Кабинетът смени куп директори на енергийни дружества

Масови промени направи правителството в ръководствата на големите държавни енергийни дружества. Освободени бяха шефове в БЕХ, АЕЦ “Козлодуй“, “Мини Марица изток“ и “ТЕЦ Марица изток 2“.

Обратно в новината

Коментари - Кабинетът смени куп директори на енергийни дружества | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сменете всички гербери за да не могат повече да мътят водата на държавата!

Като сте ги освободили,излиза че сте ги подменили,ало-у ,нови лица търсете ,не се излагайте.То не е необходимо мениджъра да е стар кадър,а който разбира от управление

назначавта наи голимижт измамник христозов които източи тец2 а саега го скагаст да покрива измамите *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Горката Марица изток - какво падение, Щерю може само вестници да чете и да се прави на интелигентен, Казлачев може да краде и да пие, а Караиванов - да гледа тъпо! Станишката и кликата му се дънят на поразия!

Щерю Щерев е преди всичко гъзоблизец от класа - на БКП, на СДС, на НДСВ, на ДПС, на ГЕРБ, сега пак на ДПС. Дьонме от класа. Това че е безгръбначен му е най-ценното качество.

Тия шумкари само за 1 месец се окопаха така, че да не могат 10 години да ги унищожат. Като хлебарки са. Само 1 месец и тотална разруха. А това са същите които 19 години управляваха... Смятай.

Забелязваш ли обаче колко спящи клетки имат .

Леле колко нервни милиционерски драскачи - спокойно бе роби, ще се върне пожарникаря на бял кон и отново ще назначи калинки, заради които токът да ни скочи двойно ! Вероятно това ви радва, или мозъчетата са толкова смалени, че не виждате толкова далече ! Само един вожд и само една партия - герб, така е демократично, а не тоталитарно ха ха ! Нещастници - злобейте безпомощно !

Безпомощни сте вие, червени боклуци, защото виждате, че на тиранинът Станишев и на столетницата дните са преброени. И след това ще са аут от политиката. Но България ще си отдъхне от тоталитарните муцуни.

този Генов,бивш и.д.на АЕЦ има участие в офшорни фирми,свързани и със скандалната" Квант инженеринг",лична собственост на Александър Николов-зам.директор на Аец при всяко правителство/чрез поставени лица/.Тези хора откраднаха толкова много при предишното си управление на АЕЦ,кой е този луд който ги връща?

Бързайте, защото време не остана! Нещастници крадливи!

Кумеца на Р. Овч. отново шеф на АЕЦ! Е сега започва отново безобразното лапане...

ОЩЕ ПО-ДОБРЕ, ЧЕ ИДВА МЪТНАТА ВОДА ! ТРЯБВА ДА ГИ ИЗМЕТЕМ НА МИГА ! А НЕ СЛЕД 1 седмица, месец, 6-месеца, година ! ЧЕРВЕНИТЕ БОКЛУЦИ ПОСТОЯННО СИ БЪЛНУВАТ ЗА КРАЖБИ БЕЗ-КРАЙ ! КОЛКОТО ПОВЕЧЕ --> ТОЛКОВА ПО-ЛОШО ЗА БГ !!!

Ето къде е ключа от бараката. Чрез верни другари на мафията, към пълно реализине на плана "Олигарски" за доограбване на останалото от предишните скакалци и пълно заробване на овчедушния електорат.

КОМУНИСТИТЕ ПАК СЕ ГОТВЯТ ДА КРАДАТ ! ДОЛУ ЧЕРВЕНИТЕ ВЛЕЧУГИ ! ВЕДНАГА ВЪН ! ИЗРОДИ И КРЪВОПИЙЦИ ! ЗА КРАЖБИТЕ ВИ ТРЯБВА ДА ПОЛУЧИТЕ РАЗСТРЕЛ, а ПОЛЕ ЧЕРВЕИ ! КАКВО ТУК ЗНАЧИ някакъв СИ СТАНИШЕВ-ТЪРГАШЕВ и ДОГАН-ЧАЛМАЛИЯТА ? ДОВЕЧЕРА 18:30 ПРОТЕСТ ! УТРЕ БУНТ ПРЕД НАРОДНОТО СЪБРНИЕ В 08:30 !!! ВЪН ПРОДАЖНИЦИТЕ ОТ ПАРЛАМЕНТА ! ТИЯ ЛИ ИЗРОДИ ЩЕ ГИ ТЪРПИМ ДА ЛАПАТ ОЩЕ ??? ВЪН !!!

