Коментари - ЕС блокира балканския бежански канал? | Днес.dir.bg

ЕС блокира балканския бежански канал?

Лидерите на Европейския съюз разглеждат драстичен план за спиране на мигрантската вълна през Балканите, предвиждащ пълна блокада на гръцко-мекедонската граница.

Обратно в новината

Коментари - ЕС блокира балканския бежански канал? | Днес.dir.bg

Коментари

Лидерите на Европейския съюз разглеждат драстичен план за спиране на мигрантската вълна. Лидерите само говорят общи фрази и нищо не правят защото те си искат мигрантите.Техните икономисти казват че който приеме повече мигранти ще бъде икономически по добре.Смях във залата.Тези които не могат да станат специалисти във научните среди стават икономисти. Те си ги сакат да си ги вземат. Без НАС. НИЕ МОЖЕМ И СЪС ПО МАЛКО.ЖАЛКО ЗА ЕВРОПА.

БРЦК

А какво да ги прави Гърция ? Ако ги потопи в морето - лошо , ако не ги приеме - пак лошо. Що не вземе дъртия немски кукуригалник да се появи по ТВто и да каже ,че не ги иска ? Щото сега те се чувстват поканени в Германия! Нали бабето им каза 'Идвайте' !

А нас нашата полиция ли ще ни пази или потния? Не прочетох за границата между България с Турция и Гърция? Меркел германците да си я съдят, но шайката на Борисов българският народ трябва да я съди. Не трябва да чакаме Бог да съди националните предатели.

Ами като не ви стига акъла как да си пазите границата попитайте руснаците - те знаят как!

Преди да затворят границите ,да убият с камъни меркел сатаната.

ЕБАХТИ ЕВРОСЪЮЗА ЩОМ САМ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ЗАЩИТИ.......

Случаят със 13 годишната Лиза се коментира от три дни не само по руските ТВ, но и по западните-RTL,Franse 24, но нашите си траят.Привържениците на арабските нашественици твърдят,че Лиза се е отдала сама и лъже, но Пегида и останалите нормални германци организираха масови протести.

докато не инвестират, ама яко, на балканите и да ги вдигнат на крака няма да видят рахат

ВМЕСТО ДА ЗАТВОРЯТ ГРАНИЦИТЕ ЗА ТИЯ ДИВАЦИ,СЕ МОЛЯТ НА МАНГАЛИТЕ И ПАРИ ИМ ДАВАТ...АЙДЕ СТИГА ТОЛКОЗ-КУЧКАТА МЕРКЕЛ ДА ВЪРВИ НА МАМА СИ В ЗАДНИКА...

госпожи европейци, нито България, нито Гърция или Македония са направили тези канали за бежавци! Направихте ги вие, като им казахте "заповядайте "!

Само аз ли не мога да схвана логиката? Защо ЕС затваря границите между Гърция и Македония и между България, Сърбия и Македония, а не затвори границите между Турция, България и Гърция? България и Гърция към турския анклав ли присъединиха от ЕС?

ЕС блокирали "Западно-балканския" път. И сега на горките мигранти им остава само Източно-балканското(българко) трасе, което нашите "любимци" от МВР поддържат винаги отворено.

Въпросът е - ЗАЩО чак сега?! Кои международни, шенгенски и каквито и да било други договори и споразумения позволяваха това БЕЗУМИЕ???!!! Стотици хиляди млади, здрави и прави мъже без ясен произход, без семейства, без документи ... какво беше това, и как го позволиха?

ЕТО, ЗАТОВА ТЕ СА ИМПЕРИЯ, А НИЕ РОБИ : Живеещите в Германия руски емигранти, които местните наричат русаки, смазаха от бой арабските примати, които се гавриха с 13 годишна ученичка, тяхна сънародничка, това съобщава сайта Строго секретно. В справедливата наказателна акция участвали около 400 руски немци. 30 часа нерезите се гаврили с ученичката, а германската полиция я натискала да признае, че тя сама ги повикала! Когато се разчуло за груповото изнасилване на 13 годишната Лиза скоростно била направена светкавична организация. Пред общежитието на мюсюлманските престъпници с вой на клаксони се изсипали над 120 леки автомобила с по трима-четирима здрави братушки във всеки. Арабите опитали да се съпротивляват, че даже и да стрелят, но руснаците направо ги смазали с бейзболни бухалки и столове по всички етажи на мигрантското общежитие, според съобщение на немската полиция, която съвсем умишлено се направила на разсеяна и въобще не се намесила. Побоят е бил толкова жесток и брутален, че половината мигранти на мига си събрали багажа и се изнесли в други краища на Германия. Акцията на храбрите руснаци получила мълчаливото одобрение на местните жители, които още не могат да преглътнат издевателствата над стотици местни жени и девойки в Кьолн и други градове на скъпите гости на своя канцлер Меркел.

