Данък ”солидарност” заради бежанците в ЕС ?

Германското правителство и ЕК провеждат неофициални разговори за създаването на данък "солидарност" за покриването на разходите по грижите за бежанците.

Обратно в новината

Коментари - Данък ”солидарност” заради бежанците в ЕС ? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По време на Османската империя, немюсюлманското население е било принудено да плаща поголовен данък, наречен джизие. Данъкът, който Меркел замисля да въведе, е превод на джизието на немски език.

И Шмъркел.

Предлагам да си намалите тлъстите брюкселски заплати, доживотните ви пенсии, представителните ви разходи и други нескончаеми благинки, които сте си гласували! И без това никаква работа не вършите, както се видя !!!

Дъртата овца ги покани сега ще събира пари

преди време имаше един друг интернационал - Сталински, сега тия седерстки бюрократи от Брюксел под натиска на един друг диктатор от Вашингтон ще праи друг. Нищо ново под слънцето когато се намесят юдейте.....

?? Арабски емисари от Саудитска Арабия и Катар обикалят бежанските лагери и вербуват платени бежанци. Целта е Европа. Те и затова са така агресивни взели са парите и път назад няма. Всичко е организирано с местните арабско-турски общини в Зап.Европа където Социала е окупиран от тях. Социала плаща квартира-обзаведена,могат цял живот да учат немски,да се правят на болни,инвалиди и т.н. Също като наште цигани са само ,че по-хитри и богати. МАМА МЕРКЕЛ МОЖЕ С ЕДИН ПОДПИС ДА ПРИКЛЮЧИ КРИЗАТА-като приравни помощите на бежанците с Българските детски помощи (по 35лв. На дете) МОМЕНТАЛНО ПОТОКЪТ ЩЕ ТРЪГНЕ В ПОСОКА ТУРЦИЯ. НО ЯВНО МЕРКЕЛ Е ПРОГРАМИРАНА НА ГЕНОЦИД НА ЕВРОПА.

БЕЛИТЕ РОБИ Гражданите на арабските страни живееха като робовладелци и използваха бели роби-още са живи тези щастливци.,които работеха за дойлери в Сирия,Либия,Кувейт,Ирак,СА и щастливо купуваха от Корекома дънки и уйски,лади и касетофони. Още има бели роби в Катар,СА,Дубай и т.н. И изведнъж палачинката се обърна и бившите робовладелци се кандидатират за роби в Европа??? Кой е толкова наивен да повярва ,че тези хора ще работят тука???Та те цял живот не са работили,не са плащали бензин,ток,вода,единственото им занятие е било да правят деца за които после да вземат субсидии по 18години и да се крият на сянка. Мама Меркел май си мисли ,че ще ги вкара в заводите на Германия???? Не това са бивши робовладелци те настояват за дюнер без свинско,те искат къщи и по 800евро на дете. Те искат телефони. Те искат джамии. Те казват:Вие сте бели роби,вие ни развалихте рахатлъка-сега ни хранете. Защо тяхните братя от СА,Кувейт,Катар не ги приемат???Защото знаят ,че те няма да работят,че те не могат да работят защото никога не са работили.БЕЛИ РОБИ СЪБУДЕТЕ СЕ !!! Не сандвичи и вода ,а МЕТАЛОТЪРСАЧИ -.Те явно показват,че не се нуждаят от нищо защото имат пари,злато.Ако ги обискират ще намерят хиляди долари и килограми злато в гащите им.Всичките имат сметки в турски банки. Повечето са участвали в групировки и грабежи. Сега в Германия искат да почнат на чисто.Ще седнат на Социал.помощи в Германия,а ако се хванат за работа то ще е някое арабско магазинче с дрога под тезгяха. ВРЕМЕ Е МАМА МЕРКЕЛ ДА Я ЗАТВОРЯТ В ПСИХИАТРИЯТА!

