България получава €108 млн. за бежанската криза

Европейската комисия одобри искането на България за спешна помощ и отпусна 108 милиона евро за управление на границите и справяне с бежанския поток.

Обратно в новината

Коментари - България получава €108 млн. за бежанската криза | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Abu Talib

Нищо не получаваме-парите отиват директно в ядрения джоб на руска фирма.За нас-КЛЕЧКА ОТ ЛОКУМ.

Сега ще падне голямото грабене, парите ще изчезнат за нула време и после ще реват, че не стигнали...

Тези пари не са за България , а против България. Ако парите се използват само за огради, боеприпаси и награди за отстреляни нарушители, може да има ефект. Но една част ще се открадне, а с другата ще се приемат и изхранват мигрантите. Дебелата мутра е толкова проста, че си го призна без бой. Каза, че с тези пари ще се пазят Сърбия и Румъния.

Давай Бойко сега бързо да направим санаториуми на терористите , че напират ората.

Нашият бунак, ако беше ревал за не по малко от 200 милиона, сега можеше да получи не 108, а поне 150 и щеше да се облажи с някой и друг в прасето-касичка.

Много евтино продадохте България, бре! ПОловината ли ще окрадете или 2/3? Ама на оня свят няма как да ги занесете , защото безсмъртие няма да си купите и за всичките пари на света! Оставка! Долу!

ПАРИТЕ ГИ ВЗЕХА ОТ СЕВЕРОЗАПАДА И ДАДОХА ЗА МИГРАНТИТЕ А ПРЕМИЕРА ЩАСТЛИВ ЗАЩО БЕ ТИКВО ПРАЗНА И АЛЧНА

Пътуват по магистралата за Варна през Пловдив, Бойко Борисов, Делян Пеевски и Вальо Златев. Стигат някъде около Чирпан - гледат огромен завод, нещо грандиозно. Бойко подскочил и вика: - Ама как! Делян Пеевски: - Спокойно, той е мой. Продължават си по пътя, стигат около Сливен и гледат там перки за ток, Бойко пак подскочил: - Какво е това? Ама как, бе? Вальо Златев със спокоен тон: - Те са мои. Продължили по пътя, наближават Бургас - там пък огромни хотели, комплекси. Чудо! И Бойко пак не издържа: - Какво става, бе?! Делян Пеевски го успокоява: - И те са мои. Бойко вече замислен: - Баси! В тая държава само вие ли крадете ?

Една госпожа лежала на плажа, при нея идва един МЛАД НАИВЕН ГЕРБЕР и вижда, че на бедрото й има татуировка на Ленин и казва: - Госпожо, много обичам Ленин, дайте да го целуна. Ами целунете го. На другото бедро видял, че има татуировка на Сталин. - Ама аз много обичам и Сталин, дайте да целуна и него. Ами целунете го и тръгнала към съблекалнята и той след нея. Видял я да си сваля банските и казал: - Ама вие имате и Фидел Кастро! Може ли да целуна и него? В това време влиза мъжа й. Свалил си банските и казал: - Ааа, плешивата глава на Хрушчов, не щеш ли да целунеш?

Ама верно - Бойко Пощенския Гълъб (негови думи) донесъл 108 милиона евро, обаче до края на годината трябва да платим 400 милиона евро на Русия заради Белене, за което лично Пощенският Гълъб се хвалеше, че го е спрял

герб си получиха коледното бонусче още от сега за добре свършена работа....или много послушно поведение пред меркел и обама,

лъснахте като тиган на месечина. Плюете качествено Първанката, след като гласувахте вкупом -ЕДИНСТВО. Като чели не знаехте кой-кой е. Абе как един не го защити леко поне за лице. Не съм ви карала аз да искате единство с него. Нинова, Нинова, жал ми е за те. Къде ще ходиш като загубите изборите. Може би в САЩ при отрочето си, както ще направи Бокова.

милиардере, не разказвай стари вицове. Това за клатенето на влака беше от преди 30 години - стар виц -. влакът го кати Живков и Брежнев. Ама вие сте си крадци. Комунист - равно на крадец.

Потомственият предател Бойко Борисов получи някаква сума за предателството си срещу България и българите. Тези пари няма да се използват за закупуване на оръжие и боеприпаси за охрана и отбрана на южната ни граница. Ще дадат малко на еничарите от МВР за да се обърнат срещу собствения си народ и да бъдат проклети. Една част ще се открадне , а с останалото ще се стимулират нашествениците да унищожават българи.

Какво се случва, когато релсите свършат и влакът на социализма спре: - При Ленин - всички слизат, правят съботник и полагат релси. - При Сталин - машинистът се разстрелва. - При Хрушчов - вземат се релсите зад влака и се полагат отпред. - При БОРИСОВ - началник-влака и кондукторите клатят вагоните, машинистът надува свирката, а пътниците си мислят, че влакът продължава да върви.

