ГЕРБ поиска 4-ти вот на недоверие - за провал в енергетиката

ГЕРБ внася днес вот на недоверие срещу правителството на Пламен Орешарски заради провал на политиката му в сектор "Енергетика".

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ поиска 4-ти вот на недоверие - за провал в енергетиката | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Как няма да са богати от ГЕРБ, като само ВНАСЯТ!

РУСКИЯ ШПИОНИН ТИКВАТА, ЗАЩИТАВА ИНТЕРЕСИТЕ НА РУСИЯ !!! И ТОВА НАГЛО ГОВЕДО, МАНГАЛА КОСТОВ НИ ГО ПРОБУТА, КАТО "ЛИЦЕ" НА ДЯСНОТО! ....ВИЖ ЗА ГЪЗ БИХ СЕ СЪГЛАСИЛ :)

По-важното е, че хората Поискаха ГЕРБ вън от властта!

А бе докога тоя неграмотен човечец ББ, ще ни занимава с неговите простотии???

Тия гербави простаци дори не са за коментиране.

Ха сега да ги видим другарите от Атака.

Бойко Борисов не може да излезе от кожата си ,все същия мръсник си е , но става май по-глупав !Да искаш вот за нещо в което носиш главна вина е самоубийство и то преди избори!Май нещо го е подсетило , че не трябва да печели избори , какво ли ще е то?

Боко е известен с простотията си! ;)

ГЕРБ подкрепят ерепетата и високите цени на тока. Пък останалото си е ваша работа, на кой колкото му е акъла.

Аз съм тъмносин, но напук на комундетата ще гласувам за ГЕРБ

Аз пък бих казал, че всичко друго е по-добре от ГЕРБ ;)

За България проектът Южен поток е печеливш от всяка гледна точка, тъй като проектът НАБУКО беше замразен и страната няма други възможности за доставка на природен газ.

РУСИЯ ИСКА ДА НАРЕЖЕМ НА СКРАБ ТРЪБИТЕ, КОИТО СА НАШИ В МОМЕНТА И ВСЕ ПАК ПЕЧЕЛИМ НЕЩО ОТ ТЯХ! А ПОСЛЕ ДА ПЛАТИМ 1МЛРД ЗА НОВИ И ПАРИ.... ПРЕЗ ЕДИН ДЕБЕЕЕЛ КРИВ МАКАРОН!!! ТА, КЪДЕ ВИДЕ ПЕЧАЛБАТА ЗА НАС???

Българското правителство успя да договори таксите за пренос да започнат да се събират веднага след като газопровода достигне пълния си капацитет (през 2018 г.), а не 15 години след сключването на договора.

Българската част на газопровода Южен поток ще се финансира както от акционери, така и от търговски заеми. Българските данъкоплатци няма да бъдат натоварени по никакъв начин.

8901

Бива ли такова нещо г-н Борисов? Точно днес ли? Горкият Супер Съси, на банкета ще се напие с водка Путинка от мъка. Кой ще ни пази от злото тази вечер щом Супер Съси е пиян?

rado_7_6@

Чудесно позитанско парти по червени прашки в темата таваришчи. Рубли ще има за всички и ще слушаме тачанка и ще громим врага! Пабеда будеть за нами!!!

Герб не разбраха ли че вече не са никой,никой във Парламента не ги плаща ГЕРБ,да си хващат пътя и от кой от къде е,филията със мас те чака Тикво във Банкя.

Много ми е интересно такива бастуни като теб кола карат ли , в паркове ходят ли, на метро возят ли се щото от Станишев такова нещо не видяхме толкова време, и основно мизерствахме. Незнам дали си наясно тези заеми че трябва да се връщат.

Стига с популистки глупости ;) Метрото е планирано мноогоооо, мноогоооо и т.н. преди Борисов ;)

Аз внасям вот на недоверие към комуноидния мутро-милиционер Боко -тиквата

Тежка истина и равносметка. За пореден път се убеждавам че тези хора ГЕРБ/БСП/ДПС, системно унищожават страната. Да ГЕРБ имат право и може би макар и парадоксално това е едиствения им смеслен вот и по време и по тема. Да Драгомир Стойнев категорично доказа че не може да е министър на ИЕ, да дружествата са банкрут 5 милд. за системата са крах, да няма регулация на сектора, да кадрово управлението е меко казано е странно и да ръст на БВП 1,7 е нищожен, да има основаня да се счита че се шири невероятна корупция ала Украйна, Стойнев е доказан лъжец и популист с лозунги не се управлява. Но именно Стойнев покри бандита Делян Добрев на 05.09.2013г. като вместо анкетна комисия в НС се прочете доклад за състоянието на енергетиката и се обеща стратегия...., "татко ще ми купи колело ама друг път. Именно ДД доведе системата до крах(ВЕИ, НЕК, износ и т.н.) и какво от това, какво от това че стана милионер и фабрикант е не той а баща му. Вместо в затвора той е в парламента и кове закони. Така че този цирк е пъла безсмислица но скоро народа ще каже думата си.

