Турция: Ще бием османски шут на Европа

Турският министър на вътрешните работи Сюлейман Сойлу заяви, че Турция може да изпраща по 15 хиляди бежанци месечно в страните от европейската общност.

Обратно в новината

Коментари - Турция: Ще бием османски шут на Европа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

България трябва да се държи прилично с Русия защото при нужда само те могат да помогнат и то на верска основа. Турците ще ни смажат за няколко месеца.

Имат късмет, като страна членка на НАТО, иначе до сега да са хапнали една арабска пролет през зимата...

Какво е характерно за всички изповядващи исляма - правят се на утрепани да ги съжалиш и да им подадеш ръка , а после започват да хапят подадената ръка и да налагат свой ред по някакво си тяхно право. Лукавост , коварство и наглост !! Всяка жаба да си знае гьола и там да си кряка колкото си ще.

ЕС незабавно тр. да се отърси от позициата на безпомощен дебел гей, и да надъни "османците" по всички линии. Да им върне гастербайтерите, да обяви санкции заради Кипър, и да въведе визи за всички турски граждани.

а дано, ама надали! От еврогейте не очаквай такова нещо.

"Идете да живеете в по-добри квартали. Карайте най-хубавите коли. Живейте в най-добрите къщи. Създавайте не три, а пет деца. Защото вие сте бъдещето на Европа. Това ще е най-добрият отговор на несправедливостите срещу вас". Това навремето го каза и Мумар Кадафи-Европа ще бъде превзета с Х. й т.е. член. Ето това се случва с допускането на бежанци-те имат по пет деца и си представете след 30-40 години как ще изглежда Европа-като националния футболен отбор на Франция-всички негри и двама бели. Това е огромно грешка с катастрофални последици за Европа и нейните коренни жители-европейците. Но това се прави не случайно,някой има далечни планове как да колонизира Европа.

защо всички са се хванали с тоя френски национален отбор??? никой не отиде във Франция да види негрите къде и как живеят. Единственият им изход от гетото там е да пробият в спорта. И те така - конкуренция. А иначе французите са по-големи расисти и от немците, ама това е друга приказка.

Ето защо САЩ сбъркаха като обявиха навремето Турция за свой приоритет,нялха милиарди,въоражиха ги,но интелекта остана същият-примитивен,средновековен,изистанал.Това са хора,които са като мислене в 14 век. На простите хора не трябва да се дават власт,пари и икономически възможностите. Не са узряли за това. На дивака в джунглата ако му кажеш,че има демокрация,той ще те изяде. Гледайте и всичко което се случва е имонно поради тази причина. И тези които ги управляват са още по-шантави смешници. Обижадт германциите,които ако поискат ще смажат турците във всяко едно отношение. Фесовете са на много ниско ниво.

в Анадола for ever.Турция дори географски не е в Европа.

ЗНАЕШ ЛИ ФЕС, ЧЕ ОЩЕ ОТ СОЦИАЛИСТИЧЕСКО ВРЕМЕ, КАТО БИВША СЪВЕТСКА РЕПУБЛИКА ТУК СИ ИМА ИНСТАЛИРАНИ РАКЕТКИ, КОИТО ПРАВИТЕЛСТВАТА НА БЪЛГАРИЯ(ЗА ПОСЛЕДНИТЕ 30 ГОД) НЕ ЗНАЯТ, КЪДЕ СА ТОЧНО, А С ЕДИН ТЕЛЕФОНЕН РАЗГОВОР ТУРЦИЯ, ЩЕ СТАНЕ НА ПЕПЕЛ....КАМЪК ДО КАМЪК НЯМА ДА ОСТАНЕ.ОТ ТУРЦИЯ ....АМА САМО ДА БАРНАТ ВЛАСТА ТУК ТОЧНИТЕ ХОРА...И ПРИ ПРОВОКАЦИЯ ОТ ВАША СТРАНА ГРИЗВАТЕ ДЪРВОТО......