Те изобщо не се крият, а като минат границата викат "Ехо-о-о-о" за да отидат при тях граничарите и да ги извозват до страноприемниците.Нашите защо носят тия пушки?

Досега всичките действия на проамериканската брюкселска администрация относно мигрантското нашествие са толкова закъснели ,неадекватни и антиевропейски че вече не вярвам в ЕС!

Турция трябва да отвори хуманитарен коридор до Грузия към Русия! Путин трябва да спаси бежанците и да помоли Еврогейския съюз да транспортират бежанците в Русия! Русия трябва спаси милионите бедстващи бежанци!

Bсичко върви по плана на тази внезапно избухнала емигрантска инвазия,ако си мислите че някои на собствена глава и риск тръгне да плува по моретата жестоко се лъже,всичко се планува и режисира от сили по големи от европейките и това че Европа мълчи и не смее поне на думи да се защити означава че е преклонила глава пред сили по големи от нейната.

Гърците могат много лесно да се справят> Имат силен флот,хеликоптери,самолети. Мигрантите влизат в Гърция по море което ги прави още по-лесни за прихващане,но те умишлено ги допускат до континенталната част и от там им съдействат по-бързо да стигнат до Македония а макетата по същия начин ги прехвърлят към Сърбия. Понеже са хитри и лукави,гърците също си просят(в което няма нищо лошо де) някави милиарди от ЕС. за да се справят с проблема,а ако решат ще се справят;)

Всеки, който охранява границата- от последният полицай граничар, до началника му трябва да знае,че нарушаването на държавната граница е престъпление, независимо кой го извършва, и трябва да бъде спрян-за това граничните полицаи имат оръжие, автомобили,наблюдение, униформи и т.н.Те не са манекени на Визаж, нито служба за транспортиране на нашественици от границата до разни измислени бежански свърталища.Нарушителят се обездвижва / ако още е жив/,съставят се съответните документи, отива в ареста и от там на съд.Всеки, който не изпълнява задълженията си трябва да отиде на съд.

..това е невъзможно сега да се приложи най-малкото защото ние охраняваме границите си главно чрез наблюдение, тя не се охранява присъствено като в миналото при соца с кльонове итн. Затова сега къде ги видят къде не бежанците навлизат навътре в територията на страната и ги залавят по градове и села...

От наша гледна точка няма никакво значение - така или иначе не съществува никаква вероятност след 50 год. да съществуваме като държава.

когато европейските овце усетят , че овчарите ги водят на заколение , сигурно ще бъде късно .трябва нови овчари , а старите изгорени на клада и в е д н а г а !!!

Сега виновните за тоя хаос ще натопят Гърция, като я оставят сама да се оправя с мигрантите а покрай нея ще хвърлят и България на кучетата, щото ако цяла Европа се обедини и затвори границата на Македония с Гърция, познайте от къде ще се юрнат тълпите които гърците така и така няма да могат или няма да искат да спрат.

За Гърция не знам, ама за България не си познал, а и който мисли така, и той... България КЕ СЕ ОПРАВИ!

Antoinette Todorova

BG е на полуизчезване , ако не сте забелязали , неофициално сме турски вилает ! щом не го виждате , значи чавките са ви изпили пилешките мозъчета .

Хайде пак да те попитам, врачке, като няма да стане така, как ще стане? Айде обясни, че много ги разбираш и обясняваш как нямало да стане, но без да казваш как ще стане.

Ха-ха, а де не би македонците да могат да ги спрат???!!! Не го виждам освен ако не изкарат картечници, което е абсурд!

Ако тези над 3 милиона мюсулмани предимно млади и здрави мъже,които се очакват ,бъдат пренасочени през България,то това е края ни.

Айдеее, още един, дето взел да умира предварително...Ами отивай направо и лягай в гроба, да не се плашиш и тормозиш излишно повече, бе!

TtTtTt

Никой не споменава първопричината за този проблем. Тези хора БЯХА ПОКАНЕНИ да дойдат в Европа. Никой ли няма да понесе отговорност за това? Дори най-обикновените хора са наясно, че когато каниш някого за дългосрочно съжителство, първо се ориентираш до каква степен си пасвате по принцип - общи порядки, ценностна система, начин на мислене и реакции към нещата в живота..