Ако тези пари се използват за транспортни разходи и всички нашественици се върнат по родните си места е добре, но едва ли ще стане. Боко е потомствен предател и парите ще ги ползва за обогатяване на престъпната си банда с абревиатурата ГЕРБ. С тези пари може да се организира охрабната и отбраната на южната ни граница, но до като Боко е на власт няма да стане.

Отвратителна и жалка сган са тия нашите парламентаристи. Преди няколко месеца Дебелия каза че иска да ни считат за гореща точка да изпроси няколко стотин мизерни мил. и си получи всичко заедно с "бежанците". Сърбия, Румъния, Унгария затвориха границите, но някак си услужливо се премълчава. Къде смятате ще отидат тези "бежанци". Пълен позор е уговорката да се карат нашествениците от МВР и да се настаняват по българските градове да всяват паника и смут. Предадоха ни от вътре както винаги.

Остава да намерим още 312 млн.евро и първия транш за Русия е готов!

Ех, Боте. Имаше едно време една карикатура във вестник Крокодил.Застанали пред Бог, козата се присмива на носорога:"Ако беше поискал четири рога, щяха да ти дадат два". Та думата ми е, че винаги дават по-малко, за това трябва да се иска повече.

Верно!!! като гледам на снимките се забелязва еднакво и в профил и в анфас... даже е и най-забележимият от всичките... освен дето е единственият небръснат... ЗАБЕЛЕЖИТЕНА РАБОТА!

за да не го сбъркат с някой от пъдарите са му сложили правоъгълна значка, а на пъдарите кръгли.

С парите да се закупят и поставят противопехотни мини !

Боко сега спокойно може да организира един въздушен мост и да върне мигрантите по родните им места. Пари има, спартани има летци без работа колкото щеш. Само да викне и ще му ги подкараме под строй към полосата.

Нещем кинти, нещем евра - искаме свобода, изселване на тая паплач от родната земя. До един обратно или вън пределите на страната.

Не България получава тези евра, "пришълците" в България получават тези евра. Неканените тахтаби, настанили се като кръвопийци ще получат по-добри условия на живот от по-голямата част на населението ни. Без да работят, без да учат език, с нагъл поглед получават облаги, които ние създаваме с труд и лишения. Другари журналисти, пишете конкретно за какво се ползват тези пари, не всичките отиват за охрана на границата !

Борисов се хвали с измолени 160 милиона от ЕС, но мълчи за решението да плати спешно руския рекет от 400 милиона

Всички лагери трябва да са по примера на Големия брат-Америка-ГУАНТАНАМО тип. В Гуантанамо така ли са облечени? такива айфони ли имат ? имат ли джамия? така ли оглеждат и пощипват булките??такива дюнери ли ядът по цял ден?

Голям смях са тия... сложили си различни по форма значки за да се разпознават... да не се объркат коя кратуна коя е... Пъдарите с кръгли значки, Баш кратуните с правоъгълни..

ОГРАДАТА ЩЕ СПРЕ ИМИГРАНТИТЕ ОГРАДАТА ЩЕ БЛОКИРА МИЛИАРДИТЕ ЗА ЕРДОГАН ОРБАН Е ВЕЛИК БОЙКО ОЩЕ ПО ВЕЛИК

160 милиона евро за осигуряване на подслон, храна и лекарства за нелегалните! И за извозването им от границата до вътрешността на страната с коли на МВР. А Фронтекс ще помага да не бъде върнат никой, желаещ да се пресели в Европа. Беше с България, каквото беше. Това, което направи ЕС, не можаха да го направят нито турците, нито руснаците - победени без битка.

НЕЛИ СЪМ И СЪМ МНОГО ДОБРЕ ОРЕНТИРАНА ТА ТОВА СА 320 МИЛИОНА ЗА БЪЛГАРИЯ ТИ СЕ ОРЕНТИРАЙ ,НО НЕ КЪМ ПОЗИТАНО,А КЪМ РОДИНАТА

Само дето е по вярно България ЩЕ получи някакви милиони ама не се знае кога и за сметка на какво....Та герберасите опраскаха толкова милиарди без да има някакъв резултата за България и българите та тези кирливи милиони ще да ''оправят нещата''

108-те милиона, с които Боко се хвали са 50-транпортни средства и парите за 200 сътрудника на Фронтекс.Засега нищо гробарите няма да откраднат.Лошото е че границата ще е все така неохранявана.

Каналджиите и те си имат разходи. Сега вече ще работят с евросредства.

АНТИБЪЛГАРИТЕ СЕ ПУКАТ ПО ШЕВОВЕТЕ СИ БРАВО НА БОЙКО НАЙ НАЙ ДОБРИЯТ ПРЕМИЕР

НЕЛИ ,АКО СИ НЕЛИ МНОГО СИ ЗЛЕ И НЕОРИЕНТИРАНА.ИСТИНАТА Е ,ЧЕ ТОВА Е УСПЕХ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО И Е ДОБРО ЗА БЪЛГАРИЯ.ОТ ТУК НАТАТЪКА КАКВО ПРАВИМ? ТЕЗИ ПАРИ ЗА ТЕХНИКА ПО ГРАНИЦАТА ЛИ СА ИЛИ ЗА ИЗДРЪЖКА НА ЕВРОГРАНИЧАРИТЕ И ПОСТРОЯВАНЕ НА НОВИ БЕЖАНСКИ ЛАГЕРИ? НЕЛИ БЕЗПЛАТЕН ОБЯД НЯМА.ВДЕНИ НЕЩАТА И ТОГАВА ПИШИ.

