"ЕС не иска друга Украйна": Колони от камиони със сръбска стока на границата с Косово (видео)

Напрежението между Сърбия и нейната бивша провинция отново се покачи след задържане на трима косовски граничари от сръбската полиция

Обратно в новината

Коментари - "ЕС не иска друга Украйна": Колони от камиони със сръбска стока на границата с Косово (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво са Сащ даржава без история събрана цялата долнопробна измет от планетата на едно място това сащ помяри трябва пълно обожаваме за тази твар

Сащ са подбодителите те искат да разделят балканските страни изкат цяла Европа да пламне. Единствения начин спре Косово е са да бъде заличена от лицето на земята това са измет помяри които трябва да бъдат онищожени зада има спокоиствие в европа

Защо бе ЕВРОПА ! Нали сте силни, мощни, много сте , богати сте, единни сте . Или почнахте да се насирате !,

Сърбите са единственият народ в историята, който не си е завоювал империята, а са му я подарили. За да завоюваш империя, трябва да имаш съответните ресурси за това - материални, човешки, технологични, организационни. Сърбите нямаха нищо от това, на тях след Първата световна война им подариха империята наготово. Но ако си нямал ресурса да направиш империя, нямаш и ресурса да я удържаш, И вместо те да асимилират заграбените територии се оказа, че те самите са асимилирани. И така загубиха Косово. Това им е цената за 70 годими владеене на империя, която по никой начин не бяха заслужили. Сега и да се мятат и да не се мятат - все едно, Косово е загубено за тях и няма шанс да си го върнат. В което има и някаква историческа справедливост - тези, кото ни отнеха Македония, сега си плащат с Косово. Всичко се връща на този свят.

Да се чете: Квото каже НАТО - това се е случило....

Сърбоманите в коментарите са много забавни. Вярно ли мислите, че някой се страхува от това подобие на държава сърбия :D

Тебе кой та пита ?

EС може да не иска втори военен конфликт, но ФАЩ - искат и сами го подготвят

След това зверско обезбългаряване на Македония от сърбите единствения добър сърбин е мъртвият!

А ти е добре да си припомниш какво е ,,Диш-хакъ" .

Tогава защо им е на Fucking States да имат и плащат на специален дипломат за Северна Македония като Senator Murphy и освен това имат безбройни комисии на U.S. Senate Foreign Relations Committee и на US Congress Ми това , как си го обясняваш ? Macedonian American Heritage Month" and celebrating the Macedonian language, history, and culture of Macedonian Americans and their incredible contributions to the United States. Включи мозък, ако го имаш

Казаха, че тези полицаи са имали специално оборудване, като GPS тракери например. Сигурно са имали и смартфони. Защо не се оповести следата която са оставили тези устройства. Знамче първото нещо което прави полицията при арест е конфискация и изследване на смартфона на арестувания. Има нещо което не е ясно.

Точно така трябва да се прави със сръбските фашисти. България трябва да блокира всичко сръбско докато не се реши въпроса с българите в Босилеград. Българите изцяло подкрепяме албанците!

31 предатели не ти харесват коментара! Явно нищо не е останало от материала на територията. Дано поне са цигани.

винаги има проблеми, винаги има войни, винаги има репресии. Това не е изненада тъй като Сърбия е проводника на Руската империалистична политика на Балканите и ЕС. Антибългарската истерия в РМС е също вследстие на репресивнта про сръбска управляваща хунта в РМС. Това го правят още от времето на предишна Югославия. Възможно е тази ескалация в Косово да е катализиранан от Русия. Сърбия също трябва да бъде подложена на санкции за се укроти и стане по нормален съсед.

Където има американско посолство и нпота винаги има проблеми!

Споко, нема да има друга Украйна. Съвсем скоро и тази нема да я има.

И защо така бе ЕС? Не ви ли се иска да спретнете още един конфликт? Ама нямате ресурс. Русия ви демилитаризират. А и банките нещо напоследък издишат.

Gugnelid

Че кога Сърбия и/или Косово са влезли в ЕС, че от Брюксел да имат мнение?

Всички сърби - вън от Косово! Където има сърби винаги има проблеми!

А БЕ АНОНИМНО ГОВЕДО, ТОВА КОЕТО ПИШЕШ Е ВСЕ ЕДНО ДА КАЖЕШ ВСИЧКИ БЪЛГАРИ ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ.ИДИОТ

но ще получат съвсем друго и съвсем скоро.

ЕС да се погрижи за ситуацията на българите в Македония, както и историческата истина, за да не се наложи да се насочим към историтческите си земи, защото за разлика от политиката на руските окупатори, Македония исторически е била българска и населена с българи!

