17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЛЮБИМИТЕ МУСТАКАТИ И ПЛЕШИВИ ХАНЪМИ РА САДУИТСКИЯТ КРАЛ...

НА ТИЯ ОСМАНОФАШИСТИ И ТЕХНИТЕ МАРИОНЕТКИ ФОСИТЕ ОБИЛНО НАМАЗАН С СВИНСКА ЛОЙ И МАС ЧЕ ИМ ПРАЙМ ЧЕВЕРМЕ...... КАВКАЗКИ ШАШЛИК.......

Ще излезем от НАТО и ще си вземем пак СС23 и други придобивки, да се умири малко този пор накрая. НАТО е антиевропейски съюз подкрепящ Турция и правещ я по-силна и по-силна. Не се търпи вече този гнет. Време е да се отървем от тази чума и да стъпим отново на краката си. Ще иска Турция скоро излаз на Каспийско море. Ако имат поне малко топки нашите политици, визирам и европейските като цяло нека го натирят този където му е мястото и да ги съсипят с всички възможни средства.

Тоя как се охилил като тиква до псевдосултана.А питаха ли руснаците?

Кой ги пита бе

Байдън му каза нещо за Арменския геноцид. Ще има още набиване на канчето.

Кво да кажа много безсмислена и подвеждаща статия???? Що .... Всичко това беше съгласувано по време на срещата на НАТО има подписани споразумения и. т. н отделно байдан и ердоаан си говориха на 4очи. Нищо от това не е споменато във статията, абе кой както го разбере

В бъдеще виждам един много близък съюз Турция-Азербайджан. Турция е военна сила, вече е индустриализирана държава с многобройно население. Азербайджан пък е финансово свръхобезпечен. Може дори да финансира различни проекти в Турция.

Но ако Русия ги запука от Армения на 8 я час руското знаме ще бъде над Меджлиса в Анкара

Русия едва ли ще си разваля рахатлъка и добросъседските отношения с Турция, заради някакви си арменци. Които вчера бяха с нея, днес са против нея, а за утре съвсем не се знае с кого са. Не знам дали руснаците са славяни, но само знам, че арменците нямат абсолютно нищо общо с руснаците. Никакво родство, общ произход или общ език. Тогава за какво да го правят русите?

Прав си - Руснаците са тюрки, но православни.

руснаците не са тюрки, викинги са. държавата им е създадена от скандинавски пирати начело с Рюрик, събрали околните славянски и тюркски племена за пълнеж.

Евала на комшиите, не че само са се развиват, но и си водят собствена геостратегия несъобразявайики се с никои.

Вчера подписаният договор в Шуша предвижда колективна отбрана срещу нападение между двете страни, Турция ще изгражда огромна военна база в Ганджа.

Турция щяло изгражда военно промишлени заводи в Азербайджан също така турски бойни дронове ще се произвеждат там. Я виж фесовете

......Така е турците могат да строят,... те строят и в завзетата от тях част в Сирия, (по това се различават от блядовете които само разрушава, е то бляда освен да пие....)...азерите имат пари и Нагорни Карабах ще го възстановят,....арменците загубиха безвъзвратно!

Шибинг у анадола при забрадените жени и по една шаламба и ибрик,

живеят арменци .Тях какво ще ги правите ?

Ще си ходят у гьола.. там е Азербайджан

Среща на двама турски президенти. Арменците трябва много да внимават сега. Всички турци са настроени зле към тях.