ТОЗИ ВОТ НА НЕДОВЕРИЕ НЕЕ НИЩО ДРУГО ОСВЕН ПОРЕДНОТО УСИРАНЕ НА НА ЛИДЕРА И ОБКЪЖЕНИЕТО НА ПАРТИЯ ГЕРБ

Мисля, че става дума за осирането на БСП, но ти си разбрал нещо друго. Осирането не е изнасянето на факта за осирането. Комунистите не смятат за осиране онова, което се случва, а думичките, които казват какво се случва. Понеже истината невероятно боли комунистите. Те са животни, които обитават блатистата лъжа, свикнали са да живеят в собствените си изпражнения, но кофти е, че опитват да вкарат в това блато и България. Е, няма да им я дедем, а ще им презушим блатото. Потепеннно се получава. Скоро няма да могат да съберат и от 5 несъвместими партии гласове, за да направят мнозинство. Българите почнаха да разбират какво е безпринципност и колко тежки последствия има това за техния живот. Понеже днес ни управляват един изроден човек Сидеров и два турци Доган и Местан. Колкото и да им е мило за блатото на избирателите, все пак ще осъзнаят, че и блатото им заминава при турците. То не може да не го забелжат, вече има райони, в които хляб не можеш да си купиш на български. Комунистите продадоха България на турци. Внимавайте, това не минава безнаказано за една нация, която си го позволява. Изобщо комунизмът е такова нещо, от което винаги народите страдат. Доказано е, че е закономерно. Няма изключение.

ГЕРБ за пореден път доказаха,че са пълни идиоти. Това управление на престъпната им шайка беше най-корумпираното,некадърно,крадливо и разрушително до сега ГЕРБ са пълна измет.

опасна за Националната сигурност на България.

Борисов, знаем, че приемаш всеки, но не и Станишев. Има нещо лично тука-а........... Но и при властването на ГЕРБ не живяхме по-добре. А добрата власт е тази, при която хората живеят по-спокойно.

Не мога да разпозная кой е идиотът на снимката. Вероятно е Боко Тиквуня, но не съм сигурен.

Тиквените успяха ли да внесат поне един проектозакон, или само вотове? Затова ли сте там бе, гниди мързеливи?

ББ: "Работата на опозицията в един парламент е да пречи".

Боко, вaс нaли точно сметките зaтокa ви свaли от влaст? Вие спрaвихте ли се?!

Браво Тоше хайде сега още малко отпусни и се намажи с вазеленче. Серго и Местан ще те целунат и ще ти го наместят да ти хване място.

Това, че на теб ти го слага Боко не те прави по-добър. Педала си е педал.

Дайте малко офанзива че Моника до довечера иска 30 000 коментара. Хайде напънете още малко по темата и сменяйте словореда никовете да не се набивате на очи. Смешни червени тролове!

Така ли си изкарваш хляба, да пишеш срещу Моника по заповед на Тиквата?

С всеки изминал ден се вижда колко голямо недоразумение в политиката и най-вече в икономиката е мутрата Борисов. Той е дотолкова елементарен, че се опитва да припише собствените си грехове на тия преди и на тия след него, но никога на себе си. Защото Той, Вождът, Той, Фюрерът е непогрешим. Той е капацитет във всяка една област на човешкото мироздание. Няма наука или практика, която да му се опре. И всичко това е усвоил докато се е учил как се свързват два шланга или докато е ритал противници на татамито. Ами тогава защо са ни тия училища, гимназии и ВУЗ-ове? Да съберем от кол и въже разни самородни "таланти", като Батман Борисов и държавата ще цъфне и ще върже! Конграчулейшън дебиле!

ти кой набор си бе папуняк, питай едно време дядо си за Белене да ти обясни някои неща!

