Коментари - ЕС: Няма членство за Турция, ако върне смъртното наказание | Днес.dir.bg

ЕС: Няма членство за Турция, ако върне смъртното наказание

Жан-Клод Юнкер предупреди, че ако Турция възстанови смъртното наказание, това ще означава край на преговорите с нея за присъединяване към ЕС.

Обратно в новината

Коментари - ЕС: Няма членство за Турция, ако върне смъртното наказание | Днес.dir.bg

Коментари

Юнкер, Юнкер.. Пак си неподготвен и пак включи ЕС на ЗАДНА пред Турция... Думичките ЧЛЕН и ЧЛЕНСТВО по адрес на турция ТРЯБВА да бъдат ЗАБРАВЕНИ в речника на политиците от ЕС. Спрете да им подхранвате надеждите и само да го усуквате....

ЗАЩО НЯМА САНКЦИИ ОТ ЕС СПРЯМО ТУРЦИЯ, А ?

Ами защото в ЕС няма политици с ТОКИ, които да го направят ФАКТ. Меркел или Юнкер очакваш да подигнат такава инициатива???? Но едно е ясно.. Този политик в ЕС, който го спомене пръв ще спечели много, а този ,който го направи ще управлява новият ЕС..

ТУРЦИЯ,РАЗГЛЕЖДАНА В ДЪЛБОЧИНА И МАНТАЛИТЕТ,НИКОГА НЕ МОЖЕ ДА ПРЕТЕНДИРА ЗА ЕВРОПЕЙСКА СТРАНА!!!

УНГАРИЯ ЕВРЕИ ОРГАНИЗИРАТ ЦИГАНИ И ХОМОСЕКСУАЛНИ ВЪВ ФИНАНСИРАНА ОТ СОРОС КАМПАНИЯ ЗА СВАЛЯНЕТО НА ВИКТОР ОРБАН

Ердоган не желае Турция да е член на ЕС и за това са натрупани многобройни доказателства откакто се докопа до властта преди 15 години. Той иска да възроди Отоманската империя, да прекрои държавните граници и експлоатира близкоизточните и балканските народи, да се опъва на ЕС и НАТО. Но няма да му стигнат силите за това; нито турската икономика ще издържи мегаломанските му напъни, нито турския народ го подкрепя. В момента Турция е разделена на три части: светска, образована и проевропейска; бедна, неука и ислямизирана, подкрепяща Ердоган; и турските кюрди - политически организирани и разполагащи с мощно партизанско и антитурско съпротивително, движение. Кюрдите в Турция няма останат по-назад от кюрдите в Ирак и Сирия, които вече извоюваха своята автономия /независимост/. Ердоган се е изпокарал с всички и с това ще ускори разпадането на турската държава в сегашния й вид.

Много ти се иска, нали! Но няма да стане. Само дето Турция ще се преместим по към Европа. Там където сме ние

за рязан от Анадола. Много лесно - удряш една контра за из път, хващаш автобуса и право там. Друг начин няма.

Ако посмее госпожо, на петата минута от Руската база в Армения ще се изстрелят ракетите и на 8 час над Анкара ще се вее руското знаме. Аннадънмо казъм ?

Освен това тази жена забравя нещо много важно: руснаците няма да позволят тук да е турско по една-единствена причина. По тези земи са костите на техни войници и колкото да не ни обичат няма да позволят тук да се вее знамето с полумесеца. Всеки ислямист да си го набие в главата и да спре да сипе злоба и жлъч! От невежеството и алчността по-лоши човешки качества няма!

европески или не, на турчагите май съвсем не им е изпотрябвал. Ясно е, че никой там няма да пусне азиатци, ама защо пък да не го рекетират и да правят каквото си искат.

Интересно защо връщането на смъртното наказание в Турция ще представлява проблем за тарторите на ЕС, но допустимостта на същото наказание в САЩ, Япония, а и Саудитска Арабия, никога не е била проблем за тях, тарторите?

Нека да има смъртно наказание в Турция и да се прилага само на турски граждани, дори и за преминаване на червен светофар или не преминаваш по пешеходна пътека.

В кой ЕС, в този който ние членуваме и възхвалява ме ли ???

Подмяната на развитието на последната човешка цивилизацията е в ход. В нея няма място за интелект, култура, социални придобивки и мирни времена. Нахлуването на чужди за европейската култура маси е най-зловещият удар срещу истинските ценности на системата. По високите етажи в ЕС е извършен пробив. Откровен акт на вътрешна група изменници в самото сърце на Брюксел. Предателството на съюза е факт. Безспорен. Кървав. Безмилостен. Ние сме във война. Нова зловеща по своя характер и мащаби война. Всички завоевания на нашата система бяха предадени от вътре. Обезоръжената Европа в течение на само 20 години е на колене. Без армии, без подготвени войски, без оръжия, без самолети и танкове. Предварително и напълно доброволно Европа унищожи сама своята огнева мощ. Европа не произвежда войници. Европа произвежда лигльовци. Войници започнаха да произвеждат масово на друго място близко до границата на обетованата земя.Веднъж попаднали на територията на континента завоевателите ще се въоръжат за броени дни. В цунамито от измама в Европа нахлуха обучени полеви войници и командири, експерти по взривове, терористи, програмисти, хакери и обикновени джихадисти.

Смъртно наказание трябва да има в държавата на беззъбите хора наре4ена Булгаристан,защото има много крадци,измамници и убийци.

Тия журналисти са съвсем изкукали, А аз не си спомням, някога Турция да се е кандитатирала за член на европейския съюз ! ТЪПАЦИ, или ми кажете дата на кандидатурата за членство !