това са легенди, мой човек. няма машина, която би проработила след десетки години прашасване.. В още по-голяма степен това се отнася до устройства със специфичен химически състав. Която е и причината да се утилизират боеприпаси.

Някой, намира ли разлика от циганите и турците? и двата вида индивиди, са кърлежи за всяко общество и държава.....

шибан и уродлив модератор,защо не изтриеш последните два гяурски коментаra,те не съдържат ли обиди и цинизми

НЯКОЙ ДЕН ОТНОВО ЩЕ БЪДЕТЕ ИЗПРАТЕНИ ОТВЪД БОСВОРА, КАКТО НЯКОГА ВИ Е ПОСРЕЩАЛ ТАМ НАШИЯ ХАН КРУМ...... РАНО ИЛИ КЪСНО, АКО ЩЕ ДА Е СЛЕД ВЕКОВЕ ТУРЦИЯ ЩЕ СЕ ВЪРНЕ В АЗИЯ КЪДЕТО И Е МЯСОТО!

блаженни са вярвашите....по-скоро вие ще изчезнете от лцето на земята....грозни и мазни свине сте...никому не неужни

*

FUCK TURKEY ! СВОБОДА ЗА КИПЪР,НЕЗАВИСИМОСТ ЗА КЮРДИСТАН,МИР В СИРИЯ,ДЕИСЛЯМИЗАЦИЯ НА ЕВРОПА,ОГРАДА ЗА БЪЛГАРСКАТА ГРАНИЦА, СПИРАНЕ НА ОТРОВНИТЕ ДОМАТИ ОТ ТУРЦИЯ,СПИРАНЕ НА "БЕЖАНСКИТЕ "ОРДИ КЪМ ЕВРОПА-ВСИЧКО ТОВА Е MADE IN TURKEY. ИМА ВИДЬОВ ДЕН, ДАНО СВЕТЪТ СЕ СЪБУДИ И СМАЧКА ТОЗИ ТУМОР ТУРЦИЯ,

Спомняме ли си нялой от турските политици да се е качил на трибуната и да не е ЗАПЛАШВАЛ или ОБВИНЯВАЛ същата тая Еропа , която храни милиони турци и даде милиони на Турция за псевдобежанците??????

Все по-нагли и по-нагли... Европа, какво правиш??? Защо мълчиш???? До кога ще си в ПАРТЕР????

Ако Европа ги изгони милионионите турци ,барабар с децата им,Ердоган дали ще ги нахрани!Сегашната бежанска вълна,която му спретна,аркадаша му Путин,ще му дойде свръх бабаятлъка му!

Само не знам защо европейските пут*и наречени лидери са си глътнали езиците и са се заврели в миши дупки! Няма ли един да излезе и да отговори на тия неандерталци?? Мита и бойкот на турски стоки, гражни, бурки, джамии и всичко свързано с тези диваци!!!! Станахме за смях!!! Русия ще си мълчи и ще гледа сеир, защото лаехме против нея, САЩ не ги бройте, те няма да се намесят повече. С две думи Европа е гола и надупена и ако не се изправи скоро сама знаете какво следва!

След като кръстоносците завладяват и варварски плячкосват Константинопол през 1204 г., Византийската империя дори след възстановяването си не може да стане на крака и турците я завладяват през 1453 г. с превземането на Константинопол. Това е най-големият срам за Западна Европа - унищожаването на Римската империя (Византия). И когато Турците настъпват, Европа стои и самодоволно потрива ръце отдалеч, ставайки чак когато турците стигат до "европейците", Виена. Сега ситуацията е почти същата: ние сме оставени да отбраняваме границата на Европа, но не мислете, че "европейците" ще се трогнат да ни помогнат поне на границата. Но сега има разлика: понеже не е нужно от Турция да се стигне в Западна Европа непременно пеша или на кон, Турция може да започне да ги завладява отвътре. И сега Путин е този, който стои и самодоволно потрива ръце - та нали той е в прекрасни отношения с Ердо, в каквито не е с ЕЦ.

