Коментари - ЕС натиска Швеция да разхлаби бежанската си политика | Днес.dir.bg

ЕС натиска Швеция да разхлаби бежанската си политика

Съветът на Европа призова днес Швеция да облекчи ограниченията, въведени след 2015 г. и предназначени да бъде рязко намален притокът на мигранти в страната.

Обратно в новината

Коментари - ЕС натиска Швеция да разхлаби бежанската си политика | Днес.dir.bg

Коментари

Сига лъгахте целият свят-разни изледователски институти на Сорос. От Милиона орязани бежанци влязъл през 2015г. са се хванали за работа 6 арапина.Статистиката кърти.Прави се смяна на населението в Европа-докато остане ислямо-афиканска био-маса,която лесно се моделира

то на вас ви охлабиха халките! сто не си затегнете вашата политика а искате ншата да охлабим?

"ЕС натиска Швеция" Заглавието ви е грешно и показва некомпетентност. "Съветът на Европа" няма нищо общо с Европейския съюз. Това е самозвана организация тип сороско НПО, която няма никакви правомощия да изисква от държавите да изпълняват каквото и да е. Името обаче е наистина доста подвеждащо, което е и целта. И в България има доста сороски НПОта, с по един-двама поръчкови соросчета, които подвеждат с името си, че са някакви сериозни организации.

За къде още? А после се чудете защо нацизма разцъфтява.

Повечето от пришълците не са тръгнали да работят камо ли да заобичват страната домакин. И много бързи са подучвани да карат по мекия път. Когато не се спазва приказката : който не работи не трябва да яде - държавата загива.

Петрола е наѝ важен за ниакои хора застото парите ниамат златно покритие. Чефутска работа

В Исландия се готвят да приемат закон забраняващ обрязването на младежи под 18 години .евреите заплашват,че ще се махат оттам !

Верно ли? Да приемем тогава и тук такъв закон. Дори и след 18 пак да няма обрязване, тогава и мюслитата ще се изнесат.

Така е при Европейската Демокрация деца мои ! Искате -Не искате ще ги приемате , и ще ги обичате , защото ЕС така иска ! Така стана ,че в България русите са повече от Скандинавия !!! Още не сте разбрали колко сте наивни . като се навирате в такива съюзи , ама : Европейци та Европейци ! Той този ЕС затова се зъби на такива като нас и Швеция и ни налага със сила и конвенции каквото си поиска , а на Англия само се усмихва , защото там не минава номера , ама нали сте наивници , и не смеете да си отворите устите ...! Когато всичко е загубено ще разберете , ама ще е късно - МНОГО КЪСНО !!!!

Tогавa, лъжеш и лапаш колкото можеш и бягаш в гадния запад при децата. Kакто правят всички комуно-социауисти

Поправка. "Съветът на Европа" няма нищо общо с ЕС. Това е сороско НПО, което умишлено подвежда с името си. Същото това НПО натрапва Истамбулската конвенция, а не ЕС, както лъжат хората.

Вие знаете ли, че в столицата Стокхолм много рядко може да видите шведи! Повечето са араби, мюсюлмани и хора от най-различни държави! Истински микс е, като шведите не са най-много! Все едно столицата не е на Швеция. Като в 1/4 от града е толкова опасно да живееш, убийства, грабежи все едно сте в Индия. Това само за столицата. В провинцията е спокойно и шведите са мнозинство.

разхлабиха им се на шведите халките от мулти култи промигрантска политика. Вижте юдови отпадъци. Ако смесването не е по любов нема смисъл. Знам, че ви е трудно да го разберете това. Вас са ви праили припонтийци на сила при едно от преселенията на народите...

сички да ги земат

Пуснете оня оот панделата, как се казваше... Той че ги разлаби сичките. На едно островче човеко се представи подобаващо

Шведите се набълбукаха с толкова много амуджи, че генофонда им почерня напълно. По- интересно ми е как ще ги накарат да работят и като започнат да се връщат насам ние какво ще ги правим?

