€3 млрд. и ускорено членство за Турция в ЕС

Европейският съюз и Турция обявиха, че започват нов етап на отношенията си в редица сфери съгласно постигнатото споразумение от срещата на върха в Брюксел.

Обратно в новината

Коментари - €3 млрд. и ускорено членство за Турция в ЕС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вчера изтичах да си купя вазелин в аптеката, оказа се че няма, щели да докарат един камион следващата седмица.

Ние излизаме от ЕС щом турция влезе!

защо бяга като ученичка от турчина?

защото е евреика

Щото му го готви толкова дебел, че не е за пред хора.

Ердоган иска да извърти свирка на Путин, ама Путин му е подготвил нещо по-солидно.

И каква стана тя - докато ние чакаме на опашката, плащаме вноски, търпим лишения и критики, комшиите си изиграха картите и постигнаха много повече от нас, въпреки че и те са в основата на създадената Ислямска държава. Сега европейските лицемери и охранено мазно дупе са готови да им предложат, само и само да задържат масата "скакалци", разположени на тяхна територия, за чието благополучие ще плащаме и ние чрез своите задължителни вноски за членство в ЕС. Ето това са ни измислените "политици" - винаги ни поставят "на страната на булката"...

Евро-американски католици-йезуити, не се борят с исляма,те просто го канят плащат и радушно го приемат в своите обятия.Изродени люде, неприличащи на хора.Изглежда католицизма и исляма са едно цяло,което е решило да ликвидира православието.Къде е патриарха ни,къде са миряните...Опомнете се,Не се предавайте

Европа - Русия.. И ква стана тя? Не е важно аз как съм, важното е - на Вуте да му е зле!

Само погледнете как му се мазнят докато той с пръст им показва къде им го е набутал...засега в тъпите тиквени глави, а после .... всички ще усетим. Айде, хаярлия да ни е! Изиграха ни, ашколсун!

Не са ни изиграли! Ние отдавна тропаме това хоро, а резаците само думкат тъпана!? Е, не сме го " изиграли" още , де.

Драги сънародници, предлагам да излизаме от Европейския съюз. Защото, както е тръгнало, България без съпротива я превръщат бавно и полека в Булгаристан. Започна се с контрабандните турски плодове, зеленчуци, фусти и чорапи -- за сметка на българските земеделци и производители, продължи се с турски строителни фирми на почти всеки обект, сякаш ние си нямаме строители, сега се преминава към директно финансиране на огромната в сравнение с България Турция от българските данъкоплатци и ще се стигне до директно турско администратимно и политическо управление под прикритието на турски еврокомисари, турски еврочиновници, турски губернатори, турски министри (позволено е да се назначават чужденци в страна-членка на ЕС). И сбогом Руски паметник, паметник Шипка, паметник Левски, ще си останат само на фотографии...евентуално.

абе, освен пари що му не врътнем и един дудук на Доги. тогава смеха ще е пълен, хем му плащаш, хем те унижава... баси ценностите има ЕС...

Както са тръгнали брюкселските мазници, скоро ще ходим на джамия. МЕРКЕЛ Е ПОЗОР ЗА ГЕРМАНИЯ!!! А МЕКИТЕ И СТРАХЛИВИ ЧИНОВНИЦИ ОТ ЕВРОПА ПОЗОР ЗА ЦЕЛИЯ ЦИВИЛИЗОВАН СВЯТ!!! Може ли някой да подскаже къде в Америка има джамии? Ама както върви само Путин ще оправи всичко, за срам и позор на страхливите и насрани еврогейци. Турция се подиграва с Европа и прави каквото си иска с помоща на оня оксидирания (опушения)президент. Аз имам предложение към Русия, тъй като весовете май се напъват да затворят босвора,да им цепнат един-два освежаващи букета ала раша, така виж и Свиленград се оказал на брега на морето. Така ще си имаме още една морска столица, пък и Босфора ще бъде по широк и по удобен.

Време е да си кажем истината: 1. ЕС предаде България на ислямистите и Турция. 2. Предаването стана със съдействието и активното участие на премиера на Република България Бойко Методиев Борисов, който участва в срещата в Брюксел между ЕС и Турция и не защити нашите национални интереси. С това, той се нареди на челно място в редицата на "предателите на съвременна България".

1-вия поискан и платен данък от султан ердоган 3 милиарда евро 2-рия от 6 миларда ще ви поиска скоро и пак ще му го платите, а за кравния данак какво се разбрахте на тази среща в джиядисткия бруксел, че него ще го плащат пак българите, а ваща м...ка предателска?

Това е най-скъпото и най-ускорено самоубийство на стара Европа. Очаквано - тези, които построиха нов Вавилон и избраха разрушената вавилонска кула за свой символ не могат да имат друга съдба.

