ЕС очаква официалното уведомление за Брекзит

Напускането на Великобритания няма да означава край за ЕС и останалите 27 страни ще продължат да вървят напред, заяви Жан-Клод Юнкер.

Обратно в новината

Коментари - ЕС очаква официалното уведомление за Брекзит | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Визи и мита. Тотална изолация. Не може права без задължения иначе наистина ЕС ще се разпадне. Нещо, което не е добро за България поне според мен.

След финализирането на процедурата за напускане на Великобритания, в ЕС нямаше да има страна на която английският език й е официален. Всичката информация вече нямаше да се дублира и на английски. Пуста Ирландия, защо не им е официален само ирландският ...

СЕ ДОЧУВА КАК НЕЩО ТОПЛО БЪБУКА В ЛЕВИТЕ КРАЧОЛИ НА Туск и Юнкер!!Чак в България почна да намирисва!!

за теб само с главата на долу

Бай Стояне, ако ти харесва - беси се, не ни занимавай с обърканите си мисли. Ако си беден, помисли най-напред ти лично какво си направил за да не си, след това обвинявай другите.

май ,тоз път официалното уведомително дошло като умалително ведомствено галенце от Хаага , а не от клуб на пенсионерите в Бестминстър . Това може ли да се надмине от Майка Тереза в Лондон ? Едва ли . Даже зад океана , макар че уж много решителни , толкоз хъс и в гащите едва ли да намерят . Предстоят ни топли времена !

ах , за какво ти са тези ? Нали , се знае , какви са .

днес в "Дейли експрес" и в. "Дейли мейл" пишат , трябва да се яде по-вече сол . Някой проф. Индиец стигнал до извода и го публикувал в едно списание , европейско . Така , да посрещнем писмото от Вестминистър със хлебче и голяма приза сол .

днес ми се е наложило да се занимавам със един спирателен кран . оказа се , че не е маркирано от вън , какъв му е вътрешен диаметър . после разбирам , , въпрос става са 3/4 цола. Кранчето се оказва шибе спирателен. Аха , щом така , да намеря подобен . Но , детайлите , детайлите : повдигната вътрешна резба на фланша баща-майка . но , не само това да е предостатъчно като усложнение : резбата метрични , въпреки съвпадението с шублера , при заместващото кранче се оказва с леко потиснат наклон . така че , със стандартите не е кой знае какво във съединената Европа . А щом положението такова , за какво тотава излизането из унифицираната система ? в моят конкретен случай : или да имам богат асортимент от всякакви гами кранчета или да имам собствен струг . В край на крайщата , какво направих ? Крайчето затопено , пластмасово .

тапа или топка , топло или тъпо ? Точка ? Или Тонка ? Да не е било Дончо с атака по аката ?

Мчи те най големите комунисти са глобалистите -леберал толерасти.А в главите на някои е пълна каша ха ха па по гори щели да гонят някого в офисите ги гонете те са там ха ха.Мчи те ви готвят по голям комунизам / а то такъв е нямало/ от когато и да е та ви тикът към НСР те ти комунизъм !!!

Обърканият словоред и преднамерената (може би) неграмотност постига обратен ефект на желания. Липсата на пунктуация пък определя изявлението Ви като тик и нервна гримаса. А Вашето "ха ха" е толкова досадно смешно, че човек може чак да се разплаче.

щом ни предлагат унифициран развод по европейски стандарт , не се сещам в какво да се състой "пълен комунизм" . В празните джобове или в празната паницата ?

Аз се надявам да спрът паричките от запад и изток за да спрете да пишете глупости из форумите крадливи комунисти. А българите дето работим знаем как да ви оправим сган такава! Обратно в гората да се правите на партизани, ама тоя път няма да има къде да се скриите, защото верните ви другари изсякаха дърветата и ще ви намерим и няма да имате възможност да ми се правите на "колко съм честен крадец освободител".... Само Льо Пен и Англия да излязат на Меркел ще й подшушнем каква сган е останала след като германската войска е напуснала 1944 год....

И КАКВО ОЧАКВАШ ДА СТАНЕ С НЕМСКИТЕ ВОЙСКИ ДЕТО СА НАПУСНАЛИ ПРЕЗ 44 ГОДИНА?ДА НЕ ИСКАШ ДА ГИ ВЪРНЕШ ЗА ДА ВЪЗТЪРЖЕСТВУВА ПРАВДАТА?НЕЩАСТНИК!!

Ха ха- я пак- "единство в многообразието" Юнкерчо това са едни кухи слова защото- И децата вече разбраха че ЕС е един глобалистичен проект и целта му е съвсем друга от вашето "многообразие" а по скоро целта ви е единство ха познайте какво.Друго си е съюз но от СУВЕРЕННИ държави а то не е така.Не напразно ингилизите напуснаха защото все по вече се губи суверенитета на отделните страни.Не могат и да пръднат без да питат ЦК на ЕК е, тава как се нарича "многообразие" ли а Юнкерчо ?

