Найджъл Фараж: При Брекзит ЕС рухва с ефекта на доминото

Британският народ ще гласува за излизане от ЕС, после и други ще последват примера му и това ще доведе до разпадане на целия проект, прогнозира Фараж.

Обратно в новината

Коментари - Найджъл Фараж: При Брекзит ЕС рухва с ефекта на доминото | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Британците са 13 процента от европейските граждани, а страната им произвежда 17 процента от брутния вътрешен продукт на ЕС". Тогава за какво се притесняват английските учени? Финансирането, което получават от ЕС, могат да го получават дори в по-голям размер от местни фондове, тъй като ще се спестят средствата, с които Британия финансира ЕС.

При Брекзит, Фарадж е политически труп.

Ами да! И на България не ни е мястото в ЕС, При разпад всичко ще си дойде на местото. Турция ще водим и Европа

Хахаха, елате да водите Холандците и Шведите към светлия Шерият ;)))) Успех комшии, успех.

Нема страшно! Ще излезе Британия от ЕС, но Брюкселските бюрократи ще набутат в съюза Турция, Албания и други "хубави" държави, като например Афанистан, Бангладеш. Най-важното и основно изискване е там да разрешат гей-парадите и еднополовите бракове, т.е., най-важните евроатлантически ценности!

Ограничено същество си! Това с еднополовите бракове и гей парадите вече се истърка. Сега актуално е приемането на бежанци!

Пич! Това, че неграмотен човек, като теб ми е сложил минус не ме впечатлява. Ако си с "нетрадиционна сксуална ориентация" си твой, личен медицински пробем!

,че Великобритания може да напусне ,но без нефт и газ от Шотландия ще е доста нанагорно.

Ако тръгне ефекта на доминото, шансовете на България да се измъкне са нулеви.Сбогом на еврофондовете, а други пари няма!

Мокри сънища от типа "без нас всички са загубени". Еми не, не сме :) Първо еврото ще поспадне малко и износът ще дръпне. Много фирми ще се пререгистрират и ще дойдат в Европа. А политически ЕС тъй или иначе се прекроява в момента. Болшинството не искат да го разрушават, а да го променят. Още по-добре, ако ги няма англичаните даже.

Ако тръгне ефектът на доминото, накрая в ЕС ще останем само българи и гърци със съответните дългови спирали. Евентуално и румънците, ако не се усетят навреме.

северните страни напускат ЕС... красота

Кофтито в целата история е че в края на краищата пак ше го отнесат хората.Очевидно че в англия има среди които са заинтересовани, англия да напусне съюза.И ако успеят да прилъжат и болшинството -така ше е.Може пък да е в интерес на всички англичани. Това си е техен проблем да се оправат.Но все пак на хората в англия требва да се обясни че ако един ден се окаже че англичаните поискат да се върнат,ше требва да платат масрафа от сегашно напускане. Щото казват че европа щела да загуби пари от евентуално сегашно излизане на англия.Е точно това требва да се обясни на англичаните че те ше платат днешната си глупоста.А че това е глупост от където и да погледнеш е очевидно.И то по тогавашмо цени-тоест с лихвата.И то съвсем буквално. Просто едно евентуално връщане няма да е безплатно.А иначе те са големи хора имат си глави.И съответно да си носат отговорноста.

Фарашка фарашка кой ще ви пазарува от британските сайтове тогава? Кралицата ли?

ЕС ще се разпадне, не заради това, че UK ще "си бие шута" и други вероятно ще ги последват, а най-вече, защото България влезе в ЕС... Историята се повтаря - към всеки, към който сме се "лепвали", се е провалял грандиозно... ;-) Т'ва е! Пак ще потопим кораба!! :-)))

ЕС ще си отиде не защото Англия ще напусне или някоя друга страна. ЕС ще си отиде защото се ръководеше и сега се ръководи на недостойни политици като Барозу, Юнкер, Меркел, Оланд, Камерън. Към това се прибавя и гнилата, алчна и корумпирана брюкселска бюрокрация, която се бърка в живота на хората и им оставя все по-малко свобода. ЕС ще се разпадне,защото плю на християнската същност на Европа и дори се отказа да запише в проекта за европейска конституция, че християнството е онова, което сближава европейските народи, независимо дали са православни, католици или протестанти. И това с аргумента да не се засегнат обидчивите мюсюлмани, които пъплят на рояци и създават анклав след анклав в европейските страни. Редно е ЕС да се разпадне, щом няма да служи на интересите на неговите граждани, на европейците.

