Коментари - Ключова комисия на ЕП одобри споразумението за оттеглянето на Великобритания | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поредният майтап как били ''одобрили'' нещо дето сами си го подписваха и правеха в продължение на бая години докато вземаха бая големи заплати...

Някак ми е трудно да се натъжа! Британия няма място в Евросъюза, никога не е и имала. Те са много по-близки със САЩ и колониите си. Крайно време беше да се преориентират. Европа има голямо бъдеще като обединена и самостоятелна единица, но крайно време е да станем и малко по-агресивни. Не може да допускаме така да ни мачка който и да било. Търговски войни, н'ам ко си. Ами като ни плашат с търговска война да се сближим с китайците и руснаците тогава.. Да им заформим на американците търговска война, за каквато мечтаят толкова много напоследък..

неолиберал-болшевиките и техните медиини манипуланти са в тотален шок! а според техни данни над 80% бяха против брекзита... :-)))

Няколко члена, от наличния състав, гласуваха единодушно Пръднязит да се осъществи в друго помещение с еко цел.

Мегзит първа напусна островът! D

Мислех, че англичаните са 51% лумпени, вярващи на лъжите как ще прокопсат като излязат, но тук май са повече.

след мрачния ден щеима и много ревлив ден за ЕС

Бихте ли ни обяснили, уважаеми г-не/г-жо, кой в ЕС и за какво точно ще плаче?

няма да е наложи да чакаш дълго, като започнат да те скубят да пълниш празната еврокасичка.

Такива ли дълбокомислени анализи разцъквате с Чърчил и Наполеон от съседната стая? Ами не, по-вероятно е сестрата пак да ви е пропуснала за лекарствата.

Дотук добре ... само че тази година, по време на преходния период БоДжо трябва да проси търговско споразумение от Барние и компания, които се готвят да ги ... уважат без лубрикант. Още отсега изтече информация, че теслата вече е наточена и условията по евентуалното бъдещо споразумение, които ще им се предложи, са доста по-хард от договорните отношения с Швейцария и Канада с ЕС. След като ЕС ги "олаби" качествено, чичко Тръмпи ще се включи в караминьола и ще им предложи една "прекрасна" сделка, но не за тях ... Хо-хо-хо! А до края на тази година ще са колония на ЕС! Ще си изпълняват задълженията, както досега, но няма да имат никакви права да променят каквото и да било. Ирония на съдбата, изн'т ит?

океана, в който мислеше ,че се къпеш се оказа твое производство и нажълтяваше, а?

Не, разбрах, че тези наркотици не ти понасят ... отивай да смениш дилъра, и гледай този път да не е пакистанец ...

осъзна ,че ти си прекаран от пакистанеца

Грете, ти ли,бре? Или някой подобен душевно болен индивид без дозата си?

мдаа даже неосъза ,че сипрекаран... мислех,чепоне дотолковаможеш да се усещаш

Спри дрогата, момче, и наблегни на образованието и правописа, че нищо не ти се разбира.

дрогата ти я спри а за правописа ми не се грижи..скоро ще се сетиш за оня "неграмотния" от дира като тръгнеш по кофите ,че от тролене нищо няма да имаш

Наложи ми се да ида до Ашфорд (Кент) уикенда. Няма опашка, да знаеш:) Нали ти предричаше километрични опашки:) Няма и да има.

Ти си уникален гьонсурат, но няма значение ... честит ви колониален статут до края на 2020г. Хо-хо-хо.

Либерастията не мина в Ю-Кей - англичаните ще се борят да си връщат държавата. А в Гемрнаия, Франция и Швеция либерастията продължава с пълна сила, и трите тайно ликуват че имат един по-малко в опозиция.

От кого ще си я връщат бре ... от черните примати или от тези с чалми и боен вик "Аллах акбар"? Ти бил ли си дори за ЕДИН ДЕН в УК напоследък?

изобщо поне на глобус ще намериш ли УК за под 5 мин време?!? много легенди си слушал,но истинаат в тях е под 3%

Аз не слушам, а виждам, защото ми е пред очите, за разлика от дървени философи като тебе ...

