Юнкер към бунтарите: Няма да се справите сами извън ЕС

Председателят на ЕК Жан-Клод Юнкер предупреди страните, изкушени да водят отделна политика от тази на общността, че не биха могли да съществуват без ЕС.

Обратно в новината

Коментари - Юнкер към бунтарите: Няма да се справите сами извън ЕС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Малките страни и обикновените хора не искат ЕС. За тях той е убийствен - съсипва им бизнесите, отнема им работата, на практика ги изсмуква. ЕС работи за големите страни и големите корпорации, и е измислен от техните собственици . ЕС предоставя олекотен достъп до големи пазари и евтина работна ръка. На езика на бизнеса това означава "големи печалби". Уловката е, че до тези печалби имат достъп само големите. И така стават още по-големи. А големите са си напазарували политици, които да държат държавите в "съюза", и медии, които да промиват мозъците на населението колко е добре да си "съюза". Дори стигат дотам, че ти обясняват как имаш достъп до огромен пазар на труда, но не ти казват, че това означава, че ще трябва да се преместиш в другия край на Европа, защото вече няма работа там, където живееш. Обясняват ти как имаш достъп до огромните пазари на съюза, но не ти казват, че на практика нямаш достатъчно ресурси, за да продаваш на тях. И накрая местния бизнес е смазан от огромни чуждестранни фирми, а ти трябва да се преместиш на стотици или хиляди километри, защото там където живееш просто вече няма живот. И така с лобита и пропаганда към нови печалбарски хоризонти. А после разни правилно вчесани и коректно ориентирани се вайкат как така спечелил този или онзи. А на хората са им останали само изборите, за да се съпротивляват. (Това, разбира се, преди да се обърнат към тероризма).

Тъй като болшинството британци не били съгласни брекзит да им се отрази финансово, някой има ли идея как това ще стане? Спират ордите от ЕС и губят достъп до пазара на ЕС. Двете неща са свързани. По коя логика ЕС ще им даде по-добри условия от условията, които имат сега? И защо някой като напусне изведнъж да теква мед и масло от чешмата? Вие, ако напуснете работа също си ставате сами господари, ама си губите и дохода, нали? Аз съм за Англия да бъде наказана за излизането си с лоша за тях сделка,, за да се избият глупавите идеии на разни популисти и хората да почнат да мислят малко като гласуват.

ЗА намаляващото население на ЕС!Ако го попитате; какво направихте да се увеличи рзждаемостта?НЯМА да ви отговори защото НИЩО НЕ СА НАПРАВИЛИ! И какво е решението? Прием на мигранти които се плодят като плъхове!тогава това " черно злато" ще взроди ЕС така че"ще цъфне и юе върже"

Обединението прави силата само като става въпрос за снопове със стрели, нали?. :))) Нали така, скъпи партрЕоти? :))) Или някой тука иска да ме убеди, че Германия трябва да слуша какво казва България в ЕС? Кое точно сме го направили по-добре от тях, че да им даваме наклон? :)

НЕ СИ РАЗБРАЛ ,ХОРАТА ИСКАТ ДА СА В ЕВРОПА ,ТОВА КОРТО ИСКАТ Е -ТИ ,МЕРКЕЛ ,ОЛАН,ТУСК ДА СИ ПОДАДЕТЕ ОСТАВКАТА И НИКОЙ ПОВЕЧЕ ДА НЕ ВИ ВИЖДА ,ЗАЩОТО ОТ ВАС НИЩО НЕ СТАВА,АКО ЕВРОПА СЕ РАЗПАДНЕ ,ВИНАТА ЩЕ Е ВАША

Лъжеш. Аз съм от хората в Европа и не искам това. :))

Като гледам натроението в БГ спрямо ЕС, много ми е интересно как по-богатите страни искат да са членки още. То ние, мизерниците, се дърпаме и ако има референдум най- вероятно ще излезе че сме против, камо ли богатите страни. Изобщо изглежда, че манипулацията е огромна. Това няма да издържи много, господин Юнкер, трябва да смените тактиката, ако искате шоуто да продължи.

Ти статистичека агенция ли си или си гледаш приятелите? Защото, аз като гледам моите, никой не иска да напуска ЕС... Какво правим? Ще си броим приятелите ли? Ми като сте толкова много, защо не направите референдум. Плешивия ви показа, как се прави. Ще ми е приятно да гласувам на този.