деликатното се намери в нюанса ! Майка Тереза от Лондон вобще не бърза . Даже клуб на пенсионерите в Бестминистър е на същото мненение. И в международен план , от пълно съгласие до пълно съответствие . Беата Чудо от Варшава не подкрепя новите споразумения и отсъства на крайна изява. От Вилдерс в Холандия се знае, какви меркели той авизира след спечеливия избор следваща сряда . Даже при вечната дублюрка на Меркъл в униформа , ЛьоРен , разногласието не буди съмненеие . И на всичко отгоре Юнкер намери нови формулировки , например евро инициатива за унифициран развод ! Щом съпруга ми вече нито стотинка дава , но кранчето тече , кой поема щафетата ? Ето , съжителство в обща комуна , Всеки прави , каквото му хрумне , хареса , а обща кауза няма . Развод по европейски ! Назад няма с гаранция .

Тоз суверенитет бих искал да види ! Формат гуверенитет е модел с губеща връзка с действителността . Кой ще тачи едни управници , щом икономическия модел върви в другата посока ? Да изпълниш у дома функция губър е едното , да се разходиш на гурбет друго . А да си Суверен , първо ти потрябва над какво да си упражниш своеволята .

JMM®

След като си "бай" що не си пасеш овцете и да се занимаваш с това от което разбираш, ами правиш опити с мнения в политиката ?! Има една латинска сентенция, мъдрост завещана ни от много векове, която гласи: "Което е позволено на Бога/Юпитер, не е позволено на вола(на плебея)."

другари, назначени на длъжности, като в сев. корея. питах ли ви вече, точно коя скорост на ес очаква официалното уведомление за брекзит? или и брекзитът ще е на скорости... :-)))

а да, та за туск: другари, ако бехте се сетили да направите длъжността на туск наследствена, както е на кралицата майка, сега нямаше да имате тези терзания... туск - кралицата майка. така ще го наричаме вече. все пак полът няма значение.

""Надявам се, че някой ден те ще се качат отново в лодката", заяви Юнкер." Аа, да ги нямаме такива. Няма само с прищевките на британците да се занимаваме! Веднъж излязат ли, да си стоят извън ЕС.

ТЕ НА ПОТЪВАЩА ЛОДКА НЕ СЕ КАЧВАТ!!

намокрени пенсионери , кагато в Мидсамърленд бущува вътрецът . но спокойно , евакуират се от техен остров към Гренд Кенион , САЩ , щом ситуация излиза извън контрол . Донълд обещал и Тереза вярва също в Библията .

trqbva da slojat vizi za keleshi ot UK, deto se napivat v Slynchev Brqg i ne pomnqt kyde sa hodili i kakvo sa glasuvali. EU e po dobre bez UK!

Това да не ви е болшевишкия Съветски съюза, хахахаххаха! Айде скоро си празнувайте 100 годишнината от Началото на Края на Империята на Злото!

Аз

Абсолютно! СССР изкара 70 години. СССР не мож устиска и 30.

ТЕРЕЗА МЕЙ, ИЗИСКВА ИЗЛИЗАНЕТО НА АНГЛИЯ, НЯМА ПОВЕЧЕ КОМПРОМИСИ ЗА Е С... АНГЛИЯ НЯМА ДА ПЛАТИ НИЩО И НЯМА ВИНА ЗА ТОВА, ЧЕ Е С, ЩЕ ОБЕДНЕЕ, НАЛИ Е С, ДАВАХА, АМА НЕ ПУСКАТ СВОБОДНО АНГЛИЯ ДА СИ ХОДИ?

А, ДА НЕ ГОВОРИМ, ЧЕ СЕГА ВСИЧКИ СТРАНИ+БЪЛГАРИЯ, ЩЕ ПЛАЩАМЕ МИЛИАРДИ НА Е С, ЗА ДА ЗАПУШИМ ДУПКАТА ОТ ИЗЛЗИАНЕТО НА АНГЛИЯ! ТЪПАНАРИ, ПЛАЩАЙТЕ СЕГА, АМИ ЗАЕМИТЕ, ДА НЕ МИСЛИТЕ, ЧЕ СЛЕД 2200 ГОДИНА, НЯМА ДА НИ ТЪРСЯТ ПАРИТЕ ПО ЗАЕМИТЕ 30 МИЛЯРДА?

2020 ГОДИНА ,2020 ГОДИНА -ЗАЕМИТЕ!

Това са пълни глупости. Няма такава държава като ЕС. Но виж Англия има и тя е суверенна държава. А и те не знаят кой ес да уведомяват , този на първа скорост ли или този на пет а скорост ли.

JMM®

Не ни занимавай с плоската си русофилска агитация ... Токова сте жалки ... ЕС ще го бъде, докато жалката креатура "евразийски съюз" нема се помни много скоро ...

Как ще го бъде Е С, КОГАТО САМО СЛЕД 60 ДНИ ФРАНЦИЯ, ЩЕ НАПУСНЕ Е С ПО РАНО И ОТ АНГЛИЯ, НАЛИ СЕ СЕЩАШ, КАКВО ЩЕ НАПРАВИ МАРИН ЛИО ПЕН?