Че Украйна на кого е била. Преди 70 г. Украйна не е имало бе смешник!!!

Преди месец и половина Яков Кедми, каза по Soloviov Life, че НАТО е загубило Украйна и ще подпали отново Косово и нещата се сбъдват със сташна сила, а на този евреин може да се вярва. Той знае. Това е бивш шеф на службите НАТИВ..

Само в Путин е надеждата ..Да ликвидира НАТО .сащ и Англия...Само той е човекът

Да, да. Веднага ще стане. Той ще ги унищожава, а те ще го гледат от страни.

и за Косово и за Украйна виновниците са едни и същи - САЩ и ЕС, а сега се правят на ощипани и реват

Щатите са карали сърбите да оперират концлагери и rape camps в продължение на години? Верно? Ехааа, добре че са червените куролапачи да ни го кажат, и че няма видеа и снимков материал оттогава. За Украйна са виновни педерасите които закараха танкове в държавите които искаха независимост от руzzката дрисня, които нападнаха Грузия 92 и 2008, нападнаха Чечня 94 и 2000, нападнаха Сирия 2012 и Украйна 2014 и 2022. Руzzнята май не може да изкара повече от няколко години без да нападне свой съсед. Май тролчетата от Олгино не се справяте много добре с троленето и скоро ще бъдете на фронта, а? Дайте живота си за вовка, който ще си построи нов дворец на морето във ваша чест, мурзилки.

Намали дрогата , имаш халюцинации

Рейп кампс ги оперираха косоварите и болниците - мисюлмани.

да така е, спомням си даже имаше и един краварски генерал койго размахваше едни епруветки с най-опасното оръжие на света което Садам бил направил, та все такива работи

Агресията на САЩ и НАТО, трябва да бъде спряна.

Пиндосите ,където са пръднали мирише на кръв и война

какс е пиш е: саш т ил ифаш т? :) :) :)

Шило

И тия ще се сбият. Въпрос на време

Едно лай.. като го разръчкаш почва да мирише . Преди това-по-малко . И /Мечо Пух/ :Колкото повече ,толкова повече !

Значи за Косово независимост и отцепване от Сърбия може, а за Донбас и Крим отцепване от Украйна не може. Наглост и лицемерие от краварските васали, начело на ЕС.

Няма такава наглост. Украйна вече се случи в сърбия два пъти заради тези нещастници

НАТО май ще прави едно етническо прочистване на Сърбия. Тези, които не лаят срещу Русия не са удобни. После идва ред на Унгария. А ЕС какво иска или не иска, никой не го пита!

На нашите душмани сърбите, пожелавам всичко най -лошо и планини от трупове.Всичко лошо за тях е добре за нас.РАДВАЙТЕ И СЕ ВЕСЕЛЕТЕ.

Samo Albania!

Срамота! Замисли се!

Това са резултатите от поредното добро дело на НАТО в Европа.. И те ще тлеят стотици години!

Най-дебелия и дълъг език, който съм виждал в българската политика след комунизма!

Искат, искат. Иначе Путин всеки месец казва, че е готов за преговори, защо никой не сяда на масата да преговарят? Защо? Явно им харесва войната, когато умират други и печелят от това.

Преговори искал и им праща писма с ракети, а те го нападат !

"ЕС не иска..." Обаче началниците от САЩ настояват. Чакаме да видим какво ще излезе.

ㅤ

Шибаното сатаНАТО и там не спря да мъти водите.

Почна да им просветва какво направиха в Украйна, как мощно се прецакаха...

