Епидемия от морбили в Европа - идва ли към нас

Смъртните случай в Сърбия са вследствие на кампания против ваксините

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

кой неще ваксина да мре аман от евангелисти, седмаци и дръги тъпанари!

Преди 3 месеца военни самолети на НАТО ръсиха морбили и следите стояха 5/6 часа.фармацевтичните компаний трябва да печелят милиарди

Очаквах някой тъпунгер да каже нещо подобно. Морбили, също като 99,9% от този тип бактерии, умират в рамките на час-два, освен ако не са в тяло. Три МЕСЕЦА?! КомпаниИ не се пише с Й, тъпунгеро!!!

Това са всъщност вирусни заболявания :-) Иначе, да - вирионната форма оцелява във влажен въздух само часове. Като цяло, заразяването става възможно чрез изграждане на много специфични молекулни контакти между възприемчивите клетки и вирионите. Предпоставка за изграждане на такива контакти са леките бактериални инфекции, които понижават имунния статус, но не може да бъдат избегнати защото не живеем в стерилна среда. Ето затова е необходима ваксината.

Глупости!!! НАТОвското морбили не ти е морбилито от Уйкипедията, та да се гърчи няколкончаса преди да умрЕ! И кво ги защитаваш, нали ги видях като пръскаха!

Не е истина колко ненормалници има по света.

Не съм чула някой да е умрял от морбили (сиреч корь). Всички смъртни случаи се измислят от платените медии.

Ами ако четеш "Блиц", така ще е.

Най-после бе! Епидемия. Морбили. Пак е нещо, че то в тази жега съвсем се успахме. А нещо така холерка, чумичка не се ли задава? Да живнем малко. Вижте там. Ако не, мухата Цеца няма ли да намине?

Спокойно бре дядо, бавно и полека, то с морбили се почва, а не както ти искаш холера и чума! Пък и да знаеш, за всяка болест си има ваксина, ако няма то ще бъде открита и така... Пък в края на краищата има и траурни агенции, тия хора и те семейства имат, и те искат да ядат, дам...

Абе тия морбили нямаше ли ги и преди 2-3 г.? Тогава май от Румъния идваха? Нещо пари ли пак събираме...

Да бе, помагаме на компанията производител да си харчи ваксините, не се ли досети?

Имаше, и пак ще има. Контактния индекс е голям и къдено няма имунитет - кара наред. Не бъркайте варицела и рубеола с морбили. Разликата е огромна.

Като дойдох в България, се заразих от малката ми зълва с рубеола някаква. Въпреки че бях на 27 години. Момичето си бършеше лицето с моята кърпа. Като се заразих, инах жесток пбрив, ужасно сърбеше. но това беше. Мина след няколко дни. Така че не не плашете с цел да продавате тези ваксини.

Всичко е въпрос на имунната система на всеки от нас Людмила, при едни е по-лесно и по-бързо, при други не е. Но съм категоричен, че е по-добре да преболедуваш и да минеш през това, а не непременно да се юурнат всички да ваксинират предварително децата си.

Нали правиш разлика между рубеола и морбили :). Малеее, колко хора може да затрие невежеството!!!!

Едното е дребна шарка, отшумяваща за сецмица, и нефатална дори за деца. Другото е ЧУМА, убиваща дори възрастни с изградена имунна система, и адски смъртоносна за децата. Схващаш ли разликата, пача?!

Рубеола била чума? Викаш вируса е бактерия, а? Ахахахаха. Пача била. А горска хралупа си ти ! :))))) Голямааа! Ахахахахаха

Тъй като ни връщат 78000 неваксинирани от Германия Ваксинирайте се

Аз това съм го прекарал като малък, после доктора дето следеше как протича болестта каза, че вече организма ми е изградил имунитет(демек се е ваксинирал срещу това заболяване) и няма никакъв шанс да се заразя отново. Проблем е може би при големите хора дето не са преболедували като малки, при тях може и да има усложнения евентуално.

От кога такава грижа за възрастните

Казах само това , което съм чул от медици и то доста добри в тая област. В по - късен етап от възрастта заболяването протича с по .голяма вероятност на усложнения. нещо лошо, нищо нередно не казах. А вие къде го избихте...ама разни хора, разни мнения....