ДРУГАРКИ И ДРУГАРИ,ТОВА ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ ЛИ Е ИЛИ АФРИКАНО-АЗИ-ЕВРОПЕЙСКА БУТАФОРИЯ? АКО ЦЕЛТА Е ДА СЕ ПРОЧИСТИ ЕВРОПА ОТ ЕВРОПЕЙЦИТЕ ТО ЕС ТРЯБВА ДА СЕ РАЗТУРИ,КАТО НЕРЕНТАБИЛНО ПРЕДПРИЯТИЕ И ДРУГАРЯТ СОРОС ДА ГО ПРИВАТИЗИРА.-(бурни продължителни ръкопляскания) Другарки и другари, започва се Великата октомврийска революция в Зап.Европа. Който още не е забравил да чете да си припомни . Отново призиви към "пролетариата" .И този път разграбването ще се ръководи от "богоизбраните", а горките зап.европейски бургери даже и не подозират какво ги очаква.Пролетариатът е див,гладен,брадясъл и желае да е бял човек, той помита всичко по пътя си.Но този нео-пролетариат иска помощи,иска бели жени,иска социал-той не обича да работи Да не се дават никъкви статути"бежанец" и постоянни пребивавания.А после тези араби изтеглят вече официално по 10 свои роднини.?? Да им дават временни удостоверения и след войната в съдействие с техните посолства всеки да си заминава по живо по здраво.Войната няма да е вечна. Всички араби ще бъдат натоварени на тирове и ще се отправят в Кувейт и СА. Там е раят на света -има злато ,корани,джамии какво още искат?? Ако ли не щат ,да се кръстят и да повярват в Библията,а там пише:"Всеки ще си искарва хлябът с труд и пот на лицето." Май не са по работата тези личности???

Данък солидарност да плащат петролните търговци. Нали заради тоя келепир са всички "демократични" напъни. Ако беше толкова важна "демокрацията", да бяха почнали от най-демократичната народна държава - Народно Демократична (че и) Република Корея. И тъй като там няма петрол, изпада от "демократичния" поглед. Като махнем прилагателното на поглед а ,ще видим че той гледа само към петрола.

РАЗБЕРЕТЕ-ТОВА НЕ СА БЕЖАНЦИ. ТОВА СА БЪДЕЩИ БОЙЦИ НА И.Д.- ОТНАЧАЛО ЩЕ СИ ПОЧИНАТ И ПОХАПНАТ НА СОЦИАЛА НА НЕВЕРНИЦИТЕ. ПОСЛЕ В ДЖАМИИТЕ ЩЕ ИМ ПРОМИЯТ МОЗЪЦИТЕ С ДОБАВКА НА ДРОГА(ТОВА ЩЕ ИМ БЪДЕ ЗАНИМАНИЕТО ОСНОВНО) И КОГАТО ДОСТИГНАТ НУЖНАТА КОНДИЦИЯ ЩЕ ГИ ИЗПРАТЯТ ОБРАТНО ЗА ДА ПРАВЯТ ДЖИХАД -. ОСТАНАЛИТЕ ОТ БЕЖАНЦИТЕ СА ЖЕНИ,ДЕЦА И РОДНИНИ НА ДЕЙСТВАЩИ ГЛАВОРЕЗИ ОТ И.Д. ,КОИТО КАТО ПОЛУЧАТ СТАТУТ-БЕЖАНЕЦ МОГАТ ДА ИЗВИКАТ И МЪЖЕТЕ СИ И РОДИТЕЛИТЕ СИ......,А ТЕ ВЕЧЕ НАПЕЧЕЛИЛИ СЕ (АКО СА ОЖИВЕЛИ) ЩЕ ДОЙДАТ ПРИ ТЯХ ОФИЦИАЛНО СЪС САМОЛЕТ И БАНКОВА СМЕТКА,КОЯТО ШЕЙХОВЕТЕ ВЕЧЕ СА ЗАХРАНИЛИ ЗА ТЯХНИТЕ ЗАСЛУГИ ПО ДЖИХАДА И ТЕМ ПОДОБНИ ЗАНИМАНИЯ. И така веригата се затваря,докато Европа загине.

води етническа,религиозна война с цел заличаването на малките държави и размиването на големите. И ,че просто държави като нашата България,Гърция,Сърбия,Македония просто ще престанат да съществуват.По никакви законни норми тези хор а нямат право да влизат в чужда територия. Половината са роднини -жени и деца на главорези от ИД,които тука се изпращат на топло и сито,а после като вземат статут"бежанец" да изтеглят и даденият боец от ИД,ако разбира се е жив до тогава на "заслужен"отдих в Европа на социалната система на глупавите неверници.Всички имат банкови сметки в турски банки,където шейховете им плащат заплатите. 99% от имигрантите идват от Турция и те били хиджра - разпространявали исляма чрез преселение, което било похват на исляма още от времената на Мохамед и неговите преки последователи. 57-те ислямски държави финансирали хиджрата към християнския свят, разкри тя. Ташева заяви, че сред имигрантите имало и канибали.

Който ги е поканил той да им поема масрафа.Аз за моите гости не събирам пари от съседите,нали?