Ами те още сега могат да ги прекратят. След последните словоизлияния на самозабравилия се чалмалия - чао!

Още малко го забаламосват, но той се усети, че вече настъпи край на преговорите и надеждите му. И 5 млн. да се опита да пусне към вътрешността на континента, така или иначе е обречен да си стои там на място в Анадола. Граф Жискар Д Естен им го каза преди десетина години - никога не са били, не са и няма да бъдат част от Европа! Да си спретва там Султаната и да млъква. Той Тръмп ще го оправи отвсякъде. Ще се репчи, селджукът му със селджук.

Ако не е смътното наказания, ще е обрязването или забрадките. Истината е, че някои страни като Австрия никога, при никакви условия няма да се съгласят Турция да влезе в ЕС - хахахахахах

Това , че искат въвеждане на смъртното наказание не е никак лошо, та това е една от най-демокраничните изяви.Да не говоря ,че Великобритания отмуня смърното наазание през 1961 /ако не греша / , Франция през 1981.Освен това В САЩ и Япония ,то още се прилага, и не само там.Лично аз ,както и съпругата ми сме горещи привърженици на смъртното наказание за убийства ,за финансови и стопански предтъпления в голями размери , за прояви на религиозен фанатазъм от всякакъв вид и религия , за причиняване на тежки автопроизшествия с жертви след употреба на алкохол или упоиващи вещества , за трафик на бежанци и нарко-трафик и разпространение, за тежки сексуални престъпления спрямо малолетни.

отмуня=отменя и някоя друга грешчица.Няма как да пътуваш и да пишеш, и да говориш с друг

Смъртното наказание не спира престъпността. Още повече, че стават и грешки. Случвало се е невинни хора да бъдат екзекутирани. Това не може да бъде поправено. Много по възпитателен ефект би имало, ако осъдените отиваха в трудови лагери. Як физически труд и никакво време да мислят за глупости.

Това не е вярно -Важното е да се прилага в голями количества.Тогава количествените натрупвания преминават в качествен скок в съзнанието.В края на 18-ти век в Англия е имало за повече от 270 нарушения ,смъртно наказание и тя е била велика империя.

Аз като слушам говоренето на Ердоган и министрите му, те май отдавна са отписали членството си в ЕС като опция. Така че не виждам защо се опитват да го плашат европейците.

Турция и Русия са поробителите на България.

А бе , тези на 4-ти километър и в неделя ли имат интернет ??

ДИВИТЕ АНАДОЛЦИ И ДИВАЦИТЕ РУШНЯЦИ СТАНАХА ПЪРВИ ПРИЯТЕЛИ.

въобще точно сега може да се споменава думата "членство" не ми го побира главата ! Толкова ли сме уплашени и объркани ??? Хаосът в ЕС е пълен ! Трябват нови хора в управлението !!?

Какво членство бе смешници? Ами дивите анадолци отдавна ви онождат през гащите!

Малоумници, вие, които се дупите на Русия и на Вова Путакин, сегашната Русия не е царска православна Русия от преди 140 години бе, калтаци нещастни! Сегашната Русия са същите сатрапи и световни боклуци както и САЩ. Показателно е нахлуването и окупирането на Кримски п-в... Абе, малоумни гееве, ами ако сега Еродагана рече- Ооо, българските земи са били 500 години наши, хайде да си ги вземем...А ? Малоумни боклуци. Сегашна посткомунистическа Русия се контролира от алчното джудже от КГБ- Вова Путакин, което срещу тлъсти комисионни под масата продава руска земя от Далечния Изток на китайци срещу жълти стотинки... Заблудени скотове, мозък нямате ли да мислите самостоятелно, бе?

Малоумен дебил !! Ако беше малко по-умен щеше да го разбереш, а не да "втвърдяваш" русофилите още повече !

Ха, да го видим този ЕС, докога ще го бъде, защото както е тръгнало - все повече губи доверие и авторитет и е въпрос на време да изчезне в небитието, както изчезнаха СИВ и Варшавския договор. И докато брюкселските чиновници се чудят, каква щуротия да наложат, какъвто е въпроса с кривите краставици и да няма смъртно наказание, Ердоган призовава да се раждат деца, пък да видим кое ще има бъдеще.

Ердоган ще си го премести в другия крачол, като няма да има членство на Турция в ЕС. Българите, ако се направи референдум също сме за смъртното наказание.

Не знам,от кога,султанати се приемат в ЕС.Плюнкер пак не е в час.Само смъртното наказание ли е проблемът за прием на Ердоган-Турция? А всичко останало,което бе натворено там? По принцип,цялата сага"Турция в ЕС"е пълна лъжа.Никога няма да ги приемат.Турция би била най-голямата по население държава в Съюза.Следователно,ще има най-големи позиции във всички евро-институции.Ще има повече власт и влияние от Франция и Германия.При това-ислямска Държава,при това,диктаторска Държава....е как ще стане това,че не се сещам?

За да има мир, благоденствие, просперитет, щастие на планетата , няколко държави и организации не трябва да съществуват: 1. САЩ, 2. Русия, 3. Израел, 4. Турция, както и вредните, бутафорни и корумпирани организации- НАТО, ЕС, ООН, МВФ, Световна банка. Това е. Просто и ясно.

Те не искат членство ! Те искат да постигнат 500г. си мечта да , да завладеят Европа бе маскари .....ама май шизофреници и шибаняци ни управляват !

