Ердоган: Турция не е пропуснала нито един военен кораб, спазваме конвенцията от Монтрьо

Турският президент се срещна с Урсула фон дер Лайен, надява се Путин да го посети през август

Обратно в новината

Коментари - Ердоган: Турция не е пропуснала нито един военен кораб, спазваме конвенцията от Монтрьо | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много хубава тази забрадената кадъна до бай Ердо! Ашкосум, ефенди, машала!

2023-07-12 22:09:12 Путин няма да падне на нивото на хитреца (нерегистриран) Путин няма да падне на нивото на хитреца, нито да му прости. Кремъл каза, че дори и врагът не постъпва така. След като Путин му построи АЕЦ на разсрочено плащане, и за газта му даде отстъпки и разсрочено плащане, хитреца ще строи завод за безпилотни самолети в Украйна, с които да избиват руснаци. Освободи нацистките командири на Азов, които Путин му беше доверил до края на войната... И тоя измекяр още говори за посредничество. Не, Ердогане, Кремъл ще преразгледа отношенията си с Турция. ------------- НЕ ИСКА ДА ИМА "ВЗИМАНЕ - ДАВАНЕ" С ПРОКАЖЕНИ ! НЕ ГО ЛИ РАЗБРА, БЕ ! ПРОСИЯ ИМА "ЧЕРЕН ПЕЧАТ" ЗА СВЕТА ...ТЕПЪРВА ЩЕ МНОГО СТРАНИ ЛЕКО, ДИСКРЕТНО ЩЕ СЕ ДИСНАТЦИРАТ ОТ ПРОСИЯ ...ДАЖЕ И СЕВЕРНА КОРЕЯ ..."СТОЙ И ГЛЕДАЙ!"

- - - - - - - - - -

Тия тъпотии си ги коментирайте в Прайда..... И си вЕрвайте!

НАИСТИНА Е ГОЛЯМ ...МНОГО ГОЛЯМ ИГРАЧ ! АЗ ПРОГНОЗИРАХ, ДОСТА ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ, ЧЕ В ПОСЛЕДНИЯТ СИ МАНДАТ, СУЛТАТА ЩЕ ОБЪРНЕ ПАЛАЧИНКАТА И ЩЕ СЕ ВЪРНЕ КЪМ ТАЗИ ПОЛИТИКА, С КОЯТО В НАЧАЛОТО ВЛЕЗЕ В ПОЛТИКАТА - КОНТРА НА БЛЯДОВЕТЕ !

Путин няма да падне на нивото на хитреца, нито да му прости. Кремъл каза, че дори и врагът не постъпва така. След като Путин му построи АЕЦ на разсрочено плащане, и за газта му даде отстъпки и разсрочено плащане, хитреца ще строи завод за безпилотни самолети в Украйна, с които да избиват руснаци. Освободи нацистките командири на Азов, които Путин му беше доверил до края на войната... И тоя измекяр още говори за посредничество. Не, Ердогане, Кремъл ще преразгледа отношенията си с Турция.

Това робота Чоко ли е отзад, личната робиня Изаура може би.

Ердоган във Вилнюс … ОК за Швеция да влезе в НАТО, ако … Шампанско и Сълзи от Вилнюс - Победа, Швеция в НАТО, Русия, Путин пак го издухаха … Ердоган - около месец Октомври ще се внесе обсъждане в Меджилиса кандидатурата на Швеция за НАТО. Евро-Атлантугус Извратенякус и особено атлантикът бай-ганьовски … ама как тъй бре? Нали Ердо каза Швеция е в НАТО във Вилнюс! Казал ви е джудж анадолски, ама нали евро-атлантическото стадо плоскомизъчни трябва да се храни с химери, та така са нещата. После … Тагарев ще прави Черно Море натовско, дори ако трябва да наруши Конвенцията от Монтрьо!? Тъпак от най-голяма величина, това е Тагарев. Турция … изпълняваме стриктно ангажиментите си към Конвенцията от Монтрьо относно проливите и преминаването на военни кораби. Як турски кур в дупето на Тагарев и Балканската Ганьовска евро-атлантическа дрисня. Какво повече може да се каже? Ами може, ама като му дойде времето, ще го прочетете, чуете, видите …

"Ердоган - около месец Октомври ще се внесе обсъждане в Меджилиса кандидатурата на Швеция за НАТО. Евро-Атлантугус Извратенякус и особено атлантикът бай-ганьовски … ама как тъй бре? Нали Ердо каза Швеция е в НАТО във Вилнюс! Казал ви е джудж анадолски, ама нали евро-атлантическото стадо плоскомизъчни трябва да се храни с химери, та така са нещата." Ердоган е казал на шведа : Мѝни в петък , да ти кажем кога пак да минеш......!!!! До октомври много неща няма да са както сега .......