И в кръчмата когато изяде две тави с пържоли му казват, че е велик - хахаха

Значи се случват хубави работи!

БРАВО БОЙКО ,ДА СИ ЖИВ И ЗДРАВ ТА ТОВА СА 320 МИЛИОНА ЛЕВА ,ЩЕ ИМА ОГРАДА НА ГРАНИЦАТА И АСВАЛТОВ ПЪТ ЗА ДЖИПОВЕТЕ НА НАШИТЕ ГРАНИЧАРИ БРАВО БОРИСОВ ,БРАВО САМО ГЕРБ И ГЕРБ И ГЕРБ

Нели, що не излезеш на АСВАЛТОВИЯ път и от там да викаш УРА ?

Това за размера на помощта го разбрахме, а нещо за задълженията ни и броя на мигрантите някой да се изкаже ?

Да си толерантен и позитивен, когато те колят и еват. И да останеш верен на европейските ценности, до пълното ни унищожение.

ЧЕСТИТО! ДО НОВА ГОДИНА ЩЕ СМЕ МАЛЦИНСТВО. Комунистите Родината Ограбват. Комсомолците след тях Крадът. Пионери, Пионери! КОЖЕН прът ви чака, жилав прът! Припев: Комунисти, комсомолци, милиционери сме един и същи сой. Комунисти, комсомолци, милионери! винаги парите в брой. (парите само в брой) Комунистите щурмуват парламента, комсомолците след тях ламтят. Пионери, пионери! КОЖЕН прът ви чака, жилав прът! Припев:

За ужас на цялата руска пасмина налазила българските форуми, България остава една спокойна и стабилна държава!Много им се иска на руснаците да обедняваме като тях, но това не им се получава:))) Браво на Борисов, един наистина велик българин, който спасява България в едни тежки за света времена!

Изчакай санитарите. Психиатрите избягаха.

Къде ми е пианото? За средния пръст знам къде е, но и пианото е инвентар.

Те това е политик!дебел,прост, грозен и злобен,но ако попитате игуаната от банкя кой е най красив и кой има тяло на аполон той ще каже "кой ,Aз,цар нарцис"

Нали затова Орбан беше в България да лобира за пари за тъпите българи и т..те "управляващи" ,за да станем буферна зона.Колко радост за някой ,който си мисли ,че ще влезе в историята като най успешния примиер,а всъщност е българоубиец.

Ловците връзват за дърво кратунка с тясно гърло и вътре слагат орех... Маймунката пъха ръка и хваща ореха, но не може да извади ръката си стиснала ореха...!!! :::))) Така и на БОКо (като на маймунките) му пъхнаха в ръчището некви си милиони, а Той ги стиска и не ги пуска, макар да усеща по гърбината и празната си тиква първите удари на рязярените от неговата наглост и алчност българи...!!! Е те така ще се спомине БОКо и ще Умре герб...!!! Да...!!!

Ние мреме от глад.А за вмирисаните които ще се клатят онуй пари ще има.И се питаме що ни е да сме в ЕС.само плащаме и тиквонии компания краде....

имаш пари за копмютър и интернет?

При това по скъпи от твойте. Кой ги плаща?

+1..и аз това исках да попитам!

ДА, ДА, ДА, ПАК ЩЕ СЕ КРАДЕ! УРА, УРА, УРА!

По-голямата част от мигрантите които полицията проверява на Лъвов мост и бул.Мария Луиза са законно пребиваващи.Т.е архитектите и юристите, които гледат лошо са свободни да се шматкат както и където си искат.Получават и пари на ръка.Не си и помислят с нещо да са в полза.Клечат по тротоарите и цъкат на скъпи смартфони и таблети.90 % са млади мъже от Ирак и Афганистан.Прочее,за чий хуй имаме военен контингент в тази държава ?И така..Свиквайте, за в бъдеще явно са ни отредили такава съдба-гара разпределителна на миграционния поток към Европа.Шлаката накрая ще се уати тук.На печелившите-честито

МНОГО НИ Е СРАМ.ТОВА ТРЯБВА ДА СПРЕ

Насам народе, да окупираме университет. Да знайти, чи нема де да са пудмивами. Носете чай и тоалетна хартия. Ко няма курабии, стачкувами с филии с мас, от банкя.

Да иска гаранции за Шенген и еврозоната, че това струва пари на бизнеса, а пари в брой се харчат бързо. Инак сме извън интеграцията и скоро при нас може да пуснат и турците, а ядрото ще е с обща армия и правителство. ЕС на много скорости предстои!!

Какво ще ги правят тия пари еврогейците? Ще си плащат заплатите на спец., които идват уж да ни подпомагат, а всъщност са намерили работа на безработните да ни поучават