Абе остави другото, но поне си правиш труда да разбереш КОЙ ТИ ВЛИЗА В КЪЩАТА! Дори и да е престъпник и рецидивист, ПОНЕ ДА ГО ЗНАЕШ! Какъв е Това дето стана и го направиха Меркел и другите европейски ръководители с иначе големи претенции и надежди възложени и от хората и категорично и разочароваюо неоправдани СИ Е ЕДНА ГОЛЯМА, ОГРОМНА ПРОСТОТИЯ!

Освен, че ще изхвърли Гърция от шенгенското пространство, подобен ход ще препълни Гърция с мигранти, защото те продължават да прииждат на талази. Когато това препълване се случи, това ще ескалира напрежението в тълпата мигранти, но и в самия ЕС. Ще станат ИЗКЛЮЧИТЕЛНО големи поразии и няма да има механизъм , който да спре масовите кръвопролития.

Не, няма да стане точно така, но наистина европейските ръководители показаха голяма дезориентация и способности за елементарно здравомислие и поглед върху нещата.

А как ще стане?

Някои сравняват сегашната инвазия с преселението на народите в миналото! Това е нелепо - сега населението е в пъти повече, Европа е в пъти по населена, Африка е в пъти по многобройна, пътуването е в пъти по-лесно, толеарстията е в пъти по-смъртоносна от чумата! Атаката е в пъти по-опасна!

"Инвазия" е много точна дума. Това, което се случва в момента не е преселение, а инвазия. Тези хора не бягат от война, те не идват и за по-добър живот. Те идват да завладеят Европа с "хиджра" - масово заселване в нови територии и масово възпроизвеждане, като по този начин коренното население се асимилира и претопява. Стара практика на исляма, още от неговото зараждане. Първата хиджра е била още по времето на лъжепророка им Мохамед.

Наведеното положение на нашите политици им пречи да мислят.Да се изправят и да видят какво правят другите около тях.

Виждам в такова развитие каквото се внушава, за практическото изолилане на Гърция пореден слаб ход на ЕС с благословията на Меркел или поне с германското мълчаливо съгласие.. А един възможен резултат би бил спирането на обслужването на дълга от Гърция, което би бил един съвсем подобаващ отговор..:)

ЦЕНЗУРАТА НА ТУРЦКИЯ КЕ ПАДНЕ ЩЕ УМРЕ В АДСКИ МЪКИ!

Някъде прочетох наскоро и много ме впечатли - не знам дали е вярно, не запомних и точните цифри, друг да каже тук, да потвърди или опровергае - че един бежанец в България струвал 1.300 лева на месец, че им давали по 800 лева, докато на българин в нужда социалната помощ била (тук не съм сигурен) мисля 300 лева на месец. Ако това е таква, ако това е вярно, то тогава всъщност истинските "бежанци" в България са ... редовите българи, според мен. Особено ако се имат предвид случаите на нападения на емигранти над българи (да не говорим за онова, което стана по Нова Година в Германия и други европейски страни, масовите нападения и изнасилвания над германки, шведки и пр...)

Разсъжденията ти са изкелиферчени. Напиши Сирия и гледай в Тубата. Градовете им са сринати . Сирия е била богата държава в един момент са разорени, ограбени и изгонени. Парите обаче са електронни и са някъде по света. Това което се дава на бежанец всъщност са само малка част на собствените им пари. Останалата част са разходи и комисионни при трансферите. Банкерите ще богатеят имигрантите се умират.

Може, но твoето писание дори и не са разсъждения, а хаотично и безразборно подхвърляне на съвети да се гледат някакви клипове по нета, с вметтване за доброто ти финансово положение според представите в България. Мерси! Thanks, but No thanks, I'll pass.

Апокалипсис СЕГА, викаш, а? "Apocalypse Now"? Явно си падаш по подобни сюжети и ти харесва този филм и много те е впечатлил. Е, да те разочаровал - Апокалипсисът се отлага, и този път няма да се състои, но доста простотии станаха и тепърва имаме да гледаме...

Трябва да се готвим като за война! Изобщо нямате предства колко милиона стягат багажа към Европа! Първата вълна създаде ядро, което заедно с отдавна живеещите тук мюслита действат като ятаци на желаещите да пристигнат десетки милиони! Те са в непрекъсната връзка, организират канали, адвокати, паспорти, насочват и подучват тарамбуките какво да говорят, откъде да минат и какви вратички за вмъкване да използват! Мащаба на атаката е невъобразим - гордостта на Европа - демокрацията и хуманизма се използват умело за да я затрият и поробят! Всичко се използва - либералните закони, социалните придобивки, милосърдието! За да се спасим е нужна жестока промяна - остър завой, спиране на всякакви помощи, безпрекословна екстрадация, дори известна доза коравосърдечност! Иначе всяка маймуна ще ни изпраща многобройните си деца, чрез които и те да се домъкнат в Европа!

