ЕС обсъжда България и Румъния за Шенген, но гласуване няма да има

Министрите на правосъдието и вътрешните работи ще разгледат напредъка и резултатите от последната проверка по нашата граница

Обратно в новината

Коментари - ЕС обсъжда България и Румъния за Шенген, но гласуване няма да има | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ПРЕСТЪПНИЦИ МУТРИ,КРАДЦИ И КОРУМПИРАНИ ЧИНОВНИЦИ В ПОЛИТИКАТА......ИЗБОРИ В ЧАЛГАРИЯ ПОСМЕШИЩЕ В ЕВРОПА.....УБИЙСТВЕНО ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ,ЦИГАНСКИ ГЕТА В КОИТО ЦАРИ АБСОЛЮТНА БЕЗЗАКОНОВА РОДООБЩИННА ВЛХАНАЛИЯ И СОДОМИЯ,НАСИЛИЕ НАД ДЕЦА И ЖЕНИ И ТЪРГОВИЯ С ХОРА.. МИЗЕРНИ,ЗАПЛАТИ,ПЕНСИИ,ДЕТСКИ НАДБАВКИ.ЦЕНИ ПО ВИСОКИ ОТ ЕВРОПЕЙСКИТЕ........ИНФРАСТРУКТУРА ОФФРОУД.....80% ОТ СРЕДСТВАТА ОТПУСНАТИ ОТ ЕВРОПЕЙСКИТЕ ФОНДОВЕ И ПО ЕВРОПЕЙСКИ ПРОГРАМИ ОТКРАДНАТИ.......

За сегашното положение за Шенген трябва да "благодарим" на Е. Йончева. Тя търчеше насам-натам из Европарламента и злепоставяше България без срсм.

Няма и да има. Кокошкари не им трябват

Твърдението, че Австрия не е специално против България или Румъния, а по-скоро заради общи проблеми е лъжа, защото Австрия одобри съвсем скоро Хърватия в Шенген.

SUPER! тия искат само дойни крави!

Бачкай, робе! На запада си му нужен само като евтин обслужващ персонал.

Радвам се, че някой поддържа напрежението. Макар историята да е с предизвестен край и всичко вече да е решено отвъд океана.

както казват по нашио край - А дано, ама надали.

Трябва да блокираме Рюте за шеф на НАТО! Те няма да ни пуснат щото са расисти и мразят православните, но пък и за нас няма никакъв смисъл да им се мазним!

Слушам само нашите подлизурковци да говорят глупости,сякаш не се води диалог,а монолог,в какъвто и съюз да влезем ние ще го опорочим, затова не ни вярват.....

Нидерландеца Рюте се натиска за шеф на НАТО и няма да го огрее, ако България е против. Нидерландя ще трябва да поддаде, ако иска да го пробута на върха на НАТО. Обаче австрийците си искат кеша, а нашите бандити не обичат да делят. И в геополитически план, колкото и да се подмазват нашите бандитчета, пак няма ефективен канал за въздействие... Ако се намреи някаква схема за допълнително дране на местните данъкоплатци и парата се насочи в правилната посока, може и да стане.

Будалкането продължава ... Защо ще има обсъждане, като няма гласуване ? Случаят е приключен.

Трябва всяка австрийска или холандска кола или каквото и да е превозно средство, когато е на бг или румънска граница да бъде проверявано обстойно - поне 2 или 3 часа. Да висят избирателите им, като пачи по границите ни.

Също и всяка кола/тир с турци!

Денковввв,махай се подавай си оставката,това беше един от приоритетите на правителството,и е неизпълнен,Оди си у гнездото на плъховете.Докато се мрънкя като теб няма да стане.Трябва удар по масата.От утре нито една стока транзит за Австриа и Нидерландия и от Австрия и Нидерландия няма да преминава през България говоря за транзит ние имаме откъде да транзитираме Австрия Нидерландия не е транзитна държава.И никакво вдигане на телефона,но трябват топки ,а не мрънкяне МАХАЙ се утрепко.

Ако ни пуснат в Шенген, означава ли че това некадърно и зловредно правитеслтво(и Денков) трябва да останат?! Заслугите им са под нулата така или иначе.

И ние /в кръчмата / така "обсъждАхме и Гена ,и Пена ,па даже и Маруца... ама йок файда !

Със зелен чорап и червен боклук в едно за резидент ,половин милион орки с имоти в България и пет про путински партии в парламента ще видите Шенген, ама някой друг път...

Дебиле, правителството решава и има власт. А са все некви евродемократи Стига сте нвичали срещу президента дето няма реална власт.

и на половината българе им тракат калашници в ушите. Два грама мозък са нужни да се разбере, че не сме европейци. НЕ ставаме!

Австрия и Нидерландия виждат какъв е ефекта от Шенген, но все още има празноглави дето не им пука за бъдещето на съюза. Тази паплач от Африка, Близкия изток и нашите мангали след като нахлуха в Шенген вече никой не може да ги контролира. Влезем ли и ние ще се превърнем в същото гето както и държавите от Шенген. Плаващи табуни от мигранти с всичките им проблеми.

Като си против системата - ИЗЛИЗАШ от нея!!!!!!!!! Това е да си в хотел. Да не те устройва хотела, как работи, но не си взимаш куфарите и напускаш, а си стоиш, и не пускаш други да влизат, защот е гадно!!! БОЙКОТ НА АВСТРИЯ И ХОЛАНДИЯ ПО ВСИЧКО!!!! Без обяснения!