Айде, след "експерите" и "технократите" в първия ешелон (министри и шефове на агенции) и още по-големите "експерти" от втория ( на ниво зам. министри) следва по-по-най "експертния" състав в най-важните държавни енергийни дружества! Енергетиката е приоритет на другаря Орешарски ( и най-вече на др. Р.Овч.)! Не виждам назначен шеф на АЕЦ БеляНЕ - тъй де, в аванс, нищо че още не е построена!

Нали трябва да сложим наши кадри за да пълним партиината си касичка,че много отъняхме около изборите.

И какво ще стане като подменят ръководните кадри.Тези вече се нагушиха,нека сложат по гладни ,а ние да ставаме все по бедни. Какво произвежда ТЕЦ : Първо електроенергия и второ топлоенергия /пара/ .Продават на разпределително дружество еленергия ,а от отпадъка -парата затоплят водата .А кажете защо поскъпна парното в пъти по вече? Със една суровина газ извършват две продажби :електрически ток и топла вода.Правят ни на глупаци.

Да си оплетем ние кошничката ,докато народа си стачкува ! ОСТАВКА !!!

още по-яко за руснаците : "...Консорциумът, който разработва находището в "Шах Дениз" е избрал конкурентния проект за Трансадриатическия газопровод - ТАП, който не минава през България, а през Гърция..."

Крайно време беше да се сменят калинките в енергетиката.

Тъпанар знаеш ли че Щерю щерев е от дпс и е следствен за пране на пари!!! 15 000 000 евро !!!Кои са калинките бе червен духалник!!

Нещо си нервен другарю милиционер - не са ти дали 30 лв. за деня ли ? ДА не би да е отложен концерта на цеца величкович ? Или страдаш, че мутрата борисов не може да се вози с лилянчето на правителственият вертолет ? То и твоят идол цветанов е разследван бе нещастник !

Страхотен скок - от трън на глог! Калинка срещу марокански скакалец!

Лешников е назначил нова порция "експерти" и "специалисти".Само никъде не е написано дали те преживяха задължителния катарзис преди назначенията.

100-те лапачески и дублиращи се структори трябва да се разтурят справка Р.овч! И цената на тока ще стане 0.10 стотинки за киловат!Не ми се мисли ако конфискуват заграбеното...ех живот здравей...всички ще се почувстваме като енертиини олигарси!Какво стана там със не потърсеният милиард от износ...ех живот?!?

Не познавам новите директори, но Николов, на Козлодуй беше крайно време да бъде изритан. Абсолютен измамник, икономист без понятие що е то фаза, нула, пара, оборот и Грей, сложен там за да прикрива игрите с горивото и с лицензираните търговци на енергия.

Най - накрая един, нойто знае какво пише! Браво за коментара!

При Николов,печалбата на АЕЦ е нараснала 5 пъти,от 35 милиона,на 150 милиона!!!Тоест,крацбите драстично са намалели и се управлява добре.

При Николов,печалбата на АЕЦ е нараснала 5 пъти,от з5 милиона,на 150 милиона!!!Тоест,крацбите драстично са намалели и се управлява добре.

Ново преразпределение на баницата. Тия няма ли да си ходят ??? Гнусни са

Ами все отнякъде БСП трябва да плати на ромите и на следващите избори..

Сменят се бързо много хора на ръководни и стратегически постове ,но не в ПОЛЗА НА НАРОДА...

E, oчкаваше се. Нали гонят Белене. Нали и зтова искат половин година още за да сложат на административни постове техни си хора, а те ще знаят какво да подписват и така въртележката.....

А дерибеите от ВиКтата кога ще пътуват?

Иван Генов - КУМЕЦА на Р. Овч. НАГЛИТЕ СЕ ЗАВРЪЩАТ!!!

Значи сигурно разбира. След като Р. Овч. се води специалист.

Ааааа, моля, моля! Не коментирайте компетентността на Овчаров, освен ако не сте доктор на техническите науки специалност топло и атомна енергетика! Престъпленията, алчността, арогантността и наглостта може да коментирате колкото искате, но по отношение на енергетиката наистина е специалист.