Дядо си не мога да го питам, защото е покойник. Той не беше ходил в Белене, но комунягите го бяха обявили за кулак, защото не искал да влезе с кирливите си 60-70 декара в ТКЗС-то и това винаги се отразяваше в семейните ни CV-та. Но това не значи, че трябва да толерирам простотията, лъжата, нахалството и дебилщината. А и с какво ще помогнат на България непрекъснатите заяждания и конфронтации? Нима германците се дърлят на кой дядо му бил фашист и на кой комунист? Ама хората виж докъде стигнаха с работа, а не с лаладжийстване. Но така е, който не може да го докара от работа, гледа да компенсира с празни приказки. Затова и обществото ни стана такова, общество на празнодумци, като Тиквата.

jingiby

"ГЕРБ внася днес вот на недоверие срещу правителството на Пламен Орешарски заради провал на политиката му в сектор "Енергетика"." Хм, какво съвпадение! Че нали точно провалът в енергетиката свали и ГЕРБ от власт!

Яжте въздух Серго е на власт яжте го без хляб че ако си вземете хляб той ще е с пари на заем. Не вот на недоверие ами изселване им трябва. Какво постигаме в момента освен да се перят че Бойко не е на власт. Не ни пука кой е на власт а в какво състояние е икономиката, стандарта и проектите. Достатъчно се доказаха тройната коалиция след изборите тока ще скочи и ще сме пак по площадите но няма кой да ни чуе!

Като вдигнат тока тогава ще се пениш. Дотогава ще мълчиш като бит гъз, защото точно това правителство намали цената на тока.

Бате Вие у вас електромер имате ли или сте към бат Сали!

Гьоладжията-идиот е най-добре да се скрие някъде и да не си показва повече противната муцуна. Вече АЕЦ "Белене" щеше да е построена, ако идиотът от Банкя не бе слушал безропотно американските си господари.

Боко какво риеш със зурла тука?Иди им гръмни веднъж дваж с гранатомета на строгите ти еврейски господари/по случай "денят на Европа"/в Брюксел.После ще те потупват по гърбината,ти ще мучиш и ръкомахаш на есперанто,а след края на "диалога ще ти дадат да пориташ "мач" и да се повозиш на хеликоптер.

Няма начин да мине... Нито турците, нито воленовите измекяри, а още по-малко преките виновници за сегашното състояние на държавата - бсп, ще си позволят да гласуват със съвестта си и да махнат това марионетно правителство!

Истинският, добре подготвен политик се познава най-добре, когато е в опозиция. Точно тук е най-сериозният провал на ГЕРБ. Ще бъдат запомнени с несъстоятелни вотове на недоверие и бягства от работа, за които на други служби се уволнява дисциплинарно. Всъщност това са хора, събрани на случаен принцип от къде ли не, обединени единствено от жажда за власт и скъпи имоти.

Истинкият политик се познава по резултатите от управлението му. В опозиция всеки може да ламандарка без край. БСП от 3 управления (Луканов, Виденов, Станишев) докара икономически спад и криза. ГЕРБ по време на световна криза упя да постигне ръст и невиждани промени до тогва в страната. Глупост е, че политикът си личал в опозиция. Политикът си личи винаги, но най-вече в управление. На 4-тия ден от управлението на БСП имаше 3 повода за подаване на оставка, ако това правителство беше демократично европейско. А то е комунистическо, та няма на къде. Междувременно го казаха ясно и от ЕС. Оттам казаха преди няколко едмици, че това правителство връща комунизъм в България. Едно уточнение: преди години казвахме, че някой е построил комунизма, като с това се имаше ред вид, че е упял и преуспял. Това е радикално объркване на понятията, понеже онези, които са постигнали комунизма, днес са най-бедните държави в регионите си. Комунизмът не е охолство и обезпеченост, а е 100% закономерна предпоставка за бедност и социални катаклизми. Има 42 държави доказателства за това в продължение на 100 години при това. Ак онякой иска да екпериментира още, аз икам моите деца да живеят добре. Т.е. икам да махнем комунизма от България, където днес той е оновния ни проблем в държавата.

Защо "Вот на недоверие"?! Аз капка съмнение не съм таяла, че всичко ще бъде тотално забатачено - за какво "недоверие" говори Кръволокът Борисов?! Че Луканов ли не успя, Виденов ли се провали?! Защо "недоверие"?! Аз вярвам във възможностите на Партията - исторически доказани са!

