МВР задържа 39 нелегални имигранти в София

39 нелегални имигранти са задържани при акция на МВР в столичен хостел. Бежанците са от Афганистан. ЕС пък започва мащабна операция срещу незаконната имиграция.

Обратно в новината

Коментари - МВР задържа 39 нелегални имигранти в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Бежанеца" е свещената крава на ортодоксалните либерали. В България вече се разхождат свободно точно като кравите в Индия.

България се е превърнала в хан. И това вече не е метафора. Хора от Азия и Африка необезпокоявано кръстосват територията на страната ни без да е ясно кои са, кога и откъде са пристигнали. Едва ли дори средновековната българска държава и политическия й елит са били толкова импотентни и безотговорни, че да докарат владенията си до подобен абсурд. Очевидно политиците не си дават сметка за проблемите, които носят отворените граници за сигурност, икономика, политическа система, здраве. Докога територията ни ще е място за трафик и безразборно движение? Какво трябва да се случи, за да се вземат мерки за нормализиране на контрола върху влизането и излизането от страната? Останала ли е въобще някоя институция, която да работи? Въпроси, които висят със страшна сила и за които отговорите след събитията ще са напълно излишни!

НЕЛЕГАЛНИ ИМИГРАНТИ без документи и ги НАСТАНИЛИ в домовете за БЕЖАНЦИ. Да се смееш ли, да плачеш ли? А страните от ШЕНГЕН ще се пазят взаимно. На нас ни сервираха супата -гореща.

39 добре, а останалите 39 хиляди?

Ето ви резултата от влизането ни във ЕС И НАТО,нищо добро не ни очаква със тези талибани,след години ще почнат да заплождат вашите деца. България нищо добро не я чака,докато сме във ЕС И НАТО.никой няма да гледа за доброто на България,винаги ще бъдем използвани като Бели Роби.

Ех, народе- намери за какво да се притесняваш! Най- голямото ни притеснение трябва да бъде правителството ни е да е живо и здраво и овреме да получава заплатите и премиите! Банките да са сгодни за тяхното обеспечение и евро фондовете да са удобни за лична изгода! Вие пак- имигранти!

Служил съм на границата през средата на 90-те. Тогава държавата се тресеше от всякъде, но ДГ се пазеше в пъти по добре от сега. Не става само с камери , а трябва постоянни наряди на ЧГ. Нещо неизпълнимо от граничните полицай сега.

МИЛИ ХОРА,НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙТЕ!МНОГО СКОРО И ТЕЗИ ЮНАЦИ ЩЕ ПОПЪЛНЯТ РЕДИЦИТЕ НА ДПС И СИВИТЕ ВЪЛЦИ НА ЕРДОГАН И КАСИМ ДАЛ!ЗАТОВА СИ СПЕТЕ СПОКОЙНО И СИ ГУШКАЙТЕ БУЛКИТЕ,ЗАЩОТО УТРЕ КАТО НИ ДОЙДАТ НА ПОСТОЯННО ГОСТИ БРАДАТИТЕ ПРАВОВЕРНИ И НАТЪКМЯТ ЖЕНИТЕ ВИ КАТО ПИНГВИНИ, ХИЧ НЯМА И ДА ГИ РАЗПОЗНАЕТЕ!ЗА СПРАВКА ЦИГАНСКОТО ГЕТО В ПАЗАРДЖИК!

Как така бягат от "освободеният" Афганистан, нали там правителството и US военните са се прегърнали и цари свобода и демокрация! А би трябвало да бягат лошите талибани. Направо да ги карат в амбасадите на САЩ и Афганистан за политическо убежище. Ако не ги приемат - един палатков лагер пред портите им, портативен клозет и хляб и вода само.

""разпространиха призиви към чужденците да избягват гарите"" Хайка е . Да. За нелегални хора с незнаен произход и намерения. Такива призиви клонят с престъпление.

Всички Журналисти ,който са за приемане на емигранти да си ги вземат в къщи талибаните и да си гледат но без да излизат защото те са проказа за България.

Западните държави вече загубиха столиците си, населени предимно с пришълци откъде ли не. Сега е наш ред да ги последваме. Не е далече денят, когато софиянци ще напускат домовете си и ще се местят в провинцията, защото от тъмнокожи навлеци няма да могат да се движат из града. Да ви е честито, столичани! Имате си наистина столичани в повече. Ама вие ще станете излишни покрай тази напаст.

От 39 само 2ма имали документи??? Как са разбрали за останалите 37, че са от Афганистан? Как са се регистрирали в хотел в центъра на София без документ? Та този хотел трябва да се затвори веднага, администрацията на разпит, а собствениците направо в панделата.