Въпросът беше към Управляващите Геноцида а не към теб

Като малка в Русия ходих при моята приятелка, бяхме на по 6 години. Брат й боледуваше от корь (морбили) . Беше в отделна стая с залепен стикер и никой не се е страхувал ние да се заразим. Дори смятаха , че е по-добре да прекакараме морбили.

Бъркаш морбили с варицела. От шарка до шарка има разлика - голяма.

Аха....това явно е начина да си продават ваксините и лекарствата. Хитро, доста хитро...

Вече на всеки е известно, че добре е дете да преболедува морбили. И после за цял живот получаваестествен имунитет. Престанете да ни промивате мозъци с тези заплахи и ваксини.А тези страшилки имат за цел продажба на ваксини.

Ако оживее. При част от болните има тежки и понякога фатални усложнения. Аз не бих играла на ТОТО със живота на децата си.

От рода на ,,Московските,, ваксини ли ще са Пазарна икономика Фирмата е готова Чакаме поръчката Задължете ги да се ваксинират Парите знаете КЪДЕ Още една идея за САНИРАНЕ Този път на хората

Само овцете се ваксинират. Ваксините на теория работят, но във реалността не! Запознайте се с биология преди да говорите. Също така, вижте какво слагат във ваксините.

Заради такива идиоти като теб има епидемия. Дано не си оставил поколение иначе наградата Дарвин ще ти се изплъзне...

аман от тоя плашигаргов! колко години едни и същи ги ломоти!

Дира какво толкова написах не по темата, че ми скрихте коментара? Пак ще попитам: всички противници на ваксините: ако бъдете нахапани от неизвестно куче, ще си направите ли противобясните ваксини, при положение че ако кучето е болно, смъртността за човек е 100% в случай при липса на ваксинация. Отговора сице за вас

Не, няма да си сложа. Бяс в България няма. За да си сложиш подобна отрова трябва да си я носиш в себе си в момента на предполагаемото ухапването или облизване, ако следваме някаква логика. Щом е вирус, значи е възможно лечение.

Със същия успех можеш да играеш и руска рулетка

Бяс има в България. Дивите лисици са естествен резервоар на бяс. Преди няколко години имаше смъртни случаи.

ДИРА, ПИТО - ПЛАТЕНО, А? ЗАХЛЕБВАМЕ ОТ ФАРМАЦЕВТИЧНАТА МАФИЯ, А? СЛУЧАЙНО СЕ СЪЗДАВА ПСИХОЗА ТОЧНО В КРАЯ НА АВГУСТ, ЗА ДА МОГАТ ГЪЛЪБЧЕТАТА ДА КАЦНАТ ПРЕЗ СЕПТЕМВРИ И ДА НАПЪЛНЯТ ГУШИТЕ ДОКТОРИТЕ - КОГАТО Е ТОЧНО ВАКСИНАЦИОННИЯ СЕЗОН!

Знаеш ли колко хитреци има в гробищата? Естествен подбор в действие.

Ще дойде време когато всичките модерни псевдо еко родители ще реват че децата им не са били ваксинирани. Ама тогава за тях ще е късно. И тука не става дума за грипни ваксини където ваксината хвсща 2-3 щама а те са стотици грипните щамове а става дума за конкретно заболяване. Интерсен е и факта че цитираната група родители като стане дебела работата и търчат при доктора на пожар, а до преди 1 седмица отричали и ваксини и антибиотици. Хора разберете има инффекции които няка как да минат без антибиотик... Имам и един въпрос към модерните кул родители, отричаши ваксините. Ако бъдат нахапани от бездомно куче, което не се знае кое и избяга, ще си направят ли ваксините против бяс, където ако кучето е болно, смъртността при невсксиниран е 100%.

Заплаш ли родителите или знаеш,нещо,което ние не?! Защото ми звучи като заплаха,че ще реват за децата си. При положение,че вървят по света и у нас слухове за уумишлено използване на биологично оръжие,не пиши такива неща,защото хората ще ги хване параноята.

Какво биологично оръжие, бе. Заради такива като теб с болни мозъци стигнахме до тук. Биологично оръжие има в мозъка ти....На кому си запотрябвал ти, за да те атакува с биологично оръжие. Селата са празни, земя колкото щеш...за какво да те атакува. Прост народ - слаба държава. Тук един от коментиращите е прав...Когато стане нещо с дете на такива като теб, започвате да нападате агресивно докторите. Аз съм на 60 години и като детесъм ваксиниран срещу всичко, за което има възможност в България. Сега заради такива като теб просточата не ваксинира децата си...

