Ердоган заплаши да отвори границата при Капъкуле за мигранти

Турският президент Ердоган заплаши да отвори границите на Турция с ЕС за бежанците. Той спомена конкретно граничен пункт Капъкуле на границата с България.

Обратно в новината

Коментари - Ердоган заплаши да отвори границата при Капъкуле за мигранти | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

... земетресението в Турция - ние им пратихме спасителни екипи със кучета обучени да откриват оцелели хора изпод развалините ,те ни се 'отблагодариха' със алжирски и афгански крастави псета ,аз тая 'хуманност' никога няма да я зaбравя.

Затваряне на границата с лични коли, трупи, камъни и т.н. тогава ще има ако Ислямиста Ердоган отправи Ислямско нашествие към България. Турция има най-голямата вина за гражданската война в Сирия, така че да си носят отговорността заедно със Саудитите, Катарите, Обама, Меркел. Ние нямаме никаква вина. Моментално екстрадиране на нарушителите и никакви документи за пребиваване в България на нарушители. Примера на мюсюлманите в Париж, Лондон и др. градове е много показателен какво ни чака ако се огънем.

Сталин е казал: "Има човек - има проблем"... Да видим дали ще стане от втория път.

Трудно се изхранват над 3 милиона бежанци.Помислете върху това. Русия няма да позволи,който и да било, да съсипе най-големият и пазар-Европа! А и извънземните-зелени човечета-говорят руски!

Да ги пуска.Ако в България има правителство ,което мисли за страната,ще се издигне ограда и ще патрулират граничари с кучета ,които да стрелят по нелегално пресеклите границата.Повярвайте ми,след като застрелят 10-15 орки,на останалите и през ум няма да им мине да пресичат раницата.На каналджиите да се налагат бързи присъди,като минималната е 5 год. и конфискация на имуществото.Това е плана ,който правителството трябва да следва.Либерално-лефтиските бърбореници не вършат работа освен за прах в очите на слепите.

Султана казва, че ще отвори граничния пункт,не става изобщо въпрос за нелегално преминаване през браздата,а за легално,защото ЕС не изпълнява договореностти за финансова помощ.Преди време бяха им обещали да раздават дебитни карти на бежанците в Турция за да си купуват храна,обаче какво ствна не знам,темата замлъкна!От друга страна не знам защо всички други държави извън конфликта и извън ЕС се правят на разсеяни и не помогнат.Бежанците са хуманитарен проблем преди всичко!

Най сериозно да се вземе заканата на откачения Ислямист Ердоган и моментално да се изпратят подкрепления на Турската граница. Цялата граница да се минира за да се спре Ислямското нашествие докато проблема не е станал бедствен. Радикални мерки срещу Исляма сега, не утре.

А ще върне ли 3-те милиарда?????????

За да решим проблема не е необходимо да правим коридор и да се връзваме на Ердоган. Трябва публично да разстреляме няколко български и турски каналджии и да ги опнем на браздата. После да хванем афганистанците и след як бой да ги натирим обратно през браздата в Турция - само да могат да ходят сами. Така ще дадем втора възможност на Ердоган да се направи на спасител на бягащите и от България. Пък после да ни плаши с бежанци колкото си иска.

Е защо точно Капъкуле?Разчита на авера си Борисов в оставка да повлияе в ЕК,ама надали!Скрипята Сталинка още е там до края на 2016г. и ще направи обратното,защото иска да имаме проблеми!Жалкото е, че и заместника й Йотингер не е стока!При толкова явен натиск от бежанци към Европа,не знам защо вече оградилите се държави нехаят,а ЕК не оказва договорената финансова помощ на Турция!Има логика султана да е бесен с толкова вътрешни проблеми плюс изхранване на 3,5 млн. бежанци!Да не смятат ние да ги поемем,след като е много по добре да останат на границата в Турция и да им се помага отвън!