Уродливите ценности на гейВропа. Тази гейВропа няма нищо общо с онази демократична Европа през 80-те на миналия век. Естествено че трябва да има смъртно наказание за убийци, изнасилвачи и корумпирани политици ангажирани с управлението на една държава. Браво на англичаните, ще бъдат последвани и от други европейски народи. А тези гейо либерални ценности си ги заврете отзад.

А така! Да им сера на ценностите! Тук Ердоганя е 100% прав! А между другото да припомним, че премиерът на Люксембург Ксавие се омъжи за дългогодишния си приятел Готие миналата година май беше... Омъжи или ожени, не знам кой е мъжът и кой на кого се дупи... нещастна пасмина, какъв пример давате на децата? Вместо да забранявате смъртното наказание забранете браковете между гееве бе, боклуци!

ШИЗОФРЕННА политика на ЕУ,двоини стандарт. Бруксел направи от Европа Ториште от 4овешка измет.Народите на континента залозни4и в собствни дързави. ЕУ не тряббва да е неофеодален Халифат.

Май трябва, Путин да изпрати няколко пилоти- Арменци да пуснат 5- 10 Атомни бомби върху цяла Турция и да им платят за избиването на 1,5 милиона арменци през 1915 г. А останалите живи турци, да бягат ОБРАТНО към Саудитска Арабия. ( Хитлер само може да яде круши в сравнение с това което са направили арабите и турците- избили са стотици милиони)

abasador

не са ми ясни, тези управници на Евросъюза, като алкохолика Жан-Клод Юнкер и левия (т.е. обратен) Доналд Туск, докога ще се държат като идиоти. Турция всеки ден заплашва и размахва пръсти на ЕС, а господин Юнкер още не е изтрезнял и в мохморлука си и обявава, евентуален край на отношенията с Турция заради.... смъртното наказание. Ей господин Юнкер, спри да поркаш и погледни докъде стигнаха османлиите с заканите си, най малкият ти проблем господин Юнкер (в момента), е смъртното наказание в Турция! Министри начело с празноглавият президент господин Ердоган, взел се за пратеник на Алах на Земята, призовават турците живущи в ЕС, обещавайки още 15 те хиляди мигранти (месечно) за подкрепа на поход към Европа. Ужасно тъжно е когато алкохолици и обратни, начело изтрещяла баба Меркел все още управляват Евросъюза, абсолютно неадекватни към случващото се. Най-неприятното е, че турците са ни комшии и могат да ни създадат голями проблеми. Лек ден.

Чудесно. Ако това е скромната цена, която трябва да се плати - нека и ние да го върнем :) А и звучи "заплашително" като: Ако не си платите данъците, ще ви изключим от списък с данъкоплатците.

Ами да го върнеме, за всички комунисти и за една нощ набързо забогатяли български капиталисти и всички по-големи престъпници, и без това всичките до един са напълно известни. А най-добре да си спретнем и един фиктивен Народен Съд, точно копие на онзи след септемрви 1944 година. И тогава със ситурност ще се оправим за нула време дори и да не сме в ЕС. Особено ако си върнем междувременно и истинската ни открадната история, тоест откраднатите тонове архиви в Москва!

А представете си сега да излезе Лавров и да заяви че ше бие един руски шът на ЕУ...изпърво ше има масово подрискване, след това гей соросоидният писък ще се чуе чак в съседната галактика... А те/ние в същото време говорим за членсвто на Турция( с шутовете)...това толерасията освен че е самоубийствена е и явно силно умопомрачителна "ценност" в ЕУ

Турция, готви ОСМАНСКИ ШУТ за Европа и свещена война, за това призовават министри в Турция, а Европа води преговори за членство на Турция..........Аз ли не съм добре или тези от Е С са откачили ТОТАЛНО?

да са джавкат ли? Да започнат война ли? И България ще я покрием с похлупак - да се трепят другите, а ние не, така ли смяташ? Наивник?

По-добре смъртното наказание, отколкото членство в ЕС! И в БГ ни трябва смъртното наказание незабавно!

в България умират толкова много хора ,искате да ги свършите всички ли ?

Не ние искаме, а Европейският съюз, който 27 години я кара през просото- хората нямат никаква стойност, морални и етични норми са отпаднали и само мюсюлманите имат всякакви права.Ако до сега не си го забелязал тогава имаш проблем.

Проблема не е,защо Турция иска да върне смъртното наказание. А защо САЩ никога не са го премахвали....

САЩ и Турция имат еднакво малък шанс да станат част от обединена Европа. Да оставим настрана географското положение. Манталитета на средния американец и турчин са далеч под нивото на средния европеец.

А ти къде виждаш европейци- аз в Европа виждам навсякъде пълно само с мюсюлмани и африканци. И те са там завинаги.

Тия от ЕС тъпи ли са или на тъпи се правят? Турчелята искат да им бият османски шут, те се ослушват. Ако руснаците кажат, че ще им бият руски шут, квиченето им ще обиколи три пъти Земята. Ето това са двойните стандарти на Западно-лицемерна Европа. А Турция плаче за санкции.

Имаше етап в който изглеждаше необратимо приемането им в ЕС, поне медиите създаваха такова усещане и си пожелах ако те влязат ние да излезем, за да се опазим от тези паразити които ще ни завладеят с простотията си за отрицателно време, като циганин жица.

А какво ще си пожелаеш когато албанците влезат в ЕС? България вероятно ще им стане бащиния.Пълен ужас.

Имате доста погрешна представа за албанците. Не ги бъркайте с косоварите. Самите албанци се дистанцират от тях.

В Америка има смъртно наказание,защо в Турция да няма.В България също има нужда от смъртно наказание,защото имаме много крадци и убийци.

