Ердоган не изключва референдум за ЕС

Турският президент Ердоган не изключи свикване на референдум в Турция по въпроса за членството в ЕС. Той смята протестите срещу Тръмп за временно явление.

Обратно в новината

Коментари - Ердоган не изключва референдум за ЕС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

членство, както всички, които са там и тогава си част от този съюз. Такива са изискванията за влизане във всеки съюз. За момента Турция не покрива изискванията и трябва да работи по себе си,вместо да тропа по масата като ревливо дете.

Tурците никога няма да влезнат в разпадащата се Eвропейска общност. Mнозинството турци не вярват на Eврoпейските структури. Eвропейската общност подпомага за дестабилизация на Tурция , над 4000 терористи свободно живеят в страните на EO . Cпециално Gермания е страната на която държавните структури и разузнаване обучават терористи , които целят гражданска война в република Tурция. Eвразия е пътят на просперираща Tурция.

Когато Турция влезе всички останали ще са излезли :)

ще ви даде отговор на всички въпроси.

За какво ще е този референдум? Те и без това не са в ЕС. А дали ще влязат в ЕС, не зависи от желанието на народа. Между другото голяма част от англичаните гласуваха за излизане от ЕС точно заради перспектива, че Турция един ден ще стане член на ЕС и турчулята ще наводнят Европа и Великобритания....

Ердоган е президент и лидер на Турция, със своята политика и цели нито той се побира в президентските правомощия, нито страната предвождана от него се побира в преговорите и изискванията на ЕС. Европейските политици го подценяват и нито искат да видят, нито да чуят казаното от него. А това е грешка! Колко голяма - ще проличи още в началото на 2017 година.

да си направи референдум за смъртното наказание и арестите на опоненти, па после да пита хората за ЕС.

Веднага да се свика референдум за членството на Турция в ЕС!!! Нека турският народ изрази свободно волята си относно европейското брутално високомерие, върла наглост и политическа перверзия! ЕС мерзко отреди на една велика страна ролята на дрипава просякиня, молеща се, просеща и кланяща се пред портите на тази разюздана организацийка! Ще дойде време, когато ЕС ще бърше ред сълзи, ред сополи и ще клечи, кланя и прави дълбоко-ниски метани пред Личността на г-н Ердоган! Апелирам към българската етническа група да прогледне и да се преориентира, след като се събуди като спящата красавица от "европейския" си сън чрез нежната, желаеща и пламенна политическа "целувка" на Ердоган... И да си смени приоритетите!

Доживяхме и това-някой да се кланя пред диктатор! Толкова им е акъла на мюсюлманите, при тях демокрация не може да вирее! И доколкото виждам Мелиха е жена- ти по любов ли се ожени Мелиха или баща ти те продаде за пари на някой старчок? Да, успешни турци има, но те отдавна са по белия свят извън Турция!

е правилна, то си задавам въпроса дали този човек числи нормално? Те не го пускат в СЕЛОТО А ТОЙ ПИТА КЪДЕ Е ПОПСКАТА КЪЩА! Но има и сполучливи турци!

Преди да организираш референдума ,да не забравиш ,да какжеш на народа как да гласува ,щото те само тебе слушат

А бе аркадаша , много нависоко се имаш.Запада както те чипка така и ще ти ритне стола ,а паднеш ли от стола много боли.

абе фес смотан неможе да изнудваш европа ти нямаш работа в европа какви референдоми какви 5 лева ти си за затвора чудовище да тормозиш толкова много хора дано някои ден се обрнат нещата и си намериш маистора

Каква Европа? Та вие всеки ден се отдалечавате все повече от нея, за което Европа не носи никаква отговорност. Сами си дайте отговор защо е така.

Ердоган ще отсвири ЕС.

Пуйката никога няма да влезе в ЕС. Ердухан иска да принуди държавите от ЕС да играят според тоягата му- т.е. да приемат в ЕС един халифат, с шериатска правна система. Неоосманистът и ислямистът не разбра ли, че това НИКОГА няма да стане? Освен това, той цели да изнуди ЕС да му плащаме ОЩЕ пари. Ми няма да стане! Иска пуйката да влезе в ЕС, като ВСИЧКИТЕ й закони да са дерогация от правото на ЕС. Вари го, печи- той е завършен ислямист- но това означава, че НИКОЙ в ЕС няма да му пусне фандък и да допусне турция в ЕС.

Тия първобитни, къде се бутат в "А" групата, та чак и референдуми щели да правят? Пред ЕС не стои въпроса кога ще ги приеме, ами стои въпроса "тея па кои бяха, че не се сещаме?"

Много демократичен е този Ердоган...

Никога в Европа.Орианталски главорези и ислямисти.

А защо изнудвате ес да ви свали визите, а. Маймун вмирисан.

Сега тъй като Тръмп е готин, а Ердо го поддържа, това прави и Ердо готин, или? Тролетарята! Кажете, какво правим? Или както винаги просто пускаме съобщения през 30 секунди, та да няма смисъл, кой какво е казал и писал?

Ай сиктир, ашколсун и йок! Анадънмо? Свиквайте, не се пулете, че скоро тоя ще дойде и на вашта улица. Даже вече е приготвил топографските карти.

Ер Доган май вече си разпределя Европата...С такива меки китки в Брюксел, може и да му пропее петела. Да не говорим, че от всички събития и на изток и на запад до момента той все успява да е доста печеливш! Никак не е за подценяване и ако не бяха държави като Унгария, Австрия, Гърция, които подобно на нас са си имали близки отношения с турците, може и пак да стане неговото.