Я по-кротко и ти бе, стига си наливал масло в огъня. И без това ситуацията е сложна и хората са притеснени и мнозина са ощащавени от простотиите в България, стига с тези тъпи опити да внушавате страх и напрежение, или да си показвате страховете и демомоните, защото така стават още по-лощои нещата. Освен ако не го правиш преднамерено, разбира се, което е още по-отвратително! Спри се и се поуспокой, овладей страховете и паниката си, те са лош съветник винаги!

Те и германците викаха - "Добре дошли" докато не ги набараха "гинеколозите"!

Всичко което е писал се потвърждава вече - каналджиите са основно мюслита живеещи тука, в Германия десетки хиляди просто изчезват от центровете и потъват в гетата при многобройните роднини и приятели!

Това не е бежанска криза,ТОВА Е ИНВАЗИЯ !!!

А, дубрутру! Аз пък мислех, че е нашествие!

баба ,,меркел,, каза!!! ,,горещи точки,, в гърция и при нас!!! ,,канцлерът казва, ние изпълняваме!!,,-боико борисов.

Хахахара, на гола дупара.

Не мога да разбера защо двама или трима човека решават всичко за ЕС, за какво ни е Брюксел с хилядите служители и апаши след като хипотетично другите държави нямат думата...

"Брюксел с хилядите служители и апаши" е за заблуда на евробаламите, дето сънуват "свобода", "демокрация", "европейска солидарност", "толерантност"...

Ама Меркел нали ги кани в Германия - каква е логиката да ги спират в Гърция.... направо със самолети ли ще ги събира Меркел от страните им...? :)

Дано да не дойде време да помоли България и Гърция да събират и спират потока, че ще ни превърнат в гето.

И телевизията, и медиите показаха как буквално на минути от централата на ЕС в Брюксел има заведения и места, където от години се събират разни престъпници, типове, наркодилъри и дори терористи, и ... ПОЛИЦИЯТА И ВЛАСТИТЕ НИЩО НЕ СА НАПРАВИЛИ! ОТ ГОДИНИ! И същевременно Меркел и ръководителите на ЕС канят и приемат ... МИЛИОНИ БЕЖАНЦИ И ЕМИГРАНТИ В ЕВРОПА, ИДВАЩИ ОТ ВОЙНА НА И С ТЕРОРИСТИ, И ОТ РАЗЛИЧНИ ДРУГИ "ПРОБЛЕМАТИЧ!НИ ТОЧКИ" НА СВЕТА, НЕПРОВЕРЯВАНИ НАДЛЕЖНО (справка - как доказани терористи от атентстите в Париж свободно и спокойно са си се рахождали из Европа, в центъра на Европа НЕОБЕЗПОКОЯВАНИ!, снабдявали са си се с оръжие, взривни вещества, плетяли са мрежите си и т.н...) Е, за какво говорим тогава?

до плевенлиев: ще ви унищожа жалките фамилии! нищо не ми коства!

Баси! Много си страшен бе мидо!:))))))))))))

Не може да се спре миграцията, докато ге канят, толерират се глупостите им и им се раздават пари и социални каквито в изтока няма дори като заплати. ЕС продължава с неадекватните си способи.

ЕС продължава с адекватните си способи за затриване на бяла, християнска Европа, а евробаламите продължавате с неадекватни си оценки.

Едно е катергорично ясно и безспорно - че Меркел нямаше право като лидер на основната опора като държава на ЕС да е толкова неподготвена и неадекватна! И се провали! И аз съм хуманен, и аз съм толерантен, и то много, но да си толерантен и хуманен към престъпници, скрити сред бежанци от войната, това всъщност не нехуманност и нетолерантност 0 меко казано - към хората, които са те избрали и подкрепили за да защитаваш интересите им да живеят по-добре и в мир, а не по-зле и в несигурност, безпокойство и страх! Има вина - трябва да има и адекватна отговорност и поемане на тази вина, и така и само така и тогава лека - полека светът ще започне да става по-добър и да се оправя! Съжалявам, Керкел може да ми е симпатична, може и германците и Германия да са образаец като икономика в ЕС, може и да си е толерантна и състрадателна като жена, като майка, като човек,... НО ТЯ Е РЪКОВОДИТЕЛ ОТ ГОЛЯМ МАЩАБ, и като такъв трябва да мисли и отговаря за прикаките и действията си! Не мой среди наколка месяца да камни миллионе беженце, без да има и идея и готовност да бъдат проверявани и посрещнати както трябва и организирано, а сега да призовава да не се изпращат повече и да се чуди как да бъдат спряни поканените от нея! И то не в нейния личен дом, с голямата си лична състрадателност и съпричастност...