Ура - нашето дупе е първото!!!

За сега се саморитате, но с особена упоритост! Ма щом ви е кеф, нищо против! Праскайте се с пети по меките части! А ако се напънете още, може да ви наложим я мито от 15-20% на стоките ви за всеки ритник, я сварен крив макарон през който да си гледате към ЕС, облагане на турските камиони и влакове, спиране на турските серияли, признаване на Геноцида над арменците и българите! Блокада на Севернокипърската турска държава с флотът и авияцията на ЕС ! Подкрепа на кюрските политически партии, включая ПКК! И ще клекнат на четири лапи!

Те нали и на Русия голям ербап се правеха ама после падишаха отиде на коленца да се моли в Санкт Петербург, когато разбра, че американците са му застанали отзад, а Шойгу каза, че Русия за три часа може да сравни Турция със земята. В това отношение Европа трябва да направи като Русия - врътни им кранчето, спри туристите, едно яко мито за турските пластмасови домати и краставици, яки такси за турските тирове и влакове и Ердоган ще спре да ни плаши с бежанците. Ама европедерасите не смеят да го направят, защото мислят с гъза си, а не с главата.

Това се случва, когато селяндурщината вземе властта. Ердоган - виден продавач на гевреци...

Я-а-а, та този юнак е голям почитател на кандидата за депутат от ГЕРБ- Георги Марков.Ама когато раздаваше шутове беше депутат от СДС

хората да се надценяват и да се перчат , да лъжат, да обиждат, да преувеличават, изобщо са фалшиви хора. Та истината от заплахите на този самовлюбен Тарикат е че всяка сутрин Турция получава за мигрантите 12 милиона евро. и да не се перче като пуяк

Ако български политик се изкаже така, не само ембарго ще имаме, но и окупационни войски! Вадете си изводите!! :(

Турция е отслабена от дългите конфликти на нейна територия! Разочарова основните си приятели. За да се стигне до там, че американски сенатори да искат спиране на въоръжаването на тази страна. Подтиска собственото си население икономически, политически и морално. Всички турци, което са ходили в Европа знаят, че това въобще не е така. А Ердоган се опитва да продава страх срещу пари. Обаче Европа вече се осъзнава и след първите избити, издавени и върнати мигранти едва ли ще и се налага да приема други! Времето за адаптация вече е достатъчно и нещата се промениха по тази тема. В допълнение, самите мигранти, хранещи се с прелетни тпици и спящи по палатки вече година, са информирали другите хлебарки, че никой не ги иска!

педи, нищо не можете да направите! вие сте мат, цензурке! мат! капиши с изцъкленият ти до минимум мозък? осъзнаваш ли, че дългогодишният ти труд да ме банваш и триеш отиде на вятъра, а дебил?

ердо ме кефи максимално! той направи европейските ценители на педераслъка на тесто за банички... :-))), които с нищо не могат да му отвърнат, освен с радост от загубата на глас на холандците, спечелили избора, но загубили гласа си след това. :-))) рюте, кво стаа бе? преди "концерта пеехте, а сега пеете само в милицията на подслушваните "агенти", на която сте подвластни.. :-))) нищо чудно, че се гневите на мнения, които са истински и противопоказни за вас.

Нали знаеш, че си рядък измекяр и имаш късмет, че не си ми под ръка, да ти сцепя червения путинофилски задник, боклук!

бай ердо е пропуснал да каже, че ще бие османски шут на гейеуропа. т.е. на онез, които и без това се гъзятпрад всеки и се имат за много силни, като дъжат цензурата на медиите :-)))

Съжалявам ама минирането на Границата с Турция е наложително. Турците са си главорези по култура и ако тръгнат към България тия орди едва ли ще има кой да ги спре, в предвид обезоръжената ни малочислена армия.