Брато , а бе ти луд ли си или на такъв се правиш?! Как ще сравняваш американците с побърканите фесове, бе?!

Antoinette Todorova

ее,нали са съюзници ?

а си глупак, защото тук не става дума за Америка , Китай и северният полюс, а за ЕвропаЩо ги смвесваш нещата, помисли ако го можеш!

вие нормални ли сте? Какво ще правят фесовете в ЕС?

Гледай Ердоган, сещай се за Местан и коалиция Бостан=Бойко+Местан.

Какви европ. ценности изповядва турция, че насила искат да я приемат и хленчат, че не е готова?

Реджеб Ердоган е най- големия Президент- Измамник... Ердоган лично нареди да свалят Руския самолет и купуваше Петро от Ислямска държава. Ердоган праща Ордите араби към Европа, ... Време е Турция и арабите-Башибозуци, които са се събрали там да бъдат разчистени с няколко Атмони бомби... Когато турци и араби умират, винаги е било добре за България...

не е вярно боико глухото пожарникарче е най големият измамник и лъжец

КРАСТАВИТЕ КУЧЕТА И АЛЛАХ НЕ МОЖЕ ДА ГИ СПРЕ ДА СЕ СНОШАТ :)))

Старицата ЕС да си преброи турската челяд в ЕС: над 20 млн. турци живеят в ЕС. Късно се сетиха европейските толерасти. Варварите ще съсипят новата империя на злото - ЕС.

Толкова тъпа и непрозорлива Европа е имало само преди 600 години,Ние блгарите ли сме толкова умни или европехците са толкова тъпи,че нищо не могат да разчетат от изсказванията на Ердоган

е как не разбрахте, лаина ли имате мевду ушите си, та не шванахте, че европеиските политици са купени от сорос и зионистите (сорос е зионист между другото)? е как не разбрахте, че тия насилвтвени мигранцки напани са нарочни? никои не е толко глупав, те просто имат политическа порачка. план калерги предвижда още 200 милиона!!!!! да влезнат в европа до 2020! поръчано е! платено е! разбрали са се да стане! затова нарочно даряха асад в сиря под оган, плус други поричини за петрол там и кото беше...та да имат медиина кампания за наплива от мигранти... и други неща нарочно се правят - вас нарочно ви дарят роби и бедни, а тях нарочно им се плаща царски...нарочно, за да ви итрепът и смаят, а на тях да се даде шанс да ви стъпат на врата.... нарочно е! разберете го наи-сетне - планирано е преди 70 години и планомерно са си изпалнявали целите и задачите! нарича се план калерги! намерете си го в сърч и си прочетете какво ви мислят! план калерги е направен за да се саздаде ес и да ви нарочно избият ! планира се систематичен геноцид над бялата раса - и план калерги казва как да стане това! нищо не е случаино в тази ситуация - и те затова толкова натискат. воината в сирия сварши - путин я прекрати, неочаквано за тях. е, сега нема мигранти - а европеиските политици още прокават закони в полза на миграцията и още канят - вивте сажта на немското ваншно менистерство, още канят на арабски език и още се дарлат с тръмп! имат политическа порачка - не е глупост, а задача да се изпални, защото са купени и защото са обещали да го направят!

Странно, че след 89- та със закон се забранява социализъма, но не и турцизъма щом е толкова голям проблем. 500 години кланета като, че ли са по- маловажни и легитимни в сравнение с 45 години строй в който хората имаха работа, жилища и други придобивки. Да, сигурно затова американците не искат да са в ЕС, защото ще им се отнеме правото на смъртните наказания. А Турция май вече не е заинтересувана формално да е в ЕС.

Ами то не може до безкрай да го разтягаш. Идва един момент когато се къса. На комшиите им писна толкова години да ги баламосват, сега не само,че няма да им пука какво казват брюкселските зелки ами и ще им правят сечено. Има за какво да и връщат и ще си връщат с лихвите.

света не работи с 'връщане' както го наричаш. това вращтане както го наричеш си е вива омраза и отмъшение, а света не работи тека. то ние ако требаше да вращтаме на турците, каде щехте вие турците да идете от геноцид и 'вращане' - щеше да требе да ви избеиеме сичките както вие, и тека да си варнем 1:1 - щом ще се враща, да вращаме, а? диваци .....е затфа не ви иска света..... за вращане мислът ....не за разбирателство, не за сатрудничество, ами за 'вращане' на омраза мислът....

Рокси връщането има цифрови изражения. Размотаването на турците една камара време на тях им струваше доста пари. Сега те няма да си отмъщават а ще си възвръщат загубеното. От друга страна европейците са доста стиснати, та ще се наложат някои силови похвати за да ги открехнат.

Никога Турция няма да влезе в ЕС. Само ги лъжеха досега, за да си мълчат.

Ако Европа иска Турция в пределите си,то да гарантира,че няма да мине турската инванзия през България.България игуби едни 500години да пази Европа от османлиите,ако и сега са ни отредили тази роля,да се определим по навреме на кого да вярваме:((

СПОРЕД МЕН ГРАНИЦАТА МЕЖДУ ЕС И ТУРЦИЯ ТРЯБВА ДА Е НА БОСФОРА :))) ....

dobrin

дори и оттатук да е,... едната годинка все още я вярваме вместо да я ползваме...(

според мен требе да е още по-назад. сащо и кипар да се варне на гарция, както и други острови има ама кипар е наи-грозното извращение. фаопще не мъ интерише де шъ одът турците - те нас мислиха ли ни, когато откраднаха земята ни и избиха народа ни? господ враща и враща тапкано!

Ти да не си оная стодентка от Мйнхе.