е и какво като ги отвори? те и сега са отвориени или ердоган си мисли че някои му слуша глупостите просто 2015 вече няма как да се повтори и главната заслуга за това е наи вече на унгария и австрия навсякъде е заградено ердоган да плаши гаргите или ако иска немците те му вярват

Опълченци ,готови ли сте ?

Тези заплахи са много сериозно нещо. Не бива да ги пропускаме. Те означават НЕПОСРЕДСТВЕНА ГОЛЯМА ЗАПЛАХА ЗА НАЦИОНАЛНАТА НИ СИГУРНОСТ. Незабавна мобилизация, поемане на властта от генерал Радев незабавно без да се чака януари и цялата армия, цялата полиция на границата. Незабавно НОВО ПРАВИТЕЛСТВО без никой от герб в него и сформиране на НАРОДНО ОПЪЛЧЕНИЕ от доброволци. Затваряне на сухопътната и водна граница с Турция. Искане на помощ от НАТО и ЕС- вишеградската група. Без Юнкер, без Меркел.

падишахът се репчи на пейтриътити.

ivo10

Ердоганя да се сърди на себе си, на американците и западните си съюзници, защото те дружно създадоха този проблем с войната в Сирия. Да не ни плаши с бежанци, защото за тях ние вина нямаме и няма защо да обираме негативи. Да иска пари от американците за издръжка на бежанците. Всеки трябва да си плаща последиците. Ако той струпа бежанци по границата ние можем да затворим границата и за хора и за товарни автомобили и това ще му бръкне дълбоко в здравето. Гърците също ще направят това.

Това което ни е проблем в Турция е проблем и на България. България също трябва да отвори границите и може да направим коридор

На вас може и да ви е проблем в Турция, но не виждам защо трябва да става проблем и на нас в България. А ти си стой в Турция, какво дириш тук в България?

Не мога да разбера защо искате да се отделите от това на което сте част. Жалко е да тръгвате срещу себе си

турция щом не ги регистрира не може да иска пари за тях като нямат регистрация ще се помотаят и ще се махнат просто спрете да ги регистрирате и започнете да пазите българските граждани как така давате убежище на сулю и пулю

Какво ревете? Всичко е върви по логиката на здравия разум.Хукнали сте в ЕС и НАТО, които заедно с САШ развързали войни в Близкия Изток, предизвикали поток от агресивни мигранти, а БГ съответно е част от тези блокове, участник на тези трагични събития.Ердоган друго яче не ви възприема.Няма никакви изгледи, че ЕС и НАТО да ви защити при нахлуване на исламистите или дори бежанците.Как си го представете?Американски войник на стъпи на българска земя да ви защищава граница? Или ЕС, който показала пълна си безпомощно? Както се казва: "Каквото си надробиш това ще сърбаш".Западът ви беше самата истина.Ето сега я виждате колко жестока тя. Всичко има цена, а глупостта е двойно по-скъпа.

как зовут?

Ако Европа закотви 300 хилядния турски флот от тирове отвъд Капъкуле друга песен ще запее този наглец. А и нашите управници ако спазват закона в който ясно се казва ,че всеки прекосил държавната граница не на определените за това места да се третира като престъпник,да се съди и вкарва в затвор след което да се екстрадира и това да се показва с репортажи в медиите мигрантите сами ще се откажат!

Да се стреля на месо!

Дори и за секунда да го допуснем че го разрешат имаш ли представа че за това ще е необходима 1 влакова композиция с патрони , количество което едва ли имаме в наличност.

Няма да е нужна влакова композиция! След като паднат първите, другите надали ще се натиска да стават пушечно месо.

какво точно значи това? Нали краваристан крадат от нас оръжието, с което въоръжават даеш? Или по-точно казано ни рекетират за него. Щом можем да въоръжим такъв огромен конфликт, значи можем да въоръжим и собствената си защита. Е, то е ясно че няма да стане. Всяка чернилка вее ножове и пистолети, но българите за такова нещо биват глобявани, съдени и въобще всичките форми на либерастки забавления.