Аз живея в Шотландия ,понеже съм женена от 11 години. За мен лично е тъжна картина на случващото се във Великобритания. Найджел Фараж е модерен Хитлер , а насажданите настроения са на толткова плоска и некултурна основа, които не са податливи на обяснение- Връщаме се във Времето на желязната лейди за жалост

Колко струва 100 мл. уиски в бар там? Чувах много добри новини, не знам дали са верни. Мога да я навестя тази планинска страна в определен случай.

Дано да излязат от ЕС ,но не вярвам по -скоро ще договорят специални условия за членството си.Със сигурност не желаят фашагите да им дават наклон на буя.

Е кой измисли тъпия проект за голямото лапане наречен ЕС. Да не и баба Мара от Чепърлянци. Измислиха го тези които ще го разрушат и пак ще има лапане. Нормална практика.А плащачи , колкото щеш. Виновни няма. И така, до края на света. Нещо, като градът на мечтите. Това е живота, лъжата няма граници. Terminus nulus falso est . ))))))))))

Колкото до ЕС , ако се разпадне ще си го преместя от единия крачол във другия ,тъй като от много векове насам ,та до ден днешен , европейски държави постоянно се стремят да унищожат България !

Каквото човек сам си направи никой не може да му го направи. На каквото си постелеш на това ще легнеш. Ум царува, ум робува ,ум патки пасе. Та нали вече 25 години, разрушаването на България от самите българи е национален спорт. Другите само ,нямат нищо против.Тупат ни по рамото защото сме велики, и гледат сеир. А след това всеки сам си плаща сметката,ако няма пари да си плати ,продава себе си и робува до второто пришествие. Това е положението, няма как иначе.

Фактът, че британците искат да излязат от ЕС, дали ща стане е съвсем друг въпрос е показател за ЕС, че нещо не върви в правилната посока.

Фараж и подобните му са хора са елементарни хора, без кой знае какъв интелект, популисти. ЕС няма да се разпадне, Англия няма да напусне ЕС. Ако евентуално британците напуснат ЕС, това ще е удар най вече срещу Великобритания и урок, как хора, които не виждат по-далече от носа си, могат да провалят бъдещето на милиони. Липсата на ЕС е най изгодна за Русия, защото по този начин срещу Путин няма да има единна политика, местни разпокъсани интереси.

Няма връзка с Путин, включително и за единството, тъй като нямат самостоятелна външна политика. Трябва сериозно да се ограничат правата на евро чиновниците. Плащат ти чрез робот, който проверява дали споменаваш Путин ли?

Като няма връзска с руснаците защо се оказа, че подпомагат братските десни партии (които искат да напускат ЕС). Както някой каза, ще го отнесът хората - защото като напуснат няма да се отворят работни места - ингилизите няма да берат ягоди за без пари! Преди години един познат посети Швейцария и ми каза - нелегалните работят за то 10 франка на час, а швейцарец за под 22 няма да се хване на работа - в резултат на това имаше много нелегални наети! Просто алчността ги движи, а после се чудят защо са се напълнили с чужденци!

someone

фараж е прав. заложил съм пари - има саитове за залгане - ако излезе ще си върна парите умножени по 4.

Каквото и да стане на този референдум , това ще е волята на англичаните - пука им на жилетката за когото и да било "демократи" нещастни !!!

Този чичко е от лошите хора. Той едва ли може нещо да направи, но пък се държи така, все едно всички добри неща са минали през ръцете му и лично ги е направил. Той е строил кораби, той е правил научни открития и т.н. И още е лош, защото много се кефи, че ще обърка сметките на целия ЕС. Всъщност само мисълта за това го топли. Я вижте каква зла усмивка само.

