ЕС желае да запази комуникацията с Русия и обмисля реакция на случая с Навални

Всяка промяна на границите на Молдова би била в нарушение на международното право, посочи още говорителят от Брюксел във връзка със съобщения за възможен референдум в Приднестровието за присъединяване към Русия

Обратно в новината

Коментари - ЕС желае да запази комуникацията с Русия и обмисля реакция на случая с Навални | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не обмисляш реакция. Реакцият е по същество моментална. Обмисляш, когато плавиш план. Което отнесено към случая, си е лицемерие. Дори и дипломация не е, защото този мост ЕС го изгрори.

Не е лошо ЕС леко полеко да почва да се надупва защото ако е изведнъж мноооого ще боли !!!

ДО Молдова и ма създадена нова държава от поне 10 години Приднестровска република сега се сетиха какво общо има страната молдова с КРАДЕЦА Навални

Откога пък в приветствието живеят сепаратисти бе? Това е изконна руска територия, която и в момента е официално под руска опека, има международни споразумения за това, що пишете глупости и наливате масло в огъня???

След като президентката на Молдова смени езика им с тумънски и открито пледира станата да се присъедини към Румъния, то и Приднестровието имат думата. Желаят да се отделят от такава продажническа политика и да се запазят отделени! В днешно време е трудно да си самостоятелен, затова и търсят помощ от Русия! Нормално!

е древна оркска държава и култура - не знам как не сме чули още 'историческа' лекция по темата..

Лумпени! Евроидиоти!

След това показно убийство ЕС трябва да даде ясен знак на Москва, че повече няма да търпи подобни своеволия и ще даде решителен отпор при следващ опит за агресия! Всички евроатлантически парламенти ще излязат с осъждащи убийството декларации, провежда се мащабното учение Непоклатим Защитник 2024, което има за цел да възпре Путин от посегателство срещу свещената натовска земя, като демонстрира решителност, технологично превъзходство, бързина, стратегия и тактика!

Ирония беше, нали?

Една пуйка мислила мислила и паднала в тенджерата

Чалева ли ? …ами Затова й Плаща Ясно#Кой !

По-голяма демагогия и пропаганда не се виждала и чувала през последните 80 години.(14 пакет санкции,а търговията с Русия се била увеличила с40% от началото на спец.операция. Приказките са само за промиване на европейските празни главици.)

Приднестровието си е историческа руска територия, щом искат да се присъединят към Русия защо не, нали това е демокрация?

жалки пропагандни брътвежи на едни осктояли либерал фашисти и убийци на стотици милиони хора по целият свят. Сега обаче остатъците от този запад е едно маргинално малцинство вкарано в капан от който няма излизане.