ЕС призова Скопие да прилага договорите с Атина и София, "за да има резултати"

Нека да си водят предизборната кампания, но не за сметка на България, подчерта българският премиер

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Оставете Македония на мира! Македонците не са българи.

Пуснеш ли ги в ЕС без да признаят че са българи ,ще си втория след Сталин и Димитров ,продал БЪЛГАРСКА ЗЕМЯ

Целта беше да ги вкараш в НАТО ,в ЕС ....никой не ги иска

Макар и с известна доза подигравка към "македонците" директно се заявяваше че Заев е сръбски възпитаник, а за сръбите политиката е "с йедну руку ти образ глади, а с другу руку си к.рец вади" и Заев ще ви измами! Е, не повярвахте и подписахте договореностите с "македонците" без да си опечете работата от всякъде и да им отрежете всякакви намерения за исторически и всякакви други ревизии, домогвания и техни измишльотини, но не го направите и за това сега ще видите какво означава на практика "македонското" - "с тебе ке ядам, с тебе ке пиям и пеям, ама тоа що си го мислам па ке ти го сторам"!

Уважами Гърци и Македонци защо каните този предател та той е на заплата в Анкара не напразно е известен със прозвището Али-Боко-Баба верен ибрикчия на османоислямските фашисти и проводник на политиката им и пропагандата им.

Вижте каква карта на България са сложили братята македонци на сайта си https://makpress.mk/Home/PostDetails?PostId=345754

Ако тази карта беше вярна, 600 евреи, от Добрич и Силистра нямаше да останат живи.

Защо според историците няма и не може да има "македонци и македонски език". Рим води с древната Македоска държава четири войни, след който Македония престава да съществува. Остава само, като име на Римска провинция, която, като територия се мести през вековете на различни места, например при Император Теодорих е в Беломорска Тракия. Територията на днешна С. М. се е наричала, още Долна Мизия, Кутмичевица, Тема България, БЮРМ. Древната Македонска държава престава да съществува още след Третата война, битката при Пидна 148 г. .н. е. убити са над 44 хиляди войници. След този триумфален успех римският консул Емилий унищожава около 60 селища, продава в робство над 150 хиляди души, като на практика напълно опустошава тези земи. А царският род праща в Рим.

Мъничка помощ, ама навреме! Ако има предвид Русия и Китай. Тия милиарди от ЕС у нас ги усещат само такива като Винету, за другите са само досадни новини.

Кога ще престанат най-после тези тежки нощни излишни брифинги с безкрайни хвалби и фанфари? Стига с тази елементарна активна простотия!

То скоро македония няма да има,ще има Щиптерландия! Па и за къв си на тези кресльовци?

В САЩ говорят авгрийски език, но не съм разбрал Великобритания да им прави мръсно по този въпрос.Айде, спрете простотията! Ставаме за подигравка!

АНГЛИЙСКИ ЕЗИК!

Тъпа аналогия. Американският английски Сталин ли го поръча?

Именно - "не им правят мръсно", защото и в САЩ го наричат АНГЛИЙСКИ, не АМЕРИКАНСКИ!!! И ние просто това искаме - македонците да си признаят, че езика, на който говорят, е български, а не македонски! Не искаме авторски права, просто уточняване на фактологията. Защото, ако сега кажем - добре, в Северна Македония се говори македонски език, значи се съгласяваме и с доводите им затова, а именно - че Северна Македония е наследничка на Древна Македония. А, съгласим ли се с това, значи трябва да приемем, че не в Северна Македония се говори на български, а в България - на македонски....

Ние, българите, сме на страната на Русия

папкаме парите на ЕС!

А тя на наша страна ли е? Не е сигурно! Ние сме на страната на историческата истина. Няма "македонци и македонски език", това е едно престъпление извършено, от Коминтерна през края на ноември и началото на декември 1944 г. , когато В Б-я и С.М. присъстват съветски войски и Сталин де факто казва какво да става в Б-я.

Ще дойде време, когато Македония ще стане част от ЕС и със сигурност ще ни трябва подкрепата й за някои важни за нас решения. И тогава? Какво правим? Разделете се с гадния манталитет да правите мръсно на комшиите.Не само по този въпрос, а изобщо - битува в народопсихологията на българите. Вуте"Я не сакам да съм добре искам на Нането да му е зле"!Не става вече така.

Я по добре направи закуска на жена си, не се занимавай с неща, от който не разбираш.

като сте толкова езиково грамотни и патриотични, защо никой не се изрепчи на Русия със същите претенции - че говорят диалект на българския? не смеете, а?

Русия, САЩ, Китай, какво общо имат те с истината по въпроса? В Русия знаят каква е истината, гузни са и си мълчат, защото, ако я кажат, ще излезе, че не са братя, за каквито ги мислим а коварна велика сила със свои интереси обикновено с антибългарска насочени, според времето. Истината е една и тя е на наша страна а политиката е разнопосочна и променлива величина (ку.венска работа).

