ЕС не се ангажира с график за присъединяването на Украйна, имат изисквания към нея

„Страната ни всеки ден ще полага усилия, за да напредне по пътя си към членство евросъюза”, заяви от своя страна Зеленски

Обратно в новината

Коментари - ЕС не се ангажира с график за присъединяването на Украйна, имат изисквания към нея | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво, събуждат се

добре за вас....да употребите ядрено оръжие и да им покажете на западните нацисти кой командва света, или да се разпаднете и да бъдете унищожени! Аз съм сигурен във вас, че ще използвате ядрения си арсенал който е гаранция за вашия боен дух и оцеляване пред западната нацистка паплач!

В новата финансова помощ е заложен и пакет от 25 милиона за разминиране на страната. - Силно се надяваме нашите алчни политици да усвоят и тези милиони ЛИЧНО - да преминат бърз сапьорски курс и да поемат към необятните степи - АЛЕЛУЯЯЯЯ

Ей така както са го прегърнали ще го наведат и ще извикат макрон да му го набие. Той си мисли че някой държи много на него, истината е че го виждат като източник на енергия за ЕС и огромен кредитополучател в замяна на страната си.

Ей Тъпунгери стига ни занимавахте с Тъпата ви Украйна ! Омръзна ни от Евреи Наркомани !

Половината и население са бежанци! Я спрете с тези дебилизми! Няма да успеете да вкарате ЕС във вийна скапани урки

От това кучешко потупване по гръбчето Зе изглежда като че ли са го халосали с талпа зад врата и го придържат да не падне, а той се чуди откъде и кога ще дойде следващият удар

Дирекция ЕС е в първо лице. Ние имаме изисквания..... Глупости пишете

Абсолютно безгръбначни, лицемерни, подли и алчни същества са се събрали в Киев, за поредният кървав театър в който играят, под режисурата на англосаксонците! А народът, какво ще стане с народа??? НАРОДЪТ европейски руски и най-вече украински, ЩЕ ГО ДУХА! (Казано е още в древен Рим. )

Как само го подкрепят да не падне! Зе изглежда малко изненадан и някак тъжно разочарован от появата на Ша Ми изотзад, но споко - ще ги разбере какви са, когато го приемат

Долни

Зеления педраз ,го търсят от Москуу,да го гърбят .

Москва не го търси,търсят го украинците! Той от Москва не се страхува,той се плаши от неговите си хора!

Знаеш кога ще приемат руска република :)

Усраинките вече сме ги приели :) Укропидалите не ни трябват :)

Ма друг път :) Му ха ха ха :)

Бяло!

Му ха ха ха ;)

Чували ли сте за "измаменото камилче"?!

Кажете крайната дата за приемането на Украйна в Европа за да Ви кажа датата за края на Европа!

Койчо направил си фактическа грешка - става въпрос не за краая на ЕС , а за края на Русия в този си вид

Аз грешка не съм направил ти имаш фактическа грешка с часовете си по история!!!

ЕС не са обявили график за прет.говорите , но реално преговорите за влизне на Украйна в ЕС са започнали и без график. Какво нещастие е да си руснак и извергнат от цивилизования свят

"цивилизования" свят, който запалва Коран, Тора, църкви в украйна запалени от ВСУ? не, мерси

Усраина улетя, та се не видя :)

Надявам се с настоящото допълнение на оридишният си коментар да вменя понятийност за употрибимият от мен често израз "Демократура".Демократурата е диктат на либералните демократични оерверзии в който и да си представите смисъл.И так,ако следим ежедневно новините ще забележим,че всички евреопейци сме поставени ПОД ЕВРОПЕЙСКА ЗАПОВЕД ЗА ЗАДЪРЖАНЕ.Може да сте "откраднал" храна от боклуджийските контейнери(а каква мерзосг е да се изхвърля храна от суоермаркетите ори тлзи масив глад в Европа !!!) на стойност над 400-500 евро и вече сте със снимка и снети отпечатъци на ЕС ниво.Тоест няма къде да се скриете.Ако обаче един сърбин,албанец ,македонец или украинец извърши кражба на стойност дори надвишаваща 10 000 евро в дадена ЕС страна то при завръщане в Родината си НИКОЙ ВЕЧЕ НЕ ГО ИЗДИРВА ЗА ДА ПОНЕСЕ ОТГОВОРНОСТ.Аз юрист не съм.Аз съм обикбовен човек с простичко мислене и предавам съжденията си по простичък начин,така че и отруденощи дядовци и баби на село да ме разберат.И съм убеден,че читающите писаното от мен тук разбират...разжират,че сме под ФАШИСТКИ ДЕМОКРАТИЧЕН ДИКТАТ,ТОЕСТ ДЕМОКРАТУРА.Ние,уважаеми приятели,сме лилени от всякакви права.Излиза,че сме орестъпници поради гладът ни и издирвани поради същата причина,но всеки пребиваващ в ЕС нечлен на ЕС има правото на недопустима за нас свобода.Умолявам Ви да размислите върху очевидността,която прикрепям към предният си коментар,в който твърдях,че сме роби на паразити,йоито живевт на наш гръб.Всипки еврооейски държави днес са тъкмо под окупация на оаразити от която и да е било стра а в света.Не се колебайте да гласувате на иднити изжори само за партии и коалиции ,КОИТО ГАРАНТИРАТ БОРБА ЗА НАПУСКАНЕ ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ НЕЗАБАВНО ! МОЛЯ ВИ,НЕ ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ПАРТИИ И КОАЛИЦИИ,КОИТО ЗАЩИТАВАТ ЦИНИПНИТЕ ДЕМОКРАТИЧНИ ПЕРВЕРЗНИ ПРИНЦИПИ!

