев, а колко западни дипломати изгониха от Русия, за същите дейности?

Министърката на Естония трябва да е персон нон грата..щото изказва подкрепа и дава ъкъл за партия на лъжата и некадърността

Кой пита? Такива като теб трябва са ги гоним от нашето Отечество. .. Предатели.

Единствената причина да няма Принаровие...река Нарва и града...както има сега Приднестровие, е че алкохолика Елцин не ги подкрепи тогава... Иначе бяха готови живущите там руснаци

Страшен триумф...след три месеца...опс... Беломорска Тракия, остров тасос..южна добруджа...западните покраинини...Воинишкото възстание... Всички козяци ли сте неграмотни или това е условието да си там!?