не ни трябва този разбойнически ес а ние се връщаме съм РУСЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Нахалния.англичанин с пакистанското име Фараж много ще се радва да излязат от EU. Остава да се гафае кой му плаща - руснаци или арабели.

Да добавя още - в кулоарите на ЕС се обсъжда въведение на нови гендери, въз основа на които се допуска инцест и педофилия. Стъпка по стъпка.

Сигурно си бил в кулоарите на ЕС, та знаеш? Аман от идиоти, информиращи се от Пик, Блиц и подобните идиотски медии!

Абе Брюксел ПРОЗД, нещастник робски, прочети поне едно нещо - другото не ти трябва за да разбереш какво става в ЕС. А именно: какво препоръчва Световната здравна организация (СЗО) за възпитание на децата и ще поумнееш веднага.Отделен въпрос е 58 варианти на гендерната принадлежност и натрапаното задължение в европейските държави да приемат тези извращения. И БГ в този обсег. А идиоти като теб не са способни да защитят духовността предадена на нас от предците ни.

ЕС сега това е СССР в миналото. Тоталитарно управление от един център най основния белег . Отричане на християнските ценности (те са премахнати от евроконституцията) и натрапване на чуждата ценностна система без да са зачита традициите на всяка отделна държава.Унифициране и обезличаване това е условието за подчинение на Брюксел. Икономически диктат над слабите. Създават се комфортни условия за старите членове. Наказват непослушните. И слабост на еврочиновниците, които неспособни да защитят границите на ЕС, които свободно отворени за нашествениците. В критичната ситуация не могат да ги затворят поради извратената им толерантност. Това е първата крачка към разпад, тъй като всяка държава в тези условия принудена да се защищава самостоятелно.За какво тогава център?

"Отричане на християнските ценности (те са премахнати от евроконституцията) и натрапване на чуждата ценностна система без да са зачита традициите на всяка отделна държава. Унифициране и обезличаване това е условието за подчинение на Брюксел. Икономически диктат над слабите" Поредния руски трол с пропаганда против Европа! Хубото на руските тролове е че са необразовани ТЪПАЦИ! ИСТИНАТА е, че 1. НИКОЙ НЕ Е ЗАБРАНИЛ на никого християнските ценности. Всеки е свободен да си вярва в каквото си иска и в когото си иска! 2. НИКОЙ НЕ е натрапвал никакви чужди ценности! Щеше да бъде много хубаво, ако Германия беше напрапила германската съдебна ценностна система върху българския съд или германската учтивост! 3. Българските традиции продължават да си съществуват и членството в Европа не пречи на българските традиции. 4. НЯМА НИКАКЪВ икономически диктат А НАПРОТИВ МАЛОУМНИКО- България има възможност да изнася продукцията си в Европа без мита и такси и да продава българската продукция на 500 милиона граждани! Ако България не се възползва от тази възможност, то не е виновен никой друг, а самите Българи!

Стига с тези глупости, имала възможност да изнася. А какво има възможност да произведе ТЪПАКО с тези квоти, ограничителни мерки и куп други други простотии наложени от Брюксел? Няма родно производство, всичко е внос, какво си се разпенил тука с тоя еврогейски съюз, плюеш и храчиш срещу България за пари. Къде работиш бе глупако върху какво имаш наблюдения, че да коментираш? Или ти спускат опорните точки и ти като един олигофрен почваш да повтаряш то наистина за това много ум и образовение не се изискват. Колкото по тъп си толкова по добре за господарите ти.

Ще кажеш, че плевнята е писъл този коментар.

Ха дано, ама нада ли.

на иво инджев понеже никой не му чете посраните дрисканици е взел да плаща на тролове за да флъдят с тях по нета и да агитират по иво прокопиевски :-))). Имате свободата да харесвате всичко написано от иво прокопиев, или цензура, изберете сами :-)))

За разлика от немците,англичаните са трезво и практично разсъждаващ народ, който няма да се остави да бъде изманипулиран да приема социални и териториялни мигранти. Те искат да останат Островът на независимостта!

