Коментари - Полша отказа втори шефски мандат на Туск за ЕС | dnes.dir.bg
назад

Полша отказа втори шефски мандат на Туск за ЕС

Полското правителство няма да подкрепи Доналд Туск за втори мандат начело на Европейския съвет, ще бъде издигнат алтернативен кандидат.

Обратно в новината

Коментари - Полша отказа втори шефски мандат на Туск за ЕС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Доналд Туск, преди години излъга, че и двамата му дядовци са били в концлагери. Но Йозеф Туск, доброволец в наказателните отряди СС на Химлер, в СД, които са се занимавали с издирване на полски евреи и са ги изпращали в концлагерите. Полските журналисти са поискали информация и Deutsches Bundesarchiv са им я предоставили. Потърсете "Verhaftung von Juden" и ще го видите дядото, четирима СС-овци в открит джип. Приличат с Доналд Туск.2186

Явно е предател като Плевнелиев и Бандитков/Борисов. Славяните трябва да се подкрепяме един друг.

Ама кокала.............

Шило

Брех, поляците ме кефят все повече и повече!

Чудесна характеристика, щом дори собствената му родина не го иска.

Прави разлика- не родината му ,а определена партия не го иска.

Поляците да не са назначили за консултанти Бойко и Митов.

Всички сегашни лидери на ЕС трябва да бъдат отсвирени, защото с тях Европа върви към крах!

Все още има мъжкари в Полша щом го отсвириха ! А Бойко Боклуков ние кога ще го пуснем в сифона на Историята ? Или има сили в България които печелят че Тиквата е на власт , за ББ власт , а за тях пари и сива власт! Който може да каже нещо по въпроса , да го излее пред нас !

То да беше само "бойко боклуков" с мед да го намажеш... Цялата ни т.нар. "българска" политическа ""класа"" е за канала, барабар с все патрЕотЕ и вАйводи. Единственият, който ми мяза на човек там е Ангел Джамбазки, но докато не го видим на власт и него, нищо не може да се каже.

Браво Поляци , едно умно решение от вас , то патока Доналд стана болонката на Барак Хюсейн Обама , типично американско име на ,,роден в Америка" чернокож Кениец !

още едно лайно в канала

От тоя файда за Полша, колкото за нас от Сталинка, Кунева, Сергея, Поптодорова... все избрана гад, долна, мръсна.

Мълчи народа! Глухо и страшно гърмят окови, не чуй се от тях глас за свобода: намръщен само с глава той сочи на сган избрана - рояк скотове, в сюртуци, в реси и слепци с очи.

Това ти ли го измисли бе батка? Гооуеми сте патрариоти ша знайш! Като чета подобни патериотарски излияние ми иде да се издрайфам! Всяко нещо, което не е във времето си изглежда смешно и нелепо!

откога пък доналд е полско име ?

Той дойде от Америка за шеф.

Щом собствената ти държава не те подкрепя значи е редно да се оттеглиш. Така поне ще запазиш достойнството си.

Абе защо и под тази статия говориш за нашите червени боклуци, за Станишев наело на ПЕС-а, зза КУРнелия Нинова начело на онези лумпени от Соц интернацилнала за Еленка Поптодорова, дето има неустоими рефлекси на лявата ръка в десния джоб, за Ирина Бокова начело на Юнеско, за КриСталника Георгиева от Световната Банка и други ДРУГАРИ И ДРУГАРКИ, а другарю?

Абе, недоразумение, досадно! Какво си мислиш, че постигаш като опърдяваш коментарите, на всяка манджа лъжица гов.но, миризливо. Или си се заблуждаваш, че щом пишеш много и дълги коментари, си ама ноу умИн и ЕнтИлЕгентИн. Дебакретенадеба претенциозен.

Евала на поляците и те ще отсвирят ЕС. Е няма да живеем в Калифорния .но това вече не се търпи.

Нищо бе, ще ти пишеме ще те информираме как е тука...Само се обаждай от време на време:)

Аз

Смятай тоя как се е осрал, щом правителството предлага опозиционен депутат... Съща роса плювналиева...

Е какво има да смятаме, като че ли не ги виждаме какви са нашите боклуци, дето от 27 години се пишат политици и че ни управляват! Те всичките са един дол дренки, все са боклуци, ПРОСТО НАШИТЕ СЕ ОКАЗАХА НАЙ-ГОЛЕМИТЕ! В онези има пона малко останал морал и чувство за срам и достойнство, у нашите и малкото, което евентуално не е убито и изтръгнато у нас Е УБИВАНО СЛЕД ЗАДЪЛЖИТЕЛНО "ОБУЧЕНИЕ" НА ВСИЧКИТЕ В МОСКВА! КОЯ СТРАНА ИМА ЦЕЛИ 5, ПЕТ ПРЕМИЕРА, ЧУЖДИ, РУСКИ ГРАЖДАНИ, ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ, ЧЕ Е И БИЛА ПОД РУСКО РОБСТВО!!

НИКОЙ НОРМАЛЕН ЧОВЕК НЕ ХАРЕСВА ЯСТРЕБИТЕ!!!БЕЗ ПОДКРЕПАТА НА САЩ,ТЕ ГУБЯТ ПОЗИЦИИ В ЕВРОПА!!!

Спокойно. Няма да посрещаш руските части с хляб и сол.

Русофил

НЕ Е СИГУРНО!!!

Именно, точно затова се оказа, че Путин и най-големите ястреби в Америка - Джордж Буш и кликата му, както и Доналд Тръмп и републиканският елит са СИ МНОГО БЛИЗКИ, НО ... ЗАД КУЛИСИТЕ И МНОГО СТАРАТЕЛНО ГО КРИЯТ ОТ ОБЩЕСТВОТО И НАРОДИТЕ СИ!!!! Впрочем не е найс да наричаш директно Путин ненормален, само затова че винги е бил и е подкрепял ястребите, не мислиш ли!

Е......,не сме единствени,които сами си подливат вода.Сега от два стола-на земята.

Че кой го избирал този тарикат и най-голям лъжец в Полша? Той е протеже на кръстницата му Ангела Меркелова и тя го е назначила на този много висок пост където работата му се състои от откриването и закриването на събрание. Обаче дават на този хайлазин и паразит, който за цял живот не се опетнил с работа скромна заплата от 300 хиляди евро на година.

Ххахахаха - браво на Полша! Ей така се прави с националните предатели! Полша, Унгария и Чехия изглежда си знаят интересите и гледат да се отърват от контрола на глобалистите! През това време в БГ, Курнелия язди кон и прави циркаджийски номера, гордия глобалист Герджиков рецитира стихчета на Шипка, Поптодорова краде кремчета и т.н. и т.н.

И на тоя евротарикат и лапач му духнаха под опашката :)))

Още една порция боклук отече.

На Меркел и се разклаща стола.

Това вече не толерантно )))