Коментари - ЕС: Няма членство за Турция, ако върне смъртното наказание | Днес.dir.bg

ЕС: Няма членство за Турция, ако върне смъртното наказание

Жан-Клод Юнкер предупреди, че ако Турция възстанови смъртното наказание, това ще означава край на преговорите с нея за присъединяване към ЕС.

Обратно в новината

Коментари - ЕС: Няма членство за Турция, ако върне смъртното наказание | Днес.dir.bg

Коментари

Юнкер, Юнкер.. Пак си неподготвен и пак включи ЕС на ЗАДНА пред Турция... Думичките ЧЛЕН и ЧЛЕНСТВО по адрес на турция ТРЯБВА да бъдат ЗАБРАВЕНИ в речника на политиците от ЕС. Спрете да им подхранвате надеждите и само да го усуквате....

ЗАЩО НЯМА САНКЦИИ ОТ ЕС СПРЯМО ТУРЦИЯ, А ?

Ами защото в ЕС няма политици с ТОКИ, които да го направят ФАКТ. Меркел или Юнкер очакваш да подигнат такава инициатива???? Но едно е ясно.. Този политик в ЕС, който го спомене пръв ще спечели много, а този ,който го направи ще управлява новият ЕС..

ТУРЦИЯ,РАЗГЛЕЖДАНА В ДЪЛБОЧИНА И МАНТАЛИТЕТ,НИКОГА НЕ МОЖЕ ДА ПРЕТЕНДИРА ЗА ЕВРОПЕЙСКА СТРАНА!!!

УНГАРИЯ ЕВРЕИ ОРГАНИЗИРАТ ЦИГАНИ И ХОМОСЕКСУАЛНИ ВЪВ ФИНАНСИРАНА ОТ СОРОС КАМПАНИЯ ЗА СВАЛЯНЕТО НА ВИКТОР ОРБАН

Ердоган не желае Турция да е член на ЕС и за това са натрупани многобройни доказателства откакто се докопа до властта преди 15 години. Той иска да възроди Отоманската империя, да прекрои държавните граници и експлоатира близкоизточните и балканските народи, да се опъва на ЕС и НАТО. Но няма да му стигнат силите за това; нито турската икономика ще издържи мегаломанските му напъни, нито турския народ го подкрепя. В момента Турция е разделена на три части: светска, образована и проевропейска; бедна, неука и ислямизирана, подкрепяща Ердоган; и турските кюрди - политически организирани и разполагащи с мощно партизанско и антитурско съпротивително, движение. Кюрдите в Турция няма останат по-назад от кюрдите в Ирак и Сирия, които вече извоюваха своята автономия /независимост/. Ердоган се е изпокарал с всички и с това ще ускори разпадането на турската държава в сегашния й вид.

Много ти се иска, нали! Но няма да стане. Само дето Турция ще се преместим по към Европа. Там където сме ние

за рязан от Анадола. Много лесно - удряш една контра за из път, хващаш автобуса и право там. Друг начин няма.

Ако посмее госпожо, на петата минута от Руската база в Армения ще се изстрелят ракетите и на 8 час над Анкара ще се вее руското знаме. Аннадънмо казъм ?

Освен това тази жена забравя нещо много важно: руснаците няма да позволят тук да е турско по една-единствена причина. По тези земи са костите на техни войници и колкото да не ни обичат няма да позволят тук да се вее знамето с полумесеца. Всеки ислямист да си го набие в главата и да спре да сипе злоба и жлъч! От невежеството и алчността по-лоши човешки качества няма!

европески или не, на турчагите май съвсем не им е изпотрябвал. Ясно е, че никой там няма да пусне азиатци, ама защо пък да не го рекетират и да правят каквото си искат.

Интересно защо връщането на смъртното наказание в Турция ще представлява проблем за тарторите на ЕС, но допустимостта на същото наказание в САЩ, Япония, а и Саудитска Арабия, никога не е била проблем за тях, тарторите?

Нека да има смъртно наказание в Турция и да се прилага само на турски граждани, дори и за преминаване на червен светофар или не преминаваш по пешеходна пътека.

В кой ЕС, в този който ние членуваме и възхвалява ме ли ???

Подмяната на развитието на последната човешка цивилизацията е в ход. В нея няма място за интелект, култура, социални придобивки и мирни времена. Нахлуването на чужди за европейската култура маси е най-зловещият удар срещу истинските ценности на системата. По високите етажи в ЕС е извършен пробив. Откровен акт на вътрешна група изменници в самото сърце на Брюксел. Предателството на съюза е факт. Безспорен. Кървав. Безмилостен. Ние сме във война. Нова зловеща по своя характер и мащаби война. Всички завоевания на нашата система бяха предадени от вътре. Обезоръжената Европа в течение на само 20 години е на колене. Без армии, без подготвени войски, без оръжия, без самолети и танкове. Предварително и напълно доброволно Европа унищожи сама своята огнева мощ. Европа не произвежда войници. Европа произвежда лигльовци. Войници започнаха да произвеждат масово на друго място близко до границата на обетованата земя.Веднъж попаднали на територията на континента завоевателите ще се въоръжат за броени дни. В цунамито от измама в Европа нахлуха обучени полеви войници и командири, експерти по взривове, терористи, програмисти, хакери и обикновени джихадисти.

Смъртно наказание трябва да има в държавата на беззъбите хора наре4ена Булгаристан,защото има много крадци,измамници и убийци.

Тия журналисти са съвсем изкукали, А аз не си спомням, някога Турция да се е кандитатирала за член на европейския съюз ! ТЪПАЦИ, или ми кажете дата на кандидатурата за членство !