Стиви Уондър вижда доста по=добре от теб

Казах ти да спреш дрогата и да се научиш на правопис и пунктуация.

Интригата кога ще се състои най-после Брекзит окончателно изчезна след обявяване на изборните резултати в ОК през декември 2019 г. Новата интрига е дали и какво ще бъде договорено като търговско споразумение между ОК и ЕС до края на 2020 г. Защото както се точи 3 години Брекзит, никак няма да е чудно да се проточи и договарянето на споразумението. Британците искат да оправят дявола във въздуха, но точно с ЕС тая работа няма да им се получи. Виж, САЩ като нищо могат да ги шокират с една "чудесна" сделка, както обича да се изцепва Тръмп. Това именно е и другата интрига за 2020 г. - какво търговско споразумение ще сключат САЩ и ОК. А дали ще спечелят или загубят ОК от Брекзит ще видим след поне 2 - 3 години. Засега загубиха много заради 3-годишното разтакаване, което породи несигурност и много инвеститори изтеглиха инвестициите си от ОК, а потенциални инвеститори промениха плановете си, като отложиха инвестициите за в бъдеще или се отказаха. Предстои да видим какво ще стане след няколко години.

Нищо - простолюдието ще си мисли, че ще са по-добре, докато интелигентните хора, които могат да допринесат за по-висок стандарт на живот, ще търпи само негативи. Като цяло, моито очаквания са британците да загубят много повече, отколкото ще спечелят. Това ще се види на следващите избори след Брекзит. Няма да се учудя ако след още 5-6 години няма да поиска UK, отново да влезе в ЕС. Според мен със сигурност UK вече няма да е обединено, по-скоро Ирландия ще се обедини, Шотландия ще се отдели и ще си останат англичаните да се чудят какво да ги правят всичките имигранти.

но олкова глупости на куп е прекалено, дори за човек, който абсолютно нищо не знае за Великобритания!

Бъдещето е на Обединена Европа и така ще бъде! С един мощен локомотив,като Германия. Енгилизите са свикнали само да грабят- колко археологични ценности, само от България има в техните музеи. Но когато трябва да дават, подминат опашка. Прав им път! Само да се пазим ние от руската сган!

ти германията, от средновековието насам все против нас. Или ще сме федерация или да го дува тоя ЕС

е на пара и повечето излиза през свирката

Слабаков извади късмет, че не е от Острова! Щеше да напусне добрата работа и да предлага пак матраци по Нова тв.

"(в полунощ в Париж)"- в Лондон, а не в Париж. Пак сте бързали.

Климатични мигранти ще взимат ли на острова или само IT специалисти? :) От Левски, питат дали ще има проби на острова за африкански таланти, 18 годишни с косми по ушите :)

аве кво ви пука аз ше вкарам западните балкани в ес.това е истинск а реална сила а не дъртата британска кочинка

Горанов: България е готова да увеличи вноската си за ЕС 09.03.2018г "България е готова да подкрепи увеличаването на вноските на страните членки в бюджета на Европейския съюз, заяви финансовият министър Владислав Горанов, който беше домакин на Конференция на високо ниво в София за следващата многогодишна финансова рамка на Съюза от 2020-2027 година, предаде БНТ. Големият дебат за бюджета в ЕС е как ще бъде запълнена финансовата дупка, която ще отвори напускането на Великобритания, от близо 15 млрд. евро годишно и дали да се орежат разходите за кохезионната политика. Не сме правили някакви прецизни калкулации, но това, което се коментира като увеличение с около 10%, е постижимо за нашия бюджет на фона на ползите, които получаваме”, заяви финансовият министър Владислав Горанов."