Поне пиши на разбираем български.

ЕС се управлява от тотално плиткоумни идиоти.... как позволихме това?

то въпроса е, че тие хора въобще никой не ги избира, по лошо е от правителството в България. "Демокрация" разбираш ли

Писна ми от тези идиоти!

За какви ангажименти иде реч,бе? Уруспия фон дерт Лайнен и Селянски нямат намерение да си играят на шикалки.Ако украинските паразите бяха членове на ЕС щяха да видят през пет криви макарона помощи.Зеленски иска точно това,което и Вучич,а именно имитация за еоля за членство,като по този начин получават навсякъде подслон,месечни плащания ,храна,образование,медицина...Със сърбите е същото.Идва сърбин в ЕС,оолаква се от Вучич,за който ореди това е гласувал и му се дава убежище...всичко му се дава.ЕС трябва да бъде унищожено възможно най-бързо,защото неговата солидарност е само за нечленове.Толйова ли не е ясно какво се случва Роби сме на паразити,драги.

На снимката Безкруполни Крадци - Изроди

Че какви изисквания, нацизмът не е ли достатъчен?

че цяла Европа воюва с Русия. Че тя лично е поела отговорност, и Германия и Европа ще бъдат с Украйна до край. Независимо от това, какво искат избирателите, каза тя. Говорейки и от наше име.

Требва да се види какво ще остане от Усрайна, че да бъде прибрано.

Белите господари обикновено носят на туземците стъклени мъниста. Еврочиновниците занесли на Зеленски замразени руски пари дето никой не ги знае де са и дали въобще съществуват.

Еаде де няма ли сой да ме Нахрани де

Сакън 1 ви съм 1 ИЗОТЗАД ПОСЛЕ ИЗОТПРЕД

България не я искат в Шенген, защото нямало върховенство на закона и била много корумпирана, но на драго сърце изливат милиарди при тоя наркоман и се напъват да им плащат заемите. Кога ли на европейците ще им писне окончателно и ще изринат тази продажна брюкселска клика...

И какво стана с " малката подробност" да не се приемат страни в териториални проблеми с други страни. Или заради любовта на урсолита всичко е само за Украйна ?

Едно време имаше изисквания и за икономически показатели, но сега удобно всички забравиха за тях и лелеят да си приберат продънената каца на Украйна и да хранят корумпираните й политици. Важното е да сме укролюбиви, всичко останало е на заден план.

това човекоподобно същество "Урсулата" е срам за човечеството

Пак да ви кажа, че едни "хубави хора" ме изтрили. Ставаше дума за едни "прекрасни хора", тръгнали да коментират Русия и руснаците. Руснаците са велика нация вече 1000 години. А прекрасния с изкапани потури пише ли пише от ... И понеже Шереф правел като вятъра та ме изтриха :)

направо европа да се присъедини към украйна, и без това зеленски командва

Браво на г-н Зеленски, 200 000 руски орки прати в АД-а

...по данни на украинските медии.

няма чак толкова измислени медии, дори и в Украина. Върви глуповата пропаганда но чак толкова не.

Смешко смешков

Щерев просто да си знаеш Слава на РУСИЯ

Ама иначе пък много възпитани и любезни. С тоя среден пръст.

Партия и Ленин — близнецы-братья — Кто более матери-истории ценен? Мы говорим — Ленин, подразумеваем — партия, Мы говорим — партия, подразумеваем — Ленин. Това от Маяковски... "Украйна е Европейският съюз и Европейският съюз е Украйна"... тъй де, Зеле със сигурност някога е рецитирал Маяковски, явно за друг лозунг му липсва акъл и талант, заради това залага на вехтата школа от едно време. "Бъдещето на Украйна е с Европейския съюз", категоричен бе Мишел на съвместна пресконференция с Фон дер Лайен и Зеленски."... добре, то едно време бъдещето беше на комунизма, ама знаем после какво излезе. Важното е, че Западът се научи да говори с лозунги, а лозунгите идват, когато няма какво да кажеш по същество... или просто не смееш да го кажеш. След лозунгите следва бягството, поне така беше през 1989-та.