Коментари - ЕС блокира балканския бежански канал? | Днес.dir.bg

ЕС блокира балканския бежански канал?

Лидерите на Европейския съюз разглеждат драстичен план за спиране на мигрантската вълна през Балканите, предвиждащ пълна блокада на гръцко-мекедонската граница.

Обратно в новината

Коментари - ЕС блокира балканския бежански канал? | Днес.dir.bg

Коментари

Лидерите на Европейския съюз разглеждат драстичен план за спиране на мигрантската вълна. Лидерите само говорят общи фрази и нищо не правят защото те си искат мигрантите.Техните икономисти казват че който приеме повече мигранти ще бъде икономически по добре.Смях във залата.Тези които не могат да станат специалисти във научните среди стават икономисти. Те си ги сакат да си ги вземат. Без НАС. НИЕ МОЖЕМ И СЪС ПО МАЛКО.ЖАЛКО ЗА ЕВРОПА.

БРЦК

А какво да ги прави Гърция ? Ако ги потопи в морето - лошо , ако не ги приеме - пак лошо. Що не вземе дъртия немски кукуригалник да се появи по ТВто и да каже ,че не ги иска ? Щото сега те се чувстват поканени в Германия! Нали бабето им каза 'Идвайте' !

А нас нашата полиция ли ще ни пази или потния? Не прочетох за границата между България с Турция и Гърция? Меркел германците да си я съдят, но шайката на Борисов българският народ трябва да я съди. Не трябва да чакаме Бог да съди националните предатели.

Ами като не ви стига акъла как да си пазите границата попитайте руснаците - те знаят как!

Преди да затворят границите ,да убият с камъни меркел сатаната.

ЕБАХТИ ЕВРОСЪЮЗА ЩОМ САМ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ЗАЩИТИ.......

Случаят със 13 годишната Лиза се коментира от три дни не само по руските ТВ, но и по западните-RTL,Franse 24, но нашите си траят.Привържениците на арабските нашественици твърдят,че Лиза се е отдала сама и лъже, но Пегида и останалите нормални германци организираха масови протести.

докато не инвестират, ама яко, на балканите и да ги вдигнат на крака няма да видят рахат

ВМЕСТО ДА ЗАТВОРЯТ ГРАНИЦИТЕ ЗА ТИЯ ДИВАЦИ,СЕ МОЛЯТ НА МАНГАЛИТЕ И ПАРИ ИМ ДАВАТ...АЙДЕ СТИГА ТОЛКОЗ-КУЧКАТА МЕРКЕЛ ДА ВЪРВИ НА МАМА СИ В ЗАДНИКА...

госпожи европейци, нито България, нито Гърция или Македония са направили тези канали за бежавци! Направихте ги вие, като им казахте "заповядайте "!

Само аз ли не мога да схвана логиката? Защо ЕС затваря границите между Гърция и Македония и между България, Сърбия и Македония, а не затвори границите между Турция, България и Гърция? България и Гърция към турския анклав ли присъединиха от ЕС?

ЕС блокирали "Западно-балканския" път. И сега на горките мигранти им остава само Източно-балканското(българко) трасе, което нашите "любимци" от МВР поддържат винаги отворено.

Въпросът е - ЗАЩО чак сега?! Кои международни, шенгенски и каквито и да било други договори и споразумения позволяваха това БЕЗУМИЕ???!!! Стотици хиляди млади, здрави и прави мъже без ясен произход, без семейства, без документи ... какво беше това, и как го позволиха?

ЕТО, ЗАТОВА ТЕ СА ИМПЕРИЯ, А НИЕ РОБИ : Живеещите в Германия руски емигранти, които местните наричат русаки, смазаха от бой арабските примати, които се гавриха с 13 годишна ученичка, тяхна сънародничка, това съобщава сайта Строго секретно. В справедливата наказателна акция участвали около 400 руски немци. 30 часа нерезите се гаврили с ученичката, а германската полиция я натискала да признае, че тя сама ги повикала! Когато се разчуло за груповото изнасилване на 13 годишната Лиза скоростно била направена светкавична организация. Пред общежитието на мюсюлманските престъпници с вой на клаксони се изсипали над 120 леки автомобила с по трима-четирима здрави братушки във всеки. Арабите опитали да се съпротивляват, че даже и да стрелят, но руснаците направо ги смазали с бейзболни бухалки и столове по всички етажи на мигрантското общежитие, според съобщение на немската полиция, която съвсем умишлено се направила на разсеяна и въобще не се намесила. Побоят е бил толкова жесток и брутален, че половината мигранти на мига си събрали багажа и се изнесли в други краища на Германия. Акцията на храбрите руснаци получила мълчаливото одобрение на местните жители, които още не могат да преглътнат издевателствата над стотици местни жени и девойки в Кьолн и други градове на скъпите гости на своя канцлер Меркел.