Българинът по природа е наивен човек - обича да го лъжат, но винаги се прави на тарикат, на голям гявол, на пич, на Андрешко! Въпреки че, контрата остава винаги в него. От тази му черта произтича «мутренското» поколение на България. Примери бол: При Комунизъма го залъгваха със "Светло бъдеще" и той 45 години вярваше, обаче от време на време, за да не изглежда съвсем будала, пускаше вицове от рода на "Те ме лъжат, че ми плащат, аз ги лъжем, че им работим!" След това го лъгаха с Перестойката и бай Тошо препоръча «да се снишим, докато мине бурята». Тя мина, но дойде Демокрацията на СДС и голямата илюзия, че «времето е наше». А народът каза, че «нищо не е наше», а че това било само "Стани да седна!". След това ни залъгаха с приватизацията, която Андрешко нарече "Разбойническо-мениджърска комасация" – и пак търпи и псува българинът! Една българка (ама не тази на Иван Вазов) каза, че АЕЦ-а е вредна и я закри. Убедиха ни, че не е имало турско робство, а само "османско присътвие" и ние се съгласихме, единствено за да не дразним етническата партия ДПС и за да не се създадат етнически конфликти и да се разстреля етническият мир. Бай Жельо (Бог да го прости), реши да прави българина ФРАНКОФОН, но той му се изсмя и каза, че "От галфон, франкофон не става!". После дойде НАТО и ЕС и българинът обобщи и каза: "Ние Византийската и Османската империя, Третия Райх, Варшавския договор и СИВ преевахме, та вас ли няма да преевем?" Стой та гледай! Те не ни пускат в Шенген и в Еврозоната, ние пък им пускаме бежанците от Турската граница. Дойде европейска директива да си изтрепем домашните животни, щото са заразени с «африканска» чума, а те всъщност били «нецелесъобразни» за евроатлантическите ни партньори. Само една баба от ямболските села не повярва и не си изтрепа козите, но къде е Ямбол, къде е Стамбул, т.е. Брюксел? След това се появи КОВИД-19 и ваксините, но ние не се набодохме и ги подарихме на македонците, щото сме гяволи. След това се появи Украйна, на която «де юре» нищо не даваме, но фактически даваме оръжия "чрез трети страни" за да не ни наритат янките гъзо. Платихме авансово няколко ЕФ-ки на янките, но те казаха «Трай коньо, за зелена трЕва» но ни дадоха само хартиени договори и пак вярваме, че един ден ЩЕ. Вярвахме на Боко, на «Има такъв народ», на ПП, на ДБ, докато не дойде вчера Руди Гела и ни цапардоса с мокър пешкир по главите, като каза, че ЦАРЯТ Е ДИБИДЮС ГОЛ и че «совата не е това, което е»! Отначало викнахме: «Предател, разпни го!». Сетне, когато стомахът на българина смля тази трудносмилаема храна и мозъкът му прие, че тази "лъжа" всъщност е самата ГОЛА ИСТИНА каза: "О САННА, вички са маскари!», и препоръча да ги издавим всички в Искъро, понеже съдебна система и Главен прокурор отдавна неме, пък и не щем да имаме! И те така те, всички ни лъжат, но ние гордо заявяваме, че не им вярваме и каруцата на Андрешко, наречена България, вече 33 години си седи там, където я е зарязал – в Блатото на шоплука!!! До кога ли?

_stankow

Пак на вас българският народ ви е виновен. Дойчевелската мантра. Не, българският народ е жертва. Търпи и страда. Но всичко вижда, всичко помни, всичко разбира, не му е за първи път. И накрая ще представи сметката на окупаторите, колаборационистите и хулителите му. Вие като гледам сте от третата категория.

Хеххехех Дедо Тъп драги особенно за ваксините направо уцелихме 10 -та с тях че не се набодохме!!

Да ви е6а и втората албанска държава с име на село!

Диви ориенталски шебеци, играещи по свирката на ботоксовото Джудже Путкин! Целта на руската мърша е да запали Балканите! НАТО да идва и да им смачка мутрите докато е време!

Да дойдат едните ,за да си идат другите ! Къде е ползата от тази загуба ?

Сърбите трябва да поемат граничния контрол на цялата територия на Сърбия вкл. в Косово.

Шиптърите от Косово трябвадабъдат преселени в Албания и мирът ще бъде възстановен! САЩ и НАТО имат траен интерес да има тлеещи конфликти на балканите и работят за това с всички сили!

Ами започвай да преселваш турците и циганите тук към Турция, сърбите да се оправят с албанците в техните територии!

ЕС сме политически труп! На 100%. Някогашната страхотна идея се опорочи от бюрократи и от хора, които нямат никаква връзка с реалността. Нека си припомним - дори и след като НАТО отвори кутията на Пандора с Косово, в крайна сметка преди десетина години Сърбия и Косово бяха на прага сърбите да преотстъпят територии около Войводина в замяна на Косовска Митровица и достъп до анклавите си. След което Сърбия щеше да признае независимо Косово в новите му граници! Познайте кой принуди Албания и Косово да се откажат?!? Бинго! ЕС и САЩ! Хак да ни е! Само още едно буре с барут ни трябва!

Лошото е, че сме труп не само в политическия смисъл

Значи ЕС иска фашистка Украйна в центъра на Европа?!

Украйна Косово Северна Македония са държави грешки които не би трябвало да съществуват. Но САЩ искаше да ги има ,зс да тлеят Конфликти в двата им големи Конкуренти... Европа и Русия. За Китай САЩ си имат Тайван.

_stankow

И трите са образувани от западните сили, за да сеят нестабилност. Разделяй и владей. Още примери - Тайван и Китай, Кувейт и Ирак, двете Кореи, Сирия, Северен и Южен Виетнам, е там поне не мина номера. Но колко жертви дадоха виетнамците ...