Нищо няма да направи Турция,просто Ердо бърза да получи султаната,а Европа леко го спира,и затова се блещи,бърза докато турците са наплашени,за да изплува бързо от мътната вода!Да си прави каквото иска не му отдавайте значение,жалко за интелигентните турци,накъде да бягат,никой не ги иска!Но с бежанците ЕС сбърка като не го послуша да направят зони за сигурност по места с обща финансова помощ,а не така да прииждат и всички да изнемогват!И в крайна сметка още се правят оглушки,няма адекватно решение!

Да не забравяме: -няма НС -няма редовно правителство -няма поне ограда .... ГО ДЪЛЖИМ НА МУТРАФОНА!:)

Що така лъжеш по турски, бе Ердо? Ти ако мислеше, че Меркел и Европаса нацисти и фашисти, нямаше да държиш речи, в които да обясняваш на народа си, че Демокрацията е Влака, на който ще се качите и ще завладеете Европа. Че джамиите в Европа са вашите казарми, а минаретата - вашите пушки. И това твойто, Ердо, аке не е нацизъм....

Ердо се изс-а на демокрацията, създавана и бистрена от древността. Вероятно точно Ердо ще накара Европа, т.е. светът да преосмисли човешките права на бежанците, чуждите религии, чужденците, искащи да живеят в европейските държави. Както Хитлер промени света, така сега Ердо ще промени отново света, но към затвореност, спрямо други култури и религии. Може би пък ще изиграе положителна оздравителна роля в европейския живот, морал и демокрация. Всеки век си има по един луд, който кара света да поумнее.

Кредитен рейтинг на Турция от днес е боклук с отрицателна перспектива. Вола рие и на гърба му пада.

Вероятно с насмешка и подигравка е казано, че българо-турската граница, която е турско-европейска граница се охранява от военни-пенсионери. Горката Европа! Какво посмешище е само! Германските монополи си изнесоха капиталите и технологиите в Турция от алчност за евтина работна ръка. Великобритания - вековната защитница на Османската империя от алчност. Тези създадоха днешна Турция и сега???!!! ХРАНИ КУЧЕ ДА ТЕ ЛАЕ!!! Че и турците награбиха в държавите си цяла Европа, та да им работят, дадоха им обслужващия сектор от икономиката в техни ръце. Същата незряла Европа, вместо да глътне дисциплинираните от социализма европейски народи се утрепа да ги плюе по медии и да води официална разобличителна политика и да настройва народите си срещу българи, румънци, вероятно срещу балканските народи. На всичкото отгоре Б. Борисов се съсипа от пируети, за да убеди Европа да отпуснат поне малко пари за ограждане на границата, вместо Европа сама да скочи и да си пази границите и цивилизованите народи. Излиза, че много по-цивилизовани, предвидливи и умни са бившите социалистически народи, които чрез Вишеградската четворка многократно предложиха помощ на България за границата.

Така е. Всяка цивилизация има връх и след това крах. Европа е пред крах. Щом като дори границите си не охранява вече толкова години криза, щом като не ползва историческия опит на балканските народи, потърпевши от турската жестокост, хитрост, безпардонност. ХАК ДА ИМ Е СЕГА! НЕКА ВКУСЯТ ОТ ТУРСКИТЕ НРАВИ И НААМЕТИ! Вместо да славят България и да благодарят от какво зло сме ги защитили...докато те си правеха Ренеса, започнал тук 300 години по-рано, а нас са ни избивали и са отнемали най-ценните ни гени.... И само за две десетилетия българите имат най-силната армия и дух в Европа, ...писменост, култура и за две десетилетия в социализма създават високо образование, култура, изкуство, спорт, икономика, наука и технологии ------ и на всичко това ЦИВИЛИЗОВАНА ЕВРОПА НЕ СПРЯ ДА СЕ ИЗРЕЖДА ЕЖЕСЕДМИЧНО ДА НИ СЕ ИЗПЛЮЕ.... И ДА НИ ТЪПЧЕ И СЪСИПВА С КВОТИ, ЗАБРАНИ... ДА МАЧКА ЧЕСТТА И ИНТЕЛИГЕНЦИЯТА НИ, КОЯТО ЗАСМУКА В СВОИТЕ ИКОНОМИКИ... и нито дума за това.... но за всеки мангал с криминална проява ще спукат телевизиите и народите си да им обясняват за престъпника-българин. ЕТО ТОВА Е ЕВРОПА. ДРУГОТО ПРЕДСТОИ. Ще видим колко е зряла. Щом по 15 хиляди мигранти ще им пращал Ердоган, ха сега да видим върхът на световната икономика Европа как ще организира пазенето на границите си.

