Хага към Анкара: Не ни заплашвайте. ЕС призова за сдържаност

Холандският премиер Марк Рюте заяви, че Холандия няма да води преговори под заплахи от Турция. Анкара заплаши да преразгледа сделката с ЕС за мигрантите.

Обратно в новината

Коментари - Хага към Анкара: Не ни заплашвайте. ЕС призова за сдържаност | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

abasador

преди, три дни коментирах, че следствие на манията за величие и незаменимост, президент на голяма евроазиатска държава, постави страната си в режим на изолация и санкции. Към днешният ден се очертава, че съдба в световната истирия е на път да постигне и самоизолация на втора евроазиатска страна, следствие манията на президента и да смята, че той е избраният от Алах да управлява света. Коментитах, че това е въпрос на близкото бъдеще.... но мисля, че този самозабравил се управник и неговите министри, с безумните си заплахи (към държави от ЕС и НАТО) ще ускорят самоизолацията на страната си и то ще се случи в съвсем скоро време. Лек ден.

ТОЗИ СКАНДАЛ,ЩЕ РАЗКРИЕ ПРЕД СВЕТА ГРЕШНАТА ПОЛИТИКА НА ЕВРОПА СПРЯМО НОВИТЕ ЗАВОЕВАТЕЛИ!!!СЛЕДВА ОТРЕЗВЯВАНЕ!!!

Разбира се, че Германия и Холандия са фашисти, защото подкрепят фашистката хунта в Куев. Хунтата, която е отговорна за смъртта на десетки хиляди невинни украинци.

Лудия Ердоган може да пусне милион бежанци да ни прегазят на път за Европа, а ЕС да престане да съществува. Меркел отвори кутията на Пандора и последствията ще са ужасни за всички европейци, а Ердоган и Путкин заедно ще разтурят ЕС, защото го ненавиждат. Жалко, че ние ще бъдем първите, които ще отнесем кошмара.

Pesh0

Лудия Ердоган , идея си няма какво може да стане с всички поито ни набута в европа . Историята има много примери . Да не се мислим за по различни от дядовците си . А и да не си мисли че ако реши да бута европа Путин ще е с него . Ще играе срещу европа и Русия и е скаран със САЩ :)

Не мога да ги разбера тез от западните държави и моралните им принципи. Една азиатска държава която дължи икономическите си постижения най-вече на милярдите западни инвестиции най-нагло рекетира благодетелите си. Не съм сигурен в цифрата но в западна европа живеят може би над 20 млн. турци и ако запада се заинати може за година две да им ги върне и да затвори както границата си за Турция, така и да изгегли инвестициите си. Ха тгава да ги видим чалмите как ще се репчат.

ще им останат само дюнерите и кючеците....

Лъснаха ли им сега заддниците на европейските "ръководители" и на бабичката Мрънкел. Дадохте ли му милиардите на тоя? Той как ви отговори? Ахахахахахахаааааа. Тъппаци!

ти ли си... Ако онзи младеж дойде пак ще ти лъсне задника на сцената.

Работата е ясна. Ердоган създава напрежение прекрасно знаейки как ще реагират западняците на тези негови действия. Прави го за да каже на фесовете в анадола "вижте, тея ни унижават. Ние нямаме работа в европа, дайте да се обърнем към ориента и да забравим за кемалските приказки".

Това със санкциите спрямо Холандия е малко смешно, тъй като освен реципрочни мерки от страна на самата Холандия, може да разчита на подобни и от други ЕС страни. А турците не се ли хранят основно от износа си в Европа?! Що се отнася до "бежанците", натискът е намалял просто защото е зима, при това доста тежка. Не смятам, че Турция е спирала и за момент т.нар. бежански поток. Опасност за България вече представляват не само "бежанците", но и това, че ако Турция бъде поставена в международна изолация, там може да се формира диктатура и да избухне гражданска война. Следва сценарий - Ирак или Сирия, а това звучи зловещо за страна с 70 млн. души и втората по големина армия в Европа.