Слухове ли?В Украйна има 13 биологични лаборатории на САщ,които се занимават с това да създават и променят вируси на различни заразни болести,като ги прерабоват така,че да стават смъртоносни.Използват населението там ,за изпробване на тези вируси.И в Украйна наистина има едва ли не епидемия от морбили.Вируса на африканската чума по свинете също идва от там.

Точно заради такива като теб Арктър , платен трол а злото стигнахме до тук. Пари от болести и лекарстваще ми правят,боклуци. За ббиолгичните лаборатории един колега ти еотговорил. Ти от ъкде си мислиш,че идва ггипа и всичкивируси,трол плаатен? Появяват се ей така от нищото последните 30 години?!

Тончооо, пиле шарено. Като те нахапе куче, тогава ходиш за ваксина, не 10 години преди това бе пиле. Схватил? Ангел Кунчев е един посредствен тъпанар с планове за бъдещето...Да кажеш, че в Сърбия са починали децата заради кампания против, значи че си кръгъл идиот, защото в противен случай във Франция смъртта би трябвало да настъпи по други причини и да протича по други закони и правила (физиологични) .Идиотско, р'раш ли?. А и да ти кажа, моето поколение масово прекарахме морбили - според тогавашният наръчник (60-те и 70-те), пишеше, че морбили е нетежко протичащо, заразно, инфекциозно заболяване, засягащо деца от до и т.н. Съжалявам че не ми е близо листовката от 66-а година. И да, изкарахме я заедно с брат и сестра, пък сме живи...

Аман от родители, следващи модните тенденции и отричащи ваксините, защото причинявали аутизъм и не знам какво си още недоказано. Готови са да подложат детето си на риск от морбили с висока смъртност, отколкото на ваксина, която видиш ли била много вредна и би отключила какви ли не страшни заболявания в бъдеще. Модата е опасна, не я следвайте! Следвайте здравия разум и ваксинирайте децата си, за да няма епидемии от отдавна изкоренени болести, които сега се появяват отново!

Клонингите се активираха И чипове и чипове

Русия и сателитите й, плюс 3 бели южноевропейски държави, засегнати от "бежанския' поток...

Ваксинирането го правят като ГО Задължително е но ако има проблем ние не отговаряме Фирмата е по швейцарското законодателство

дрън дрън - важното е да се отклонява вниманието на овцете чрез страх от хиперинфлациятаи некадърното "управление'!

С тези модерни родители, които не имунизират децата си - това се случва. Щом има в Сърбия няма начин да не дойде и при нас.

"Държавите, които са най-силно засегнати в Европа, са: Сърбия, където има 14 починали, Гърция, Франция, Италия, Грузия, Русия и Украйна" - демек държавите, където най-хващат дикиш престъпните псевдо-научни теории за връзка между ваксините и аутизма, а защо не и конспиративните завери за ваксинен геноцид срещу човечеството, дирижран от световните "кукловоди"...

То твоя дикиш важи и за съобщенията за починали от това- и това. Казали били по "тИлИвизора" и вече е истина, така ли?

То твоя дикиш важи и за съобщенията за починали от това- и това. Казали били по "тИлИвизора" и вече е истина, така ли?

Това е като стъкмистиката за сексуалните нападения от мигрантите в Европа

Всеки има право да решава дали да ваксинира детето си или не, но проблемът е веган-еко-етно-арт-антивакс модата. Аз избрах да ваксинирам моето дете, защото не намерих нито едно сериозно научно изследване за вредата от ваксините. Нашият педиатър ни каза още преди години, че неминуемо ще има епидемии и морбилите са първи, а после идва и коклюш и т.н. Това не е ваксина срещу грип!

Точно така! И аз ваксинирах детето си.

Ваксинирайтеорките на входа на ЕС. Като пълните с тези,поне вземете мерки,ане да ваксинирате насила децата на хората. Само тъпотия,алчност и наглост от този ЕС. Хората нямат доверие на риима вътрев БГ ,и от вън вЕС. Няма а ги накарате да ваксинират децата си,така,чевие ваксинирайте гостите на Шмеркел,които носят заразата.