Опитвам се да видя нещо оптимистично за самите нас. Европа съм я отписал, освен че никога не съм се чувствал принадлежен към нея, нито съм я усещал близка или елементарно разбираема. Какъв оптимизъм виждам? Първо, ние сме жестоко бедни и безперспективни чисто икономически. Каквито и хора да дойдат да се населят, те трябва да си изкарат хляба от нещо. Отидете и се заселете в някое буренясало село, там ще умреш от глад както в Африка. Ако все пак се заселят, може да са и свестни хора. Познавам сирийци, ливанци, палестинци, живеещи у нас още от соца. Безупречно нормални хора, говорят български, гледат семейства, никакви джамии. Ако някой ще говори български, ще работи, ще обича България, защото ще е роден тук, какъв е проблема че е негър или арабин?

турците в България които са по нашите земи вече...600-700 години още не са се научили да говорят български език а да не говорим какво хранят към страната където са вече ...9-10 поколение...хранят нещо доста по различно от любов.то и аз има колега косовар...нормален е когато е сам сред колегите европейци но като се съберат 3-4 ма доста се променят....не в положителният смисъл

Изобщо не съм съгласен за българските турци. Перфектно знаят български до един. Обичат България точно колкото всеки друг българин. Имам повече от добри впечатления за тях. Да сте чули за золуми или престъпления от тях? Те се възпитават в много консервативна среда в ценности на труд, честност, уважение, приличие. И са патриоти за България. Правете разлика между турците в Турция и нашите. Не ни мразят и са адекватна част от обществото. И не се занимават с ислям, особено младежта, но и старите са хора от соца. Всеки от нас може да живее сред български турци без никакъв проблем. Имаме късмет с тези хора. От тях проблем няма никога да дойде.

Въпроса е, че тия араби или негри които са свестни хора както ти описваш са едва около 1-2% от арабите и негрите. Примерно на 100 араби само 5-тима са свестните които ти описа. Останалите 95 араби нямат нищо общо със свестните хора, а са убийци, крадци, необразовани нисши същества които никога няма да влязат в правия път. Разбираш ли сега? Така че те свестните ще се заселят и ще си живеят мирно, проблема е че са много малко като цяло от всичките араби които ще дойдат.

Въобще не сме "жестоко бедни и икономически безперспективни", а точно обратното - развиваме нормално. Това, че има такива, които не могат да се впишат в процеса, е техен проблем, за който трябва да намерят начин да го преодолеят. И в този смисъл и България ще става по-привлекателна за мигрантите, но това не означава, че ние ще ги искаме.

Страшно нещо е този ЕС. Вече се чудя, има ли случай на някого да са направили добро или всяко тяхно действие и решение е с цел да затрият някого. Все едно, обикалят около теб, бутат ти в ръцете едно ножче и те навиват да си срежеш вените. Ти се дърпаш, но и те са упорити и не се отказват.

А какво е нивото на защита на местните, не само в Швеция, от "бежанци"? Глупаците не разбират, че ако паднат споменатите ограничения наплива в Швеция пак ще се увеличи. Излиза, че да защитаваш собствения си народ е едва ли не престъпление според ес, а всяка дума изречена в полза на гостите е като покана да идват.

Повтарям. "Съветът на Европа" няма нищо общо с ЕС. Това е сороско НПО, което умишлено подвежда с името си. Същото това НПО натрапва Истамбулската конвенция, а не ЕС, както лъжат хората.

Ако тия малоумници продължават да управляват по този начин, то бъдещето на Европа е на правоверните!

е те тва е жидовете яко натискат с предните ешелони от църни мангусти и резани гагаузи дръж се европо - ама за жалост май е вече много късно нищо - Господ някой ден ще хвърли огън и жупел върху гейропата и мултикулти скандинвци и западни разложени европейци интересно е защото се надигаме и еврогейовете и НПО-тата ще получат отпор браво на Орбан и вишеградските 4

Представете си каква наглост е това имайки предвид, че швеция почти всеки ден се тресе от кланове, убийства, изнасилвания и т.н. в които има замесени нови шведи. Днес прочетох по норв. интернет, че нацистка организация ще има някаква среща или събиране. Швеция прие най- много чужденци , в сравнение с други Скандинавски държави. В Норвегия току що имаше убийство за територия на влияние на банди- квартала на убийството е населен с чужденци. Политиката на Меркел ще остане като леке на цяла Европа, и както виждаме край няма да има. И разбира се винаги се говори за малолетни- тоест манипулират се чувствата на хората.