Освен това, искам да коментирам и един твърде добре скриван до момента въпрос, а именно - кой освен трагикантите печели от присъствието на тези хора тук? Хайде да видим: идват тук едни диваци - на границата ги подхващат - ваксинират и обезпаразитяват, преглеждат ги, откриват им редица хронични заболявания и естествено "по европейски" им осигуряват ежемесечно лечение за наша сметка (любимата ми фарма индустрия пълни чувалите с пари). После трябва да спят, да се завиват, трябват дрехи, обувки, дамски превръзки, памперси, одеала, чаршафи, платове за забрадки и чадъри...После преминаваме към хотелите, храната, водата. С две думи - рай за всякакви производители, на които ние вече се изморихме да купуваме боклуците години наред. Наводняват социалната система, училищата, ето и я нуждата от още десетки хиляди държавни служители да ги интегрират. Та, кажете ми сега? Не са манна небесна тези прошляци за немската икономика? Аз си давам сметка, че ви си мислехте, че те ще допринесат като работят, но нещо сте в грешка. Те ще помогнат на корпорациите и индустрията да похарчи за пореден път вашите пари...

откъде пари?

Видяхме каквостана с Гърция при помагане в определена годинана бюджета й. А ЕС в ммента готвят двойно закопаване на държавите - хем главорези,хем данъци

Вижте, хайде вече да говорим за нещата, такива каквито са. Дали ще се въведе или няма да се въведе такъв данък, държавите вече харчат пари от бюджета за тези фанатизирани дезертьори. Тези пари НИЕ сме ги отделили от заплатите си за здравеопазване, образование, пенсии, сметосъбиране, пътища, осветление и т.н. Нали не мислите, че Меркел сади картофи, продава ги и после с парите храни бежанци? Тя просто харчи едни пари, които ние сме и дали и то не по предназначение. В този ред на мисли, аз смятам, че най-разумно е да се създаде благотворителен фонд за тези примитиви и който иска да внася там пари всеки месец. Тъкмо ще се видят реалните "защитници" на тези глаеорези. Ще се преброим, така да се каже...

Е тоя данък ще им изяде главите вече на тия нещастници неадекватни.

не стига че плащаме 1 милиард долара на Америка всяка година ами сега и да плащаме за бежанците които ни домъкнаха със циничните си изродски намеси, войни и зверства в Африка и Близкия Изток ПИСНА МИ ДА ПЛАЩАМ НА АМЕРИКА! ПИСНА МИ ДА НИ РЕКЕТИРАТ И ДА НИ ИЗНУДВАТ ДОКАТО СЕ ПРАВЯТ НА ВЕЛИКИ ИЗКЛЮЧИТЕЛНИ И НОСЕЩИ ЦЕННОСТИ! Yankee, go your fucking home! който се интересува откъде е този милиард - това е приблизително сумата която Америка си спестява всяка година от наема на нашите безплатни за тях бази

+1000 Янките няма да си тръгнат, докато не ''транжираме'' българските, продажни прасета, които пренасят куфарите до посолството на САЩ по нощите. САЩ действа, с подкрепата на български продажници на власт и това e от 90-те насам, не е само последното правителство, въпреки че, последните съвсем се оляха и вече не се и крият. САЩ лобират в българския парламент с крадените от България пари! Вън, колонизатори, мръсни от САЩ! Вън!

Давам 10% от дохода си ако с него купят патрони и ги думнат.

да си го плащат те и американците идеолозите на арабската пролет. Напълниха на хората главите с глупости и сега да си сърбата попарата!

Все ще я хакнат и заобиколят тази схема - както здравния данък и колко други.

Хахахахахах - това беше много готино!

Данък, ама само от чиновниците в Брюксел, водачите на партии и министрите! Защото навремето ни накараха да платим за развалянето на готова гранична полоса.

Когато видиш сеседа да се бръсне, сапунисвай се...............Ще се гласува след Димитровден.

Аз пък солидарен с другаря Калашников.

И подготвяме "монетите" за разплащане - номинал 7,62 и 5,45мм, със месингово покритие, стомамена сърцевина и оловно съдържимо.

А така, браво! Къде сте бе пишман демократи? Нещо се умълчахте? Тия от реаниматорният блок нали всяка врота дума им е Европа? Вие ли ще плащате за талибаните сега или всички ние..... ама нали е демократично и е е против гейовете , може - или ПАК Путин и световната конспирацияса ви виновни....