Ами хайде всички, на които не им харесва в ЕС да се преселят в Африка или Източна Азия. Там няма никой да ги насилва да се ваксинират.

Обаче колко е яко да си антиваксер и да се смяташ за просветен. А всъщност си mъn като антиваксер! Държавата трябва да се заеме сериозно с антивакс прокламирането и да се отнася с него като с екстремизъм. Просветени с непълен задължителен календар без медицински причини не трябва да се допускат в мола и градския транспорт, да не говорим за обществени услуги като деЦки и социЯл. Децата на антиваксерите трябва да извеждат от семействата им защото е застрашен животът им.

И тогава мога да съдя държавата първо като нарушител на Конституцията, после и на няколко конвенции. И ти, като проваксър ще платиш и от твоя джоб, защото не може да се отърсите от гръдта на кърмилницата-партия толкова десетки лета и да спрете да мечтаете за Сталин :)))

Ама че куха и агресивна пасмина се е навъдила по тези земи!

Е това е заради такива идиоти, които отричат ваксините! Имало било рискове, ами то и един ибупрофен има рискове, в листовката е изброено от запек до разстройство! Ако ваксините бяха толкова вредни щеше да има стотици хиляди засегнати, а ваксинираните са десетки милиони и колко случаи има въобще доказано причинени от ваксини?

Има много засегнати. Четете извън жълтата преса в България. Има и фондове за обезщетения за лица пострадали от ваксини. И изплащат обезщетения. Понеже са супер безвредни, създали тези фондове, нали :)))

99% ефективност лошо няма да има фонд да помага на тия с късата клечка но ваксините са доказали полезността си

То и цигарите са вредни и причиняват рак на белите дробове. Ама майчетата пафкат по парковете, докато обсъждат "вредата" от ваксините и как видиш ли една ваксина ще причини какви ли не трайни увреждания на детето им, което междувременно тровят с цигарения дим и всякакви хранителни добавки.

Я новопристигналите европейци са ни донесли подаръци!

Айде в Сърбия - кампания, а във Франция какво?

Ето, Борисе, почваме! Как сме оцелели ние и нашите родители без тази животоспасяваща, суперменска ваксина? Т'ва като козметиката, която рекламират с "без глутен", сякаш някога е имала :)))) Такива ми ти маркетингови чалъми

Аз съм над 40г и имам ваксина. Ти на 100 ли си че нямаш?

Нямам. Има и такива щастливци :)))

Аз съм на 41 и нямам,боледвах от дребна шарка като дете. От едра на 24 години.

Петре Аз съм на 60 и никакви хапчета и ваксини А ти

да бе , то както винаги ще е навсякъде около нас ама не и в наща страна , то хубаво всеки изка да избягва наща държава ама чак пък и вирусите , айде стегнете се малко :) Не само идва ами 100% си е тука , но българина масово се лекува сам вкъщи ( включително и аз ) , така че статистиката няма как да ни е вярна.

Сигурно е като птичият грип От неваксинирани прелетни птици

Да ги препикаят с лисича урина! И под строй при селския фелдшер. Амааахааа, някакви ти ми несериозни и нехаещи за "колективния" тъпонитет птици. Ще ми ходят без ваксини те!

Чакам коментари от тъпите антиваксъри.

Ваксинираният Колко милиона неваксинирани влезнаха в Европата Знаеш ли че преди години за да отидеш на екскурзия или по работа там Африка Азия имаше по пет ваксинации

Да, скоро ще се включат. Хич не ми е жал. Да измират в 21 век като не се ваксинират, после да не мрънкат. Прости хора. В Африка хората не могат да получат животоспасяващи ваксини, а нашите веганчета и модерни родители ги отказват. Да се спасяват и да не си бутат чаветата в градините при това положение.

Подкрепям абсолютно! Детето ми ходи на ясла и има деца с фалшиви картони за ваксина. Ами страх ме е, не крия. В нашата група има две такива, майките се хвалят как прекарали системата. Сега правим подписка за отстраняването им до директора и общината, ако няма мерки - и до медиите. Може би няма връзка, но и родителите изглеждат трескави и изумени. Всеки ден се заяждат с персонала - за храната, за хигиената, да не се правят никакви забележки на децата, да ядат само обработени на пара зеленчуци и т.н.