Коментари - ЕС: Социалните мрежи да махнат фалшивите новини | Днес.dir.bg

ЕС: Социалните мрежи да махнат фалшивите новини

Компаниите „Фейсбук”, „Туитър” и „Гугъл” трябва да премахнат подвеждащото съдържание от платформите си, ако не искат да бъдат обект на съдебно преследване от ЕС

Обратно в новината

Коментари - ЕС: Социалните мрежи да махнат фалшивите новини | Днес.dir.bg

Коментари

ЕС,РАЗКРИВА УРОДЛИВОТО СИ ЛИЦЕ!!!

Да разбирам ли, че ЕС искат да създадат "МИНИСТЕРСТВО НА ИСТИНАТА" ...

ако ние това го поискаме от медиите на меркел, сорос, ротшилд и всички останали подобни фашиистки медии, направо ще си останем без фалшиви новини. което ще е много добре!

Ако няма такива новини, аз какво ще работя и как ще се изхранвам? Нищо друго не мога да правя.

Честно, точно това си помислих за повечето коментатори тук, които пишат за свободата на словото :))

А кой определя кои новини са фалшиви - "Министерство на истината" ли?....

министерството на мошетата (мошениците)!

когато газпром пуска газ за ес ,еврейския парламент съобщава ,че някой в кремъл е издал газовете си ,но това не е ли фейк новина ?!?

Трябва да се махне Меркел , и всичко ще се опраИ.

а къде е свободата на словото? май тия са като ердоганя

Не е накърнена свободата на словото, ако можеш спокойно да застанеш зад думите си и да гарантираш за тях. Тези мерки, които предприемат засягат влечуги и гризачи, които действат подмолно от дупките си. Но когато започнеш да обезпаразитяваш - вдигат врява до бога.

Тук виждам - повечето изразяват опасение, че избирателно и условно вече новините могат да бъдат сортирани на достоверни и недостоверни спрямо някакви политически нюанси. Но понеже само политика ви е в главата, въобще не зацепвате основната идея просто да се махат новини и статии със 100% фалшиво и подвеждащо съдържание, които се правят само с цел насочване и генериране на трафик към някой сайт. Именно това имат предвид уважаемите, а не това кой политик е по-по-най, нито коя религия ти препоръчват. Там няма пряка ценура, защото е въпрос на свободна интерпретация, а и за да се докаже достоверност на по-сериозни твърдения, трябва да се мине през разследване.

Главният източник на фалшиви новини в Европа е ЕК. Там всички са "хвани единия, удари другия". Като се започне от главния данъчен измамник в Европа Юнкер, та се стигне до абсолютно неадекватната Могерини. Даже мръсницата Кр. Георгиева не можа да издържи в това блато.

Не!Главният източник на фалшиви новини е Русия и пропагандата и!

Поне посочи една такава новина, и от къде си я научил.

Първата крачка към средновековна цензура и тотален контрол над информацията е направена! Следва лов на вещици! Хора, събудете се!

Събуди се ти. Сбъркал си новината.

Божието слово записано в Библията ни казва много за тези последни събития от човешката история непосредствено преди свършекът на света. А това не е първата, а една от последните заключителни крачки по пътя към тоталната богохулна диктатура (сатаниската утопия) на човекът на греха и погилбета с духовен център ватикана. Сами създават териризма за да "оправдаят" и наложат желаните от тях "антитеористични" мерки, които в действителност са мерки против свободата на съвестта. Борбата е робите на сатана и свободните хора на Господа, които ще пребъдват през вечността. Матей глава 24 "6 И ще чуете за войни и за военни слухове; но внимавайте да се не смущавате; понеже тия неща трябва да станат; но това още не е свършекът. 7 Защото ще се повдигне народ против народ, и царство против царство; и на разни места ще има глад и трусове. 8 Но всичко това ще бъде само начало на страдания, 9 Тогава ще ви предадат на мъки и ще ви убият; и ще бъдете намразени от всичките народи поради Моето име. 10 И тогава мнозина ще се съблазнят, и един друг ще се предадат, и един друг ще се намразят. 11 И много лъжепророци ще се появят и ще заблудят мнозина. 12 Но понеже ще се умножи беззаконието, любовта на мнозинството ще охладнее. 13 Но който устои до край, той ще бъде спасен. 14 И това благовестие на царството ще бъде проповядвано по цялата вселена за свидетелство на всичките народи; и тогава ще дойде свършекът. 15 Затова, когато видите мерзостта, която докарва запустение, за която говори пророк Даниил, стояща на светото място, (който чете нека разбира), 16 тогава ония които са в Юдея, нека бягат по планините;"

От ЕС обещали, че ако сайтовете спрат да ги публикуват, те повече нямало да ги генерират !

Шило

С две думи- цензурирайте. Публикувайте само това, което говори Могерини, Меркел, Оланд. Това, което се случва е мираж...