:)

А най-гадното е, че ВЪПРЕКИ ЧЕ БЪЛГАРИНЪТ плаща НАЙ-МНОГО в хазната на ЕС като % от БВП на глава от населението, Горанов сам се натиска за още: България плаща повече в бюджета на ЕС от богатите страни "Спрямо брутния си вътрешен продукт на глава от населението България и Хърватия правят по-големи вноски към европейския бюджет от по-богатите държави, заяви еврокомисарят по бюджета Гюнтер Йотингер в Брюксел. Вноските на всяка държава към бюджета на ЕС се определят като процент от националната им икономика, но някои държави, сред които Великобритания, Дания, Германия, Холандия, Австрия и Швеция получават отстъпки и така намаляват отчисленията, които техните граждани трябва да правят към европейската хазна. Тези отстъпки са договорени, тъй като богатите страни внасят номинално повече пари в общата каса на ЕС, отколкото получават обратно чрез еврофондовете. Номинално богатите държави плащат повече, но усилието да отделят парите е по-голямо за двете най-бедни страни в ЕС – България и Хърватия."

Хората им е писнало ит диктата и арогантността на " европейските" институции и чиновници. И хилядите кариеристи и кариеристки дрънкащи едно и също.

Минах по М20 уикенда...нямаше опашки от тирове нито в едната, нито в другата посока:) Теско, Уайтрос, Сейнсбъри пращят от хранителни продукти, внесени от ЕС. Че даже и испански марули продаваха:) Лондонската стокова борса си работи, както обикновено. Инвестиционните банки си правят/препират милиардите и хич не им пука:)

То, до края на 2020 нищо не се променя... След година мини пак по М20 :)

Нищо няма да се промени, Симона. Нищо. Не е нито логично, нито практично да спреш или затрудниш търговията,с която и да е държава заради единия инат. Още по-малко, платежоспособна държава, като Англия.

До края на 2020г има преходен период, Цвъки, така че няма какво да "видиш" ... с изключение на това, че ще сте колония на ЕС! Ще си изпълнявате задълженията, както досега, но няма да имате никакви права да промените каквото и да било до края на преходният период. Ирония на съдбата, изн'т ит? Няма как човек да не се изкефи съвсем първосигнално :))))))))))))) И в тази една година трябва да просите търговско споразумение от Барние и компания, които се готвят да ви ... уважат без лубрикант. Още отсега изтече информация, че теслата вече е наточена и условията, които ще ви се предложат, са по-хард от договорните отношения с Швейцария и Канада с ЕС. След като ЕС ви "олаби" качествено, чичко Тръмпи ще се включи в караминьола и ще ви предложи една "прекрасна" сделка, но не за вас ... Хо-хо-хо!

Добър вечер Дядо, как си? Поизгуби се нещо последно време:)

Добра да е, Цвъки.

ужъс ужъс и сига кой шаплаща на дудук барека и съргей станишев заплатата от по 40000 евра на месец плюс хотели,ресторанти и секретарки

Бюрека му изтече мандата - тъкмо научи 300 думи на английски и мислеше да е по-активен...

Bye bye love Bye bye happiness Hello loneliness I think I'ma gonna cry

Га ядоа кифтеата ни риваа,сега ривът,що!?

европейците ли думаш?

Да ве! Сига английските пари откъде ще ги вземат,питал ли си се ?

Айде, Италия е наред, а тя излезе ли, Германия ще загуби мотивация и тя да седи, което ще е краят/

А ти ще седиш в този кенеф - държава и с това управление, дето харчи само на кредит - нещата отиват към Женвиденовота зима 2, по точно Бойкоборисовата зима ще стане

По-зле ще бъде от жанвиденовата зима. Тогава имаше какво да се краде, сега е останало много малко или почти нищо за крадене, освен присъединителните Еврофондове, обаче вече са спрени.

Щели да загубят достъп до Централната европейска мафия поробителка на английския народ. Що Боко-Гулията не губи достъп, щото същата тази мафия му пълни джобчетата от еврофондовете.

Ами...щом искат да потънат, ОК! Ще си сърбат попарата заради малоумието си!

кой ще потъне, те наускат потъващия кораб, а ти си на него!

черен ден за соросоидите = еврогейците

Доро "Дързост и красота" има край - дори след 7634 епизода...

Какво стана ?! Нали BrExit беше само поза и нямаше да напускат !!!