Държава Англия няма - има Обединено кралство Великобритания и Северна Ирландия /в бъдеще може да стане Обеднено кралство/

Кой ви бръсне за слива ? Ингилизите се спасяват и не са ви длъжни.

Като гледам как са луднали амуджите из ЕС-то по-скоро от ИД ще дойде първото уведомление!!!

в Европа. Ей го, пуснах мартеници за Германия преди 20 дни, още не са пристигнали. Вероятно задният ни ход дава резултати.

за каквито се имат представителите на правителството на Полша започнаха да се държат като обикновени селски простаци. Пред погледа на 500 милиона европейци. Ако смятат, че са напровили добро впечатлени- грешат.Ако смятат че репутациато на страната се е вдигнала - грешат. Това обаче малко ги интересува - важното е какво казва църквата, както беше през 13 век. Unfuckbeievable!

Да се приготвяме да бъдем единни в многообразието- с други думи- събрахме от кол и въже хора и трябва да сме единни, дори когато те ни нападат с брадви, газят с автобуси или поопипват жена ти или сестра ти. Юнкер пък недвусмисленно казва- очакваме, че 27 идиотски народа ще продължат безропотно да се подчиняват на Брюксел и да осигуряват нашите тлъсти заплати.Но в България всички искат да са европейци та ако ще да ни размазват като гниди ние все ще сме верния Гюро Михайлов на пост.

в Русия бе другарю. Шейните спират за смяна на елените и екипажа.

ЕС си отива, спете спокойно деца!

изстрелът на Аврора. Професионално е.

За каква лодка говори корумпирания пияница? Британците искат да са на кораб, не в прогнила лодка. Процесът е НЕОБРАТИМ. През 2019 Британия ще изтегли последните 20000 военнослужещи от 20-а бронирана пехотна бригада в Северен Рейн-Вестфалия и затваря последната си останала военна база в Германия! Предстои Четвъртата индустриална революция - сливане на физическия, дигиталния и биологичния свят. Както и при предишните, британците ще са в нейната основа. Само след 10 години Стария свят ще е история. Предстоят колосални промени. Разбира се, ще има и сътресения. Като за начало - обезценка на паунда. Но иначе няма как да започне процеса на реиндустриализация. През 1950 износа на Великобритания съставлява 10% от световния износ. След 65 години на деиндустриализация - малко под 3%. За 40 години еврочленство е платила в бюджета на ЕС 380 милиарда паунда повече отколкото е получила!

Хайде, пий си хапчетата че гасим лампите в отделението и стига с тези телефони! д-р Герасимов

На дръж .I.

Льо Пен: Да съм анти-Меркел е чест за мен!Европейците се нуждаят от национални държави, а не от ЕС Залагам, годишната си заплата в облог, че Франция, ще напусне Е С, по напред от Англия! Какво става с Е С, копеленца, защо тези бягат от Е С?

припка при Валодя за мангизи. Скоро може и ЕС-парламента да я издухат.

Айде "спирачката" на ЕС скоро ще е вън. Дано скоро и "пявицата" (Гърция) на ЕС да се махне. ЕС е най-великия съюз заедно с НАТО. Той не е като тумора СССР. ЕС е съюз на добра воля, а СССР е съсздаден със сила и кръв. Затова и си замина. Същото беше ис Югославия - отрочето на Сталин и СССР !!!

ти ако беше канадец нямаше да висиш само в бг сайт и да възхваляваш ЕС. И нямаше да плюеш срещу действията на Кралицата ТИ!

..ЕС очаква официалното уведомление за Брекзит... --- нас нема да ни чакате! сега официално ви уведомяване за: балканската федерация, евро-разделителната стена, че ще ви търсим отговорност за 2 милиона убити и осакатени, 2 милиона отвлечени и 2 милиона неродени плюс 400 милиарда откраднати! разбрахте ли, а?

педерацията с рубли ще я подплатим. От МВФ2 на БРИКС ще ни дадат заем с нищожна лихва. Иначе как да им дирим сметка!

В опит да се бори с отрицателния ефект от Брекзит, Министъра на финансите ще обяви повишаване на данъците, на поданниците на Нейно Величество.

Аз

Прилъстени и изоставени... Евроkypвите били чакали уважение... Ми да чакат! Има да чакат... Брекзитът не бил край на ЕС... Що подобни зкалинания сме чували... ЕС се превръща в посмешище с бясна скорост...

Свикна ли в психо-диспансера ? Вече 10г си там, сигурно си тартор и лидер на психично-болните русофилистици на твоя етаж

Айде да се махат тия англосаксонсти бoклуци, че да миряса Европа.

В скоро време, като махнем националните предатели от ГЕРБСП от властта, да очакват и официално уведомление и от БГ!

новата опорка е "БСП = ГЕРБ" нали!

Аз

Всъшност това не е вярно. БСП е БКП++. ГЕРБ си е БКП едно към едно. С тази разлика, че в БКП нямаше буквално целуване на ръце. Поне това нямаше.