Директорът на лагера в Харманли е съпруг на депутатката от ГЕРБ Галя Захариева. За това информира Мария Димитрова-Дюлгярова на личния си профил във Фейсбук. По думите й по професия господин Димитър Захариев е начален учител, но цял живот е работил като сервитьор. Ето и коментара на г-жа Дюлгерова: *без редакторска намеса Директорът на лагера в Харманли е начален учител , но цял живот е работил като сервитьор! Същият е съпруг на депутатка от ГЕРБ- Галя Захариева от Нова Загора! Професионализъм и класика!

Те са с образование за сервитьори, но цял живот работят като учители и директори.

В никакъв случей не бива да се допусне потъпкване на Конституцията и връщане на власт на ОПГ ГЕРБ . Пухлльо ( комбинация между пу*тка и мухльо ) Плевналиев да не тупка топката , а да прави това , което основният закон го задължава служебно правителство ( консултациите при него бяха повече от ясни никой не може да състави работещо правителство в рамките на този парламент ) . Вземане и начало нов мандат от Борисов , плюс мигрантското цунами ( с любезното съдействие на приятеля на Борисов Ердоган ) ще доведе до УЖАСНИ , ПОТРЕСАВАЩИ КАТАКЛИЗМИ в нашата страна поради КАТЕГОРИЧНАТА НЕВЪЗМОЖНОСТ бандата на ГЕРБ да се справя с държавното управление . Пухльо , ако не ти стиска анално-податливата , предателска душичка , махай се ВЕДНАГА !!!! Вече има кой да взема мъжки решения .

и нескопосано копи-пейства онова, което Ердоган свърши, превръщайки бунта срещу себе си и опита за преврат, в овладяване на цялата власт. В заключение ще цитираме Богомил Бонев: Хората от най-реакционната и опасна фракция изселници в Турция, манипулирана от Ердоган и с представител Местан в България, гласуваха за Борисов. Ще е претенциозно да ви кажа бдете, но поне не го забравяйте!

Зализаният фес се мисли за много хитър обаче сега ЕС да му каже че затяга контрола за издаване на визи за турски граждани няколко големи фирми да си затворят заводите в Турция и тоя е клекнал.Както клекна и на Путин заради едни нищо и никакви туристи. Тия разбират само от твърда ръка от нищо друго.

Идат, идат 3 000 000 млн. ходещи символа идат върху главата на малоумните маймуни. Те ще защитят туземците с досиета, символи,горяни, изучаване за зверствата на комунизма, с евроценности, с мучене и лизане.

След като два пъти се мандахерца в Харманли, лицето Бойко Методиев Борисов, за да го покажат по телевизора, уж отказвайки да отговаря на важни въпроси, понеже знам, че сега ме гледат по телевизията В ЧУЖБИНА, днес по Нова тв, която изобщо няма нищо общо с Борисов, цъфна патологичният му фен Георги Марков. И рече Георги Марков: Борисов незабавно да съставел правителство, да преглътнел личната си чест, в името на спасението на България. След което обрисува Борисов като чист, свят и ангел небесен. Разбира се, Марков възхвали и мажоритарното гласуване, инициирано от Слави Трифонов. А снощи пък, апропо, Слави, който предната вечер нарече Цветанов господин Цветанов, бе поканил Веселин Маринов, аверът на Цветанов.

на този Марков момче от пъпа на София, израсло в дантелени пелени, префинен космополит да пропагандира и превъзнася един отявлен простак, смрадлив и неук шут, лош артист, елементарен популист, срам за България на международната арена. Какво ли му е обещал баце от Банкя, че толкова се пали? каквито и салтоморталета да правиш, Марков, няма да получиш орден от Орбан. Нито ще се върнеш в някоя от властовите структури на България.