Когато дойде краха искам да има разплата. Не просто справедливост, а разплата. "За всичко което направихте, за всичко което можеше да направите и за всичко което сте."

По добре пуделче на САЩ отколкото собака на Русия,този х- й вече сме го яли.

Не само в България има външна намеса в вътрешната политика от страна на САЩ а в цяла Европа По Лошото е че пустите му европейци започват да си дават сметка как това започва да ги ощетява по един или друг начин пример Бежанската и Финансова криза в която едни трябват да бъдат спасявани и поощрявани(банки и емигранти) с публични средства а други преди всичко оскотелите евроданъкоплатци и работещи подритвани. Като псета

Ами сега ЕС да не би да е вързал и има някаква тежест в международната политика, освен като пуделче на САЩ.

В Европейският съюз ДА но не и в АМЕРИКАНСКОТО ГЕТО (ЕВРОПА)

И ПРЕДИ СЪЗДАВАНЕТО НА ЕС И СЛЕД НЕГО ЖИВОТЪТ ЩЕ СИ ПРОДЪЛЖИ ТАКА,КАКТО БОГ ГО Е ОТРЕДИЛ!!!СЛЕД РАЗПАДА НА ПОРЕДНИЯ РАЙХ,ЕВРОПА ЩЕ ПРОДЪЛЖИ ДА СЕ РАЗВИВА!!!"ЕВРАЗИЙСКИ СЪЮЗ",ОТ ЛИСАБОН ДО ВЛАДИВОСТОК Е ПО-ДОБРИЯТ ВАРИАНТ!!!ТРЯБВА ДА СЕ МИСЛИ МАЩАБНО,А НЕ ДА СЕ ОГРАНИЧАВАМЕ!!!ГРОЗДЕТО НЕ Е КИСЕЛО,А ПРОСТО Е ВИСОКО!!!НЕОБХОДИМО Е,ДА СИ НАПРАВИМ СТЪЛБА,КАТО СИ ПОДОБРИМ ОТНОШЕНИЯТА С РУСИЯ!!!ТОГАВА ПРОПАДНАЛИЯТ РАЙХ,ЩЕ ВИ СЕ СТОРИ СМЕШНО И УРОДЛИВО МИНАЛО!!!

Точно Юнкер и Меркел ще унищожат ЕС!

Без Меркел Европа няма, поне така казват по света анализаторите... ако ти знаещ повече...

ЕС е нужен само на Германия !

Четейки какво се пише по-долу един извод: БЪЛГАРИЯ НЕ ЗАСЛУЖАВА ДА Е СРЕД ТАКИВА народи като германци, французи, румънци и други! България е една варварска корумпирана неморална държава. Благодарение на 25 години соц комунистическа "демокрация" по руски модел народа бе унищожен. България не можа да използва шанса каро Румъния ................. жалко...много жалко Азия , братя, ни чака....

точно така: АЗИЯ НИ ЧАКА!

Ужасът ни чака, ще плачем като британците и много много по-горчиво...

...че тои юнкер какво очаквате да каже ?...както и да е ..това е без значение ...важното ние какво ще му кажем !

какво ще им кажеш ти бе Плужек? Тръгнал да казва на Германия и Люксембург . ГОСПОДИ, Пребери си вересиите!

Защо го заченахте това недоразумение ЕС точно в Маастрихт? Видяхте ли къде ви отмаха Маастрихт?

Това си е чиста заплаха и опит за сплашване на всеки който иска да излезе от бюрократичната мафия, наречена ЕС! Нямало страна, която да можело да се справи самостоятелно - хаххахахахах! Ами Швейцария, която не е в ЕС и има най-високия стандарт в Европа, за нея какво ще каже, тоя идиот!

Швейцария пере парите на целия ЕС. Ако всички фалират (което ще стане, ако се разпадне еврото) - и тя потъва.

Швейцария си плаща като пич, за достъп до овбщия пазар, допуска хората от ЕС да работят в Швейцария и няма глас в решенията на ЕС, само ги изпълнява повечето. С какво такова положения ще е по добро за Англия от досегашното?

GOLEM MU6MUROK.

zosha_@

по принцип е така..но ес трябва да е с други водачи, ако иска да оцелее. не и такива като юнкер.