но милиардите отиват при тях, а не при вас! пък можете да си съчинявате каквито легенди искате... къ шантан Пенке ле, кил е ме кут...

А ЕС има ли представа, че без историческата митология, която приемат комшиите за наука, цялата им държавност ще бъде поставена под въпрос и целият им елит ще загуби социалния си и политически статус? Все едно сите калинки у нас доброволно да върнат милиардите и да напуснат високите си постове.

Борисов препоръчва на македонците да изпълняват договорите с България и с Гърция. Препоръчвам на всеки да вземе и сравни двата договора. Тогава ще разбере защо гърците ни наричат кондрокефали/дебелоглавци/ респ. тъпац и защо нсички височини по южната ни граница са гръцки, а не български.

Тоя пък кавал от къде изкочи?

Този Тулуп за пореден път доказа , че , не е нищо направил за Македоно - Българските отношения ! Да си дава по-бързо Оставката и да остави на по -кадърни и умни да оправят нещата ! Психолог да го прегледа и да го праща в Карлуково ,да не направи някоя глупост или в СЦЗ ! Тиквата си е Тиква !

Браво на г-н Борисов. Той винаги е бил и световен лидер.

Ти подиграваш ли се ? Какъв лидър е този Тулуп ? Назначен от САЩ , да Унищожи България и Българите , за да дойдат от неговата националност на нашето място в България ?

И да е здрав,за да влезе в пандиза!!!

не се позовавайте на историята! тя е фалшива защото е писана от европата! ако трябва дайте на макетата и софията, но срещу вечната гаранцията от великите сили, че макетата никога няма да преминат балкана! софията така или иначе е пълна с макета и е в ръцете на макеата .. и кметовете на софията са макета! И военното министерство е в ръцете на макета и затова ни купиха невидими самолети! софията така или иначе никога не е била и няма да бъде столица на българия! както и търновото!

О свещена простота, личи ти, че рано рано си напуснал училище, да си чувал, че преди да пишеш, за каквото и да е, първо трябва да има, какво да кажеш, като преди това си прочел доста книги. Започни да четеш, може да започнеш с това, коя е столицата на България през 988 г.

българия трябва да се почисти от европейци, евро-агенти, евро зомбита и макета за да се оправи!

Първо трябва да се почисти от мършата в Северозапада, а там имиграцията и циганите добре се справят.

русофилите останахте само троловете в интернет.

Колкото си по-прост, толкова си по-русофилски настроен. Колкото си по-русофилски настроен, толкова си по-беден. Северозападът е най-беден в цял ЕС, и причина за това е комунистическото мислене на простата маса, която населява Северозапада. Руски знамена, Миле Китич, и селяни с биташки анцузи.

Русия е единствен външнополитически поддръжник на българомразеца Никола Груевски. Други няма. Русия винаги стои на позиции противоположни на българските интереси.

и затова антимакедонското говорене обслужва само и единствено руските интереси.Русия няма интерес от разширение на ЕС!

Няма анти-македонско говорене. Това е глупава формулировка. България трябва да говори с умерен тон, да избягва провокации, и да настоява за истината. Но да кажеш, че това е анти-македонско говорене, според мен си просто заблуден случаен минувач.

Сбъркана ти е платформата принципно. Днес има противоборство, между Русия и САЩ, преди между Германия и САЩ, Русия. В различни времена има всякакви противоборства, така че не може да разсъждаваш, по този начин. П равилният подход за Б-я е да чете документите, с други думи. Истината е на наша страна и трябва да я устояваме, пред всеки временен доминант.

Макетата са много неблагодарно племе, пръкнало се от любовта на един гей с други гейове и всичкото орка на изток в Мала Азия та чак до Пакистан и Индия

още преди да те доведе Аспарух, бае!!!

Напоследък биолозите и сред едноклетъчните откриват македонци!

Не, не са, първо защото са избити, от римляните и гърците и второ има официални генетически изследвания, че са българи, като нас, с други думи няма "македонци" казва го науката а и документите, който явно не си чел. Ние българите винаги сме били на Балканите пак според генетическите изследвания всеки четвърти българин включени са и българомохамеданите имат генетична връзка с населението, което е живяло тук преди 7-8 хил. години.

Но, 3 милиарда са си факт! :)

си взеха 3 милиарда, пък той нека си дърдори, дори не посмя да гъкне, защото "историческата комисия" е уникално манипулативна. Но Европа знае истината! Не само България и Северна Македония имат историци,джанъм... Агресивното говорене спрямо тази държава ни е вповече, хък и вече съвремието изисква друг тип отношения - европейски, а не дребнаво - вехтошаро - националистически. Ако не успеем да влезем в тон - само губим. Европа показва по всякакъв начин благоразположение към тази държава и неща нашите динозавърски историци да замълчат най - сетне! Историята ни е много манипулирана и ние също не си знаем истината. Все едно дали си го признаваме , ние имаме много срамни моменти спрямо съседните ни народи.