им излезе на западноевропейските политици и дипломати да пазят интереса си на босфорския регийон, спрямо руския. Какво малоумие - да натириш европейски народ като българския, да му кастриш граници, сега пък Македония щетят в полза на Албания, Турция я направиха център на Балканите, развиха ѝ икономиката, показват среден пръст на балканските европейци вече втори век - и всичко това било, за да го нахендрят на руснаците. Ама и турчулята ги награбили като топъл хляб в държавите си и ги плодят, че и издържат със социалните си каси... Лелееее, колко скъпа цена плати Европа, заради интересите на Русия към Балканите!!!!!

мили мой турски министър,ти наистина ли си си повярвал,че руснаците са с Вас???Ти наистина ли вярваш,че ако руснаците трябва да избират между Турция и България ще изберат Вас:))))

А ти кого мислиш ще изберат? Тоя който всеки ден ги плюе, хули и иска да събаря техните паметници? Който е доказал, че е лицемерен, подъл и се извърта като фурнажийска лопата? И отгоре на всичко е с такава малобройна и нищожна държавица. Която утре я я има, я я няма? Или ще избере този с когото поддържа най-приятелски връзки. Има икономически сделки за милиарди долари. С когото разменя туристи,стоки и работници. И който се отнася с респект и уважение, а не хули и плюе Русия

Ето как сами си признахте че сте НЕОосманисти.Няма какво повече да говорим.

Кретенизма на еврогейчета докара Европа до това дереже ...

Османски авто гол! Нищо повече.

Ний с баце Ердоган сме си приятелченца. Той знае, че ако ги пусне през България тези бастуни няма да стигнат до Европа щото веднага нашите гъзопродавци ще бъдат привикани, ще им начохат манерките от Европата и тези както казах бастуни ще останат при нас. Няма ефект. Та баце Ердоган е хитър, ще помисли, ще преспи, па после ще реши как точно да ги инсталира у центъра на тая Европа.

Този зорлем ще си докара нов преврат ама този ще е успешен. Няма да го бавят много ми се вижда.

Турция е азиатска държава -няма място в Европа.

Реджеп ага, тя лелката ако наистина беше Хитлер, ти щеше ли да смееш да се репчиш на Германия? Щеше, ама друг път!

Тоя щял да бие османски шут, абе ей читак, Европа ако ви удари икономически санкции от глад ще умрете. Благодарете на ЕС, че ви хранят толкова години.

1529 - първата обсада на Виена 1571 - битката при Лепанто 1683 - втората обсада на Виена 1774 - договора в Кичук-Кайнарджа 1878 - Санстефанския прелиминарен договор и последващият го Берлински конгрес Нещо не го виждам османския шут. Това, което виждам, е кюрдския шут след 10-20 години.

Прав си,ама ще има и сирийски шут.

Има един начин да се принуди ЕрДоганя да се поукроти малко... И той е всяческа подкрепа и подръжка на създаването на независима Кюрдска държава! Това първо е справедливо по всички показатели и освен това ще поохлади самозабравилия се диктатор. Европа тутакси трябва да се заеме с това!

