Ердоган гласува: Турция преживява демократична революция (снимки)

Опозицията съобщава за нередности, ПКК обяви, че прекратява военни дейности по време на вота

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво по-демократично може да предложи шариата, от разстрел на опозиционер, пред урните, в изборния ден?

демократична революция е нещо като суха вода или дървено желязо! революциите винаги са недемократични независимо от целите които казват че си поставят! и крайният резултат е винаги един и същ!

''Демократична революция''? Демагогия.

Гласуват за суперсултан.Другите кандидати почти не ги показвали по т.в.Ердоган щял да покаже на Запада как се гласувало.За да спечели гласове плюел по Израел,САЩ.Турските младежи обаче в Германия гласували против Ердоган.

чулове,чембери и забрадки само около тоя това е демократичния ислям новата мода! Скоро и в Париж, Берлин и Лондон.

Дали не е време, още сега в 17,30 ч, Радев и Борисов да изпратят официална поздравителна телеграма до Реджеп Тайип Ердоган във връзка с преизбирането му за президент на Република Турция и да му пожелаят успешен мандат.

ислям и демокрация тоя нещо грешно е шмъркал?

Да ама анадолците си живеят много по добре от такива като нас.

Те , не само анадолците живеят по-добре от вас, путлеровите тролове, всички нормални хора живеят по-добре от путлеровите тролове !!!!

Не знаех че анадолците имат и първа дама! Опакована като пашкул! Вай, вай, чок демокрация!

Ами туркините не ходят разголени по улиците както нашите българки. И да им се вижда корема и пъпа. И да им се виждат гърдите, които аха да изскочат навън от прекомерно широкото деколте. Ти какво искаш? Турците са за морала, не за разврата по европейски образец. Жените им са скромни и целомъдрени. Не ходят едновременно с 5 мъже. Правят секс с любимия си чак след брака. Затова и прикриват лицето си, да не ги заглеждат непознати мъже.

Жените им са като всички други жени по света, само че султанът иска да ги превърне в домашни животни за разплод !!!

КЪМ ЕРДОГАН Аз цялото си тяло в жертва ще ти дам, за теб събличам бурката, шалварите, душата, че твоят огнен жезъл огромен е. Голям е пламенният порив в теб към свободата! От мен ще заструи тъй бляскав ореол, устата ми ще шъпне истини любовни, очите ми - по-зорки от тези на сокол ще пият мощността ти с пъшкане съдбовно! Да можех да докосна твойте рамена, да сетя твърдостта на топките ти силни, така щастлива и доволна бих била, оргазмена и потна, подмокрена обилно... ... и мирно да заспя след оранта усилна. ......Поклон.......!!!

Ти го изкара Господ тоя резняк бе... :)

Нема по-гоуем от Боко(вия)!

За усета за лиричност-евала,за съдържанието-сиктир.

Супер! Страхотно стихотворение! Отдавна не бях чел толкова прочувствена любовна лирика. Дори Яворов не е написал нещо толкова силно и въздействащо.

Сбъркала си името! "Една ханъма".

ти си дол..на плагиатка! това са стихове посветени на путин!

Хаха за Ердоган само ЕС и щатите казват че е диктатор а като знаем техните лайняни определения за това кой е диктатор и кой не едва ли света ще им повярва. Аз турците не мога да ги понасям но е факт че тяхната икономика по времето на Ердоган бие по ръст цяла европа и САЩ взети заедно

На Турция,ние българите,само можем да и завиждаме,не да ги плюем,защото Турция е много по-европейска и демократична от България!Да не говорим за икономика,дето е на светлинни години пред нас!

-..."колко напреднала е турската демокрация"... Ами ние прекалено добре я виждаме турската демокрация. -С препълнените затвори с политически противници... - С продължаващото издирване и вкарване в затворите на още противници... -С продължаването на инзвънредното положение-инзвънредно и необичайно дълго... - С провеждането на важни избори при инзвънредно положение... - С задължителните забрадки...Очакваме и фереджетата... И фесовете... Дано всичко това приключи, или не се случи...

Понякога се налагат ТВЪРДИ МЕРКИ. Я да си спомним кво стана с "ОКУПИРАЙ УОЛСТРИЙТ" в кочината???

ти и в Рая ще живееш зле, защото си путлеров хейтър !!!!

Много му е странна демокрацията на Ердоган . Демократично, според него, е да казва на хората какво да мислят, какво да обличат, какво да пият, с какво да се хранят, задължително да са религиозни, да забравят всичко светско и да нямат мнение, различно от неговото. Това на всякъде по света се нарича диктатура, а той твърди, че е демокрация.

Че за какво й е на Турция тая "демокрация"? Кой е прокопсал от нея???

ти определено не си прокопсал, ама то непрокопсаниците и при диктатура не прокопсват !!!! Разликата между демокрация и диктатура е, че лузърите при диктатура са щастливи, защото при диктатура всички хора са губещи :((((

Ти мен не ме мисли, не знаеш кой съм. А колкото до лузери и разни "модерни" думи - си ги спести, НЕ ФАЩАТ ДИКИШ.

Нали казваш, че не си прокопсал , както не били прокопсали и другите хора !!! вие, путлеровите тролове сте отвратителни !!!! Плюете нормалните държави , обаче се възползвате от това, да живеете в тях !!!

Алоооооууу, Не си ти този, който определя коя е "нормална" държава!!!!!

Диктаторите понякога идват на власт с избори, но НИКОГА ДИКТАТОРИТЕ НЕ ГУБЯТ НА ИЗБОРИ !!!! ердогад ще печели избори ВИНАГИ, защото е диктатор !!! Ако това нещо се раздели с властта, веднага ще стане ясна финансовата далавера, в която е превърнал властта на семейството си !!! Гадни диктатори !!!

Ердоган УПРАЖНЯВА ВЛАСТ. На либералните дрисъци тая работа не им харесва, щото не могат да водят аФтомобиля в друга посока, а не - в тази, в която го води ВОДАЧА.

твоя личен аФтомобил е катастрофираб безвъзвратно , трол !!!

Нещо си много нервиран?