Я пак Станков, кой създаде македонската нация? Моцва, Коминтерн, 1924г.

_stankow

>>>Моцва, Коминтерн, 1924г. Верно ? И не е имало сръбска окупация от 1912-та до 1941-ва ? И после от 1944 до 1990-та ? Не е имало сръбски колонисти, сръбска администрация, сръбски език, формиране на македонско съзнание, пренаписване на историята, преформатиране на съзнанието, преследване на българи, та до днес ? Брех тоз Коминтерн, с едно решение само и свършва толкова, колкото един век колонизация :D :D То тъй се създава нация, с гласуване на документ ... :D :D :D

Прибави и Черна гора. Ако се сърдим за "македонския" език, какво да кажем за черногорския? Че шопските диалекти в София и Перник сигурно имат по-голяма разлика от сръбския и "черногорския"! Религията им също е еднаква. Черна гора беше отделена от Сърбия с референдум, с много малка разлика, основно благодарение на гласовете на албанците (5-10% от населението). След това беше демонстративно приета в НАТО и жестоката пропагандна машина на "демократичния свят" заработи на пълни обороти...

Сърбите май искат още земи да изгубят. Не им увират главите. Тяхна си работа.

Запада е виновен за всичко.

Не сте искали друга Украйна ? Още едно признание за провокациата към Русия и рускоезичното население в Украйна . Македония се отърва като стана член на НАТО да изядат боя, но Косово може да го изяде. Жалко , че политическия боклук призна независимостта им Още една тъжна страница от историята на България да признаем Косово и Македония .

ЛАЙчак: ""Нека да изчакаме НАТО да ни каже какво се е случило и къде се е случило."?!?!?! ЛАЙ, ЛАЙ!

Нито Сърбия , нито Косово са в НАТО... кво го дървят американците и там ? Крайно време е Сърбия да влезе и изоре цялата пародия Косово и да си върне територията.

Да, ама на Вучо не му стиска. Друг такъв момент няма да има. Трябвале да ги удари със все сила и да постави западняците пред свърлен факт.

За разлика от Русия , Сърбия е затворена и малка държава ако решат да и наложат подобни санкции като на Русия то със Сърбия е свършено. Вероятно и заради това не е атакувал за момента.

_stankow

>>>Нито Сърбия , нито Косово са в НАТО... Бондстийл - най-голямата американска база на Балканите. На 10 минути полет на бомбардировач до Прищина, София, Скопие, Белград ... https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%91%D0%BE%D0%BD%D0%B4%D1%81%D1%82%D0%B8%D0%B9%D0%BB

Една малка подробност - на територията на Косово се намира една от най големите американски военни бази в Европа, и ако сърбите атакуват Косово, могат да се окажат във война с САЩ! Отделно в Косово има и доста натовски миротворци! А и на всичкото отгоре Сърбия е заобиколена от страни, членки на НАТО, така че такъв военен конфликт никак няма да е в полза на сърбите!

PEYTSCH

Абре в Косово на косовски ли говорят ? Бундестага няма ли да наложи на Белград да не им пречи за идентичността и езика, пък и за отделна история от досегашната ?

Там албанците не са се продали като скопските говеда.

Великата Хамерика и еврогейският съюз са на финалната права по осъществяването на Майданче в Сърбия. А пропо: - еврогейският съюз е едно недоносче, гърчещо се от липсата на евтини ресурски, най-вече енергийни. И това е така, щото не е все едно да ти докарат газ, примерно, от 3 000 километра по изградена мрежа от тръбопроводи, съпоставимо с това да ти докарат газ с бидони от на майка си Футката, от 15 000 километра. С другите ресурси нещата стоят по абсолютно идентичен начин, в това число и със обогатеният уран. Великата Хамерика не обогатява уран, тя си го купува от лошите руски пияндета. налЕ тъй бре Киро...? Да, да, за теб иде реч. Киро простото, харварската АЛА-БАЛА простакеса. ако зависи от мен, ще отворя отново Белене, ще го разширя и ще го напълня с такива безродници, дупелизци и дупедавци кат' вас Кирчо и Кокорчо. АНАТЕМА ваща мама сбъркана....

ПЪК ТУКА РУСКИЯТ АГЕНТ Е НА СТРАНАТА НА СМЪРТНИТЕ НИ ВРАГОВЕ СЪРБИТЕ! И НЕ ПОДМЯТАЙ,Ч Е ЕС Е ВАСАЛ НА САЩ, КИТАЙСКИ ВАСАЛ ТАКЪВ!