докато съществува пристанището в Ротердам шенген по суша няма да влезем

На Калпав Демократа ВълнатаМу пречи(пристанището в Ротердам!!)

МВР и МО са пенсионерски клуб състоящ се от 8 хиляди пенсионера дето точат държавата с пенсия и заплата и.3000+4000

Надявам се и те да нашамарят наглите Хардвардски Измамници.

След влизане в Шенген ще се превърнем в разграден двор. Господ си знае работата и ни пази.

МВР и МО са пенсионерски клуб състоящ се от 8 хиляди пенсионера дето точат държавата с пенсия и заплата

Нали уж Европейския съюз би трябвало да е съюз? Какви са тия “съюзници”, които само ни плуят, критикуват и говорят колко сме зле? По соц време не съм чул Чаушеску да критикува България, а бяхме съюзници.

Проблемът е, че много от политиците в България си носят Москва в сърцето. Как да им се вярва?

На Калпав Демократа ВълнатаМу пречи(разбирай руското влияние)!!

Проблемът е че си тъп тъпанар,В.Орбан е голям приятел на Путин но унгария е в шенген,и всички се съобразяват с Унгария .а българияя е смятат за изтривалка тук всичкосе командва от вън,политиците ни ги имат за проститутки и им се присмиват.

Защо да влизаме в този Шенген когато бъдещето на ЕС по принцип е много неясно. Почти всички държави в ЕС са в дълбока рецесия,без ясна перспектива за измъкване поради рязкото поскъпване на всички суровини,енергия и храни следствие от Санкциите и войната на ЕС и САЩ срещу Русия в Украйна. Еврозоната пък не трябва да я докосваме даже,а не да се улавяме в нея.

Много ясно е бъдещето на руската пропаганда в твоята тиква - никакво. Бах тъ ф загубения човек ас!

ЕДно лайно колкото и да го захаросваш си остава лайно. Една кочина колкото и да я парфюмираш си остава кочина.

Колко проверки вече направиха? Ако сами са "захаросвала", си е техен проблем. Защо продължаваме да позволяваме да ни правят на маймуни? Пълен бойкот на австрийските стоки!

В отношенията си със западняците винаги съм бил изключително отбран и никога не съм приемал подаяния. Отказах им и предложение да работя за тях, защото имах работа за вършене в България, която ми беше на сърце. Все още работя и с тях, въпреки че работя с Китай. Когато започнат да ми говорят за Китай, просто слагам фактите на масата и разговорите на тази тема приключват. Изключително лесно е да сложиш фактите на масата за Китай, и ако срещу себе си имаш разумен индивид, няма как да не бъдат приети. Относно шенген, България трябва да се държи достойно и справедливо, след като не ни приемат, би трябвало и ние да сведем компромисите си до минимум. Тук не става дума за подаяния !!!

Sofiaone

Крайно време е да отвърнем достойно на австро-холандската дискриминация и лицемерие! Много харесвам веригата ОМВ, но започвам да я бойкотирам. След като австрийците неоснователно ни блокират за приемане в Шенген, с всички негативни икономически последици, смятам че е редно огромните им инвестиции в Бъгария да пострадат от бокот на българите. Призовавам всички българи с национално достойнство като ответна мярка да бойкотират австрийските компании ОМВ, А1, Билла, Виена иншуранс груп, Монди, Кнауф. Освет това смятам, че е редно на ГКПП Калотина да започнат регулярни 8-часови проверки на всички холандски и австрийски автомобили. Предвид огромното количество мургави европейци, които живеят в тези държави и редовно минават през България, ще се постигне паритет и ще разберат как се чувстат българските шофьори на тирове като висят на опашки по границите с дни.

В цялата им система има нещо ужасно сбъркано. Всички искат България и Румъния да влязат в Шенген, включително и почти всички австрийци с власт, а вече и холандците. Но не може, само и единствено заради 1 (един!) човек на власт в Австрия, който си имал негово си "особено мнение" по въпроса! И това ако не е пълен абсурд...!

Ние сме периферна най бедна и корумпирана държава в ЕС с най бързо умиращи население./Евростат/ Никой не ми иска като народ а само като територия. Народ, допуснал Закон за ликвидацията който е единствен в световната цивилизация е обречен на загиване. Фактите доказват това

Нали уж Европейския съюз би трябвало да е съюз? Какви са тия “съюзници”, които само ни плуят, критикуват и говорят колко сме зле?

Пише се плЮят, идва от плюнка, а не плУят, разбра ли плУжек !!!!

Кога ще ги захаросаме?

Sofiaone

И аз това питам? Двумесечен бойкот ще ги отрезви чудесно!

и тя ще излезе от НАТО е състоянието от 1994 г. Който не иска бой по продажните тикви

Някакъв Шенген за Ганя! Да се бута по опашките, както е свикнал!

След като приключи с Украйна, Русия ще поиска ново разделение в Източна Европа. Нас ще ни харижат на Султана в ТУрция. Учете турски и се обрязвайте, никъв шенген за вас!

А стига с тоя шенген бе...

Як шут за екскортьорките на Тиквата и Пеевски ,ПП и ДБ