Жизнено необходимо е. За какво ти е свободна масова помия и липса на цензура, ако цената е да не вярваш вече на нищо? То тогава има ли смисъл да влизаш вече в Гугъл?

Който разсъждава така, мисли изключително едностранчиво. Веднага се хваща за 2 политически теми, към които е пристрастен. А пропуска тоновете фалшива информация, която мозъците не могат да филтрират и просто Гугъл вече няма авторитет и достоверност. Изгубил си е смисъла, стигнал е мъртва точка. Най-гнусното е, че мошениците са го ударили на весела оргия, гаврят се с измрелите мозъци.

Измрели мозъци са тези които вярват на руската демагогия и пропаганда!А тези които я разпространяват пък са направо без мозъци! Може ли някой с всичкият си да твърди,че членството в ЕС и свободата да пътуваш ,учиш,работиш и търгуваш в 500 000 милионният съюз ,,вреди на българските интереси", а безкрайното грабене от страна на Русия и агентите и е добре?!

Говориш каквото ти падне. Коя руска медия е написала такива глупости? Виж, тук Щерев ги пише само такива, ама никой не му обръща внимание.

В такъв случай трябва да затворят всички ПРОРУСКИ сайтове, включително и този.

Студено, студено ... Не е проруски, но и пробългарски не е ...

че елате и питаите американците дали русuя е участвала във втората световна воина , и кои е победил германците оттам натам вие преценете дали е имало промиване на мозъци само у нас !!!

Ей, верно бе! Раснаците пробиха в Нормандия! Раснаците патрулураха Атлантика! Раснаците бомбиха яко! Ходи се прегледай, бе! 20 : 1 раснаци на един немец :)))

По хистори ченъл има предавания за войните. Много са обективни и критични към всички участници. Това 40 годишно промиване на мозъци, много ни се отрази.

дотук ли беше със свободите? явно здраво се тресе Запада щом почна вече и Цензура да въвежда, после ще забранят и Russia Today и рано или късно ще ни пускат Интернет срещу паспорт като в Китай пък какви приказки се бълваха за ценности и човешки права - бла-бла-бла!!!

Лавров собака Путина оповестява, че това е вражески акт срещу хаганат РСФСФСХРСФР!

ПРАВИ ЛИ ВИ ВПЕЧАТЛЕНИЕ ЧЕ ДНЕС Е ЧИСТО ОТКЪМ ЧЕРВЕНИ ТРОЛОВЕ. ДАЛИ НЕ Е СВЪРЗАНО С :link

ПОТЪРСЕТЕ В ГУГЪЛ:20-годишен трол от Шумен пръска руска пропаганда и рекламира БСП във Фейсбук

я млък бре клошар :))

ще те бие и на пиене , и на чужди езици , и на бои , а за интелекта му просто не си му в категорuята ...

ЕС, смята да създаде министерство на пропагандата.

централа има в балтийските републики, на неметчине и англичанските служби също си имат едничка.....

Pesh0

фалшивите новини . могат да изискват от потребителите да се откажат от задължителни права" изтрият всякакви публикации с измамно съдържани. Ебаси демократите и свободата на словото и всичкото . И кой ще определя в украйна , дали са сепаратисти , бунтовници или борци за свобода . Кое е вярното и кои публикации ще се изтрият ?????? Да кажат кой ще го определя и ще се навия .

Същият, който определя тия в Сирия дали са терористи, опозиция или каквото и да е там. Например: В Сирия тези, които се бият против Асад (законната власт) Русия ги нарича терористи. В Украйна тези, които се бият против законната власт Русия ги нарича опълченци Значи - Русия определя кои какви са.

Отново държавата определя истината, нищо ново под слънцето, но някак си ние вярвахме, че сме приключили с това ...

да, обаче - НИЩО ВЕЧЕ НЕ Е СЪЩОТО , духа е извън бутилката така, че връщане назад не маже да има... по-скоро ще има кръв!

Сложих ти + но не си прав.90% от сегашната европейска популация ще се затичат да ги чипират.За Бг мисля че % е около 98.Това робство е желано и приветствано.И мигрантите са част от плана.Всъшност никога не имало по малко свобода и по малко надежда.Дано се събудим дано

В БЪЛГАРСКИТЕ ТАКА НАРЕЧЕНИ МЕДИИ САМО ДАТА Е ВЯРНА.КАКТО ЖИВКОВО ВРЕМЕ.ЗАТОВА СМЕ НА 138 МЯСТО ПО СВОБОДА НА СЛОВОТО.МОЖЕ БИ ПАК ДА ГО ИЗТРИЯТ НАПИСАНОТО.

Да забранят новинарските форуми, които бълват 90 процента ненверни неща и глупости и простотии и журналистите извличат печалби и облгаги от товв?

