ЕНП: България не трябва да бъде оставяна сама да охранява външната граница на ЕС

От Европейската народна партия настояват Евросъюза да осигури бюджет за огради по външните граници

Обратно в новината

Коментари - ЕНП: България не трябва да бъде оставяна сама да охранява външната граница на ЕС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Слагат се роботизирани самострелящи установки насочени към турската бразда, на всеки 2 км, и се махат всички огради. PROBLEM SOLVED.

ㅤ

Ако България беше истинска държава, а не щат, тези, които минават границата не където трябва, не само, че нямаше да разбираме дали се е случило, ами нямаше да знаем значението на думата "нелегален" имигрант въобще. Щяха да си лежат в безименни гробове, натъпкани с олово, както е било и както трябва да бъде.

Това добре. Но България не трябва да бъде оставяна сама и когато чужда държава бие и убива гражданите й, когато чужда държава пали културните й центрове от омтаза и враждебност. В такива мкмента се познава има ли човек съюзници или не!

При сегашната система (П. Р-ка) няма смисъл да се пращат пари, партиите организирано, ще ги усвоят и резултат няма да има. Или трябва Австрииски фирми да строят или да почакат да станем Президентска Република. Тогава ако откраднат парите, ще се знае, кой е отговорен. Президента еди кой си.

Да преведат на Тиквата веднага няколко милиарда евро от данъците на евро балъците . Той ще построи отново същата ограда , която ще падне на втория месец. Еврокомисарите и Боковата банда ще си разделят печалбите 50/50.

Нема шенгеноооо леле малееее немаааа.... Да пратят строители да построят демократична ограда като у Полша.... Ама нашата настоявам да е демократична не като у маджарско .....тя е путуновска

Правилно !!!

Тия беха свикнали да крадат милиарди чрез лакея си Тиквата, но схемата им изгърмя.

Да пратят граничари, не пари. Всеки който е заинтересуван да помага с охраната, а не само да вдига тревога.

Ей, спрете се бе български политически курви. Стига сте плакали. Цяла Европа ви се смее, че пак искате пари за ограда по турската граница. Забравих те ли, че Европа ни даде близо 200 милиона евро за оградата на границата и тиквата ББ и Цв Цв ги окрадоха.

От ЕС не са глупави! Много добре знаят, какво НЕ направиха ГЕРБ и Патриотите, които разчитаха на устната договорка между Борисов и Ердоган, да не пуска Турция емигранти през България. Как да отпуснат пари, след като не е сигурно, дали изобщо ще се направи нещо от страна на България?

Всичко окрадоха тия демократи! Съсипаха границата! Колко пари се отпуснаха и колко се окраде? И затова не заслужаваме нито лев, Защо никой не пипа крадците? Защо

пазеше българите да не напуснат случайно социалистическия Рай.

тук има резон, ако турците решат да нападат е хубаво по границите да има граничари от различни страни, за да не сънува Ердоган розови сънища, окървави ли няколко германци, французи и тн искат не искат от ЕС най-после ще трябва да застанат на наша страна.

Ние не искаме да сме външна граница на ЕС, ние искаме да сме извън ЕС!

Искаш да си като Украйна? Много си умен!

Проблемът е другаде- не искаме да ни връщат всички мигранти на нас, понеже са минали от тук, стигнали са на запад и ги връщат принудително! Ще се напълним с такива, които никой не иска и за нищо не стават!

и серем в устата на кремълската курва Аделина Томова!

ЕНП - адвокатите на Тиквата, щяли да ни поматат ЕС да ни отпусне пари за ограда. Той, тиквун окраде парите ни за една ограда, сега втора ще правим.

Не може бедните да плащат на богатите! Да дават пари за границата и ЛИЧНО европейците да наблюдават как се строи и къде отиват парите. Че и ние си имаме разбойници.

До момента Вашата помощ се изразява единствено в това, да ни прецакате за Шенген!

нашенските крадци. Много пари се изляха и отидоха само в определени джобове.

Исторически България винаги е била оставяна сама да възпира арабските тълпи да залеят Европа.

Те добре, че сами не искат да остават в България! Тогава щяхме да ядем мазната опашка.