Ердоган ликвидира американската и натовската агентури и ще управлява 20 години напред като падишах

Крайно време е Европа да има ясна и твърда политика спрямо диктаторите !!! Руският и турският народ имат право да живеят в мир , а откачените им диктатори тласкат страните си към война !!! Европа трябва да има единна ясна политика спрямо тези психопати и още по-ясно да бъде, че народите на Турция и Русия нямат нищо общо с побърканите си диктатори !!! Нормалните хора в Русия и Турция се чудят как да се изнесат в Европа !!! Това трябва да се каже на тези двамата - ВИЕ СТЕ ПРИЧИНА НАРОДИТЕ ВИ ДА ЖИВЕЯТ ЗЛЕ !!!

Турция не е ли в НАТО, и не е ли съюзник на САЩ и ЕС?! САЩ и ЕС не подкрепят ли финансово и икономически Турция и нейната армия?! Нали уж САЩ и ЕС са демокрации, как така са съюзници на, и подпомагат диктатор ислямист?! Вие сороските тролове допреди няколко месеца сипехте хвалби за Турция и нейните смели пилоти-ханъми, които сваляли руски самолети, а сега обърнахте палачинката, и открихте, че Ердоган бил диктатор!

ЕС да забрани възможността за двойно граждаство с Турция и ще си дойдат на мястото нещата!

Турция не разрешава отказване от гражданство при никакви обстоятелства!

Зло куче и анадолски шибаняк само от тояга разбира

хаха еврейогейските клоуни се насраха от страх:) двойните им стандарти и фалшивата демокрация лъснаха:)

вие, путлеровите тролове , сте клоуни !!! Не ви ли е гнус от самите вас !!! Не виждате ли ,че путлер и ердогад ще запалят Европа !!! ??? Нашата страна ще бъде разкъсана първа !!! Диктаторите винаги окървавяват ръцете си с кръвта на собствените си народи и на други народи, АКО ИМ СЕ ПОЗВОЛИ !!!!!!!!!!!

Крайно време е Европа да назовава нещата с истинските им имена !!! Анкарския и Кремълския режими са НАЦИОНАЛСОЦИАЛИСТИЧЕСКИ !!!! Докато се премълчава този факт, двамата диктатори ще си правят каквото поискат в собствените държави и ще насъскват обедняващите си народи срещу Европа, докато не стане някоя ужасия !!!:((( Нито руския, нито турския народ заслужават да бъдат маши в ръцете на тези психопати , фанатично вкопчени във властта !!!

Божо, Божо, съвсем си го закъсал, след като сравняваш двата режима - в Турция и Русия! Едните са мюсюлмани, а другите православни християни! А ти граничиш с Анадола! Нищо, че си в НАТО, че си уж в Европа! Направо си в черво адово и както имаш "сигурна граница" в най-скоро време ще си превзет и дори изселен! Това е! Къде е великият Боко, къде е Румето, Цвъцко и цялата шайка, които бяха разрешили въпроса с границата?! Окрадоха мангизите и сега ни връщат мигрантите, които уж бяха малко на брой!

НАЦИОНАЛСОЦИАЛИСТИЧЕСКИТЕ ДИКТАТУРИ В РУСИЯ И ТУРЦИЯ СА ЕДНАКВИ !!! И двамата диктатори използват религията за собствена изгода !!!! Чугунените ви кратуни не могат да стоплят, че джуджето в Кремъл стои зад султана , а султанът се чувства силен, заради подкрепата на джуджето !!!

Кога най-после ЕС ще каже на турция в ПРАВ ТЕКСТ, че тя не може да се меси във вътрешните работи на суверенни държави. Това, което прави турция в момента е чиста простотия. Споразумението за "бежанците" не се изпълнява от турция още от самото начало, въпреки че взеха не малко пари от ЕС за това ... Е И каво следва... нови теманета ..???? Холадия и Германия са ПРАВИ за реакциите ...

Всеки диктатор си има рекетьорски номер - ердогад има мигранти, путлер има ракети и горива :((( Най-отвратителното е , че в името на "вечната" власт , тези двама идиота ще запалят война в Европа, а онзи с оранжевата перука във Вашингтон само налива масло в огъня :(((

Еми сега куманистите да го поемат изодзадзе, ноу им отива и са свикнале :) 70 години стигат, викам аС :-) Бог си има своите пътища и начини, може би това е начина да махнем и да лустрираме куманягите. Да отиват на границата и да клечът с автоматите и мините, за да не им се случи случка! Аиде нале са ноо патреоти и от тех не моеш да земеш думата и саму те биле мислели убавото на страната? айде под строи, на границата - да ги видиме как мислът доброто на страната! яле, пиле и се веселиле - сега идва сметката!