Те изобщо не се крият, а като минат границата викат "Ехо-о-о-о" за да отидат при тях граничарите и да ги извозват до страноприемниците.Нашите защо носят тия пушки?

Досега всичките действия на проамериканската брюкселска администрация относно мигрантското нашествие са толкова закъснели ,неадекватни и антиевропейски че вече не вярвам в ЕС!

Турция трябва да отвори хуманитарен коридор до Грузия към Русия! Путин трябва да спаси бежанците и да помоли Еврогейския съюз да транспортират бежанците в Русия! Русия трябва спаси милионите бедстващи бежанци!

Bсичко върви по плана на тази внезапно избухнала емигрантска инвазия,ако си мислите че някои на собствена глава и риск тръгне да плува по моретата жестоко се лъже,всичко се планува и режисира от сили по големи от европейките и това че Европа мълчи и не смее поне на думи да се защити означава че е преклонила глава пред сили по големи от нейната.

Гърците могат много лесно да се справят> Имат силен флот,хеликоптери,самолети. Мигрантите влизат в Гърция по море което ги прави още по-лесни за прихващане,но те умишлено ги допускат до континенталната част и от там им съдействат по-бързо да стигнат до Македония а макетата по същия начин ги прехвърлят към Сърбия. Понеже са хитри и лукави,гърците също си просят(в което няма нищо лошо де) някави милиарди от ЕС. за да се справят с проблема,а ако решат ще се справят;)

Всеки, който охранява границата- от последният полицай граничар, до началника му трябва да знае,че нарушаването на държавната граница е престъпление, независимо кой го извършва, и трябва да бъде спрян-за това граничните полицаи имат оръжие, автомобили,наблюдение, униформи и т.н.Те не са манекени на Визаж, нито служба за транспортиране на нашественици от границата до разни измислени бежански свърталища.Нарушителят се обездвижва / ако още е жив/,съставят се съответните документи, отива в ареста и от там на съд.Всеки, който не изпълнява задълженията си трябва да отиде на съд.

..това е невъзможно сега да се приложи най-малкото защото ние охраняваме границите си главно чрез наблюдение, тя не се охранява присъствено като в миналото при соца с кльонове итн. Затова сега къде ги видят къде не бежанците навлизат навътре в територията на страната и ги залавят по градове и села...

От наша гледна точка няма никакво значение - така или иначе не съществува никаква вероятност след 50 год. да съществуваме като държава.

когато европейските овце усетят , че овчарите ги водят на заколение , сигурно ще бъде късно .трябва нови овчари , а старите изгорени на клада и в е д н а г а !!!

Сега виновните за тоя хаос ще натопят Гърция, като я оставят сама да се оправя с мигрантите а покрай нея ще хвърлят и България на кучетата, щото ако цяла Европа се обедини и затвори границата на Македония с Гърция, познайте от къде ще се юрнат тълпите които гърците така и така няма да могат или няма да искат да спрат.

За Гърция не знам, ама за България не си познал, а и който мисли така, и той... България КЕ СЕ ОПРАВИ!

Antoinette Todorova

BG е на полуизчезване , ако не сте забелязали , неофициално сме турски вилает ! щом не го виждате , значи чавките са ви изпили пилешките мозъчета .

Хайде пак да те попитам, врачке, като няма да стане така, как ще стане? Айде обясни, че много ги разбираш и обясняваш как нямало да стане, но без да казваш как ще стане.

Ха-ха, а де не би македонците да могат да ги спрат???!!! Не го виждам освен ако не изкарат картечници, което е абсурд!

Ако тези над 3 милиона мюсулмани предимно млади и здрави мъже,които се очакват ,бъдат пренасочени през България,то това е края ни.

Айдеее, още един, дето взел да умира предварително...Ами отивай направо и лягай в гроба, да не се плашиш и тормозиш излишно повече, бе!

TtTtTt

Никой не споменава първопричината за този проблем. Тези хора БЯХА ПОКАНЕНИ да дойдат в Европа. Никой ли няма да понесе отговорност за това? Дори най-обикновените хора са наясно, че когато каниш някого за дългосрочно съжителство, първо се ориентираш до каква степен си пасвате по принцип - общи порядки, ценностна система, начин на мислене и реакции към нещата в живота..