ПРОВАЛ В ЕНЕРГЕТИКАТА И СРАМ ЗА БСП!!! БЕЗЦЕННО!!! ЗАТОВА САМО НАЙ-ПРОСТИТЕ ЦИГАНИ И БАБИЧКИ ГЛАСУВАТ ЗА БСП!!! А СРАМА ОТЕКВА В ИСТОРИЯТА И Е ПЕСЕН ЗА УШИТЕ МИ!!! Зам.-шефката на парламента Мая Манолова се учуди, че бившият депутат от ДПС Юнал Тасим, който бе назначен за зам.-министър на икономиката и енергетиката, няма експертиза за поста. Няма експертиза ли? - попита Манолова в студиото на Нова телевизия тази сутрин. Ами няма, кажете - отговори водещият Христо Калоферов. Като депутат в предишния парламент е в Комисията по земеделие, а в този дори не влезе. Как ще коментирате, че откривате трето място за зам.-министър в МИЕТ, докато досега в това министерство имаше двама зам.-министри? Манолова избягна въпроса с категорично твърдение, че този кабинет е най-прозрачно работещият, с ежедневни срещи с протестиращите, и най-експертният.

Не се превъзбуждай, провала е само в главата на психопата Боко.

wenci

Тиква, ама празна.

Мафиота Ал Капоне бледнее пред този на снимката!

АЛ КАПОНЕ БЛЕДНЕЕ И ПРЕД БАЙ САЛИ ЕНЕРГЕТИКА И МАЗНАТА МУТРА НА ЮНАЛ ТАСИМ

Салито е дребна риба, не може да се мери с Белия генерал.

Горкия Борисов, одъртя, брадяса. Вече май му липсва хъс да е на власт. А трябваше да си остане още един мандат.

БАТ САЛИ И ЮНАЛ ТАСИМ - НАЙ-ГОЛЕМИЯ ПОЗОР ЗА ПРАВИТЕЛСТВОТО НА БОКЛУШАРСКИ КАТО ИЗКЛЮЧИМ МЪЖА НА СЕКРЕТАРКАТА НА ДОГАН КОЙТО НАЗНАЧИ В НОВОИЗЛЮПЕНОТО ВСЕ ОЩЕ НЕРАБОТЕЩО МИНИСТЕРСТВО И ПРОВАЛА В МИТНИЦИТЕ КЪДЕТО СМЕНИ 5 ШЕФА ЗА 1 ГОДИНА И ОБЕЩАНИТЕ 2 МИЛИАРДА ПЛЮС ОТ МИТА И АКЦИЗИ СА МИРАЖ..... И ТОВА АКО НЕ Е ПРОВАЛ И ТО НА ФИНАНСОВ "ЕКСПЕРТ" ЗДРАВЕ МУ КАЖИ - А СРАМА ОСТАВА ЗА БСП КОИТО ИСТОРИЯТА ЩЕ ГИ ПОМНИ КАТО ЧЕРВЕНИ БОКЛУЦИ И ПАРТИЯТА КОЯТО СЕ ЦЕЛУВА С ДПС (ПОНЕ ЛИДЕРИТЕ ИМ ДЕ)

Преди няколко месеца Рапона не се посвени да обвини БСП, че затворили Белене и сега местели закупения реактор в Козлодуй! Това окончателно ме убеди, че Боко е напълно ненормален тип и на приказките му не бива да се обръща внимание.

Според Доклад на Държавния департамент на САЩ за стратегията за контрол над наркотиците от 2011 година: България е в списъка на страните, предизвикващи загриженост за пране на пари, а български организирани престъпни групи действат на територията на Италия, откъдето се внасят наркотици през Африка. Също така, България е транзитна страна за хероин и кокаин и производител на нелегални наркотици. В страната се отглежда само канабис, предимно за вътрешния пазар. При тези реалности и ако е борбата с организираната престъпност е било реално високо ефективна, както прокламират бившите управници от ГЕРБ, то следва и резултатите от дейността на Агенцията да показват заловени големи количества наркотици. Но какво показва официалната статистика? През 2009 г., заловеният кокаин в България е 234 кг, а през 2011 г. заловеният кокаин в България е 650 ГРАМА. През 2012 г. в България са заловени НУЛА грама амфетамини. Резултатите са красноречиви! Това е действителната борба с наркотрафика през управлението на ГЕРБ.. или заЛИПСА на каквато и да е борба и наличие на ЗАЩИТА от тяхна страна. ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ГЕРБ Е ДОПРИНЕСЛО ЗА РАЗВИТИЕТО НА ПРЕСТЪПНОСТТА И КОРУПЦИЯТА В БЪЛГАРИЯ И Е ПРОВЕЛО МНОЖЕСТВО НЕЗАКОННИ АКЦИИ Вместо да се бори с корупцията, кабинетът на Бойко Методиев Борисов се превърна в ЛИЦЕ на корупцията- Мишо Бирата, котараци, каратисти, паши, калинки и пр.