На тази основа 90 процента от новините в новинарските портали са фалшиви и измамнически и бълват клевети и ползват данните на потребители, които е криминално деяние.Да се забранят форумите под новините във новинарските портали като крайно опасна тенденция на наслояване на ксенофобия омраза на политическа основа особено към комунистите бившите от тъй наречени дисиденти псевдо и демократични дейци с цел извличане на облаги по-време или преди избори.Да бъде автоматично цензорирано пускането на адреси и лични данни и снимки на хора, които не знаят за това или не искат да им бъде оронвано името имиджа и престижа заради политическа принадлежност, религия полова диксриминация сериозни заболявания, които са с цел подигравки с цел извличане на печалби от трафик посещения, за да се четат, какви глупости и простотии се пишат за тях.-ДА СЕ КРИМИНАЛИЗИРА ДЕЙНОСТТА на модераторите ако е в противоречие и в обида спрямо определена група лица!

..ЕС: Социалните мрежи да махнат фалшивите новини.. --- европата е фабрика за фалшиви ценности и за фалшиви новини! затова трябва да се махне!

Да обърнат внимание на гугъл плей спам рекламите най-вече и на сторе магазина на майкрософт.Пълни са със спамове и реклами, които ни товарят сметките ужасно много.Същото важи и за новинарските портали да спрат да се публикуват на потребители имена адреси и телефони и лични снимки без тяхно съгласие с цел извличане на максимални печалби от трафик посещения и спам реклами и да се криминализират деянията на водещи модератори, които контролират новинарските потоци с цел клеветене и оронване имиджа на потребителите.

Интересно, сега ако кажа, че в наште баМките има дефакто около 15% (повече от колкото в западните банки) от парите, които се водят по пикселовата сметка и, че ако 20% се наредят да теглят - няма да могат да изтеглят, - това лъжа ли е или е чистата неподправена Истина?! :))

Гледайте каква друга песен , ще запеят ЕС, за имигрантите, след срещата Тръмп, Меркел!

Ами то в такъв случай 3/4 от "новините " на CNN трябва да се делват веднагически :-)

Там не пипай, че.... Най ме накефиха в ноща на изборите. До последно дробяха районите, за да видят къде, ще спечели Хилари, а резултатите бяха ясни преди около час по рано!

И ти лъжеш, показваха си точно резултатите каквито си бяха и огромната преднина на бай Тръмп.

Това е цензура! Срам за Европа!!! Свободата на словото е най-ценното достижение на демокрацията. От нея произтичат всички останали свободи. Евробюрократите се изродиха в евродиктатура на импотентните политици. Само диктаторите налагат цензура на словото.

Словото на омразата, пропагандата и публичните лъжи трябва да се криминализират.

В дъното на всичката каша, която ври и кипи по света стои желанито на "богоизбраните" за Власт и Управление на гоите, чрез инструмента Пари. Хората могат да счупят "иглата на Кащчей", намираща се в яйцето, скрито в ковчега, скрит в дънера, намиращ се в гората... Просто трябва да престанат да подражават на Кашчей. Силата на Кашчей идва от вярата на хората в неговата сила. Спрете да искате повече, отколкото ви е нужно , и Кашчей е мъртъв!

Гледам защитниците на педофилията пак се застъпват за това, всеки да си поства каквото иска, без да носи отговорност, защото така било при демокрацията иначе не е честно и всичко е както е било преди. Ако всичко беше както е било преди, сега щяхте да лежите под течащия москвич (ако сте късметлия), а жената щеше да смятат как да разпредели бурканите със зимнината, за да изкарате до лятото, докато се тюхка как ще подмени капачките, дето децата са ги срязали без да искат. :))

Хубави времена бяха! Германец навъртял 1 000 000 километра на москвича си! Танк без оръдие!

Чудех се как ще накарат Тръмп да дава интервюта на CNN, а то като забранят туитър! Хитро нали?

Така поне няма да си личи, че има проблем с правописа, но няма как да скрие, че има проблем с акъла, където и да се изказва. :)) Неговите хора, трябва да го спрат, защото само се излага. :))

Излага се, ама стана президент, нали? А ти си само едно ЕГН!

Смешниците либерасти - глобалисти си въобразяват, че могат да направят нещо за да заглушат с цензура хората! :) Наивни идиоти! Ми на всяко действие има противодействие! Вместо Google се ползва Ixquick (и следенето умира), а вместо Twitter - GAB (там дори знаците са повече!)...И точка по въпроса.

Виждаш ли къде е разликата? Имаш право на избор. :)) Не е задължително да ползваш нещо и всяка година няколко пъти ща крещиш колко ти харесва и да вееш знаменца. :))

За коя разлика говориш? Аз не виждам принципна разлика между едновремешния соц и съветизиращия се ЕС.

Ми то,няма да останат новини!