амии и една ромска държава на твоя еритория няма да е лошо по тая логика? Нещо обаче май не ти харесва тая мисъл?

Най-добре да позволим автономия на турците в районите населени от тях. И без това те си живеят в тези райони. Какъв е проблема? Така ще подобрим и отношенията си с Ердоган.

abasador

очевадно е, че докато безполивите Евроуправници начело с тъпичкият Жан-Клод Юнкер и ляво (обратно) орентираният Доналд Туск, навеждаши се пред изтрещалата госпожа Меркел, фантазьора господин Оланд и... и... подобни, си пазят големите заплати и топли места, така ще бъде. Докато Евросъюса не покаже ясно на самозабравилите се османлии и не ги предупреди кратко и в прав текст, че ако продължат с подобни заплахи, ЕС ще прекрати всякакви политически и икономически отношения с Турция, така ще бъде! Докато това не стане, празноглавите дебили начело с техният фашизиран президент господин Ердоган, ще размахват пръсти, ще сипят заплахи, ще се заканват и ще ругаят ЕС. Лек ден.

Кажете нещо за ролята на съветския диктатор в наглостта на ердогад !!! Май само калашници няма да получи султана от батюшката !!! Щото се задават едни оръжейни побратимявания между двамата диктатори !!! Какво ще изстреля нежното ви калашниково сърце по този повод ????

е, мисля, че ако съм мюсюлманин хич няма да ми е приятно да ме ИЗПОЛЗВАТ точно по този начин - имам в предвид тези, които за бежанци и мигранти в Турция. Щом се отнасят така със своите хора мога да си представя какъв "морал" имат, да не говорим за някаква ценностна система.

Mного болномислещи има в този форум не ви ли стана ясно че турците са горд народ с традиции , те разбраха европейците-кръстоносци ги лъжат. Hа 16 април Tурция ще е по силна ,точно тогава европа ще отиде и ще се моли на Eрдоган .

и що го мислиш това, че ще стане да се моли ?

Като всеки турчин и вие явно сте интелектуално ощетен, та затова да ви обясня: никой на никого няма да се моли. Ако Турция изпадне в немилост Европа, Русия и САЩ ще са съюзници срещу турците. Последното всъщност не е лошо, лошото е само че България граничи с Турция...

Хайде, обаче напуснете и нато, та да ви лъсне голия задник. Няма западни инвестиции, няма туристи, инфлация. Това ви чака. Накрая ердоган ще свърши като всеки друг близкоизточен диктатор.

Абе чоджум- преди 1989г. българия беше по-интересна,непозната и различна за западните туристи и те бяха не по-малко от сега. А и 90% от народа беше сравнително задоволен и нормален жизнен стандарт и други екстри- тогавашната уравнениловка беше къде по-приемлива от сегашната диспропорционално жизнено равнище,вкл. образование,медицина, трудовоправни взаимоотношения, за демографията да не говорим- вървим до равнището на 3 млн. местно население колкото при Освобождението преди 140г. Впрочем досега никога не съм гласувал за БКП/БСП.

ръси мисли. Платени или не, все тая. След него цъфва "западно" зомби. Платено или не все тая.. Медиите са райска градина за напористи боклуци!

Без НАТО няма туризъм: това е нова висота на тъпотията и чуждопоклонничеството. Съжалявам те.

По добре съжалявай себе си. Зле си. Европа не смее да бие шута на турция именно защото турция все още е в нато, а в нато командва сащ. Без нато турция е само един сапунен мехур.

Да ги пуснат през Гръцките острови ,Македония ,Сърбия ...и Зап.Европа ! Няма прЧе ако ги пуснат през България ,може да застрашат Турското малцинство у нас !? Трябва по-внимателни да са Турците.

Самоопределя се като азиатец, а иска в Европа да влиза! Че и шут да и рита.