......ПАПЛАЧ Е МНОГО АКТИВНА ДНЕС.СИПЯТ ОБИДИ,НАТИСКАТ ПЛЮС И МИНУС,БЕЗ НИТО ЕДИН СМИСЛЕН АРГУМЕНТ -ЗАЩО НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ВНАСЯ ВОТ.ТОЛКОВА ЛИ ДОБРЕ СЕ СПРАВЯ ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО С ЕНЕРГЕТИКАТА?

Вие - сивите, щом нещо не ви харесва, колкото и да е вярно, веднага го обявявате за червено. Модерният, добре образован, мислещ човек, не щади никого. Успеем ли да бъдем безпристрасни и да даваме оценка според резултатите, има вероятност да си измъкнем от последните места. Продължим ли да се придържаме към "нашите са безпогрешни - противниците правят всичко лошо", никога няма да станем истински европейци и няма да заживеем добре.

Aма психопат-Стойнев откри ли тези 5000 работни места?Не се е чуло..Странно.

И АЗ НЕ СЪМ ЗА ГЕРБ НО ТУКА СЕ НЕРВЯ ЧЕ ОСНОВНИЯ ЛОЗУНГ НА БСПАРИТЕ КАТО НЯМА КВО ДА КАЖАТ Е ДА ГО ИЗОПАЧАТ С ГЕРБ ЗАТОВА ВМЪКНАХ ЧЕ ГЕРБ НЯМА НИЩО ОБЩО С БАЙ САЛИ И БСП ПРАВИТЕЛСТВОТО КОЕТО ЗАЩИТАВА КРАДЛИВИТЕ ЦИГАНИ ЗАРАДИ КОИТО ВСИЧКИ СТРАДАМЕ....

проблемите с циганите започнаха още от началото на демокрацията и тоталната липса на контрол върху въпросната паплач, запада ни накара да им "спазваме правата" е сега и те самите вече разбират че тези хора не подлежат на интеграция

В последното изречение е ключът към новината. БСП си вземат отпуск за агитация, а пък ГЕРБ организират през това време предизборен агитационен вот. Прочее ББ не пропусна да каже, че се кани да вдигне пак тока. Ако бъде избран, де.

ама бива нахалство , ама това мина всички граници- ГЕРБ подписа Южен поток , а сега се сети , че нарушава европейското законодателство. Защо спря проучването на шистовия газ ? Защото от Москва те насвиха и мъжеството ти се изпари хеххеееее

Проучването спря след протестите. Тиквата много искаше да подпише с Шеврон, но не посмя.

Но пък Р(точка) Овч(точка) успя да подпише с Газпром...На най-високи цени.Честито на всички Джонита с гладки мозъчета.Ще плащате,къде ще ходите?!

ГЛАСУВАЙТЕ ЗА БСП - БАТ САЛИ ША ВИ ОПРАЙ В ЕНЕРГЕТИКАТА!!! ША ВА УПРАЙ ША ВА УПРАЙ ГЛАСУВАЙТЕ ИМА КЮФТЕТА С ЛУК НА БУЗЛУДЖА....

Какво общо има батСали с БСП?

Пародия

КОАЛИЦИЯ ЗА БЪЛГАРИЯ ЕЙ ТВА ЗАМЪЛЧИ СЕГА..... ДА НЕ ТИ ОБЯСНЯ И ЮНАЛ ТАСИМ КВО ОБЩО ИМА ЧЕ ТОГАВА ХЕПТЕН ЩЕ ПОТЪНЕШ ОТ СРАМ.....

Простичък човек си е Бойко.Защо говори на теми, които не са за него. Виж да е за чалга певачки, за махленски футбол и за измислени породи кучета може. Но за енергетика - не е за него. Ако няма какво да прави нека търкаля аспирини..