начи, другарки и другари завършили аонсу. да обобщим до тук опорните точки на радан бхк тролската пасмина. Тоя се хили много гадно, значи е човек на путин. като свършим гей парада, ще пратим някой американски посланик да го зашлеви и да каже, че е платен не от сорос (боже прости ми, че споменавам името ти еврейско осрано :-)))), а от коломойски. същия като плевенлиев е. никаво доверие за него! :-)))

Ако не ме лъже паметта, Шотландия остана във Великобритания заради ЕС. Тогава Излезе ли Великобритания, Шотландия поема по собствен независим път. И какво става тогава? Гейм, сет и мач!

Нато е на ред.

Фараж пропуска да каже, че ако Англия излезе от ЕС, френските и германските фирми ще заемат веднага пазарните дялове на английските фирми поради факта,че техните цени ще са по -добри - английските ще трябва да плащат ДДС докато се подпише ново споразумение. А това може да отнеме години. И три милиона британци остават без работа...за щастие г-н Фараж е един платен клоун и БРЕКЗИТ няма да има...

Мислиш ли, че Фаража го интересуват англичаните и техните интереси? За него е важно в Русия да го одобрят.

Повествованието за тихото умиране на България хлипа и в рамките на шумното му филмиране и за слабостта на русофилските организации в България. Те били наивни и ЗАГУБИЛИ БИТКАТА ЗА България ( т.е. битката на Русия за нейната България), защото имало мозъчни тръстове, които не си признавали, че са проамерикански. (ЗАБЕЛЕЖЕТЕ - НЕ ДРУГ, А РУСНАЦИТЕ В ПРАВ ТЕКСТ ГОВОРЯТ ЗА ... БИТКАТА ИМ В И ЗА БЪЛГАРИЯ - нали всички тези в един глас редовно отричат да водели хибридна война, тоест БИТКИ в България, бе:) - на лъжата краката пак са къси - бел. моя. Непремнно гледайте този филм, този "бисер", ако още не сте го направили, той ще ви помогне да разберете и какво и защо точно стана в Гърция и с Ципрас и Варуфакис, и с този толуп на снимката, и с Льо Пен във Франция и финансирането й от Путин...) Познайте какъв главен акцент се появява към края на филма- всички пътища водят към остров Белене. Можете сами да се досетите как тук изригва и се фокусира страстният гняв като кулминация на вайкането от пропадането на България, обречена на смърт без съживяването на руско-българския атомен призрак, бродещ из мочурищата на Белене, където са погубени незнайно колко българи в концлагера, срамна ( и затова неспомената срамежливо от говорителите на петата колона) рожба на българо-съветската дружба. Честно казано, не съм се надявал, че ПЕТАТА КОЛОНА ЩЕ ПРОИЗВЕДЕ ТОЛКОВА ОТКРОВЕН АВТОПОРТРЕТ НА СВОЯ ПРИМИТИВИЗЪМ!!!! Забележително е, че преди три дни в доклад на руското външно министерство България беше упрекната за надигаща се ксенофобска вълна, но в този филм виждаме потвърждение на ШИРЕЩАТА СЕ И ПОДКЛАЖДАНА ОТ Москва ИЗБИРАТЕЛНА ОМРАЗА НА БЪЛГАРСКАТА РУСКА ПЕТА КОЛКОНА КЪМ ВСИЧКО ЗАПАДНО в България. Вероятно така разбират ксенофобията в Кремъл като чудесно, патриотично явление, щом е насочено срещу западното влияние от страна на руски патриоти с българско гражданство.

Кристалина Георгиева си позволи да каже, че бежанците у нас можели да помогнат за решаване на демографския проблем.

Това е отвратително изказване и огромен гаф на една очевидно поредна самозабравила се от твъде високия за акъла й пост, която очевидно е изгубила мярката и ориентацията си, водена от непомерните си амбиции и заобиколена и там от себеподобни евробюрократи и чукундури като Фаранж, на фона на които тя итакива изглеждат напълно приемливи, според мен. Както и онова, че прадядо й бил дал прякора Левски на дякона, на националния ни символ, и то забележете - ТОЧНО СЕГА! Ами демонстрация на приказката, че и най-умния си е малко прост. Като поканата на Меркел към всички бежанци в Европа...От време на време нещо им става не тази, нещо изпушват и изсипват по някоя голяма простотия. А други - като този по-горе, пък друго освен простотии и евтин псевдопатриотизъм и див популизъм друго не казват.