Още не смеят да изплюят камъчето и да обявят кое ще разглеждат както" "измамно съдържание", но като придобият цялата власт и увереност, ще си го кажат. Но се знае предварително, защото Божието слово ни е разкрило времената които предстоят до свършекът на този прекършен от грях свят натрупан за огън. Строителите на Вавилон действа по метода две напред една назад. И всичко спород идеят за общото благо (тяхната идея), какво и да означава това за неилюминираните.

Цензурата е добро нещо. Ще бъдат назначени техни калинки, за да получават заплати за откриване на вражески съобщения, бонуси за ликвидиране на реакционни сайтове. Позната история. Нищо няма да им помогне против разпространението на нежелани новини. Едно време в комунистическа България имаше яка цензура. Вражеските и неверни новини се предаваха от уста на уста. И добре се знаеха от всички. Та и тук няма да могат да спрат нежеланите новини.

ще останем без новини за русия, тръмп и как стенли кубрик снимал филм за кацането на луната, ще изтрият и предизборната пропаганда на бсп.

На никого не вярвам. Нямам присъствие в мрежите. Освен в Дира. И то, когато Насименто не е в истерика... :)))

Логиката , как да стане това , след като : Например в България , всички медии са ПЛАТЕНИ . Ако не са платени то те ще умират от глад . След като тези ПЛАТЕНИ медии , са платени , то те ще бълват невярна инфо. , за пред народа , ще ХВАЛЯТ , ЩЕ ИЗДИГАТ В КУЛТ , ЩЕ ЛЪЖАТ , ЩЕ МАНИПУЛИРАТ , ....И КАКВО ЛИ НЕ , ВЪВ ВРЕДА НА ОБЩЕСТВОТО .. Защо Обама е послушвал / той си призна / , Германия , Франция , Англия /техните лидери , и икономика /?

Поради същата причина, поради която ти проверяваш телефона на гаджето си. Да знаеш какво става :))

На крива ракета , космосът и пречи .

Затова ли забраниха НПО-тата в Русия? Че са крива ракета руснаците? :))) Цензурата в руския Нет нещо хубаво ли е или не? :)) Защото там законите са доста по-жестоки. :))

ЕС е безсилен , от прекалена толерантност . Защо евродепутати се продадоха на САЩ , и гласуват това което им се заповяда ? За целта трябва да се ПРЕМАХНЕ , ДВОЙНОТО И ТРОЙНО ГРАЖДАНСТВО .

Тук се касае за нещо съвсем друго, не за новини. Просто типичен пример за българска "журналистика". Видели "подвеждащо съдържание" и с мозъка си колкото грахово зърно след дълъг размисъл решили, че става дума за фалшиви новини.

"да изтрият всякакви публикации с измамно съдържание." При различни гледни точки, всяка публикация е с измамно съдържание... По добре да трият тъпите публикации, ама тогава нищо няма да остане ;}

Истината е, че СИСТЕМАТА се пука по шевовете и всяка забрана, която ще бъде налагана от тук насетне се явява кърпеж на дупката ... само дупката си остава...

Например : ---''България има икономически растеж''... ---''България е пълноправен член на ЕС ''. ---България е пълноправен член на НАТО ''. --- ''България , в Шенген '' ? --''Зелени карти за българи , за САЩ''. ---''ЕС най-силен ,..икономически , военно , и с най-голям авторитет ". КЪДЕ СЕ ИЗПАРИ ВСИЧКО ТОВА , САМО ЗА 2 ГОДИНИ ? ВЯРНО , ИЛИ НЕ !?

ЕС най-силен ,..икономически , военно , и с най-голям авторитет . Нещо за да бъде "измерено" е "силно", значи в същият момента има друго нещо, което може да бъде измерено като "слабо". Т.е. и едното и другото - онтосителни, субективни понятия.

Фактът: Русия и САЩ бяха /БЯХА/ , ПО-СЛАБИ от ЕС , затова прецакаха ЕС за да няма по-силни от тях ...

Когато забранят първо, фалшивите и манипулативни новини по Бнт, Нова и Бтв, които се разказват за СПАСИТЕЛ-РАДАН, СПАСИТЕЛ НАШ БОКО ОТ ГРОБ, СПАСИТЕЛКАТА КУР Р НЕЛИЯ....И РАЗНИ СОРОСОИДНИ ОТПАДЪЦИ....ТОГАВА да забрабят и Фацебоок!

свободата си е свобода и ти си един пълен тъпак който иска ограничения понеже си азиатец турчин или скот

Свободата е хубаво нещо, ама отговорността е за балъците, или? Като лъже някой трябва ли да бъде наказван, или щом така иска той, нека не му накърняваме свободата. :))) С една дума искаш да можеш да лъжеш безнаказано и се криеш зад свободата. :)))

Тежко му и горко на онзи, който се информира от фейсбук и туитър!