Ужас, заради този остарял договор сключван от нашите прадядовци при съвсем други условия не може прогесивното човечество да окаже ефективна помощ на единн демократична украйна.

ама този договор като е правен украйна е била в Ташкент !

Тоя баси наглеца. Ще ходиш да ревеш на килимчето пак, селски тарикатино. Гарантирано. Тия ако си мислят, че с провокации и предателства ще докарат Кремъл до клякане са завършени олигофрени. Всички действия на САЩ водят само до полза за тях но на пръв поглед. Ще ограбят Европа, ще я вкарат в зависимости, но това няма да доведе до икономически растеж за ЕССР. Зануляване. Китаеца е единственият, който може да си позволи да говори с Путин на равни начала. Чака се да се види дали политически може да се реши проблема в Тайван. Фаворит за изборите там е про-китайската фракция. Ако краварите спретнат и там редовните им фалшиви избори, ще има военен конфликт. Saturday, 13 January 2024. До тогава, нещата ще продължават да ескалират за Украйна. А зимата ще е интересна за ЕССР по всички параграфи. Краварите са царе на пропагандата и рипането. Ма с рипане военен комплекс не се вкарва в бързи обороти. За да отговорят на военната ситуация в Украйна ще им трябват 5 години. Мъск им го каза, че ако това е реалната ситуация да се готвят за присъединяване на нови територии към Русия от Украйна.

500 000 +++

++++++++++++++++++++++++

Какви ги върти? Типично за турчин, да си намества откъде ще му влезе по- навътре!

Много боли. Довчера орките по 200 положителни коментари пишехте за турския диктатор, ама нещо и той ви го наби с 200 :)

Ердоган е хилади класи над нашите путьовци и дупедавци. От де се пръкна тази измет дето сега ни управлява, тоест продава, нямам представа, но по - голямо дъно няма как да има!

Путинисти се пише!

Доган забрави как ЦРУ сакаше го очисти. Доган наруши няколко договора с руснаците. Доган след последните си изпълнения че трябва той да се яви при Путин....

Послъгвате малко. До средно. Имаше бая американски кораби, които допуснахте в Черно море. Варненци знаят и помнят. Безспорно е, че сте най-големият политик в Света към момента. Когато дойдохте на власт изметохте "Дълбоката държава". Това никой преди Вас, в световен мащаб, не го беше постигал. И ви се размина. Дори Кенеди не го постигна. Него друго го застигна. Във Вас ни е надеждата!

Ердоган може да е успешен и добър политик но изобщо не е е най добрия. Най големия политик е Генерал Борисов. Той изгради модерна държава само за 12 години. Магистралите построени от Генерал Борисов могат да обиколят планетата три пъти.

Жълто-паветната гной никога няма да те разбере.........

От Русия се опасяват, че Ердоган ще арестува Путин

От Русия не се опасяват, защото Путин няма време да се занимава с анадолски подлеци. И няма намерение да посещава Турция!!!

Зеленко е гнусен чифут на бело :)

Ердо се опитва да е пич, обаче 50% инфлация тази година и перспектива за още 20-40% догодина хич не е добре.

Диктатор тарикат Путин диктатор абдал

Диктатор на бело :)

Много грозна работа са тез чалми и забрадки на главата ве, как може? Младите турци що го позволяват, що не излизат на протести срещу тези простотии? Ако тук има някой млад турчин, нека да каже, що ги търпят тези неща.

Щот е диктатура и като излязат да протестират ги арестуват, бият и е.бат.

Ердоган Ага натиска да влиза в ЕС, ама с тия забрадки няма как да стане. Вярно ЕС се напълни с всякви сигани, ама ще им дойде много, ако вкарат още десетки милиони такива. Имах един тъпка.. приятел исках да кажа, който обичаше да казва така: Аз разлика между сиганин и турчин не правя.

Добре че ти е правил разлика между дупките...че днешните евроатлантически ценности

Имах една колежка, която казваше така: Като ми се приебе ми става толкова зле, че не гледам сиганин, турчин, арабин ли е.

Та тя дори географски не е там...

ана не харесва Монтрьо !

Ердогане и ти се оказа една мъжка проститутка ,Путин не трябваше да те спасява ....

Ердо усеща откъде духа вятъра. И да не забравяме, че Турция е в НАТО, а рашистите твърдят, че в Украйна се бият с НАТО.

Рашките бомбят терминалите за товарене на зърно в Одеса, а Ердоган пак ще се моли за зърнената сделка, а сирийската армия е пратила при Мохамед 300 Турчаля!

Лъжеш за Одеса.

Тъй ли, бе? Щото ние се чудим къде се дяна корабъля Масква?

При Сагайдачни, ма споко...има други да пускат калибри... Къде е обаче флота на хохлите е въпроса...