Следп 50 години европейците ще си скубят косите и ще си казват " А още тогава имаше хора които предупреждаваха какво ще стане.Защо не ги послушахме"

Тоя СЕ ни принуждава насилствено да приемем ИК. И понеже на нашите политици все не им стигат парите за съгласни да ни ,,подарят децата,, с извратеното им образование.Дано този път послушат народната воля и ще продължат напред.Българина никога не е бил толкова насъоятелен ,защото се отнася до децата ни,,НАЙ ГОЛЯМОТО НИ БОГАТСТВО,,А ЗАПАДНИТЕ СТРАНИ НЕ СА БИЛИ ПОД ТУРСКО РОБСТВО И СЕГА ТЕПЪРВ ИМ ПРЕСТОЙ,САМО ДА НЕ НИ ХИ ПРОБУТВАТ НАСАМ,ВИЕ СО ГИ КАНИТЕ ,ВИЕ СИ ГИ ОБГРИЖВАЙТЕ. НИЕ СМЕ МНОГО БЕДНИ,А И СИ ИМАМЕ МНОГО ЦИГАНИ

Няма да имат възможност да си скубят косите, ръцете им ще са заети да държат здраво гащите.

Ще стане, както казват индианците едно време- подценихме въпроса с емигрантите!

Напротив, никакво скубане и съжаление няма да има даже! С радост ще се обрежат, ще нахлузят чалмите и бурките и ще се превърнат в новото мюсюлманско население на Европистан. Отдавна имат готовност за това...

Управляващите джендъри в ЕС са разхлабени.

Нилс Муйжниекс... Латвиец, роден и израстнал в САЩ, учил в Принстън и Бъркли и дошъл в Латвия да провежда антируска политика и да учи аборгените-европейци на "постмодерен либерализъм". И колко бежанци е приела Латвия, за да дава оценки на шведите? Колко бежанци е приела САЩ, умело изолирана от разпалените от самите американци конфликти на границата на Европа?

нарича се "нов световен ред". Световната олигархия "купува" хора и ги праща като наемници/еничари да провеждат определена политика по целия свят с цел да се разрушат нац.държави

5-6, 8 държави в Европа не искат бежанци. ЗАЩО ЕС ЩЕ ГИ НАТИСКА ДА ПРАВЯТ НЕЩО ПРОТИВ ВОЛЯТА СИ??? Който иска да приема. Кво е това "насилие" над националните политики и над суверенитета на държавите? Това да не е "международен тоталитаризъм", Брюксел да диктува на всички какво да правят!?!?

Всяко второ име в Брюксел е Мохамет.

Не "всяко второ име", а "най-разпространеното"! Преди година и нещо имаше новина, че Всяко второ име на новородено момче във Франция е Мохамед. После уж го опровергаваха, ама .... тенденцията е ясна! Отиваме към Джамията Парижката света Богородица!

Ходех на колеж преди 3-4 години тук в Лондон в мигрантско/цигански квартал. Всеки втори буквално беше Мохамед или няква вариация - като Мохаммед, Мехмед, Моамед etc. И това са хора над 20те. Тенденцията сега е засилена според изследванията

Дебилните комисари от Съвета защо постоянно не правят разлика между Европа и ЕС?

"През следващите 15-20 години от Африка може да се очакват около 1 млрд. души, които да тръгнат към Европейския съюз. Това означава, че на всеки европеец се падат по двама африканци като мигранти. Ако ние в България сме 7 млн., трябва да очакваме около 14 млн. мигранти това е колосално число." Соломон Паси ... Европейците ще благославят Баба Меркели и на оня свят...

Това е доста сексуално предложение на ЕС.

