Обрат: САЩ готови на преговори с ЕС по ТТИП

САЩ са “отворени“ за съживяване на преговорите с ЕС по ТТИП, но на равнище ЕС, а не с всяка страна членка поотделно.

Обратно в новината

Коментари - Обрат: САЩ готови на преговори с ЕС по ТТИП | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всъщност в предложението Съденените американски щати (а не отделните щати) да преговарят с Европейския съюз като цяло, а не с отделните европейски страни има резон, според мен, ако е искрен, разбира се, и не се отметне утре или в други ден пак. Друг е въпросът, че при това положение Тръмп миже и да не постигне онова, което желае и си представя, вкл. и по отношение на дефицита. Неслучайно подходът на Путин е точно обеатният, но не се увенча с особен успех. България е многократно по-силба и в по-добри позиции когато интересите й се защитават от и в рамките на ЕС!

Късно е вече. Тя Меркелка пак ще му нарита задника.

Още колко обрати ще има докато е президент на САЩ този малоумник Тръмп.

дкми

Боко да подписва, и да "маха" визите :)

Значи ТТИП - ЕС като едно, не поотделно с държавите а визите - поотделно ?

Кой за, квото учил, Владко? Кой за квото учил! Ето примерно Владко Живков е учил за царче и аха, аха да стане...

САЩ клекнаха. Само дето дир-а не отрази една от важните новини от вчера. Германия като лице на ЕС преговаря с Индия и постигна съгласие по стокообмена. Това го направиха за да извият ръцете на САЩ и успяха както видяхме. За жалост Дир-ниците се интересуват само от Шаломов, Доналд патока и Ким-чо.

клекнали, защото някой си казал нещо, че може би биха сторили нещо друго? хахахахахаха германия иска да инвестира по милярд годишно в индия, не да има безмитен внос от там. нещо друго да не си разбрал?

"...което да увеличава нашия обмен като цяло, но в същото време да намалява търговския ни дефицит" Сиреч пак си говорим за протекционизъм;)

Доналдчо се бори за интересите на своята страна, а не е русофилска отрепка и родоотстъпна позорна мурзилка.

Тръмп патентова Рейгъновия слоган " Да направим Америка отново велика" през 2012... само такива като теб и подобните ти още си мислите че Тръмп е случаен човек, ама нищо злобейте си на воля, сал туй ви остана-)