Повярвали са, я- то тези честни черни очи! И няма да го затворят тоз хотел- както и десетки като него- защото си плащат където трябва и колкото се иска.

Тепърва Европа ще бере "плодовете" от подкрепата си за налагането на "демокрация" в Азия и Африка, която САЩ толкова усърдно следват. Събарянето на установените със столетия там режими тотално разбалансира тези региони, населени предимно с милиони ниско образовани хора. Сега когато същите тези хора търсят спасение, не САЩ, а точно Европа се оказва тяхната цел. Дори ЕС най-накрая да осъзнае дългосрочната цел на "демократизирането", вече ще е много трудно да се измъкне от капана на САЩ.

Армията си изчерпа резерва с вчерашното авиошоу. Сега ще чакат финансиране и най- вече ще почиват поне една година- щото са изморени. Граничните полицаи са заети по банкети и по събаряне на детски колички по тротоарите с колите си, които карат на където си искат. Дебелите полицаи са заети да киснат в храстите в очакване на поредна банкнота на колела. Живи и здрави, може би към зимата се очаква всеки един да изкара по един ден на границата, въоръжен с празен пищов, мушамян шлифер срещу вятър и огнище за раскош- да послужи на Родината и после пак кой от къде!

МВР,ДАНС спът не си вършат работата никакви заплати за тях. Аз съм за пълно запечатване на границата та пиле да не може да прелети, ако прелети в лагер до границата и обратно там от където е дошъл. Всички организации ,които ги защищават да го духат, излизаме от всички договори, баста в името на България.

еврото .. кофата с лай..та ... харчи огромни средства за емигрантски служби ... за да хванат и ... нахранят .. и да узаконят нелегалните емигранти ...това от джобовете на байчетата

39 нелегални имигранти са задържани при акция на МВР в столичен хостел. Бежанците са от Афганистан Директно се качват на самолета и за Афганистан Почвам да се чудя , дали понятието Българска граница трябва да се употребява.То няма такова нещо.

отдавна няма бг граница ...европейска е ... гейска ... ако емигранта няма документи ... не знаят къде да го екстрадират и го правят легален европеец ... това е

Много точно казано. За съжаление хората, от които зависи, няма да променят нищо. Когато получаваш по 100-150.000 евро на година светът изглежда по различен начин.

България заприлича на бунище и по специално София

Отдавна България е бунище. София и големите градове най-вече и няма изгледи да стане по-чисто.

В асиметричният бунт ИГРАЧИТЕ НЕ могат да се ВЪЗПОЛЗВАТ от войници (пешки), офицери, самолети, танкове, кораби и т.н. - защото няма СРЕЩУ кого да ги използват. Защото срещу ИГРАЧИТЕ няма ДРУГ играч, използващ СЪЩИТЕ или други правила и фигури. В асиметричният бунт НЕ можеш да направиш РАЗЛИКА между граждани и войници, между приятел и враг, между цар и пешка. Ето защо, ВСИЧКИ оръжия и войници (фигури), използвани до СЕГА от ШЕПА "хора-играчи", стават просто БЕЗСМИСЛЕНИ в един глобален постоянен и пълен асиметричен бунт. Асиметричният бунт ЗАПОЧНА, това е БУНТЪТ на пешките-индивиди. За да има БУНТ, трябва да има ИНДИВИД. Лидерите на ИД са издали заповед за заразяване на САЩ и някои страни от ЕС с ебола, и ДРУГИ изключително ОПАСНИ зарази. Това няма как да бъде спряно, защото всички модерни оръжия и армии, за които са налети хиляди милиарди долара са безсилни, когато няма война, а има един глобален постоянен и пълен асиметричен бунт. В асиметричният бунт има само едно правило, а то е - НЯМА правила. В асиметричният бунт няма минало, няма бъдеще, а винаги има тук и сега.

Четох наскоро един любопитен блог, според което християните са пречка пред налагането на НСР. Затова се организират масови посещения на мюсюлмани в Европа, които от една страна ще тласнат европейските държави към необходимото постепенно падане на стандартна с източване на държавните хазни чрез безумни социални политики, от друга може да се организират при нужда междуетнически и междурелигиозни конфликти.

humfry

То християни има и в Южна Америка, и в Северна Америка, и в Австралия, и в Нова Зеландия, и в Азия, и в Африка.

Също и растящ брой мюсюлмани. Затова измислиха мултикултурализма.

Едно е сигурно- сирените работят! Всичко друго е отчитане на дейност- както и пускът на сирените впрочем.