Ако хората разберат че има социални мрежи децентрализирани като торентитите, следващата директива на ЕС ще ги обяви за фалшиви и ще ги забрани и тях. (п.с. "Диаспора")

Коментари - ЕС: Социалните мрежи да махнат фалшивите новини | Днес.dir.bg

ЕС: Социалните мрежи да махнат фалшивите новини

Компаниите „Фейсбук”, „Туитър” и „Гугъл” трябва да премахнат подвеждащото съдържание от платформите си, ако не искат да бъдат обект на съдебно преследване от ЕС

Обратно в новината

Коментари - ЕС: Социалните мрежи да махнат фалшивите новини | Днес.dir.bg

Коментари

ЕС,РАЗКРИВА УРОДЛИВОТО СИ ЛИЦЕ!!!

Да разбирам ли, че ЕС искат да създадат "МИНИСТЕРСТВО НА ИСТИНАТА" ...

ако ние това го поискаме от медиите на меркел, сорос, ротшилд и всички останали подобни фашиистки медии, направо ще си останем без фалшиви новини. което ще е много добре!

Ако няма такива новини, аз какво ще работя и как ще се изхранвам? Нищо друго не мога да правя.

Честно, точно това си помислих за повечето коментатори тук, които пишат за свободата на словото :))

А кой определя кои новини са фалшиви - "Министерство на истината" ли?....

министерството на мошетата (мошениците)!

когато газпром пуска газ за ес ,еврейския парламент съобщава ,че някой в кремъл е издал газовете си ,но това не е ли фейк новина ?!?

Трябва да се махне Меркел , и всичко ще се опраИ.

а къде е свободата на словото? май тия са като ердоганя

Не е накърнена свободата на словото, ако можеш спокойно да застанеш зад думите си и да гарантираш за тях. Тези мерки, които предприемат засягат влечуги и гризачи, които действат подмолно от дупките си. Но когато започнеш да обезпаразитяваш - вдигат врява до бога.

Тук виждам - повечето изразяват опасение, че избирателно и условно вече новините могат да бъдат сортирани на достоверни и недостоверни спрямо някакви политически нюанси. Но понеже само политика ви е в главата, въобще не зацепвате основната идея просто да се махат новини и статии със 100% фалшиво и подвеждащо съдържание, които се правят само с цел насочване и генериране на трафик към някой сайт. Именно това имат предвид уважаемите, а не това кой политик е по-по-най, нито коя религия ти препоръчват. Там няма пряка ценура, защото е въпрос на свободна интерпретация, а и за да се докаже достоверност на по-сериозни твърдения, трябва да се мине през разследване.

Главният източник на фалшиви новини в Европа е ЕК. Там всички са "хвани единия, удари другия". Като се започне от главния данъчен измамник в Европа Юнкер, та се стигне до абсолютно неадекватната Могерини. Даже мръсницата Кр. Георгиева не можа да издържи в това блато.

Не!Главният източник на фалшиви новини е Русия и пропагандата и!

Поне посочи една такава новина, и от къде си я научил.

Първата крачка към средновековна цензура и тотален контрол над информацията е направена! Следва лов на вещици! Хора, събудете се!

Събуди се ти. Сбъркал си новината.

Божието слово записано в Библията ни казва много за тези последни събития от човешката история непосредствено преди свършекът на света. А това не е първата, а една от последните заключителни крачки по пътя към тоталната богохулна диктатура (сатаниската утопия) на човекът на греха и погилбета с духовен център ватикана. Сами създават териризма за да "оправдаят" и наложат желаните от тях "антитеористични" мерки, които в действителност са мерки против свободата на съвестта. Борбата е робите на сатана и свободните хора на Господа, които ще пребъдват през вечността. Матей глава 24 "6 И ще чуете за войни и за военни слухове; но внимавайте да се не смущавате; понеже тия неща трябва да станат; но това още не е свършекът. 7 Защото ще се повдигне народ против народ, и царство против царство; и на разни места ще има глад и трусове. 8 Но всичко това ще бъде само начало на страдания, 9 Тогава ще ви предадат на мъки и ще ви убият; и ще бъдете намразени от всичките народи поради Моето име. 10 И тогава мнозина ще се съблазнят, и един друг ще се предадат, и един друг ще се намразят. 11 И много лъжепророци ще се появят и ще заблудят мнозина. 12 Но понеже ще се умножи беззаконието, любовта на мнозинството ще охладнее. 13 Но който устои до край, той ще бъде спасен. 14 И това благовестие на царството ще бъде проповядвано по цялата вселена за свидетелство на всичките народи; и тогава ще дойде свършекът. 15 Затова, когато видите мерзостта, която докарва запустение, за която говори пророк Даниил, стояща на светото място, (който чете нека разбира), 16 тогава ония които са в Юдея, нека бягат по планините;"

От ЕС обещали, че ако сайтовете спрат да ги публикуват, те повече нямало да ги генерират !

Шило

С две думи- цензурирайте. Публикувайте само това, което говори Могерини, Меркел, Оланд. Това, което се случва е мираж...