Ами те още сега могат да ги прекратят. След последните словоизлияния на самозабравилия се чалмалия - чао!

Още малко го забаламосват, но той се усети, че вече настъпи край на преговорите и надеждите му. И 5 млн. да се опита да пусне към вътрешността на континента, така или иначе е обречен да си стои там на място в Анадола. Граф Жискар Д Естен им го каза преди десетина години - никога не са били, не са и няма да бъдат част от Европа! Да си спретва там Султаната и да млъква. Той Тръмп ще го оправи отвсякъде. Ще се репчи, селджукът му със селджук.

Ако не е смътното наказания, ще е обрязването или забрадките. Истината е, че някои страни като Австрия никога, при никакви условия няма да се съгласят Турция да влезе в ЕС - хахахахахах

Това , че искат въвеждане на смъртното наказание не е никак лошо, та това е една от най-демокраничните изяви.Да не говоря ,че Великобритания отмуня смърното наазание през 1961 /ако не греша / , Франция през 1981.Освен това В САЩ и Япония ,то още се прилага, и не само там.Лично аз ,както и съпругата ми сме горещи привърженици на смъртното наказание за убийства ,за финансови и стопански предтъпления в голями размери , за прояви на религиозен фанатазъм от всякакъв вид и религия , за причиняване на тежки автопроизшествия с жертви след употреба на алкохол или упоиващи вещества , за трафик на бежанци и нарко-трафик и разпространение, за тежки сексуални престъпления спрямо малолетни.

отмуня=отменя и някоя друга грешчица.Няма как да пътуваш и да пишеш, и да говориш с друг

Смъртното наказание не спира престъпността. Още повече, че стават и грешки. Случвало се е невинни хора да бъдат екзекутирани. Това не може да бъде поправено. Много по възпитателен ефект би имало, ако осъдените отиваха в трудови лагери. Як физически труд и никакво време да мислят за глупости.

Това не е вярно -Важното е да се прилага в голями количества.Тогава количествените натрупвания преминават в качествен скок в съзнанието.В края на 18-ти век в Англия е имало за повече от 270 нарушения ,смъртно наказание и тя е била велика империя.

Аз като слушам говоренето на Ердоган и министрите му, те май отдавна са отписали членството си в ЕС като опция. Така че не виждам защо се опитват да го плашат европейците.

Турция и Русия са поробителите на България.

А бе , тези на 4-ти километър и в неделя ли имат интернет ??

ДИВИТЕ АНАДОЛЦИ И ДИВАЦИТЕ РУШНЯЦИ СТАНАХА ПЪРВИ ПРИЯТЕЛИ.

въобще точно сега може да се споменава думата "членство" не ми го побира главата ! Толкова ли сме уплашени и объркани ??? Хаосът в ЕС е пълен ! Трябват нови хора в управлението !!?

Какво членство бе смешници? Ами дивите анадолци отдавна ви онождат през гащите!

Малоумници, вие, които се дупите на Русия и на Вова Путакин, сегашната Русия не е царска православна Русия от преди 140 години бе, калтаци нещастни! Сегашната Русия са същите сатрапи и световни боклуци както и САЩ. Показателно е нахлуването и окупирането на Кримски п-в... Абе, малоумни гееве, ами ако сега Еродагана рече- Ооо, българските земи са били 500 години наши, хайде да си ги вземем...А ? Малоумни боклуци. Сегашна посткомунистическа Русия се контролира от алчното джудже от КГБ- Вова Путакин, което срещу тлъсти комисионни под масата продава руска земя от Далечния Изток на китайци срещу жълти стотинки... Заблудени скотове, мозък нямате ли да мислите самостоятелно, бе?

Малоумен дебил !! Ако беше малко по-умен щеше да го разбереш, а не да "втвърдяваш" русофилите още повече !

Ха, да го видим този ЕС, докога ще го бъде, защото както е тръгнало - все повече губи доверие и авторитет и е въпрос на време да изчезне в небитието, както изчезнаха СИВ и Варшавския договор. И докато брюкселските чиновници се чудят, каква щуротия да наложат, какъвто е въпроса с кривите краставици и да няма смъртно наказание, Ердоган призовава да се раждат деца, пък да видим кое ще има бъдеще.

Ердоган ще си го премести в другия крачол, като няма да има членство на Турция в ЕС. Българите, ако се направи референдум също сме за смъртното наказание.

Не знам,от кога,султанати се приемат в ЕС.Плюнкер пак не е в час.Само смъртното наказание ли е проблемът за прием на Ердоган-Турция? А всичко останало,което бе натворено там? По принцип,цялата сага"Турция в ЕС"е пълна лъжа.Никога няма да ги приемат.Турция би била най-голямата по население държава в Съюза.Следователно,ще има най-големи позиции във всички евро-институции.Ще има повече власт и влияние от Франция и Германия.При това-ислямска Държава,при това,диктаторска Държава....е как ще стане това,че не се сещам?

За да има мир, благоденствие, просперитет, щастие на планетата , няколко държави и организации не трябва да съществуват: 1. САЩ, 2. Русия, 3. Израел, 4. Турция, както и вредните, бутафорни и корумпирани организации- НАТО, ЕС, ООН, МВФ, Световна банка. Това е. Просто и ясно.

Те не искат членство ! Те искат да постигнат 500г. си мечта да , да завладеят Европа бе маскари .....ама май шизофреници и шибаняци ни управляват !