Много правилно, Холандия е кралство и там са поданици, а не републиканци... Но много скоро и турците ще го разберат, след изборите като станат поданици на османската империя .. Холандците им правят показно ...

Абе и Холандия се държи като сменила пола, ако искаме да сме честни. Въпросът е за референдум и на него ще си гласуват хора с турски паспорти. Ерго те са си турци. Референдумът няма общо с партия или политическа ориентация (доколко е демократичен е друга тема!). Освен това много ми е любопитно дали Холандия щеше да забрани такива визити, ако темата на референдума беше "турция в европа" ...та доста основание има за рев и писъци от всички участници в погото

Ердо е в паника и за това заплашва и ругае.Защо е в паника?Защото въпреки нагласените митинги и знамена, инфлацията в Турция пълзи на горе.Кадрите са по-затворите ,икономиката го закъсва и той даже не знае,как ще завърши всичкото това ,особено след като Гермония,Холандия и Дания му се озъбиха.Само турските граждани работещи в тези страни,внасят съществени валутни приходи в Турция.Няма как да стане това,което е намислил,освен ако тръгнал по пътя на своят политически край.

От твоите уста в божийте уши. Дано си прав.

Като изключим частта със съществените валутни приходи сте прав. Истината е по-проста - турските граждани, които трайно живеят и работят в ЕС нямат никакво желание Турция да се върне към корените на Османската империя. А Турция напоследък заявява това с все по-голяма готовност. Второто е, че вече открито се говори за менталните изцепки на Ердоган като за болестно състояние и опасенията сред турските общности в чужбина за собствения, на децата им и на роднините им в родината живот и свобода стават все по-засилени.

Дано си прав, но като гледах видеото от протеста в Ротердам какви екзалтирали чалми имаше...не съм много оптимист как ще завърши всичко това!

НАТО е враждебна организация за България. Време е да излизаме от това лошо място и да изгоним хамериканците от нашата територия. Мястото на България е съюз с Русия. Турция и Холандия да се карат колкото искат

лекарите на визитацията сутринта.Нямаш подобрение и ще преминат на електрошокове.

Приятел, ердогад и путлер са първи дружки, а скоро и ще се оженят един за друг :)))

Ислямска държава+турция не могат да победят Европа, защото са средновековно умствено изостанали. Белият човек винаги може да спечели срещу тия,защото ги превъзхожда по интелект.

Силните диктуваме правилата , а силните сме Турция

Силни, силни, колко да са силни? Колкото бяха и срещу Русия. Накрая го обърнаха на молби и извинения.

Не сте силни, а сте ур.оди, а ур,одите никой не ги обича.

Аре бегай си у Турция щом искаш да си туркиня

И кое ви е силното на турците? Че вашия султан се зъби на цяла Европа като най-обикновен циганин , да се покаже колко е "голям". А си няма идея че без ЕС пуйкистан ще стане на ниво - "Столипиново" само за 1-2г , както ви е подкарал политиката скоро ще ви върне в пещерите.

Колкото хаосът в НАТО е по-голям, толкова по-добре за останалия свят

Холандските граждани с турска кръв, подкрепящи самозабравилото се джудже Ердоган може би трябва да поемат към своя диктатор и да си останат там...както и тези в Германия. Не може цивилизована Европа да падне на колене на един мошеник и самозабравил се тип....Гледам по митингите какви първобитни хора развяват плакати с лика му. Напомня ми на времето, когато БСП бяха докарали в своя защита с автобуси подобни хора - цигани и турци незнаещи български....

Аре ся и тоя джудже, ти да не си 2.35 бе Сополо?

ердогад е морално джудже !!!

