ЕП отхвърли френската кандидатка за еврокомисар Силви Гулар

Силен удар по новоизбраната президентка на ЕК , както и за Еманюел Макрон

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

в такива моменти се сещам за дивашкия български нагон да се самооплюваме като бесни. какъв вой беше, когато отрязаха румяна желева, как само нас ни режели, бла-бла-бла-бла. какво лигаво хилене беше, при изслушванията на габриел и кристалина, как всеки от улицата можел да мине на тия изслушвания. особено форумните лузъри, те най-вече! евро-парламентетът тази година реже комисарите наред, досега май половината отхвърчаха в коша, а французойката я режат и със скандал! и отново някакви посерковци плещят...за нашата комисарка. ти му говориш , оно рупа ли, рупа....и после рев и сополи що никой не ни уважавал, е как да те уважават при това САМООПЛЮВАНЕ?!

Тази на снимката не е ли бабата на Грета Тунберг?

Много е убитак женицата. Ама нема никаква визия. Тя като перачка. Боже,на такива им казват -Вие не ни търсете повече,ние ще ви се обадим.

А пък нашата кипи от интелект и чар...

Това че габриелата се е наконтила дали е основание да се смята че има повече в главата от тази жена???

нашияъце е куха кат празна панерка

ЕП отхвърли френската кандидатка за еврокомисар Силви Гулар Като гледам снимката тя си е за отхвърляне.

Нови избори и БЕЗ всякакви пазарлъци и договорки аз на тебе ти на мене за да влезнат читави хора които да искат да префасонират тоя кошер на натегачи, манипулатори, лъжци и тунеядци...От самото начало доказаха че са си по рождения такива там дето са на наша издръжка ама не им пука за нас..

Някой може ли да обясни защо гласуват 110 депутати. Останалите къде са.

Щото изслушванията са по ресори.

Започнаха да се раздават шутове и на високо ниво. Франция, която е 1 от двата стълба се тресеше не знам колко време жълтите жилетки протестират. Явно стълбът ще остане 1, а Макрон ще се ориентира към нещо друго.

ПрезиденКа.. Редакторката Лилия пак е бляла. ..