Докато си мълчим - така ще е! Гласува ли Бостан промяната на пенсионните фондове? - Гласива я и никой не излезе на улицата "ГЪК" да каже! Гласува ли Бостан 16-те милиарда заеми? - Гласува ги и шилетата пал мълчаха!!! Гласуваха ли България да стане център на НАТО с цел военни действия срещу Русия? - Гласуваха и пак никой дума не обели? Реши ли го Бойко на сама глава да ставаме гореща точка? _ Реши го и никой дума не изрече. Нито шилетата, нито "умните и хубавите" нито "Ранобудните" Същото и за "данък градинки" и за "Данък комин" И колите на дребния бизнес ще караме и ще си плащаме на държавата, щото пак никой дума не обели. Е какво си мислите че ще стане и с този данък? Или поне докато я караме така...

На НАТО се дупят правителства, разни, още от 90-те, в България. Аз, не знам друг такъв наглец като САЩ, да си внася военната техника на чужда територия, без да плаща наем или да дава обяснения и никой нищо да не казва! НАТО било, видите ли, международна организация, ама е с над 90 % американско участие. За членство в НАТО, никой не е питал народа, и референдум нямаше, а трябва да има! Над 80 % от хората са против! Според мен, следващото правителство трябва да е от силни националисти и да им затваря на НАТО вратичките, че иначе ще ''сготвят'' и на нас една ''пролет'' и ще ни ''подпалят чергите''. За бежанците, също - референдум! Никой, не може да се меси във вътрешната и външната политика на държавата! Това е нарушение на международните споразумения, и е подсъдно! Унгария се измъкна точно с тези доводи, като се позова на международното право. Мълчим, защото шепа крадци пренасят куфарите по нощите от/ до американското посолство. Нали от там идат заповедите от 90-те насам...

Оти ручахме жабетата? НАвремето по соца също имаше данък "солидарност с народите на Африка и южна Америка" и нали уж се "оттървахме" от социализма? Или просто го изпратихме по на Запад?

такъв данък, не пиши свободни съчинения!

sps_hrsf@abv.bg

ВЕРНО ЛИ ТВА! АЗ СЪМ ГО ПЛАЩАЛ! Ма не беше секи месец, а гат партиата реши..... например днеска ти казват: утре да донесете по еди колко си лева за салидарност със.... НЕ БЕШЕ АВТОМАТИЧНО, МА СИ СЕ СЪБИРАШЕ.

за противното бабе Меркел и другите идиоти, които поканиха чалмите в Европа.

Какво да направим, да излезем от ЕС ли? Те тия с ушанките само това и чакат. Като дойдат тука и виж в Сирия какво направиха

И какво направиха в Сирия? На твоите братя муслимани им накъдриха космите отзад с маша :)

При средно 10 пъти по-ниски заплати, от колкото в ЕС, Ние да плащаме данък солидарност е демагогия. Освен това, каква е гаранцията, че това няма, да е поредната корупционна практика.

А товя, че Българския етнос е в демогравска криза, никой не го касае, нали

БАТ БОЙКО сега ще ви обясни колко трябва да бъдем СОЛИДАРНИ! Гласувайте за гладна България!

Този данък "солидарност" не ви ли звучи като нещо много привлекателно за религиозно - етническите наклонности на "бежанците"- например да го именуват "дупедавност"!:-):-):-)

VІІІ. 15. Не кради! Х. Не пожелавай къщата на ближния си, не пожелавай жената на ближния си, нито слугата му, нито слугинята му, нито вола му, нито осела му, нито какво да е нещо, което е на ближния ти.

За съжаление САЩ са собственост на юдо - ционистите, а Европа е под тяхна окупация. А те не ебават християнските норми!

Летим високо и виждаме всичко.В Югославия НАТО и еврейката Мадалин Олбрайт смляха еди народ заради шепа ислямизирани косовари и албанци.Сега пак предизвикаха мюсюлманско нашетсвие и подигравателно обявяват , че обучават бунтовници за Сирия.Искат и да им платим на всичко отгоре и екскурзията.Християнин да плаща на мюсюлманин-гавра неописуема.Опитват се да бъдат съдници и поучават и пищят за някакъв анисемитизъм и расизъм(американци от западен Израел-САЩ) налагайки някакви смешни санкции и глоби.и измишльотини.Ножа е опрял до кокала и хората не са слепи.Сега когато руснаците ги ступаха подвиха опашки и скимтят като помияри.Някой прави сметки, че играели комбина.Никога руснак няма да клекне (освен ако не е някоя мутра алчна) пред тези мизерници.Ако руснаците продължат още няколко месеца и решат наистина да мачкат талмудистите, онези са натикани в ъгъла и смачкани, защото не могат да се противопоставят със сила.В следващите месеци ще сме свидетели на глобална бъркотия и ЕС ще го отнесе най-много, ако тази дърта крава продължи да си играе на политика.Сега е момента Европа да се очисти от гнилоча ислямски и африкански.Иначе дръвце.Какви данъци, какви 5 лева.Само нашата мутра и чехъла може да ощавят овчия народ.Саудитска Арабия наля милиарди за джамии, сега нека Местан и електората му да плащат за събратята си, а не да се прави на палячо по разни ремаркета със бяла шапка на клоунската си кратуна.