а "западна България"...

Те са по - малко част от България, отколкото България е част от Османската Империя.

Либерални глупости, територията на С. М. независимо от това, каква е политическата власт винаги е била част, от България. Сам една държава има столици там Скопие и Охрид и това е България. Никой не прави столица в град населен с чужденци нали така? Колкото до годините на Османска власт там, пак не е вярно. Кубер брата на Исперих се настанява в Битолското поле много по рано от 681г. По време на доми9нацията на ИРИ тази земя е тема България. Не си компетентен да пишеш по въпроса.

искаш да ми кажеш,че тази територия е била без население ))))) можеш да си дрънкаш хиляди глупости за пред бг аудитория, но от това нищо не зависи. РЕШЕНО Е!

Искам да ти кажа да се ограмотиш малко. Древната Македонска държава е заличена, от Рим в рамките на четири Римски кампании. Решителната битка е през третата война прочети, за битката при Пидна.

Основният изход от битката при Пидна е подчиняването на Македония. След този триумфален успех римският консул Емилий унищожи около 60 епирски селища, продаде 150 хиляди души в робство, като на практика напълно опустоши тези земи. Источник: https://schkola4kotovo.ru/bg/voina-mezhdu-rimom-i-makedoniei-makedonskie-voiny-otryvok-harakterizuyushchii/

От Скопие ЕС се вижда през все по-крив макарон!...

Дотолкова крив, че първо минава през Атина, след това през София, и чак тогава отива към ЕС. Само че макетата това не могат да го осъзнаят... Нали Луната е техна?

двамата путиноиди дето драскат да спрат. аман от вас. знаеме ви изроди.

Руските тролове са тук,ако можеше да се унищожават по някакъв начин би било добре

Отивай Мустафата да те инструктира чрез пенис-колана си...

яжте и пиите това ще ви остане.

Стоян Денчев ще те изправи

Бойко още се разхожда на свобода!?

Бойкоо , теб вече и Жени калканджиева те бие по рейтинг , какво остава за Президента Радев ?!

Това е истина.

Стоян Мавродиев къде е сега, колко ли пари е взел от изшибаната от такива като него "държава'

Гешев пишеш ли?

Хайл Бойко

Боко, учи ни на истински неща, както решихте проблема с достойния български журналист Милен Цветков, така да си решим и проблема с теб

Само Стоян Денчев, ректора на УНИбит, същински университет може да иЗправи държавата.

катарзиса в македония е неизбежен. ще трябва да погледнат истината в очите. който не съумее да погледне истината в очите ще бяга през глава. сърбите в сърбия. не може да живеят в комуниьтическа лъжа.

Как да спася България?

Бягай

С БИЛ Гейтс решихме да спите с маските

Бойко, ако не подкрепяше мафиотите в България, щеше да е пожизнен премиер.

Нашите братя са с промити мозъци от сръбските антибългари, как така ще искат езика им да бъде признат за етнически, все едно американците, канадците, австралийците, новозенландцоте да поискат признание на официални собствени държавни езици, както и Австрия, Швейцария да поискат да се признаят австрийски и швейцарски езици.

БОЙКО С ЧЕРВЕНАТА ВРЪЗКА СПАСИ БЪЛГАРИЯ В ТАЯ ВОЙНА С 80 УМРЕЛИ. ИСТИНСКИ ДРУГАР

Господин Гешев, кой е тоя Стоян Денчев, кой е Ахмед Доган, кои са Делян Пеевски и майка му, кой е Цветан Цветанов, кой е Ахмед Доган и Йордан Цонев, кой е Красимир Каракачанов, кой е Веселин Марешки? Коя е Фандъкова. Ако ти е сложно да си спомниш, да ти припомним кой беше ти?

Браво на Премиера, политика се прави с пари и со малко кьотек

Да почива в мир достойния български журналист Милен Цветков, който плати с живота си, за да разкрива далаверите на тея, които 30 години ограбват българската държава, съществувала от 681 година.

Гешев си взе платен от българските граждани отпуск от 13.03.2020. Ще ви избием Българи. Видяхте ли ми новия билборд. Някой за ботокс?

Стига толкова реверанси на тия, щом сме фашисти, разбирай най-лошите нищо да не очакват от нас. Както е казал народа "Бий, за да те уважват". По принцип казвам и "Насила хубост не става". но тия ни се изподиграваха с датата за общото честване на Гоце Делчев и опредленео е време да гризнат дървото.

Господин главен прокурор на Републиката, какво става?!

Гешев е прост човек! Защото не разбира, че ако народа български се вдигне и измете от властта всички мафиоти, грабили го повече от 75г., неговите господари ще се оправят извън България, а той няма къде да избяга.