Ердоган и Мицотакис подписаха декларация за приятелските отношения между Турция и Гърция

Успоредно със срещата на двамата лидери течаха и срещите между отделните ресорни министри, които участват в делегациите за Висшия съвет за сътрудничество

Обратно в новината

Коментари - Ердоган и Мицотакис подписаха декларация за приятелските отношения между Турция и Гърция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И в Гърция трябва да има ДПС джамия във всеки град и новини на турски по националната телевизия, както в България.

ИКОНОМИЧЕСКИ ВРЬЗКИ ДО 10 МИЛИАРДА ДОЛАРА.БРАВО В ИНТЕРЕС НА ДВЕТЕ СТРАНИ.

Ердоган е голям политик и голям дипломат. Понякога дори завиждам на турците за което. Ще имат големи успехи във всичко с опитен лидер като Ердоган

Туция и Гърция ще се договорят, а нас някакви хибридни плазмодии, които им направихме държава РСМ ни обиждат, нападат, унизяват и подиграват. Йордан Цонев ни прави бюджет. Делян Пеевски коли и беси ... освен на общи форуми международната ни изолация е тотална, МВР стои и чака Коледните убийства, болниците са трагедия, резултатите на училищата - тотален срив, а отбраната е комисионерите и нов имот за тях в Париж,Лондон, Барселона или Рим. Да благодарим и за намалението на цените на горивата - или това от 10 дни не е тема?

Жалко!! Няколко дена (преди САЩ да могат да реагират физически) Турция може да прегази Гърция до Солун и множество острови! Жалко, че не стана. Но някоя нощ може би..

По-големият проблем е, че Турция за нула време може да дойде до Бургас и Пловдив, а американците няма да си мръднат пръста, най-много да напишат някоя декларция.

След като Мицотакис каза на американците да не дават ф35 на турците, Ердо беше изтрил телефона му и заявил, че този човек за него не съществува,а ето,че му отишъл и на гости.Политиката е .урва, а Ердоган така си гледа. Даже при гостуването в Саудитска Арабия, явто още е сърдит на Мохамед бин Салман за аферата с журналиста Хашоги в посолството.

Евреите не позволиха Турция да има ф35! От гърците нищо не зависи те са фалирал и и кредиторите управляват Гърция!

Понеже положението тук в Турция е много зле он се клани на всички.Жив зян сме и няма изгледи че може да се оправи.

На Ердоган му подрязаха крилцата! Евала на Путлер че измъкна САЩ от капана на кадифените ръкавици, американците отново действат бързо и безкомпромисно, за 2-3 г ще разчистят боклука натрупал се из Азия

За момнта заровили томахавките. Явно нещо ги е обединило. В Гърция имало спад на мигранти. Тук пък няма. Препращат ги насам. Някой нещо, някому плаща.

ЕвАлла!

Ха ха ха