Тате каза, че ще ми купи колело ... ама друг път :D

с малкото зелено човече?

Вучич каза, че Сърбия може да въведе санкции срещу Русия. . Министърът на външните работи на Сърбия Никола Селакович заяви, че Белград не може да приеме резултатите от т.нар. референдуми в украинските области, контролирани от Русия, защото, както посочи, това би било „напълно против нашите държавни и национални интереси“ Китайските власти призоваха във вторник за зачитане на суверенитета на всички страни с оглед референдума на Русия в четири региона на Украйна. „Китай винаги е поддържал, че суверенитетът и териториалната цялост на всички страни трябва да се уважава“, каза говорителят на външното министерство Уанг Уенбин на пресконференция в Пекин Министърът на външните работи на Иран Хосейн Амир Абдолахиан каза, че Техеран не е признал още анексирането от Русия на полуостров Крим в Черно море, въпреки близките си връзки с Кремъл, предаде ДПА. А ПУТИН-джуджето и вибратора интимно само в бункера..ха.ха А Зеленски целия свят му се възхищава.. Путин и всички руснаци има защо да му завиждат.ха.ха ха

А фон дер Лайен каза, че Украйна няма да влезе скоро в ЕС, хи хи хи! Да напомня ли и НАТО какво каза по повод влизането на украйна в НАТО?

а в СССР никога няма да бъде независима Украйна хи хи хи хи

Със сигурност няма да бъде в СССР. Виж, В Руската федерация вече е друга работа, хи хи хи!

Следващите 2 години Вучич ще тупа топката и ще обяснява как "може да въведе (па може и да не въведе) санкции". До тогава Русия вече ще е спечелила войната и махалото на историята необратимо ще бута САЩ в канавката. И Сърбия ще е отново с Русия, както винаги е била вече 200 години.

Нали дават пари на наркомана, него това го интересува

Цирка на цирковете

2023-02-03 20:08:32 хаха (нерегистриран) А да го духаш? Баси нещастниците, тръгнали да коментират Русия и руснаците. Руснаците са велика нация вече 1000 годин ----------- ТОЧНО 476 ГОДИНИ /*КЪМ МОМЕНТ/ Е ИСТОРИЙКАТА НА БЛЯДИЯ ! ТОЧНО ! НА 1000 ГОДИНИ Е УКРАЙНА , СИРЕЧ . КИЕВСКОТО КНЯЖЕСТВО, НЯМАЩО ИЗНАЧАЛНО НИЩО ОБЩО С БЛЯДИЯ ...ЩОТО ТО И БЛЯДИЯ Я НЯМА ПО ТОВА ВРЕМЕ !

Искаш ли да опиташ да познаеш защо се е казвало "Киевская Русь"?

Европейския съюз е Украйна - по голямо безумие не си представям - значи че страна не членуваща в съюза е европейския съюз - е тогава ние що влязохме в този съюз, а не в Украйна, поне реакторите нямаше да закрием и нямаше да ни разсипят икономиката , и нямаше да плащаме толкова излишни вноски, Толупа нямаше от къде да краде и сега щяхме да сме много по добре, а и ако руснаците са решили да ни окупират, нямаше да имат проблем с нас, всички соросоиди щяха да ги посрещнат като добре дошли.

този защо са го награбили все едно ще го чукат

След като Хюсеин Обама призна в интервю пред CNN, че са организирали преврат в Украйна, очевидно Русия в момента защитава демократичните ценности, а ЕС стои против тях.

Скоро Украина че е по-руска и от населението на подмосковието. Което не пречи на евро-тъпанарите, ако желаят, да ги субсидират с някой и друг трилион обезценяващи се евро. Но ми се струва малко вероятно.

който е с монголите и мюсюлманите от Русия не е българин. Българите сме с християнска Украйна.. руската армия 90% са мюсюлмани,престъпници и с дръпнати очи.

Монголи и мюсюлмани, а? Я познай защо се е казвала "Киевска Русь", хи хи хи!

най добре да събира парцалите и марш към именията в Европа, САЩ и Израел. Рашките търпяха достатъчно. Мелето започва.

Как ли ще е "ЯДЕЦ!" на краински, някой от софийските еничари знае ли??? АХАХАХААХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХААХАХАХАААА

На Зеленски еврочиновниците възпитано са му показали среден пръст. Скоро ще му кажат да свива байраците и да офейква.

Кои ши ма щибът

Идемо идево у гъзо ши го шибамо