Но това от друга страна идва да покаже колко не са пригодни и колко не са в час и нашите, и европейските политици и колко са неподготвени, безхаберни и корумпирани и/или зависими, ако имат подобно несериозно отношение към такъв изключително, жизнено вважен за България въпрос, какъвто е този за демографската криза за България, и за бежанците - респ. и за нас, и за Европа! Ето точно тази и такива, и подобни изказвания наливат вода в мелницата на този толуп по-горе на снимката и на такива като Путин! Аз много пъти съм казвал и напомнял, че проблемът на ЕС не е силата на Путин - без значение от одите на възхвала на тъпоглавите мурзилки, а СЛАБОСТТА НА ЕВРОПЕЙСКИТЕ РЪКОВОДИТЕЛИ И УПРАВЛЕНИЯ, КОИТО ОЧЕВИДНО НЕ СЕ ОКАЗАХА НА ВИСОТАТА НА ОТГОВОРНОСТИТЕ, ЗАДЪЛЖЕНИЯТА И ОГРОМНИТЕ СИ ПРЕТЕНЦИИ И КУХО В ПОВЕЧЕТО СЛУЧАИ САМОЧУВСТВИЕ!

Найджъл Фараж: При Брекзит ЕС рухва с ефекта на доминото. Радвай се, копеуе! Както снощи до 89-та минута на мача :)))

Дружно е обрисувана идеалистичната картинка, според която сме имали прекрасно селско стопанство и мощна индустрия по времето на СССР ( КОГАТО СМЕ БИЛИ СЪВЕТСКИ - забележете думата - ПАРАЗИТ!?!?!?!?!?!?!, както със самодоволна усмивка мазохистично заявява известен социолог (Андрей Райчев, един от ГОЛЕМИТЕ ПАТРИОТИ И МИЛЕЕЩИ ЗА БЪЛГАРИЯ, С ДЕСЕТКИТЕ МИЛИОНИ ВЛОЖЕНИЯ В ... ГОЛФ КУРСОВЕ, и никой не пита откъде са му парите на социолога-социалист и останалите от тази пасмина, не че не е ясно) - за радост на авторката зад кадър). Всичко това обаче е нарочно унищожено. Виновни са Горбачов, Западът и най-вече САЩ. Направо да се чуди човек защо им трябваше на червените превратаджии да си сменят шефа, името на партията, козината ( но не и нрава) след онова процъфтяване, наречено в доклада им на пленума на БКП от ноември 1989-та АПОКАЛИПСИС. Да не би пък др. Георги Първанов да се окаже сега виновен за онази оценка- нещо като Трайчо Костов, обвинен и обесен за антисъветизъм?

Окей, но това какво общо има с брексита? или вие си флъдите с половинчато инфо по принцип.

Информирайте ни, дали споменатите от вас и най-вече Гоце дали е за или против брексит.

Че ти не знаеш ли позицията на Путин и Москва, че питаш и задаваш подобни риторични тъпи въпроси? И това ли трябва да ти се обяснява? Ти да не си в средно училище? Като знаеш какво иска Путин, няма нужда изобщо да питаш какво искат Гоце, Станишев, Болен, Доган и срещу какво Борисов НИКОГА няма да се обяви! Независимо какво говорят и твърдят! (И БСП-то, разбира се) Това е постулат, закон, който никога не е нарушаван! Ами ние след "демокрартическата революция" 1989 година имахме за шеф на националното разузнаване, на НРС ЧОВЕК НА МОСКВА, БЕ, НА РУСКИТЕ СЛУЖБИ И НА КГБ, ДОКАЗАНО! БРИГАДИРА! Я ми кажи, отговори ми, след като ще си припомяме азбуката, и всеизвестни факти, КОЯ ДРУГА ДЪРЖАВА ПО СВЕТА НЯКОГА Е ИМАЛА ЦЕЛИ 5, ПЕТ ДЪРЖАВНИ РЪКОВОДИТЕЛЯ, ПРЕМИЕРИ ... ЧУЖДИ, РУСКИ ГРАЖДАНИ!?!?! Посочи ми поне един пример, дори и при откровените диктатури или най-пропадналите държави! В коя държава не друг, а шефът на разузнаването им е ДОКАЗАН И ИЗВЕСТЕН АГЕНТ НА ЧУЖДО РАЗУЗНАВАНЕ!?!? Или и това не знаеш, нали питаш и плачеш за ФАКТИ! Ето ти факти, а мога да те задръстя с още и още? За какво изобщо говориш и се опитваш да спориш, и да защитаваш незащитимото?