Жизнено необходимо е. За какво ти е свободна масова помия и липса на цензура, ако цената е да не вярваш вече на нищо? То тогава има ли смисъл да влизаш вече в Гугъл?

Който разсъждава така, мисли изключително едностранчиво. Веднага се хваща за 2 политически теми, към които е пристрастен. А пропуска тоновете фалшива информация, която мозъците не могат да филтрират и просто Гугъл вече няма авторитет и достоверност. Изгубил си е смисъла, стигнал е мъртва точка. Най-гнусното е, че мошениците са го ударили на весела оргия, гаврят се с измрелите мозъци.

Измрели мозъци са тези които вярват на руската демагогия и пропаганда!А тези които я разпространяват пък са направо без мозъци! Може ли някой с всичкият си да твърди,че членството в ЕС и свободата да пътуваш ,учиш,работиш и търгуваш в 500 000 милионният съюз ,,вреди на българските интереси", а безкрайното грабене от страна на Русия и агентите и е добре?!

Говориш каквото ти падне. Коя руска медия е написала такива глупости? Виж, тук Щерев ги пише само такива, ама никой не му обръща внимание.

В такъв случай трябва да затворят всички ПРОРУСКИ сайтове, включително и този.

Студено, студено ... Не е проруски, но и пробългарски не е ...

че елате и питаите американците дали русuя е участвала във втората световна воина , и кои е победил германците оттам натам вие преценете дали е имало промиване на мозъци само у нас !!!

Ей, верно бе! Раснаците пробиха в Нормандия! Раснаците патрулураха Атлантика! Раснаците бомбиха яко! Ходи се прегледай, бе! 20 : 1 раснаци на един немец :)))

По хистори ченъл има предавания за войните. Много са обективни и критични към всички участници. Това 40 годишно промиване на мозъци, много ни се отрази.

дотук ли беше със свободите? явно здраво се тресе Запада щом почна вече и Цензура да въвежда, после ще забранят и Russia Today и рано или късно ще ни пускат Интернет срещу паспорт като в Китай пък какви приказки се бълваха за ценности и човешки права - бла-бла-бла!!!

Лавров собака Путина оповестява, че това е вражески акт срещу хаганат РСФСФСХРСФР!

ПРАВИ ЛИ ВИ ВПЕЧАТЛЕНИЕ ЧЕ ДНЕС Е ЧИСТО ОТКЪМ ЧЕРВЕНИ ТРОЛОВЕ. ДАЛИ НЕ Е СВЪРЗАНО С :link

ПОТЪРСЕТЕ В ГУГЪЛ:20-годишен трол от Шумен пръска руска пропаганда и рекламира БСП във Фейсбук

я млък бре клошар :))

ще те бие и на пиене , и на чужди езици , и на бои , а за интелекта му просто не си му в категорuята ...

ЕС, смята да създаде министерство на пропагандата.

централа има в балтийските републики, на неметчине и англичанските служби също си имат едничка.....

Pesh0

фалшивите новини . могат да изискват от потребителите да се откажат от задължителни права" изтрият всякакви публикации с измамно съдържани. Ебаси демократите и свободата на словото и всичкото . И кой ще определя в украйна , дали са сепаратисти , бунтовници или борци за свобода . Кое е вярното и кои публикации ще се изтрият ?????? Да кажат кой ще го определя и ще се навия .

Същият, който определя тия в Сирия дали са терористи, опозиция или каквото и да е там. Например: В Сирия тези, които се бият против Асад (законната власт) Русия ги нарича терористи. В Украйна тези, които се бият против законната власт Русия ги нарича опълченци Значи - Русия определя кои какви са.

Отново държавата определя истината, нищо ново под слънцето, но някак си ние вярвахме, че сме приключили с това ...

да, обаче - НИЩО ВЕЧЕ НЕ Е СЪЩОТО , духа е извън бутилката така, че връщане назад не маже да има... по-скоро ще има кръв!

Сложих ти + но не си прав.90% от сегашната европейска популация ще се затичат да ги чипират.За Бг мисля че % е около 98.Това робство е желано и приветствано.И мигрантите са част от плана.Всъшност никога не имало по малко свобода и по малко надежда.Дано се събудим дано

В БЪЛГАРСКИТЕ ТАКА НАРЕЧЕНИ МЕДИИ САМО ДАТА Е ВЯРНА.КАКТО ЖИВКОВО ВРЕМЕ.ЗАТОВА СМЕ НА 138 МЯСТО ПО СВОБОДА НА СЛОВОТО.МОЖЕ БИ ПАК ДА ГО ИЗТРИЯТ НАПИСАНОТО.

Да забранят новинарските форуми, които бълват 90 процента ненверни неща и глупости и простотии и журналистите извличат печалби и облгаги от товв?