Коментари - ЕС натиска Швеция да разхлаби бежанската си политика | Днес.dir.bg

ЕС натиска Швеция да разхлаби бежанската си политика

Съветът на Европа призова днес Швеция да облекчи ограниченията, въведени след 2015 г. и предназначени да бъде рязко намален притокът на мигранти в страната.

Обратно в новината

Коментари - ЕС натиска Швеция да разхлаби бежанската си политика | Днес.dir.bg

Коментари

Сига лъгахте целият свят-разни изледователски институти на Сорос. От Милиона орязани бежанци влязъл през 2015г. са се хванали за работа 6 арапина.Статистиката кърти.Прави се смяна на населението в Европа-докато остане ислямо-афиканска био-маса,която лесно се моделира

то на вас ви охлабиха халките! сто не си затегнете вашата политика а искате ншата да охлабим?

"ЕС натиска Швеция" Заглавието ви е грешно и показва некомпетентност. "Съветът на Европа" няма нищо общо с Европейския съюз. Това е самозвана организация тип сороско НПО, която няма никакви правомощия да изисква от държавите да изпълняват каквото и да е. Името обаче е наистина доста подвеждащо, което е и целта. И в България има доста сороски НПОта, с по един-двама поръчкови соросчета, които подвеждат с името си, че са някакви сериозни организации.

За къде още? А после се чудете защо нацизма разцъфтява.

Повечето от пришълците не са тръгнали да работят камо ли да заобичват страната домакин. И много бързи са подучвани да карат по мекия път. Когато не се спазва приказката : който не работи не трябва да яде - държавата загива.

Петрола е наѝ важен за ниакои хора застото парите ниамат златно покритие. Чефутска работа

В Исландия се готвят да приемат закон забраняващ обрязването на младежи под 18 години .евреите заплашват,че ще се махат оттам !

Верно ли? Да приемем тогава и тук такъв закон. Дори и след 18 пак да няма обрязване, тогава и мюслитата ще се изнесат.

Така е при Европейската Демокрация деца мои ! Искате -Не искате ще ги приемате , и ще ги обичате , защото ЕС така иска ! Така стана ,че в България русите са повече от Скандинавия !!! Още не сте разбрали колко сте наивни . като се навирате в такива съюзи , ама : Европейци та Европейци ! Той този ЕС затова се зъби на такива като нас и Швеция и ни налага със сила и конвенции каквото си поиска , а на Англия само се усмихва , защото там не минава номера , ама нали сте наивници , и не смеете да си отворите устите ...! Когато всичко е загубено ще разберете , ама ще е късно - МНОГО КЪСНО !!!!

Tогавa, лъжеш и лапаш колкото можеш и бягаш в гадния запад при децата. Kакто правят всички комуно-социауисти

Поправка. "Съветът на Европа" няма нищо общо с ЕС. Това е сороско НПО, което умишлено подвежда с името си. Същото това НПО натрапва Истамбулската конвенция, а не ЕС, както лъжат хората.

Вие знаете ли, че в столицата Стокхолм много рядко може да видите шведи! Повечето са араби, мюсюлмани и хора от най-различни държави! Истински микс е, като шведите не са най-много! Все едно столицата не е на Швеция. Като в 1/4 от града е толкова опасно да живееш, убийства, грабежи все едно сте в Индия. Това само за столицата. В провинцията е спокойно и шведите са мнозинство.

разхлабиха им се на шведите халките от мулти култи промигрантска политика. Вижте юдови отпадъци. Ако смесването не е по любов нема смисъл. Знам, че ви е трудно да го разберете това. Вас са ви праили припонтийци на сила при едно от преселенията на народите...

сички да ги земат

Пуснете оня оот панделата, как се казваше... Той че ги разлаби сичките. На едно островче човеко се представи подобаващо

Шведите се набълбукаха с толкова много амуджи, че генофонда им почерня напълно. По- интересно ми е как ще ги накарат да работят и като започнат да се връщат насам ние какво ще ги правим?