ВСИЧКИ ЧИТАЦИ ОТ ЕВРОПА ОБРАТНО В АНАДОЛА ЕГА МИРЯСАТ

В цялата история, смущаващото за мен, е че тълпите мигранти ще минат през България. А, инак изнудването отдавна стана норма в политиката. Кой как може изнудва - нас ни изнудиха да затворим 4 реактора, да се откажем от вече построен реактор, да спрем Южен поток. И това се счита са нормално в ЕС. Така че Ердоган е станал истински европеец, така да се каже.

в ЕС нека пробват. Нали в Сирия победи сАвеЦката армия и войната спря.

Време е ортака на ИД-Ердо да си ходи.Никой в Европа не го иска-какво се натиска.

А не е ли намеса във вътрешните работи чуждестранен министър да прави предизборни митинги в чужда държава? Не е ли намеса във вътрешни работи една държава да определя вътрешната политика на властите в друга държава и дори да я заплашва, ако нещо не й харесва? Кога Турция ще разреши гласуване за свои избори в други държави, та да се преструва на много принципна? Можем ли да разчита България на такъв "съюзник" в НАТО, каквато е Турция (въпрос и към Соломон Паси)?

абе по принцип е така, но в момента скандалите не са предизборни. Не съм сигурен, че съм разбрал цялата какафония (не претендирам да съм добре осведомен), но не е ли въпросът за референдума в Турция относно тамошното административно управление? Ако е така това не е политически въпрос, който да е чак толкова притеснителен за останалите държави. Чисто теоретично на такъв референдум могат да гласуват само притежатели на турски паспорти-те така или иначе са си турци...Така че ако съм прав, това обяснява бесовете от Юг, че им пречат...

Дреме му на РУТЕ. Нали в България, ще е първата регистрация на Циганина от Афганистан

па ние регистрацията моем я направи с ..9мм в тиквоча

Срамота е да се спират самолети, да се гонят министри и да се блокират входове на консулства на друга страна за да повлияеш на резултатите на референдума в нея, което освен че погазва всякакви дипломатични норми, е и пряка намеса във вътрешните работи на страната! Но за диктаторите в ЕС това не е нищо ново - те са свикнали да заповядват на другите какво да правят и всички да им слугуват, но с Турция ще имат проблем!

Да взема да ти обясня сега, как стоят нещата. Тези така нречени Турски граждани, са такива само когато са в Турция. През времето когато са в Холандия са Холандски граждани, така че, ако някой от Турското правителство иска да ги агитира да си ги привика в Турция. В противен случай това е вмешателство във вътрешните работи на суверенна държава и властите с право могат да им откажат достъп. Анадън му.

Дирчо

И българските граждани в Холандия ли са холандски граждани? Да не им даваме да гласуват тогава!

"По-добре късно, отколкото никога!" Все някога някой от европейските политици, управленци и държави ТРЯБВАШЕ ДА НАЧЕРТАЕ РАЗДЕЛИТЕЛНАТА ЛИНИЯ С БЕЗОБРАЗИЯТА, СВОЕВОЛНИЧЕНЕТО И ЗАПЛАХИТЕ НА ДИКТАТОРА Ердоган, и е окуражително, че става синхронизирано и има всеобща подкрепа. Ердоган от доста време вече тества границите и издевателства над търпението интолерантността на ЕС. Впрочем абсолютно същото важи и за другия диктатор, който има взимане-даване с ЕС - Путин и това е една от темите, които ги обединява (подходът им), със съответните специфики.

Сус ма, уруспъ!

докога ще търпи Християнска Европа-обединена и цивилизована заплахите и простотиите на Анадолските криваци???Турците си мислят, че са в 15 в.пред Виена?

МНого си директен и конкретен, бе сельо ! само, че за разлика от устатите надрусани холандски еврогейчета, България е на "топа на устата"" и ако се отприщи потока с бежанците, само празни думи и плоски изхвърляния няма да помогнат !!

Еми сега куманистите да го поемат изодзадзе, ноу им отива и са свикнале :) 70 години стигат, викам аС :-) Бог си има своите пътища и начини, може би това е начина да махнем и да лустрираме куманягите. Да отиват на границата и да клечът с автоматите и мините, за да не им се случи случка! Аиде нале са ноо патреоти и от тех не моеш да земеш думата и саму те биле мислели убавото на страната? айде под строи, на границата - да ги видиме как мислът доброто на страната! яле, пиле и се веселиле - сега идва сметката!