На тази основа 90 процента от новините в новинарските портали са фалшиви и измамнически и бълват клевети и ползват данните на потребители, които е криминално деяние.Да се забранят форумите под новините във новинарските портали като крайно опасна тенденция на наслояване на ксенофобия омраза на политическа основа особено към комунистите бившите от тъй наречени дисиденти псевдо и демократични дейци с цел извличане на облаги по-време или преди избори.Да бъде автоматично цензорирано пускането на адреси и лични данни и снимки на хора, които не знаят за това или не искат да им бъде оронвано името имиджа и престижа заради политическа принадлежност, религия полова диксриминация сериозни заболявания, които са с цел подигравки с цел извличане на печалби от трафик посещения, за да се четат, какви глупости и простотии се пишат за тях.-ДА СЕ КРИМИНАЛИЗИРА ДЕЙНОСТТА на модераторите ако е в противоречие и в обида спрямо определена група лица!

..ЕС: Социалните мрежи да махнат фалшивите новини.. --- европата е фабрика за фалшиви ценности и за фалшиви новини! затова трябва да се махне!

Да обърнат внимание на гугъл плей спам рекламите най-вече и на сторе магазина на майкрософт.Пълни са със спамове и реклами, които ни товарят сметките ужасно много.Същото важи и за новинарските портали да спрат да се публикуват на потребители имена адреси и телефони и лични снимки без тяхно съгласие с цел извличане на максимални печалби от трафик посещения и спам реклами и да се криминализират деянията на водещи модератори, които контролират новинарските потоци с цел клеветене и оронване имиджа на потребителите.

Интересно, сега ако кажа, че в наште баМките има дефакто около 15% (повече от колкото в западните банки) от парите, които се водят по пикселовата сметка и, че ако 20% се наредят да теглят - няма да могат да изтеглят, - това лъжа ли е или е чистата неподправена Истина?! :))

Гледайте каква друга песен , ще запеят ЕС, за имигрантите, след срещата Тръмп, Меркел!

Ами то в такъв случай 3/4 от "новините " на CNN трябва да се делват веднагически :-)

Там не пипай, че.... Най ме накефиха в ноща на изборите. До последно дробяха районите, за да видят къде, ще спечели Хилари, а резултатите бяха ясни преди около час по рано!

И ти лъжеш, показваха си точно резултатите каквито си бяха и огромната преднина на бай Тръмп.

Това е цензура! Срам за Европа!!! Свободата на словото е най-ценното достижение на демокрацията. От нея произтичат всички останали свободи. Евробюрократите се изродиха в евродиктатура на импотентните политици. Само диктаторите налагат цензура на словото.

Словото на омразата, пропагандата и публичните лъжи трябва да се криминализират.

В дъното на всичката каша, която ври и кипи по света стои желанито на "богоизбраните" за Власт и Управление на гоите, чрез инструмента Пари. Хората могат да счупят "иглата на Кащчей", намираща се в яйцето, скрито в ковчега, скрит в дънера, намиращ се в гората... Просто трябва да престанат да подражават на Кашчей. Силата на Кашчей идва от вярата на хората в неговата сила. Спрете да искате повече, отколкото ви е нужно , и Кашчей е мъртъв!

Гледам защитниците на педофилията пак се застъпват за това, всеки да си поства каквото иска, без да носи отговорност, защото така било при демокрацията иначе не е честно и всичко е както е било преди. Ако всичко беше както е било преди, сега щяхте да лежите под течащия москвич (ако сте късметлия), а жената щеше да смятат как да разпредели бурканите със зимнината, за да изкарате до лятото, докато се тюхка как ще подмени капачките, дето децата са ги срязали без да искат. :))

Хубави времена бяха! Германец навъртял 1 000 000 километра на москвича си! Танк без оръдие!

Чудех се как ще накарат Тръмп да дава интервюта на CNN, а то като забранят туитър! Хитро нали?

Така поне няма да си личи, че има проблем с правописа, но няма как да скрие, че има проблем с акъла, където и да се изказва. :)) Неговите хора, трябва да го спрат, защото само се излага. :))

Излага се, ама стана президент, нали? А ти си само едно ЕГН!

Смешниците либерасти - глобалисти си въобразяват, че могат да направят нещо за да заглушат с цензура хората! :) Наивни идиоти! Ми на всяко действие има противодействие! Вместо Google се ползва Ixquick (и следенето умира), а вместо Twitter - GAB (там дори знаците са повече!)...И точка по въпроса.

Виждаш ли къде е разликата? Имаш право на избор. :)) Не е задължително да ползваш нещо и всяка година няколко пъти ща крещиш колко ти харесва и да вееш знаменца. :))

За коя разлика говориш? Аз не виждам принципна разлика между едновремешния соц и съветизиращия се ЕС.

Ми то,няма да останат новини!