Опитвам се да видя нещо оптимистично за самите нас. Европа съм я отписал, освен че никога не съм се чувствал принадлежен към нея, нито съм я усещал близка или елементарно разбираема. Какъв оптимизъм виждам? Първо, ние сме жестоко бедни и безперспективни чисто икономически. Каквито и хора да дойдат да се населят, те трябва да си изкарат хляба от нещо. Отидете и се заселете в някое буренясало село, там ще умреш от глад както в Африка. Ако все пак се заселят, може да са и свестни хора. Познавам сирийци, ливанци, палестинци, живеещи у нас още от соца. Безупречно нормални хора, говорят български, гледат семейства, никакви джамии. Ако някой ще говори български, ще работи, ще обича България, защото ще е роден тук, какъв е проблема че е негър или арабин?

турците в България които са по нашите земи вече...600-700 години още не са се научили да говорят български език а да не говорим какво хранят към страната където са вече ...9-10 поколение...хранят нещо доста по различно от любов.то и аз има колега косовар...нормален е когато е сам сред колегите европейци но като се съберат 3-4 ма доста се променят....не в положителният смисъл

Изобщо не съм съгласен за българските турци. Перфектно знаят български до един. Обичат България точно колкото всеки друг българин. Имам повече от добри впечатления за тях. Да сте чули за золуми или престъпления от тях? Те се възпитават в много консервативна среда в ценности на труд, честност, уважение, приличие. И са патриоти за България. Правете разлика между турците в Турция и нашите. Не ни мразят и са адекватна част от обществото. И не се занимават с ислям, особено младежта, но и старите са хора от соца. Всеки от нас може да живее сред български турци без никакъв проблем. Имаме късмет с тези хора. От тях проблем няма никога да дойде.

Въпроса е, че тия араби или негри които са свестни хора както ти описваш са едва около 1-2% от арабите и негрите. Примерно на 100 араби само 5-тима са свестните които ти описа. Останалите 95 араби нямат нищо общо със свестните хора, а са убийци, крадци, необразовани нисши същества които никога няма да влязат в правия път. Разбираш ли сега? Така че те свестните ще се заселят и ще си живеят мирно, проблема е че са много малко като цяло от всичките араби които ще дойдат.

Въобще не сме "жестоко бедни и икономически безперспективни", а точно обратното - развиваме нормално. Това, че има такива, които не могат да се впишат в процеса, е техен проблем, за който трябва да намерят начин да го преодолеят. И в този смисъл и България ще става по-привлекателна за мигрантите, но това не означава, че ние ще ги искаме.

Страшно нещо е този ЕС. Вече се чудя, има ли случай на някого да са направили добро или всяко тяхно действие и решение е с цел да затрият някого. Все едно, обикалят около теб, бутат ти в ръцете едно ножче и те навиват да си срежеш вените. Ти се дърпаш, но и те са упорити и не се отказват.

А какво е нивото на защита на местните, не само в Швеция, от "бежанци"? Глупаците не разбират, че ако паднат споменатите ограничения наплива в Швеция пак ще се увеличи. Излиза, че да защитаваш собствения си народ е едва ли не престъпление според ес, а всяка дума изречена в полза на гостите е като покана да идват.

Повтарям. "Съветът на Европа" няма нищо общо с ЕС. Това е сороско НПО, което умишлено подвежда с името си. Същото това НПО натрапва Истамбулската конвенция, а не ЕС, както лъжат хората.

Ако тия малоумници продължават да управляват по този начин, то бъдещето на Европа е на правоверните!

е те тва е жидовете яко натискат с предните ешелони от църни мангусти и резани гагаузи дръж се европо - ама за жалост май е вече много късно нищо - Господ някой ден ще хвърли огън и жупел върху гейропата и мултикулти скандинвци и западни разложени европейци интересно е защото се надигаме и еврогейовете и НПО-тата ще получат отпор браво на Орбан и вишеградските 4

Представете си каква наглост е това имайки предвид, че швеция почти всеки ден се тресе от кланове, убийства, изнасилвания и т.н. в които има замесени нови шведи. Днес прочетох по норв. интернет, че нацистка организация ще има някаква среща или събиране. Швеция прие най- много чужденци , в сравнение с други Скандинавски държави. В Норвегия току що имаше убийство за територия на влияние на банди- квартала на убийството е населен с чужденци. Политиката на Меркел ще остане като леке на цяла Европа, и както виждаме край няма да има. И разбира се винаги се говори за малолетни- тоест манипулират се чувствата на хората.