Уродливите ценности на гейВропа. Тази гейВропа няма нищо общо с онази демократична Европа през 80-те на миналия век. Естествено че трябва да има смъртно наказание за убийци, изнасилвачи и корумпирани политици ангажирани с управлението на една държава. Браво на англичаните, ще бъдат последвани и от други европейски народи. А тези гейо либерални ценности си ги заврете отзад.

А така! Да им сера на ценностите! Тук Ердоганя е 100% прав! А между другото да припомним, че премиерът на Люксембург Ксавие се омъжи за дългогодишния си приятел Готие миналата година май беше... Омъжи или ожени, не знам кой е мъжът и кой на кого се дупи... нещастна пасмина, какъв пример давате на децата? Вместо да забранявате смъртното наказание забранете браковете между гееве бе, боклуци!

ШИЗОФРЕННА политика на ЕУ,двоини стандарт. Бруксел направи от Европа Ториште от 4овешка измет.Народите на континента залозни4и в собствни дързави. ЕУ не тряббва да е неофеодален Халифат.

Май трябва, Путин да изпрати няколко пилоти- Арменци да пуснат 5- 10 Атомни бомби върху цяла Турция и да им платят за избиването на 1,5 милиона арменци през 1915 г. А останалите живи турци, да бягат ОБРАТНО към Саудитска Арабия. ( Хитлер само може да яде круши в сравнение с това което са направили арабите и турците- избили са стотици милиони)

abasador

не са ми ясни, тези управници на Евросъюза, като алкохолика Жан-Клод Юнкер и левия (т.е. обратен) Доналд Туск, докога ще се държат като идиоти. Турция всеки ден заплашва и размахва пръсти на ЕС, а господин Юнкер още не е изтрезнял и в мохморлука си и обявава, евентуален край на отношенията с Турция заради.... смъртното наказание. Ей господин Юнкер, спри да поркаш и погледни докъде стигнаха османлиите с заканите си, най малкият ти проблем господин Юнкер (в момента), е смъртното наказание в Турция! Министри начело с празноглавият президент господин Ердоган, взел се за пратеник на Алах на Земята, призовават турците живущи в ЕС, обещавайки още 15 те хиляди мигранти (месечно) за подкрепа на поход към Европа. Ужасно тъжно е когато алкохолици и обратни, начело изтрещяла баба Меркел все още управляват Евросъюза, абсолютно неадекватни към случващото се. Най-неприятното е, че турците са ни комшии и могат да ни създадат голями проблеми. Лек ден.

Чудесно. Ако това е скромната цена, която трябва да се плати - нека и ние да го върнем :) А и звучи "заплашително" като: Ако не си платите данъците, ще ви изключим от списък с данъкоплатците.

Ами да го върнеме, за всички комунисти и за една нощ набързо забогатяли български капиталисти и всички по-големи престъпници, и без това всичките до един са напълно известни. А най-добре да си спретнем и един фиктивен Народен Съд, точно копие на онзи след септемрви 1944 година. И тогава със ситурност ще се оправим за нула време дори и да не сме в ЕС. Особено ако си върнем междувременно и истинската ни открадната история, тоест откраднатите тонове архиви в Москва!

А представете си сега да излезе Лавров и да заяви че ше бие един руски шът на ЕУ...изпърво ше има масово подрискване, след това гей соросоидният писък ще се чуе чак в съседната галактика... А те/ние в същото време говорим за членсвто на Турция( с шутовете)...това толерасията освен че е самоубийствена е и явно силно умопомрачителна "ценност" в ЕУ

Турция, готви ОСМАНСКИ ШУТ за Европа и свещена война, за това призовават министри в Турция, а Европа води преговори за членство на Турция..........Аз ли не съм добре или тези от Е С са откачили ТОТАЛНО?

да са джавкат ли? Да започнат война ли? И България ще я покрием с похлупак - да се трепят другите, а ние не, така ли смяташ? Наивник?

По-добре смъртното наказание, отколкото членство в ЕС! И в БГ ни трябва смъртното наказание незабавно!

в България умират толкова много хора ,искате да ги свършите всички ли ?

Не ние искаме, а Европейският съюз, който 27 години я кара през просото- хората нямат никаква стойност, морални и етични норми са отпаднали и само мюсюлманите имат всякакви права.Ако до сега не си го забелязал тогава имаш проблем.

Проблема не е,защо Турция иска да върне смъртното наказание. А защо САЩ никога не са го премахвали....

САЩ и Турция имат еднакво малък шанс да станат част от обединена Европа. Да оставим настрана географското положение. Манталитета на средния американец и турчин са далеч под нивото на средния европеец.

А ти къде виждаш европейци- аз в Европа виждам навсякъде пълно само с мюсюлмани и африканци. И те са там завинаги.

Тия от ЕС тъпи ли са или на тъпи се правят? Турчелята искат да им бият османски шут, те се ослушват. Ако руснаците кажат, че ще им бият руски шут, квиченето им ще обиколи три пъти Земята. Ето това са двойните стандарти на Западно-лицемерна Европа. А Турция плаче за санкции.

Имаше етап в който изглеждаше необратимо приемането им в ЕС, поне медиите създаваха такова усещане и си пожелах ако те влязат ние да излезем, за да се опазим от тези паразити които ще ни завладеят с простотията си за отрицателно време, като циганин жица.

А какво ще си пожелаеш когато албанците влезат в ЕС? България вероятно ще им стане бащиния.Пълен ужас.

Имате доста погрешна представа за албанците. Не ги бъркайте с косоварите. Самите албанци се дистанцират от тях.

В Америка има смъртно наказание,защо в Турция да няма.В България също има нужда от смъртно наказание,защото имаме много крадци и убийци.