Абе остави другото, но поне си правиш труда да разбереш КОЙ ТИ ВЛИЗА В КЪЩАТА! Дори и да е престъпник и рецидивист, ПОНЕ ДА ГО ЗНАЕШ! Какъв е Това дето стана и го направиха Меркел и другите европейски ръководители с иначе големи претенции и надежди възложени и от хората и категорично и разочароваюо неоправдани СИ Е ЕДНА ГОЛЯМА, ОГРОМНА ПРОСТОТИЯ!

Освен, че ще изхвърли Гърция от шенгенското пространство, подобен ход ще препълни Гърция с мигранти, защото те продължават да прииждат на талази. Когато това препълване се случи, това ще ескалира напрежението в тълпата мигранти, но и в самия ЕС. Ще станат ИЗКЛЮЧИТЕЛНО големи поразии и няма да има механизъм , който да спре масовите кръвопролития.

Не, няма да стане точно така, но наистина европейските ръководители показаха голяма дезориентация и способности за елементарно здравомислие и поглед върху нещата.

А как ще стане?

Някои сравняват сегашната инвазия с преселението на народите в миналото! Това е нелепо - сега населението е в пъти повече, Европа е в пъти по населена, Африка е в пъти по многобройна, пътуването е в пъти по-лесно, толеарстията е в пъти по-смъртоносна от чумата! Атаката е в пъти по-опасна!

"Инвазия" е много точна дума. Това, което се случва в момента не е преселение, а инвазия. Тези хора не бягат от война, те не идват и за по-добър живот. Те идват да завладеят Европа с "хиджра" - масово заселване в нови територии и масово възпроизвеждане, като по този начин коренното население се асимилира и претопява. Стара практика на исляма, още от неговото зараждане. Първата хиджра е била още по времето на лъжепророка им Мохамед.

Наведеното положение на нашите политици им пречи да мислят.Да се изправят и да видят какво правят другите около тях.

Виждам в такова развитие каквото се внушава, за практическото изолилане на Гърция пореден слаб ход на ЕС с благословията на Меркел или поне с германското мълчаливо съгласие.. А един възможен резултат би бил спирането на обслужването на дълга от Гърция, което би бил един съвсем подобаващ отговор..:)

ЦЕНЗУРАТА НА ТУРЦКИЯ КЕ ПАДНЕ ЩЕ УМРЕ В АДСКИ МЪКИ!

Някъде прочетох наскоро и много ме впечатли - не знам дали е вярно, не запомних и точните цифри, друг да каже тук, да потвърди или опровергае - че един бежанец в България струвал 1.300 лева на месец, че им давали по 800 лева, докато на българин в нужда социалната помощ била (тук не съм сигурен) мисля 300 лева на месец. Ако това е таква, ако това е вярно, то тогава всъщност истинските "бежанци" в България са ... редовите българи, според мен. Особено ако се имат предвид случаите на нападения на емигранти над българи (да не говорим за онова, което стана по Нова Година в Германия и други европейски страни, масовите нападения и изнасилвания над германки, шведки и пр...)

Разсъжденията ти са изкелиферчени. Напиши Сирия и гледай в Тубата. Градовете им са сринати . Сирия е била богата държава в един момент са разорени, ограбени и изгонени. Парите обаче са електронни и са някъде по света. Това което се дава на бежанец всъщност са само малка част на собствените им пари. Останалата част са разходи и комисионни при трансферите. Банкерите ще богатеят имигрантите се умират.

Може, но твoето писание дори и не са разсъждения, а хаотично и безразборно подхвърляне на съвети да се гледат някакви клипове по нета, с вметтване за доброто ти финансово положение според представите в България. Мерси! Thanks, but No thanks, I'll pass.

Апокалипсис СЕГА, викаш, а? "Apocalypse Now"? Явно си падаш по подобни сюжети и ти харесва този филм и много те е впечатлил. Е, да те разочаровал - Апокалипсисът се отлага, и този път няма да се състои, но доста простотии станаха и тепърва имаме да гледаме...

Трябва да се готвим като за война! Изобщо нямате предства колко милиона стягат багажа към Европа! Първата вълна създаде ядро, което заедно с отдавна живеещите тук мюслита действат като ятаци на желаещите да пристигнат десетки милиони! Те са в непрекъсната връзка, организират канали, адвокати, паспорти, насочват и подучват тарамбуките какво да говорят, откъде да минат и какви вратички за вмъкване да използват! Мащаба на атаката е невъобразим - гордостта на Европа - демокрацията и хуманизма се използват умело за да я затрият и поробят! Всичко се използва - либералните закони, социалните придобивки, милосърдието! За да се спасим е нужна жестока промяна - остър завой, спиране на всякакви помощи, безпрекословна екстрадация, дори известна доза коравосърдечност! Иначе всяка маймуна ще ни изпраща многобройните си деца, чрез които и те да се домъкнат в Европа!