Тогава, без България в ЕС ! А, политиците - на дръвника !

Преди една седмица се занимаваха с опсната Румъния, миналата седмица с Търция и Украйна, сега с подлата България. Ами другари , на втората година слаб нефт икономиката ви е наполовина, цикълът на ефтиния нефт е 13- 14 години, за да прикривате стопанския си крах с войни външни врагове за толкова дълъг период ще изчерпите земните предмети и ще трябват да почнете да проклинате цяла вселена.

Жалко че псувните на майка са забранени, иначе шях да изпратя една на другарката Меркел! Вече не трябва да казваме еврогейци, а ЕВРОИДИОТИ!

Жалка Европа, ама много жалка?!

Тея "евро лидери", направо изтрещяха, начело с баба ви Меркел!!... По-неадекватни простотии в управлението на Европа, не е имало поне от 70 години насам, след края на II-та Световна война...

Приемането на изнудванията от Турция нагледно показва слабостта на европейските "лидери" и тяхната пълна не способност да се справят с настоящите предизвикателства.

Промяна от ЕС да стане АС ( анадолски съюз ) :-)

дали вече ес не е организация от луди?

Не е луд тоя, дето яде баницата, а тоя дето му я дава! В случая, лудите сме ние, дето стоим в този престъпен съюз, който все по-бързо просто ни затрива като нация и като държава - демократично, в съответствие с евроатлантическите си ценности, сред които очевидно е и разбирането, че такива като нас не са хора.

Такива решения са най-лесния и бърз начин за сваляне на сегашните европейски лидери и най-вече на Меркел. С Турция САЩ ще имат още един лост да смачкат ЕС. Първият лост са избраните с подкрепата на САЩ ръководители на ЕС.

"Турция обещала да приеме обратно всички емигранти влезли в Европа оттам"-това посмъртно няма да стане. Тия орки, окопали се в европейските страни неможе ги мръдна никой. Турците обещават, а лудото фрау може би вярва, но ние не.

Да се приеме Турция в ЕС, означава да се приеме Ислямска държава в ЕС !!!!!

поредният тотален гаф на диктатурата на меркел с дълготрайни, унищожителни последици за европа. меркел ненавижда ес така, както ислямистите ненавиждат всички и обичат само себе си.

Нова, нечувана глупост от страна на Европа! Почнат ли турците да влизат безвизово с България е свършено. Просто ще ни погребат икономически.Ако нашето правителство се съгласи с това означава, че ни управляват национални предатели!

Те са такива,защото не са етнически българи.

РАЗПАДЪТ НА ЕС ЩЕ БЪДЕ УСКОРЕН- ТОВА Е! ПЛЮС 3,3 МИЛИАРДА ЕВРО...НА НАШ ГРЪБ

Тези от ЕК са абсолютни предатели! Аз не мога да повярвам на очите и на ушите си за тези действия! Това е невероятно! Турция упражнява рекет прямо ЕК и ЕК е навита да си плаща чинно! Невероятно!!!

Поредното предателство на Меркел! И най-интересното е, че немските медии първи нарекоха сделката на ЕС с Ердоган "мръсна". Според тях безпомощният ЕС се опитва да даде "подкуп" на Турция в надеждата, че той ще намали потока от бежанци. Вестник Zeit: Анкара не може да предостави на бежанците защита, и напомни, че в Турция са намерени обезглавените тела на двама сирийски журналисти, които са писали за зверствата на терористите и Турция е променила закона и не дава на сирийците статут на бежанци. Welt: Договорът с Турция - това е подкрепа на "античовешката политика" на Ердоган и "моралния банкрут" на Европа. Анкара поставя условия, а преговорите се водят надлъгване на търговци на пазар.

Русия въвежда визов режим с тУрция, а Гейсъюза ще въвежда безвизов??? Така безпрепятствено всички джихадисти от ИДИЛ ще пристигнат в европа! ЧИСТИТУ!!!

Ясно! ЕС от днес вече е ФЕС! А утре България става Източна Румелия!

Турците са си направили добре сметката. Европа ще храни бежанците които ще докара в Турция. Като приемат турците ускорено в Европа, всички те барабар с бежанците ще станат европейски граждани, т.е.свободно ще щъкат навсякъде... Цяла Еевропа ще е пълна с европейски джихадисти...

Турция и ЕС са две несъвместими понятия! ...Всъщност, като гледам накъде отива ЕС, май Турция ще си е съвсем на мястото там...

Турция обеща от юни догодина да приема обратно всички нелегални имигранти, дошли от нейна територия в ЕС.

орангутан мръсен

Дори Ердоган да е на власт, начело на ислямистка партия, щом е в контра на Русия, вече страната е добра за ЕС. Подобно на Украйна - корумпирана страна със слаба икономика, но ако се конфронтира с Русия - воалья! Добре дошли в ЕС! Ето това му се казва двуличие!