И ква стана тя? Моят човек пак се оказа пре*ебан! Шъ съ ръсърдя!

Прав е Ердоган тези който създадоха това те да си носят последствията САЩ, Англия, Германия и НАТО , Турция ли разруши държавите на тези бежанци . На мигрантите трябва да им бъдат отворени враните към тези държави защото те искат при Меркел а тя ги обича , лансира , лобира а даже се и снима с тях . Меркел , Блеар , главните васали на САЩ и Обама и трябва да си изкусат кашата която надробиха .

Не, не Турция разруши държавите на тези 'бежанци'. Лично децата на Енасран купуват нефта на даеш и ги въоръжават (заедно с краваристан) за да се бият. Краварите обаче въоръжават и всички кюрди и кюрдолюбци, а енасран въоръжава всички антикюрди и дори сам прати войски срещу тях. Това не е Турция, това е Енасран. КАто цяло нищо общо нямат помежду си, освен временното местопребиваване.

тоя да не забравя че дължи на България 20 000 000 000 (милиарда)$$$ заради тракийските бежанци изселени насила от тия смърдели фесове!Защо мълчат наще така наречени политици!ББ взе че уволни Божидар Димитров заради тези му приказки?Да му се потърси отговорност на ББ за тази му дейност!

колкото и да не ви се иска, все ми се струва, че ще има хора бягайки от войната да бъдат настанени в България. Защо мисля така? Защото селата, градовете в провинцията се обезлюдиха, младите заминаха на запад и множеството от тях нямат намерение да се завърнат в бг, независимо от техният произход-българи, турци и пр. Апартаменти има много заключени, от 26 години работят на запад и си влагат парите в недвижимо имущество, а и в смесените региони има много свободни жилища. Дори снощи един по канал 3 инженер от Харманли и той потвърди това което аз ви пиша, че Харманли не е това, което е било преди 1989 г. А и много от тях закупуват жилища в Хасково, истина е това. Няма млади, няма работни места, а и да има мои близки роднини живеят от дълги години в Испания. Родена е през 1973, върна се с детето си-момиченце, започна работа като учителка в град Хасково, на минимална заплата, на 4 часов работен ден са я осигурявали...реши и замина, дори си прибра при нея майка си, а тя не е работила никъде, само съпругът й, футболист в Хасково, а там кара тир, сестра му е известна актриса в София/МАЦА(БАЩА им е също артист...), казвам си истината, както и моите хора. идват и пак заминават. айде работодателите им са прости, примиряват се, но работят по 14-16 часа , с пияни, няма я средата им, приятелите им, завършиха во в бг, работят по за 400 лева, стегнаха и тръгнаха, а завършиха и се надяваха на промяна по времето на герб/2009, аз също през 1999-безработна, спечелих дело, 3 г. без работа, след това още 3 г. издържа се до едно положение и тръгваш, нО ДА СИ ДОЙДЕМ НА ВЪПРОСА. ТАКА МИСЛЯ И МИСЛЯ, ЧЕ ЩЕ ИМА ЗАСЕЛВАНЕ НА ХОРА БЯГАЩИ ОТ ВОЙНАТА. ДАНО ДА ГРЕША. ПРЕЗ 1923 година са ги заселвали, сега историята се повтаря, както казват ВЪВ ВОЙНА СМЕ, прост неук грозен ,, дюння малки сме да се съпротивляваме срещу силните на деня. спокоен ден и не ми публикувайте простотиите,

Ако Боко има поне малко кураж, на тази реч на Ердоганя, трябва да отговори. Примерно, небрежно и неофоциално да каже пред журналистките си, че може да затворим границата с Труция напълно - ама съвсем напълно. И турските тирове да ходят да продават в Сирия, кат е толкоз отворен Ердоган. И да погледаме, как ще реагира султана. С добро, с такива наглеци кат Ердоган НЕ става, и ми е странно че Боко уж бивша мутра, това не го разбира.

