ЕС създава подразделение по отбрана и космос, ще допълва НАТО

Французойката Силви Гулар ще отговаря за новата генерална дирекция като комисар за индустриалната политика

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бая пара имат за харчене събрана от идиотите дето вкарват вноските и за това като нашата администрация и еврогейската нарасва непрестанно.. Докато има баламурници ще има и авантаджии..

Браво! Само така! Пълна подкрепа за ЕС!

Тва е идея за прибиране на кинти те с мигрантите не могат се оправят тръгнали из космоса да ходят

Важното е Коко ти да си прецакан . Всичко се прави заради теб. Планът Ран-Ът също беше измислен заради теб

а какво става с отбранителната система по границите на европа? щото европа сухоземните граници не може да си опази, че тръгнали пишман демократите на есср и комисарите-нео-болшевики космоса да ми опазват... :-)))

Само да ви напомня че през 1999 година, в Лисабон, ЕС реши да си прави армия,като първият корпус трябваше бъде готов за изпълнението на оперативни задачи през 2011;)

Да им пратим шкембе-войвода,той ще оправи работата.

Ес обявява конкурс за закупуване на батути... Щото Космоса бил високо..... И набира афроевропейци за въоръжените си сили.... Прдишна служба в ИДИЛ е предимство....

Явно всички се готвят за войната. За Третата световна!

Ами време беше да се осъзнаят.

Нищо нередно. САЩ не само нас цоца (далавераджийската сделка за ВВС) ами натиска и много други държави. А както знаем военната индустрия е съществена част от икономиката на всяка държава. Затова беше редно да се обвържем със Швеция, а не със САЩ. Ама тук кухите лейки само рушветите ги интересуват, а народа е тъпо стадо и си трае.

stankow

Господи боже мой !?! Гнилата метаимперийка още един батальон не е създала, космически сили ще прави !?!?! И какво стана с "Галилео" - навигационната система на ЕС ? Нещо нищо не се чува, май ?

Мине се не мине и някоя мурзилка пуска някакъв кьорфишек. Ами добре си е Галилео. Има над 1,1 млрд потребители и 30 действащи спътника. Метаимперийка е твоята Рубландия, дето не може да докара БВП на Италия, а се шири на 1/8 от територията на Земята.

Да поиграят първо цивилизация за придобият опит.