1-вия поискан и платен данак от паша ердоган 3 милиарда евро 2-рия ще баде поискам през 201ш 6-7 милярда и пак ще му го платите, а паша ердоган споменали ви нещо че ще има и кравен данак или вие му казахте, че този ще се плаща от превзетите балгарски територии, от балгарите които пак ще избират едно от децата си с него да си платят кравния данак като го вземат за елитната ислямска воиска от еничари новото име е джиядисти, която да пази границите на "малкия шенген"в които вие ще се криете...а ваща м...ка предателска?

Турция като силна економически държава ще влезе в ЕС, а не като нашата, само името ни е европейско..

ЙЯ, ами с такива индивиди които пишат "Eкономически" няма как нашата държава да има бъдеще.

Ами докато седиш и философстваш за несъществени работи, турците си оправят Икономиката, а ти си губиш времето по форумите.. Виждаш дървото, но не и гората.

....а кажете ,че е случаино савпадение усиленото строене на магистралите?!?!?!?....а аа..план има тука за следване...нищо случаино няма !!! Eвропа много на барзичко взема решеня...ма то е сигурно ,защото Tурцiя отговаря на повечето условя за приемане..нали?!?!?

ес ще даде безвизов режим за турските граждани. НАЛИ СЕ СЕЩАТЕ ОТ КЪДЕ МИНАВА ПЪТЯ НА ТУРСКИТЕ ГРАЖДАНИ ЗА ЕВРОПА. ДА НИ Е ЧЕСТИТО!

преди два дни беше убит в Турция журналист, борещ се за свободата на словото. Днес е изгодно да гледаме какъв е интереса -Турция да задържа мигранти, нооо... пак щели да ги разселват из ЕС на доброволен принцип. Ами нека ЕС си намали и към Българя критичността, щом като към всички може. Все пак точно българите са спрели същото нашествие към Европа преди 5 века. Да хвърлят и някой милиард безвъзмездно към нас, за да компенсират жертвите и развитието ни, докато те са си правили Ренесанса, вместо да се борят със същите тези мигранти

...още едно доказателство,че се следва отдавна начертан план за ислямизацiя на балканите и Eвропа...всичко ,което се прави до сега ..противоречи на здравiят разум!!!

Как Турция ще влезе в ЕС след като на власт е един несменяем диктатор. След като са мюсюлмани и се намира в Азия.

Интересно къде ще ги разположи Турция върнатите от Европа емигранти, като и сега тя има 2 милиона от тях? Ердоган май ще бъде свален от своите преди да дочака влизането в ЕС. Между другото това му е мечтата.

На право се чудя на тия "демократи в ЕС", тия се бъгнаха.....Кой от дето се появи и дои ЕС. Сега дадоха на Ердоган 3 млрд и с тях той ще купи оръжие пак от ЕС или САЩ и ще го даде на ИГИЛ....ха-ха щял да прави лагери за бежанци, за да има бежанци трябва да има война, няма ли война, няма го рефрема за бежанци и няма нужда от пари......а нас на ловят за канарчета........и ние сме дали 50 млн евро, че иза самолети ще дадем, .... и десет палтени пакета за здраве ще има , и ще ни доят ли доят,а то в работа в България няма и няма......

Европейският съюз от стотина безумни политици ли се състои или от населението на всички европейски страни членки на този съюз ? Защо във всяка страна не се направи референдум хората искат ли мюсолмани в страните си /заедно с мазните фесове от Турция/ . Всички те на практика показаха колко са двулични , безцеремонни , алчни , с порядки отпреди два века . Те никога , никога няма да се променят и да оценят цивилизованите отношения между хората в Европа . Родени , изучени и възпитани във Франция потомства на мюсолмани направиха атентатите. Циганията сега в Европа е тотална, мога с чисто сърце да кажа, защото пътувам и съм изумен от присъствието на цялата тази паплач навсякъде , която оставя огромни следи от своята \"култура\" - мръсотия , простотия и нахалство. Аз лично не мога да съжителствам с тях. Да се махат !!!

Потомства мюсюлмани - не те организират терористичните акции, те са само изпълнители. Всички се досещате, кой им плаща и кой ги управлява - САЩ!!

Тиквоний е готов за безвизов режим с Турция! Но до какво ще доведе това, маркуча му не сгрява. Пишете Родопите бегали при това положение. Етническия баланс особено там ще бъде със сигурност променен в голяма полза на турците. То и сега е в тяхна полза но тенденцията е да се влоши особено много. Но това е, когато пожарникар мисли с маркуча си!

Туркобългария или Българотурция изберете сами Бившата империя, от която сме се освободили с много кръв, днес да ни охранява от стратегическия ни враг, който пък ни е възстановил държавността след 500годишна пауза. Мараба........