Шушомига! Специялист по укриване на данъци от най-богатите. Никой не го е избрал за поста му.

Палачинката се обръща и гнидите започнаха да реват неистово, и този, и Митов, и Нюланд и всички паразити по света. Не бойте се светът няма да свърши с вашето падение!

"Днес представляваме значителна част от световната икономика - 25 процента от брутния вътрешен продукт. След десет години този дял ще е 15 процента, а след 20 нито една страна от ЕС няма да може да бъде член на Г-7 самостоятелно, предупреди Юнкер" - с подобно изказване, се чудя, не дали, а кога ще се разпадне.

Юнкер да се запита защо ЕС е в упадък и какво причинява неговия упадък. Никой няма нужда от един ненормален ЕС, който се опитва да замени местното население с примати, наместо да инвестира в раждаемостта на европейците. Да на ЕС, който работи за интересите на европейците. Не на ЕС, който работи за САЩ, евреите, и хората които се опитват да унищожат населението от европейски произход.

Абе тоя е 30 години се министър! Лапаломата не свършва за него! Май за него само ще е зле,ако няма ЕС.

Идиот да не би с твойто назначение да са създадени държавите дето ги направихте подлоги на вашите корпоративно американски интереси??Да не би преди теб да не са се развивали независимите държави???

Като бивш финансов министър и премиер на Люксембург, все повече се налага г-н Юнкер да даде подробни обяснения на европейските граждани относно данъчните облекчения дадени под негово ръководство на европейската олигархия с цел лишаване от приходи на родните им държави.

Значи ако не са с ЕС тези държави ще престанат да съществуват, така ли??? Абе що не ви е.. майката нещастна!

нямам нищо против идеята на ЕС, обаче не със сегашните "лидери" които си мислят, че всичко което правят е правилно и няма алтернатива. баш юнкер и ко. ще унищожат ЕС

бе да ме извинява дядката а ма с политици като Перкел ....... какъв съюз бе - тая куха лейка закопа ЕС точно за 1 година, Брекзит-а е също по нейна вина .....

В залата на ЕС някой извикал: -Ей, крадец! Първи се обърнал Юнкер и казал: -Подлец ли казахте? -Не - крадец казах, ама щом и на подлец се обръщаш - ясно!

България така или иначе ще бъде Руска република съвсем скоро.

Юнкер използва тактиката на "умерените" от Алепо.

Това изобщо не е вярно, напускане на ЕС и НАТО, НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ и възстановяване на селското стопанство, връщане на старите пазари, и за има нема една петилетка ще дръпнем в пъти!!!

Демек г-н Юнкер в прав текст казва, че ако някоя държава в ЕС се опита да се спаси като води пазлична от ЕС политика, ЕС така ще и го начука, че майка и ще разплаче ...

не спира да внушава страхове, да лъже и да предизвиква отвращение.

Съвпадение по време ли е началото на еврпейския съюз след края на съветския съюз и Източна Европа?

Ние еврочиновниците ви докарахме дотам...да не сте за никъде без нас. Да погледнем истината в очите...прелъстяването свърши.

И Брежнев навремето така разправяше...

Този не е наред с историята. Сигурно няма никаква пряка информация какво става в света и си живее само с истината на телевизора. При Брежнев саямо СИВ беше 23%. Е като сложим и 3% ФРГ вече настигаме 25%. То този трябва да е пълен ологофрен за да каже че ЕС е добър след като сега е с 25% а след 10 години ще е 20%. За сметка на това процентно и Русия и Китай растат. Та даже и Турция. И никоя от тези държави няма демографски проблем. Всъщност демографсия проблем е проблем на крайна бедност на младите европейци. Никое живо същество, което има достатъчно храна, възможност да се грижи за децата си и не е изтребвано няма демографски проблеми. Тук като задъл;жават жените да работят за да могат да свържат двата края убиват децата. Е то затова е и ЕО.

Абсолютно прав е тук Юнкер. За съжаление, доста са "лидерите" в страни от ЕС, които имат нужда да се осъзнаят и спрат да си играят на вождове и предводители.

Интересно изказване, което навежда на въпроса дали ЕС е съюз между равни партньори или бащиния на чиновниците в Брюксел?