Я по-кротко и ти бе, стига си наливал масло в огъня. И без това ситуацията е сложна и хората са притеснени и мнозина са ощащавени от простотиите в България, стига с тези тъпи опити да внушавате страх и напрежение, или да си показвате страховете и демомоните, защото така стават още по-лощои нещата. Освен ако не го правиш преднамерено, разбира се, което е още по-отвратително! Спри се и се поуспокой, овладей страховете и паниката си, те са лош съветник винаги!

Те и германците викаха - "Добре дошли" докато не ги набараха "гинеколозите"!

Всичко което е писал се потвърждава вече - каналджиите са основно мюслита живеещи тука, в Германия десетки хиляди просто изчезват от центровете и потъват в гетата при многобройните роднини и приятели!

Това не е бежанска криза,ТОВА Е ИНВАЗИЯ !!!

А, дубрутру! Аз пък мислех, че е нашествие!

баба ,,меркел,, каза!!! ,,горещи точки,, в гърция и при нас!!! ,,канцлерът казва, ние изпълняваме!!,,-боико борисов.

Хахахара, на гола дупара.

Не мога да разбера защо двама или трима човека решават всичко за ЕС, за какво ни е Брюксел с хилядите служители и апаши след като хипотетично другите държави нямат думата...

"Брюксел с хилядите служители и апаши" е за заблуда на евробаламите, дето сънуват "свобода", "демокрация", "европейска солидарност", "толерантност"...

Ама Меркел нали ги кани в Германия - каква е логиката да ги спират в Гърция.... направо със самолети ли ще ги събира Меркел от страните им...? :)

Дано да не дойде време да помоли България и Гърция да събират и спират потока, че ще ни превърнат в гето.

И телевизията, и медиите показаха как буквално на минути от централата на ЕС в Брюксел има заведения и места, където от години се събират разни престъпници, типове, наркодилъри и дори терористи, и ... ПОЛИЦИЯТА И ВЛАСТИТЕ НИЩО НЕ СА НАПРАВИЛИ! ОТ ГОДИНИ! И същевременно Меркел и ръководителите на ЕС канят и приемат ... МИЛИОНИ БЕЖАНЦИ И ЕМИГРАНТИ В ЕВРОПА, ИДВАЩИ ОТ ВОЙНА НА И С ТЕРОРИСТИ, И ОТ РАЗЛИЧНИ ДРУГИ "ПРОБЛЕМАТИЧ!НИ ТОЧКИ" НА СВЕТА, НЕПРОВЕРЯВАНИ НАДЛЕЖНО (справка - как доказани терористи от атентстите в Париж свободно и спокойно са си се рахождали из Европа, в центъра на Европа НЕОБЕЗПОКОЯВАНИ!, снабдявали са си се с оръжие, взривни вещества, плетяли са мрежите си и т.н...) Е, за какво говорим тогава?

до плевенлиев: ще ви унищожа жалките фамилии! нищо не ми коства!

Баси! Много си страшен бе мидо!:))))))))))))

Не може да се спре миграцията, докато ге канят, толерират се глупостите им и им се раздават пари и социални каквито в изтока няма дори като заплати. ЕС продължава с неадекватните си способи.

ЕС продължава с адекватните си способи за затриване на бяла, християнска Европа, а евробаламите продължавате с неадекватни си оценки.

Едно е катергорично ясно и безспорно - че Меркел нямаше право като лидер на основната опора като държава на ЕС да е толкова неподготвена и неадекватна! И се провали! И аз съм хуманен, и аз съм толерантен, и то много, но да си толерантен и хуманен към престъпници, скрити сред бежанци от войната, това всъщност не нехуманност и нетолерантност 0 меко казано - към хората, които са те избрали и подкрепили за да защитаваш интересите им да живеят по-добре и в мир, а не по-зле и в несигурност, безпокойство и страх! Има вина - трябва да има и адекватна отговорност и поемане на тази вина, и така и само така и тогава лека - полека светът ще започне да става по-добър и да се оправя! Съжалявам, Керкел може да ми е симпатична, може и германците и Германия да са образаец като икономика в ЕС, може и да си е толерантна и състрадателна като жена, като майка, като човек,... НО ТЯ Е РЪКОВОДИТЕЛ ОТ ГОЛЯМ МАЩАБ, и като такъв трябва да мисли и отговаря за прикаките и действията си! Не мой среди наколка месяца да камни миллионе беженце, без да има и идея и готовност да бъдат проверявани и посрещнати както трябва и организирано, а сега да призовава да не се изпращат повече и да се чуди как да бъдат спряни поканените от нея! И то не в нейния личен дом, с голямата си лична състрадателност и съпричастност...