Границата им ще бъде отворена, за да могат да се върнат, след като не са преминали в България! Достатъчно е само да приемем това като вражеско нахлуване...

Господ да ни е на помощ....Вече виждам как след 40 години Аллах ще ни е на помощ и което момиченце не е с фередже на училище, ще бъде връщано да си го вземе...

бетонна стена по границата с турция - кога? сигурна съм, че ще се съберат много доброволци, а и финансови средства ще се съберат предостатъчно за това. така че - кога?

Нали бойко затова връщаше хора на турция, за да не ни залее ердоган с мигранти а пък какво се оказа че пак са го прекарали

Не са го прекарали него, а нас прекараха пак. Е сега разбрали що Бойко предложи неизбираемата Цеца за президент и защо уж случайно се изцепи, че ще подаде оставка, ако тя загуби. Тарикарския му нюх пак го спаси и му подсказа, че в момента само губи, ако седи на власт.

Историята се повтаря,маймуните ни заливат и никой освен Руснаците няма да ни помогне,Европа не може защото вече е циганска...почвайте да тренирате!!!

ПРОСТАКО< ЕРДОГАН И ПУТИН СА ПРИЯТЕЛИ СЕГА! играят заедно против ЕС!

именно "сега" а докога....

ех какви новини... само в полза на следващия сидеров= Каракачанов...

пускаите ловците!!!

новината е измислена от редактора . блъфира. всички скочиха като попарени. спокоино няма нищо такова

на европейските вестници за измислили едно и също?

Г-н Плевналиев при съставяне на служебното правителство да включи г-н Бойко Ноев за военен министър, защото на него му е ясно какво трябва да направи за да увеличи съпротивителните сили на армията в условията на масов натиск от мигранти.

Стрелба на месо, противопехотни мини и армия на границата. Какво толкова сложно има? Всички държавници на Европа и Бг в това число, вече са п*дали ли? Либералите затриха стария континент.

Турция отваря границата ЕС затваря Турция.

Каква бодлива тел,какви камери слагате бе малоумници.Минирайте границата с противопехотни мини както беше по времето на соца.Поставете табели на 10 езика който не може да чете нарисувайте знака череп с кости..Който иска да преминава държавната граница има КПП-та за тази цел.Има правила,паспорти визи и т. н.

"Ааааа, не може", ще ти кажат псевдодемократите, "не е хуманно". А е хуманно да нахлуят 3 млн разбойника в страната ни и ние на всичкото отгоре да им осигурим прехрана и жилище за разлика от пенсионерите ни, на които дори отнемаме жилищата, щото им даваме пенсии по-малки от помощите за бежанец и не могат да си "такса сграда" на топлофикация. Егати пропадналата държава!

Какво ли ще стане пък ако ние затворим КПП тата за преминаване на всякакви хора и турски стоки към Европа? Една гражданска боикада от типа на гръцката фермерска стачка ще им разкаже играта на фесовете. На всеки нелегално проникнал у нас имигрант - блокадата се увеличава с един ден. И ако искат да я караме така до 2020 г. да пуска ордите онзи самозабравил се диктатор.

Добро предложение, но дали управниците ще имат "топки" за това? :)

Не знам какво се плашат от тоя смърдел фес!Какви претенции има тоя циганин?Не разбирам защо му се мълчи на тоя мангал и не му се припомни че ние требва да имаме претенциикъм територийте им които са били наши преди те да са помирисали тези земи!Напалм и всичката тзи мюсулманска измет на пепел!

Мигрантите и ЕС са най-малкия ти проблем. Виж се разбери със сирийските ВВС щото май-армията ти намалява.

може да стане от двете гранични държави. Ядосаното момче от снимката може да си отвори КПП то от турска страна. Хората не могат да преминат, защото няма къде.И с тропане по масата не става.