Повечето престъпни пари на света са в британски банки - повечето офшорни зони са в т.нар Британска общност на народите. Те държат кинтите на всички олигарси и престъпници по света.

Но ВСИЧКИ финансови институции в Англия заявиха, че ще се изнесат от там при ефективен Брекзит. Дори HSBC ще се премести от другата страна на Тунела - в Париж.

Да, така е, на англичаните - визирам управниците им - коронният им номер е да се правят на света вода ненапита и да се крият зад интересите на народа НАУЖКИМ, когато стане пределно ясно поредното им засиране, както при Тони Блеър и войнатъа в Ирак например... Но ми се струва, че този път може номерът им и да не мине - имам предвид че ако излезнат от ЕС ( и затова политиците им са толкова разтревожени, изключая този на снимката и подобни копия на Болен в техен вариант), тогава ще видят какво им се пише, според мен, не от други, от хората, от народа им. Но просто винаги има инерция и отместване във времето, за което - и яетите - плащат пак хората, а не тези измекяри!

Между другото разбрахте ли за признанието - изявлението - на Тони Блеър неотдавна, че ... СА СЕ ПРОВАЛИЛИ С ПОЛИТИКАТА СИ В БЛИЗКИЯ ИЗТОК? Нали си спомняте, след като Блеър сключи сделка с дявола и подкрепи ЕДИНСТВЕН войната му в Ирак, къде го скриха и приютиха на заслужен отдих и голяма плата - в една от най-големите американски банки, Джи Пи Морган Чейз, да ги съветвал по въпросите точно с този регион, със скромните няколко милиона долара заплата на година... И му взе години, за да признае тогава, че ... БИЛ СБЪРКАЛ. А сега се оказа, че .... ГОЛЕМИЯТ И ЕКСПЕРТ И ВСЕПРИЗНАТ НАЙ-ГОЛЯМ ПОЛИТИК НЯКОГА И В АНГЛИЯ, И В СВЕТА НЕЩО ... ПАК СЕ Е ПООБЪРКАЛ, А:) Е ,добре де, щом ще наричаме това грешки (ама кой ги плаща), И КАК НОСЯТ ВСЪЩНОСТ ПОЛИТИЦИ И УПРАВНИЦИ - в частност в Англия ОТГОВОРНОСТ ЗА "ГРЕШКИТЕ" СИ, като отиват на други сладки места с милиони заплати, за да правят ... НОВИ?!?

Паунда веднага тръгна надолу след тая статистика. На Фуража му е през хура, той пак ще си е богат. Редовия англо-смотаняк да му мисли! В това отношение поне и там е като тука. Хура е за фукарата!

според пазарните закони, падането на паунда подпомага износа. Кое е лошо?

Какво ще изнасят и къде? В ЕС за тях ще е с мита защитаващи ЕС-пазара. Т.е. тези мита се очаква никак да не са символични.

Ами просто и там е нужно на някои малко повече време за да го усетят що за боклук, продажник и мошеник е и този, както при Болен в България...И както редовно става тук, мурзилките се хващат като удавник за сламка за всеки боклук у нас и по света, който припява опорните точки на Бащицата и хибридните му войни...

Едно от традиционните названия на британската валута е фунт. Според някои по-звучно би било да се нарече "пунда" /p=п , ou = у, n= н, d = д + едно "а" за благозвучност/. А защо ли да не си я оставим просто лира?

Ще му се на мурзилката....

на коя мурзилка?