Скоро ще чуем по високоговорителите: Сегодня ИД вероломно напала Болгарии...

Соломончо да си ги прибира дОма! Да си обогатява генофонда, че нали тук в България сме "една сбирщина от отпадъци", както той самият заяви.

Това ли е мащабната операция на ЕС срещу незаконната имиграция - залавят ги и ги настаняват в домовете за бежанци?

...стана КРАЙГРАНИЧЕН град,за да се "ловят" нелегални НАРУШИТЕЛИ на ГРАНИЦАТА НИ...в центъра му??? ...Тази работа, не трябва ли да се върши на самата бразда и по-точно да не се ..."ЛОВЯТ",а направо да не се ...ДОПУСКАТ да я преминават !!!!

Браво, браво на момчетата,"берекет версън"-както се казва. Не на МВР то бе, на "войниците", ей так се завладяват нови територии, "со кротце и со благо", сега 30 утре 40, други ден 200. Лека полека, а не като тъпите американци, то са изтребители, то е пехота, самолетоносачи. Браво ! Честит Ви нов дом, Европейски така да се каже.

ако си погледнеш генетичният матерял, ще видиш, че винаги е било така. на бялгарите горе долу матеряла е 1/3 местно население, 1/3 северно европеици, 1/3 близкия изток и северна африка за мъжката линия, а жените болшинството показват кавказки проижод. и по имена и по други следи, може да видиш, че емиграция е имало винаги, дори цвета на коята ти не е гаражция че прапраправдядо ти не е бил китаец или негър.

Ти си едно голямо la*no за да ръсиш такива измишльотини! Рядко, което много пръска!Галфон необразован!

Момент, защо точно са бежанци граждани на Афганистан? Хуманитарни бежанци са тези, които населяват територия, където има военен конфликт. В Афганистан има ли конфликт?

откак ссср отиде да им носи благинките на соцялизъма не е спирал.

слез на планетата Земя. Там отдавна са американците.

Това са икономически имигранти. България не граничи с Афганистан.

humfry

Дюнера ни пази Преди няколко седмици хванаха току-що стоварена група от 70 нелегални имигранти в София, а сега нови 40. И добре, че бдителни граждани са се обадили, иначе никой нямаше да ги хване, можеше даже и с президента да си направят по една снимка.

Всички членове на групи за защита на правата трябва да бъдат изпращани да поживеят в арабска държава за период от 6мес.,за предпочитане Саудитска Арабия,или Еймен(Мароко,Тунис,Кувейт,ОАЕ и Дубай да не се броят) да поживеят малко.Заявявам го като човек работил в Близкия Изток и Сев.Африка!

Ама Вие шегувате ли се? т.нар. "защитници" циркулират между Лондон, Брюксел, Вашингтон и Париж. Чат-пат отскачат до Лозана за някоя презентация. За справка - защитниците на демокрацията в Сирия, които са базирани и списват от Лондон. Вие още малко ще предложите и да летят туристическа класа!

деер

И защо ги задържаме?Да ги изпратим в американското посолство....

България е разграден двор. Тези можеха да са диви терористи (не е сигурно и сега дали не са). За какво даваме милиони за сигурност? За да ни записват разговорите и да чукат Часпром?

Като чета тези унизителни новини, че ловели нелегални хора в центъра на София ми иде да запитам-не беше ли по-добре тия нарушители въобще да не бъдат допуснати да влязат в България. Ако не знаете как-питайте националистите. И сега като сте ги хванали какво ще стане-ще ги пуснете отново. Защо? Защото така ви заповядат вашите шефове от Брюксел. А българският народ какво мисли по въпроса, никой не се интересува. Само за сведение, в поделението в Телиш, където не бяха допуснати пришълците, сега се строи голяма фирма, която ще даде работа на целият район. Тогава нека превърнем цяла България като един голям Телиш. Все още ги помните тия решителни хора-нали?

абе ти легално ли изкара 10 години в аляска и 10 години в сибир?

А иначе на ДАНС им било ясно кой влизал в държавата, да не говорим, че тъпите минцифайки не са заловили и една стотна от мишоците дето се крият по вертепите...

На военни и гранични полицаи защо им заплщаме осигуровките за да се пенсионират по на 45-46 год. с по 20 необлагаеми заплати. сега тия афганци ние да ги хрантутим.

А, тук да попитам защо няма затвор за собственика и затваряне на хотела му завинаги?

Защото в България нямаме свобода. Имаме слободия. Страната е пълна с какви ли не "бизнесмени".