Мей: Няма да има втори референдум за Брекзит

Британският премиер Тереза Мей изключи възможността за нов референдум за Брекзит.

Обратно в новината

Коментари - Мей: Няма да има втори референдум за Брекзит | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ще видим до кога. Миналата година през април, в петък каза че избори няма да има, а в понеделник обяви че ще има избори.... Нейните изявления траят от ден до пладне...

Браво Мей! Никакви такива нови референдуми. Стойте си на гордия Албион. Хич не ни интересува как ще сте . Добре не толкова или отлично, все ни е тази. То си е за вас.

Ингилизите вече си имаха ,,желязна лейди,,. Ама кака Тереза направо е ..,,титаниЕва,, !

Естествено, че няма да има втори референдум. Това би било глупаво. Англичаните си знаят интереса и няма как да търпят някой да им диктува как да управляват държавата си, нещо, което брюкселските зелки разбраха много късно.

Браво бе "Обезиненото кралство иска пълноценна.." Може би искахте да напишете Обезцененото, така ли? Не само, че не е обезценено, ами националното богатство продължи да нараства. Много ви е слаба пропагандата

Доста хора не прават разлика между Европа и една европейска организация като ЕС. Дебилите от ГЕРБ въобще не схващат разликите, но те и не са им нужни, докато са на хранилка на ЕС. Много по-евтино и безболезнено щеше да бъде да се запази ЕС от разпад и да се разкара недоразумението Меркел. Третополовите дебилни еврокомисари избраха обратното.

Разбира се че няма нужда от втори референдум. Остават само някакви си 433 дни до Денят на Независимостта

Не плюйте англичаните ,те си знаят интереса ,ЕС им пречеше ,тежката бюрокрация тормози всички страни членки ,страната им се напълни с измет от цяла източна Европа ,колкото и да платят ще си го върнат многократно .

Е, вие какво искате. През 6 месеца референдум за съюз. Сега , ако има референдум във Великобритания и гласуват 55 % за оставане, селд 6 месеца пак да има референдум и да гласуват 55% за напускане. Кое е вярното решение?

Не са 6 месеца. Как се гласува на всеки няколко години за правителство. Кое е вярното правителство? Хората си променят мнението, това да не е диктатура.

По думите на Мей, "парламентът даде на британските граждани правото на избор и те обявиха своето решение" Сега пък същия този парламент ОТНЕМА правото на британските граждани да поправят съдбоносната си грешка, въпреки че милиони граждани го искат

Аз съм съгласен, че ЕС на националните държави е най - доброто, но ако въпреки всичко, Британия издейства всички привилегии от едно търговско споразумение, но с правото да ограничава свободното движение на хора, то тогава как ще се продължава нататък, т.е. по какъв начин ще се изявят доказано пасивните ?!

Чао.

Няма, защото ако резултата е противоположен ще искат трети, който да даде превес, а после ще обвинят някой защо въобще е искал втори и трети.

Вън !Да !

Е няма как душата в рая и всеобхватно търговско споразумение с ЕС

няма да има, нещата отидоха твърде далеч. Като се засилиш надолу по мазната дъска към помийната яма спиране няма. Освен ако някоя непозната до сега сила не измести ямата... Не си дадоха труда да проверят какво има надолу по дъската и сега ще берат плодовете. Но няма да има и обратно членство. Защото вече условията за връщане ще са по-други. Да, ще спестят 10-15 милиарда вноски, но могат да кажат сбогом на Европата. Колко ще загубят във времето - и Господ не знае. Това което остана е различно старата Европа.

Че най ли съе му пък и притрябвали: грозни,влажни,алкохолизирани и надменни? НЯКЪДЕ НА КРАЙ СВЕТА?

И къде е Демокрацията в логиката на Мей? Все едно за правителство да се гласува само веднъж, а не на няколко години, както се случва реално. По логиката на Мей не е трябвало изобщо да има гласуване за Брекзит, защото още преди 43 години хората са казали своята дума, когато британския премиер Харолд Уилсън провежда аналогичен референдум и 66% гласуват за оставане в ЕС. Не може хем да не си член на един съюз, хем да искаш да се възползваш само от ползите на членството, без негативите.

Булгарани не се бутайте на коня в краката. Хората си знаят, какво предприемат. Тях ги касае и те решават - кой, как, защо, на къде това си е техен проблем ? Нова геополитическа архитектура. Светът се променя. Няма го 3 райх, СИВ и други. Всичко тече, всичко се променя. Довиждане. Те си знаят. Не грешат. Нашата върви на зле ! 50% в България хората страдат.

тези които страдат в България са си мързеливци....какво им пречи да научат един чужд език и да работят на запад както направиха 1 мнл сънародника. или викаш по-лесно е да се оплакваш но не и да промениш живота си.а проблема засяга и нас когато англетат се опитват да изнудват ес искайки привелигировано отношение за търговия без да поемат някакви задължения. а и защо англетата се имат за нещо повече от норвежците смятайки , че имат по-силни преговорни позиции??

Защо трябва да ходиш на запад и да те третират като трета категория човек?

глупак...

ГОЛЯМА ГЛУПОСТ си написал! Ама хайде то не си само ти в България с подобно мислене!

Така де те така го "решиха" , че все се питат дали правилно са решили като са напуснали ЕС, а това ще е и в бъдеще така , защото не можеш да вземеш правилно решение за народа си с референдум 50% + 1 !!! Това е твърде важен въпрос за да се решава така! Просто глупаво решение и все ще ги спъва докато не втасат че трябва да се върнат където е мястото им!

Добре че Шотландия и Сев Ирландия не поискаха да останат в ЕС.Ако решат тогава и референдума става безполезен.

Какво ги плюете ингилизите, те просто се изтеглят и на желаят повече в корумпирания ЕС - късния СИВ. Това е един развод и толкоз с + и за двете страни. Ограмотете се поне.

е , че англетата няма пак да гласуват . няма логика държава неизползваща еврото да предлага финансови услуги за европа и да печели от това. освен това като верен пудел на америка англетата винаги играят срещу интересите на континента .а и е по-добре част от работните места от англия да се преместят на континента....не 400 млн ес има нужда от 60 млн англия а обратното

Обезиненото кралство иска пълноценна търговия пишете правилно

В Англия винаги са уважавали закона, а не като на континента да се гласува до безкрайност докато се получат желаните резултати, не само в България, и в Дания гласуваха няколко пъти за някакво спуснато от Юнкеровците споразумение, за България да не говорим, гласува се както нареди шефът.

...никога...

Какво ни занимавате с тази стара миризлива изгърбила се риба ! Тя е поставена там от Евромошениците за заблуда !

Не остаряват само тези, които умират млади.

Вън!

...тука не е за тебе,ами ходи да сипеш на прасето да яде и да се угоява...

Е истина,кой ще ни докаже............времето

А дали е така, кой ще ни каже? Аз вървя по света и подсвирквам си даже, а сърцето ми спира, спира да бие, ако тебе във някой друг те открие!