Още не смеят да изплюят камъчето и да обявят кое ще разглеждат както" "измамно съдържание", но като придобият цялата власт и увереност, ще си го кажат. Но се знае предварително, защото Божието слово ни е разкрило времената които предстоят до свършекът на този прекършен от грях свят натрупан за огън. Строителите на Вавилон действа по метода две напред една назад. И всичко спород идеят за общото благо (тяхната идея), какво и да означава това за неилюминираните.

Цензурата е добро нещо. Ще бъдат назначени техни калинки, за да получават заплати за откриване на вражески съобщения, бонуси за ликвидиране на реакционни сайтове. Позната история. Нищо няма да им помогне против разпространението на нежелани новини. Едно време в комунистическа България имаше яка цензура. Вражеските и неверни новини се предаваха от уста на уста. И добре се знаеха от всички. Та и тук няма да могат да спрат нежеланите новини.

ще останем без новини за русия, тръмп и как стенли кубрик снимал филм за кацането на луната, ще изтрият и предизборната пропаганда на бсп.

На никого не вярвам. Нямам присъствие в мрежите. Освен в Дира. И то, когато Насименто не е в истерика... :)))

Логиката , как да стане това , след като : Например в България , всички медии са ПЛАТЕНИ . Ако не са платени то те ще умират от глад . След като тези ПЛАТЕНИ медии , са платени , то те ще бълват невярна инфо. , за пред народа , ще ХВАЛЯТ , ЩЕ ИЗДИГАТ В КУЛТ , ЩЕ ЛЪЖАТ , ЩЕ МАНИПУЛИРАТ , ....И КАКВО ЛИ НЕ , ВЪВ ВРЕДА НА ОБЩЕСТВОТО .. Защо Обама е послушвал / той си призна / , Германия , Франция , Англия /техните лидери , и икономика /?

Поради същата причина, поради която ти проверяваш телефона на гаджето си. Да знаеш какво става :))

На крива ракета , космосът и пречи .

Затова ли забраниха НПО-тата в Русия? Че са крива ракета руснаците? :))) Цензурата в руския Нет нещо хубаво ли е или не? :)) Защото там законите са доста по-жестоки. :))

ЕС е безсилен , от прекалена толерантност . Защо евродепутати се продадоха на САЩ , и гласуват това което им се заповяда ? За целта трябва да се ПРЕМАХНЕ , ДВОЙНОТО И ТРОЙНО ГРАЖДАНСТВО .

Тук се касае за нещо съвсем друго, не за новини. Просто типичен пример за българска "журналистика". Видели "подвеждащо съдържание" и с мозъка си колкото грахово зърно след дълъг размисъл решили, че става дума за фалшиви новини.

"да изтрият всякакви публикации с измамно съдържание." При различни гледни точки, всяка публикация е с измамно съдържание... По добре да трият тъпите публикации, ама тогава нищо няма да остане ;}

Истината е, че СИСТЕМАТА се пука по шевовете и всяка забрана, която ще бъде налагана от тук насетне се явява кърпеж на дупката ... само дупката си остава...

Например : ---''България има икономически растеж''... ---''България е пълноправен член на ЕС ''. ---България е пълноправен член на НАТО ''. --- ''България , в Шенген '' ? --''Зелени карти за българи , за САЩ''. ---''ЕС най-силен ,..икономически , военно , и с най-голям авторитет ". КЪДЕ СЕ ИЗПАРИ ВСИЧКО ТОВА , САМО ЗА 2 ГОДИНИ ? ВЯРНО , ИЛИ НЕ !?

ЕС най-силен ,..икономически , военно , и с най-голям авторитет . Нещо за да бъде "измерено" е "силно", значи в същият момента има друго нещо, което може да бъде измерено като "слабо". Т.е. и едното и другото - онтосителни, субективни понятия.

Фактът: Русия и САЩ бяха /БЯХА/ , ПО-СЛАБИ от ЕС , затова прецакаха ЕС за да няма по-силни от тях ...

Когато забранят първо, фалшивите и манипулативни новини по Бнт, Нова и Бтв, които се разказват за СПАСИТЕЛ-РАДАН, СПАСИТЕЛ НАШ БОКО ОТ ГРОБ, СПАСИТЕЛКАТА КУР Р НЕЛИЯ....И РАЗНИ СОРОСОИДНИ ОТПАДЪЦИ....ТОГАВА да забрабят и Фацебоок!

свободата си е свобода и ти си един пълен тъпак който иска ограничения понеже си азиатец турчин или скот

Свободата е хубаво нещо, ама отговорността е за балъците, или? Като лъже някой трябва ли да бъде наказван, или щом така иска той, нека не му накърняваме свободата. :))) С една дума искаш да можеш да лъжеш безнаказано и се криеш зад свободата. :)))

Тежко му и горко на онзи, който се информира от фейсбук и туитър!

Ако хората разберат че има социални мрежи децентрализирани като торентитите, следващата директива на ЕС ще ги обяви за фалшиви и ще ги забрани и тях. (п.с. "Диаспора")