Брато , а бе ти луд ли си или на такъв се правиш?! Как ще сравняваш американците с побърканите фесове, бе?!

Antoinette Todorova

ее,нали са съюзници ?

а си глупак, защото тук не става дума за Америка , Китай и северният полюс, а за ЕвропаЩо ги смвесваш нещата, помисли ако го можеш!

вие нормални ли сте? Какво ще правят фесовете в ЕС?

Гледай Ердоган, сещай се за Местан и коалиция Бостан=Бойко+Местан.

Какви европ. ценности изповядва турция, че насила искат да я приемат и хленчат, че не е готова?

Реджеб Ердоган е най- големия Президент- Измамник... Ердоган лично нареди да свалят Руския самолет и купуваше Петро от Ислямска държава. Ердоган праща Ордите араби към Европа, ... Време е Турция и арабите-Башибозуци, които са се събрали там да бъдат разчистени с няколко Атмони бомби... Когато турци и араби умират, винаги е било добре за България...

не е вярно боико глухото пожарникарче е най големият измамник и лъжец

КРАСТАВИТЕ КУЧЕТА И АЛЛАХ НЕ МОЖЕ ДА ГИ СПРЕ ДА СЕ СНОШАТ :)))

Старицата ЕС да си преброи турската челяд в ЕС: над 20 млн. турци живеят в ЕС. Късно се сетиха европейските толерасти. Варварите ще съсипят новата империя на злото - ЕС.

Толкова тъпа и непрозорлива Европа е имало само преди 600 години,Ние блгарите ли сме толкова умни или европехците са толкова тъпи,че нищо не могат да разчетат от изсказванията на Ердоган

е как не разбрахте, лаина ли имате мевду ушите си, та не шванахте, че европеиските политици са купени от сорос и зионистите (сорос е зионист между другото)? е как не разбрахте, че тия насилвтвени мигранцки напани са нарочни? никои не е толко глупав, те просто имат политическа порачка. план калерги предвижда още 200 милиона!!!!! да влезнат в европа до 2020! поръчано е! платено е! разбрали са се да стане! затова нарочно даряха асад в сиря под оган, плус други поричини за петрол там и кото беше...та да имат медиина кампания за наплива от мигранти... и други неща нарочно се правят - вас нарочно ви дарят роби и бедни, а тях нарочно им се плаща царски...нарочно, за да ви итрепът и смаят, а на тях да се даде шанс да ви стъпат на врата.... нарочно е! разберете го наи-сетне - планирано е преди 70 години и планомерно са си изпалнявали целите и задачите! нарича се план калерги! намерете си го в сърч и си прочетете какво ви мислят! план калерги е направен за да се саздаде ес и да ви нарочно избият ! планира се систематичен геноцид над бялата раса - и план калерги казва как да стане това! нищо не е случаино в тази ситуация - и те затова толкова натискат. воината в сирия сварши - путин я прекрати, неочаквано за тях. е, сега нема мигранти - а европеиските политици още прокават закони в полза на миграцията и още канят - вивте сажта на немското ваншно менистерство, още канят на арабски език и още се дарлат с тръмп! имат политическа порачка - не е глупост, а задача да се изпални, защото са купени и защото са обещали да го направят!

Странно, че след 89- та със закон се забранява социализъма, но не и турцизъма щом е толкова голям проблем. 500 години кланета като, че ли са по- маловажни и легитимни в сравнение с 45 години строй в който хората имаха работа, жилища и други придобивки. Да, сигурно затова американците не искат да са в ЕС, защото ще им се отнеме правото на смъртните наказания. А Турция май вече не е заинтересувана формално да е в ЕС.

Ами то не може до безкрай да го разтягаш. Идва един момент когато се къса. На комшиите им писна толкова години да ги баламосват, сега не само,че няма да им пука какво казват брюкселските зелки ами и ще им правят сечено. Има за какво да и връщат и ще си връщат с лихвите.

света не работи с 'връщане' както го наричаш. това вращтане както го наричеш си е вива омраза и отмъшение, а света не работи тека. то ние ако требаше да вращтаме на турците, каде щехте вие турците да идете от геноцид и 'вращане' - щеше да требе да ви избеиеме сичките както вие, и тека да си варнем 1:1 - щом ще се враща, да вращаме, а? диваци .....е затфа не ви иска света..... за вращане мислът ....не за разбирателство, не за сатрудничество, ами за 'вращане' на омраза мислът....

Рокси връщането има цифрови изражения. Размотаването на турците една камара време на тях им струваше доста пари. Сега те няма да си отмъщават а ще си възвръщат загубеното. От друга страна европейците са доста стиснати, та ще се наложат някои силови похвати за да ги открехнат.

Никога Турция няма да влезе в ЕС. Само ги лъжеха досега, за да си мълчат.

Ако Европа иска Турция в пределите си,то да гарантира,че няма да мине турската инванзия през България.България игуби едни 500години да пази Европа от османлиите,ако и сега са ни отредили тази роля,да се определим по навреме на кого да вярваме:((

СПОРЕД МЕН ГРАНИЦАТА МЕЖДУ ЕС И ТУРЦИЯ ТРЯБВА ДА Е НА БОСФОРА :))) ....

dobrin

дори и оттатук да е,... едната годинка все още я вярваме вместо да я ползваме...(

според мен требе да е още по-назад. сащо и кипар да се варне на гарция, както и други острови има ама кипар е наи-грозното извращение. фаопще не мъ интерише де шъ одът турците - те нас мислиха ли ни, когато откраднаха земята ни и избиха народа ни? господ враща и враща тапкано!

Ти да не си оная стодентка от Мйнхе.