Както и да го погледнеш, Русия е най-големият търговски партньор на България именно като незаобиколим монополист на най-важната стока за всяка икономика- на суровини за енергетиката ( и химията, съществено перо за българската индустрия), но тази дреболия не се връзва с другарската жалейка за уж изтласканата от страната ни Русия. Поради което нито един от интервюираните нашенци не се позовава на явно неудобната истина. Защото тя сама по себе си ПРАВИ ЗА СМЯХ ЦЯЛАТА ПРЕТЕНЦИЯ ЗА "СЛАБОТО ПРИСЪСТВИЕ" на Русия в България при положение, че ТЪКМО ЦЕНИТЕ НА ТЕЗИ СУРОВИНИ СА ГЛАВЕН ЦЕНООБРАЗУВАЩ ФАКТОР, който не говори в полза на плачливите вопли по трасето на течната дружбата с братушките. Тихото умиране на България, илюстрирано с демографската криза и емигрантската вълна (обърната към виновния заради своята привлекателност Запад, а не към любящата ни Русия, с общия ни език и славянските корени, за които Асламова не пропусна да въздъхне със зле прикрит упрек към неблагодарните българи, дали всъщност писмеността и дори 50 процента от лексиката на руснаците), е обяснено във филма по превратен, за да не кажа перверзен начин в СТИЛА НА ИЗНАСИЛВАЧА, КОЙТО ОБВИНЯВА ЖЕРТВАТА, ЧЕ Й Е БИЛО ХУБАВО И САМА СИ Е ВИНОВНА!

"Тихото умиране на България, илюстрирано с демографската криза и емигрантската вълна". И кой предизвика тази "емигрантска"/"имигрантска" вълна? Кой иска да подобрява гена на българина. Щото като ви чета ивопрокопиевските ви глупости, очевидно имате нужда от нови гени, но мутирали, от ттип.

на темите за демографската криза. трай си.

И кой я предизвика според теб, бе тъпак? Я ти кажи, та всеки и всички окончтелно да те разберат, ако не са го направили досега. Кой стреляше и убиваше по българската граница всеки, който дръзнеше да напусне от там "рая", социалистическия ЛАГЕР? Кажи ми коя нормална страна пази границата си много повече ДА НЕ НАПУСНАТ ДЪРЖАВАТА ГРАЖДАНИТЕ Й, отколкото да не я нарушат отвън? Обясни ни този ФАКТ, бе мозък?...

"Русия е най-големият търговски партньор на България" ТЪП.АК необразован! През 2014 България е изнесла най- много продукция за Германия, след което следват Турция, Италия, Румъния и Гърция. Което ще рече, че най-големия търговски партньор на България е Германия, колкото и на вас блядове да не ви харесва! Наистина България купува най-много стока от Русия, след което следват Германия и Италия. Тоест Русия си изнася стоката за България, а България плаща на Русия за тази стока, НО това не е печалба, а разход! Важен е ИЗНОСА (за Германия, Турция и т.н.), а НЕ ВНОСА (от Русия)

Ама товарищи, те ми отговарят с факти....! Не е честно.

Ако англичаните напуснат ЕС трябва да им се наложи забрана за ново членство в ЕС от поне 20 години! Един Брекзит ще доведе до сериозни финансови сътресения в целия ЕС, дори и в България! Но не е изключено след 2- 5 години на англичаните да им "уврът чутурите" и да искат пак да влязът в ЕС (след като са нанесли сериозни финансови щети). За това, излазът ли, поне 20 години да не могат да подновят членството си! Това да не е детска градина!

Освен, ако не внесат вноска при новото си влизане покриваща щетите. Тогава може и веднага.

Но с равни на останалите държави условия. Вече няма да са галеника на ЕС.

Едни тюфлек-лихвари по-малко в ЕС! "Заработвали" 17 % от продукта на ЕС! Какво произвеждате, бе! Мързеливи убитляци пък и с претенции!

Тоя палячо няма ли кой да му шибне един в гадната ухилена мутра !

Радан го няма наблизо, пък и Костов не е там. Кой предлагате да свърши тази работа? Някой гей от американското посолство ли?