Следп 50 години европейците ще си скубят косите и ще си казват " А още тогава имаше хора които предупреждаваха какво ще стане.Защо не ги послушахме"

Тоя СЕ ни принуждава насилствено да приемем ИК. И понеже на нашите политици все не им стигат парите за съгласни да ни ,,подарят децата,, с извратеното им образование.Дано този път послушат народната воля и ще продължат напред.Българина никога не е бил толкова насъоятелен ,защото се отнася до децата ни,,НАЙ ГОЛЯМОТО НИ БОГАТСТВО,,А ЗАПАДНИТЕ СТРАНИ НЕ СА БИЛИ ПОД ТУРСКО РОБСТВО И СЕГА ТЕПЪРВ ИМ ПРЕСТОЙ,САМО ДА НЕ НИ ХИ ПРОБУТВАТ НАСАМ,ВИЕ СО ГИ КАНИТЕ ,ВИЕ СИ ГИ ОБГРИЖВАЙТЕ. НИЕ СМЕ МНОГО БЕДНИ,А И СИ ИМАМЕ МНОГО ЦИГАНИ

Няма да имат възможност да си скубят косите, ръцете им ще са заети да държат здраво гащите.

Ще стане, както казват индианците едно време- подценихме въпроса с емигрантите!

Напротив, никакво скубане и съжаление няма да има даже! С радост ще се обрежат, ще нахлузят чалмите и бурките и ще се превърнат в новото мюсюлманско население на Европистан. Отдавна имат готовност за това...

Управляващите джендъри в ЕС са разхлабени.

Нилс Муйжниекс... Латвиец, роден и израстнал в САЩ, учил в Принстън и Бъркли и дошъл в Латвия да провежда антируска политика и да учи аборгените-европейци на "постмодерен либерализъм". И колко бежанци е приела Латвия, за да дава оценки на шведите? Колко бежанци е приела САЩ, умело изолирана от разпалените от самите американци конфликти на границата на Европа?

нарича се "нов световен ред". Световната олигархия "купува" хора и ги праща като наемници/еничари да провеждат определена политика по целия свят с цел да се разрушат нац.държави

5-6, 8 държави в Европа не искат бежанци. ЗАЩО ЕС ЩЕ ГИ НАТИСКА ДА ПРАВЯТ НЕЩО ПРОТИВ ВОЛЯТА СИ??? Който иска да приема. Кво е това "насилие" над националните политики и над суверенитета на държавите? Това да не е "международен тоталитаризъм", Брюксел да диктува на всички какво да правят!?!?

Всяко второ име в Брюксел е Мохамет.

Не "всяко второ име", а "най-разпространеното"! Преди година и нещо имаше новина, че Всяко второ име на новородено момче във Франция е Мохамед. После уж го опровергаваха, ама .... тенденцията е ясна! Отиваме към Джамията Парижката света Богородица!

Ходех на колеж преди 3-4 години тук в Лондон в мигрантско/цигански квартал. Всеки втори буквално беше Мохамед или няква вариация - като Мохаммед, Мехмед, Моамед etc. И това са хора над 20те. Тенденцията сега е засилена според изследванията

Дебилните комисари от Съвета защо постоянно не правят разлика между Европа и ЕС?

"През следващите 15-20 години от Африка може да се очакват около 1 млрд. души, които да тръгнат към Европейския съюз. Това означава, че на всеки европеец се падат по двама африканци като мигранти. Ако ние в България сме 7 млн., трябва да очакваме около 14 млн. мигранти това е колосално число." Соломон Паси ... Европейците ще благославят Баба Меркели и на оня свят...

Това е доста сексуално предложение на ЕС.