СССР пукна, скоро и Путкин. Примири се, помако!

СССР е еврейска рожба изроде! Да пукна и се роди християнска държава. За това ви боли! Генетично увредените изроди еврейски ви се вижда края! Ще има бяла раса. Ще има християни!

баба меркелица повика, та покани оириенталите да и дождат "нагости", а сега ни принуждава ние да и плащаме великодушието. така става, когато политиците са предълго на власт:стават своеволни и смятат че винаги са безпогрешни.

"Досега сме внесли 5 милиарда и 144 милиона, а сме получили 4 милиарда и 790милиона!? За 2014 г. се предвижда вноската за ЕС да е в размер на 904.7 милиона лева" - информира Зинаида Златанова! Закон за държавния бюджет на РБ за 2015 г.Чл.1, ал1, раздел IV Вноска в общия бюджет на ЕС - 979 871,6 хил.лв. ЕС до момента ни е глобил с 10 млрд. евро, съди ни за още 14 млрд., Накратко от членството ни в ЕС, досега сме загубили 30млрд. евро. Унищожената ни икономика, грабежите на монополите им, "бежанците" са ни "бонус".

Солидарност - ок. Но болестта на всички механизми за "солидарност" е липсата на "справедливост". Пример от България: циганка с 12 деца взима пет пъти повече социални помощи без да е работила 1 ден и внесла в бюджета 1 лев от пенсията на българка работила 40 години!

Аз швабите, като велики консуматори, не ги жаля от данъци. Обаче, какво са виновни останалите??? Има богати хора, да плащат те!!!

Данък "спонсорирайте чифутите трилионери за да унищожат християнството и бялата раса"

не са го предложили не са го приели не са го удържали Ние сме толкова разединени и незаинтересовани че като нищо от следващата година и този данък да ни лепнат

Че те не го предлагат за дискусия на теб, мен, народите. Ще го кажат на величията ни и готово.

Германия има богат опит с този данък след обединението на ГДР и ФРГ орез 1990г. ,въведоха данък солидарност за подпомагане на "бедната ГДР".Сега пробват да пробутат такъв в ЕС.Изключителна финансова далновидност!

Този данък да го плащат богатите Държави в Европа , те ги поканиха ! Доналд Туск за това ли идва в България и сигурно е получил подкрепа от Борисов ???

Ако го приемат, да си го плащат от партийните субсидии... Боко може да даде предложение и приближените му олигарси да поемат няколко милиона - например цеца и гелосания домус!

Българите са готови да плащат данък солидарност.Те са европейци и много обичат чужденците.

Само че малко посвършихме еврата за натрапници и вместо с евра ще плащаме с оловни монети с месингова ризница и стоманена сърцевина, номинал 7,62мм. и 5,45мм., като всяка сметка "изплаща" 30бр. монети със скорост до 600 монети в минута. Извършвал съм "разплащания" и съм готов да ви напълня "джоп"-а (на руски) с такива "монети" независимо колко бързо бягате по всяко време на денонощието и във всяко състояние.

Тази дума "Солидарност" звучи нагло и цинично в Еврогейски съюз, където в Люксембург минималната заплата е 1923 евро, в Белгия и Холандия -1500 евро, Германия - 1473 евро и забележете...в България е 170 евро!!! За каква солидарност става въпрос тука и какви данъци? Болен здрав носи.

Да си го удържат от доходите и плащат прословутия "данък" баба ти меркел, цялата корумпирана администрация на ЕС, родните сталинки пръмова и всички политици... Всеки, който е призовал пришълците да заповядат, да бъде така добър и солидарен с тях - който може да им дава покрив и храна, а който не може - да им плаща чрез удържане на данъци от заплата си!?

Не може ли арабите да събират пари за нас бг. Ние сме по-бедни от тях.

VIPER

Щерев и Бегееца веднага да се изходят по темата иначе ще им....г..за ма...ни

Щерев и Бегееца са от трол ферма. Те имат работно време от 9 до 5 и от понеделник до петък. В събота и неделя не работят. В посолството не им плащат извънредни...

Ха,ха ха няма да ви платя този данък. Арестувайте ме, гръмнете ме,но няма да стане. Бг народ умира,а ще отглежда орки,които да заемат земите на дедите му. Време е да спрем да изхранваме ромите.