Е, не са напуснали... Утре ако дъртото ритне мечето, ще мислят още 40 дни....

Българските футболисти от африкански произход, плачат, че няма да ритат на острова...

Ши ритат, ама само с виза

Туристическа виза или, като климатични мигранти?

С лицемерие от ЕС заявиха днес е исторически ден но тъжен (преведено най после се отървахме) ОК държавата която с равнопоставени права с най големите в ЕС не можаха да се в справят в съюза на богатите очакват да се справят сами незнам как ще стане.

Абе тия на снимката да не са журналисти - реват защото няма да има за какво да пишат :-)

Каква победа за Борис Джонсън. Според договора с ЕС, Англия ще има митнически бариери със Северна Ирландия. Със собствената си територия! Освен това напрактика абдикират всякакви права над риболова в Северно море и остават безмитния внос от ЕС, за който толкова се пенявиха. И всичко това за какво? Да станат Пуерто Рико 2.0. Направо се чудя тези политици същите гени ли носят като на онези, които им изградиха колониалната империя.

Когато една империя се разпада, брекзит е начин да се забави но няма да помогне! Казах!

Няма нищо по-хубаво да се освободиш от френско-немския диктат и да сключваш двустранни договори: "Великобритания иска търговска сделка със Съединените щати, но ще наложи дигитален данък върху приходите на компании като Google, Facebook и Amazon, обяви британският министър на енергетиката, бизнеса и индустриалната енергия Андреа Лидсъм. Съгласно плана на Великобритания технологичните компании, които генерират поне 500 млн. паунда (657 млн. долара) годишни приходи в глобален мащаб, ще плащат 2% данък върху средствата, които изкарват от британските си потребители. Идеята е новите правила да влязат в сила от април 2020 г."

Шило

Плача!

Англия до голяма степен доминираше ЕС. Интересно какво ще стане. Ще станем ли европейски щати, ще има ли европейска армия. Ще прати ли ЕС ракета до луната и Марс. Има вероятност за големи промени.

Сега ЕС за да компенсира загубата, ще ни спука задниците от повишени данъци и такси ... Това го каза и нашето момиче КриСталинка, да се търсят нови хоризонти за облагане .... Честито ви бръснене ...

Е, Горанов САМ предложи да ни увеличат евровноските.

... крайно време беше - много им е тъжно да гледат възхода на Германия и цяла Европа. По добре да са навън отколкото да ги държим като змия в пазвата си!

"...възхода на Германия и цяла Европа." Впрваш ли си катопишеш глупостина кило?Поне плащат ли ти нещо. Гледай как върви света..гГерманската икономика надолу, британската нагоре. И гледай ти къде си в цялата картинка, на опашката на всичко!

... Германската икономика е най устойчивата в ЕС - продължават да обявяват свбодни места, въпреки кризата при англетата ..

пък Шотландия, Северна Ирландия и Уелс няма да решат да се отделят от Англия, младежта ще решава!

абе пумпали... кога ще прогледнете или ще си умрете като слепоци? Вие бяхте заблудени ,че не може д а има кофти за ес резултат от референдума после ви лъгаха,че няма как да стане брекзита.. сега ви лъжат,че Шотландия щяла да се отдели ..това е толкова тъпо ,че по скоро шаран ще клъвне на бастун, но вие го вярвате и това. А най лошото, с което ви лъжат е за устойчивата немска кономика.... ще го усетите много скоро и рязко.

Англичаните се радват; Европейците съжаляват. ВЕЛИКА Британия напуска; СЕВЕРНА Македония ще я замести...Някога...

Нещата са одобрени в комисията по конституционни въпроси. Пленарната сесия на Европарламента трябва тепърва да одобри закона.

Насила хубост не става

... каква хубост са тия двебелогъзници, дето само за себе си мислят! Германия е локомотова на Европа и е не могат да го преглътнат! ... но сега няма как да предизвикат война,( както преди 70 години, финансирайки Хитлер) - Германия е плътно с Франция!

Много сърцераздирателна снимка... :)