"ЕМКО": Прокуратурата лъже за взривовете в Ловнидол и ВМЗ Сопот

Не е имало пожар преди взрива в склада в Ловнидол, казват от фирмата на Гебрев

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази фирма е свършена с помощта на прокуратурата и желанието на властта да угоди на новите "братя"!, които също имат интерес да унищожат възможностите за оръжейни сделки на наша фирма! Оръжейните сделки не обичат "светлината" !

Ако това, което прокуратурата твърди е вярно, излиза, че някой е взривил боеприпаси за унищожаване щото щели да се експортират за други страни. В мен се зароди въпросът, защо не заведе дело срещу тази фирма, която очевидно извършва измама. Още тогава при взривовете една от версиите беше прикриване на незаконен износ на боеприпаси внесени за унищожаване. Сега това стана официалната версия, а обвинение за това няма.

Кой лъже ? От фирмата или "прокуратурата"? Едва ли ще получим отговор!

Този захранен от соца господинчо и станал впоследствие "бизнесмен" с контактите на държавата съвсем е изнаглял и изтрещял. Но като му минават номерата, що не, глупави хора които да му се връзват бол, а продажни журналя които всеки ден да му разпространяват тъпотиите, още повече. За такива народа е казал - като ти каже добро утро, пак трябва да погледнеш слънцето дали е утро.

Гербев и за скандала в Чехия каза,че стоката не била негова,но пред американските медии си призна.А дали американците не го държат за топките.Скандал в Чехия-Гербев.Тровят Скрипал в Англия,пак Гербев замесен.А във всичките скандали все двама руснаци-Петров и Баширов:)))Руснаците други агенти нямат ли,или само тези двамата имат визи за Европа:))))

благодарение на каскета научих нещо важно: руските шпиони (като Петров и Баширов) могат да ходят свободно по складовете с оръжие. Аз си мислех, че там има охрана, закрит режим на достъп, а то всеки можел да влиза и да излиза , да си внася бомби и т.н., абе либерална държава сме - като Чехия. Вероятно и вноса през границата на взривни устройства в куфара става лесно през летището. Аз пък си мислех, че границата ни се пази добре и службите работят. Явно съм се лъгал. Контрабанда, цигари, наркотици, оръжие и т.н. си минават лесно и почти легално. Чудя са само как отвреме-навреме ловят някакви трафиканти...

дваната супер-руснаци направили поне 4 взрива тук и 7 години никой нищо не разбрал

Следващата новина ще е ,че Петров и Баширов като са се убедили,че новичока не действа им е писнало и са пуснали Корона вируса в Ухан:(((

На ЕМКОда се забрани всякакви търговии с други държави.

а на прокуратурата - да се изказва публично!

Не е ясно кой кого лъже

Жалка прокуратура ! Там май някой не е внасял обвинителен акт в съда през живота си, камо ли да се бори със защитата....

А ха ха ха, Гешев лъже? Ти да видиш, голям скандал става! Чехите са в паника, Гебрев обвинява прокуратурата ни в лъжа ... Пуканките и да гледаме цирка!

На Русия не и трябват армия и флот, защото Русия има два приятеля - Петров и Боширов.

България е разграден двор.В който се избиват, тровят, взривяват едни други кагебейци и кадесари. Под безучастния поглед на ДАНС.

Тоа па, пада от виенското колело. Що си мисли, че няма да го сползват за пропаганда. Ще го използват и употребят, мноо ясно. Човекът си мисли, че като е дребна мишка за поръчки, ще му се размине. Така яко се размириса на далавери, че не се диша. И то кой - пак наште. Ся ще ни развяват като прани гащи пред световната общественост. Руснаците вече ще ни намразят. И после - туристическият сезон може да бъде спасен от почиващи от РФ. Да, да, ама май не.

Да бе , аз като видя Каскета и никога не мога да си представя , че може да излъже , хахаха!

Егати комиксите, които си изрисуват един друг.

Това само потвърждава, че Гроб е троянски кон на Путин в ЕС. Прикриват терористичен акт на ГРУ у нас, за да помогнат на Путяга, докато чехите хич не им цепят басма. 100% издават и военни тайни. Надали някой в НАТО ни взема насериозно. Купиха едни самолети колкото за замажат положението, за да имат за какво да обменят данни с НАТО. На наш гръб си въртят далаверите с Путьо.

Гешефтари на смърт, няма смисъл да се оправдават.

Колко щеше да бъде добре България и политиците и да имат чувство за гордост и себеуважение, а НЕ да лижат краварски задници!?!? Плюенето с/у Русия само и само да сме в унисонс с другите слуги е пагубно за икономикатакато цяло и в частност за туризма!! Видяхте какво стана с Турция!!/просто руските туроператори я зачертаха,поне за тази година/!!!!!

Истеричната активност на руските тролове тук говори, че се задава нещо много лошо за България. А на тях им пожелавам да не им платят за предателството към истината и Родината.

Съветски кавали , отричат както комунисти !

Къде стъпиш все взривове бе.Как да забравим Челопеч след ремонта на прозорците.Явно гепваш парата а продуцията я няма и заличаваш следите.Кой знае каво ги лъжеш и араби и чехи и укри .Цяла държава разтрисаш от взривове тъпо животно

Прокуратурата лъже и маже, но това е много удобно за враговете на Русия. Ето защо скоро няма да се отървем от Гешев.

Точно обратно. Гешев обслужва руски интереси

За всички, които умеят да мислят, е ясно, че този Ге(ю)брев е мошеник от класа. В началото отричаше изобщо да е имал "стока" в изгорелия склад в Чехия, после призна, яе имал, но не смятал никъде да я изнася и т.н. Били го тровили няколко пъти, ама не умрял. Взривоете били тероризъм, а не обикновено прикриване на следите на незаконни сделки! Не толкова одтавна в Украйна се взриви най-големият им арсенал с боеприпаси именно за да се скрият огромните липси на муниции, ракети и оръжие, продадени по време на оранжевата "революцив". Гебрев е дребна риба, но голям негодник и откровен мошеник. За Прокуратурана, с Гешев начело, по-добре да си замълчим.

А с нахални какво става? Умря ли от преяждане след като спря стачката, уж гладната стачка, през която ядеше завит под одеалото? ха.ха.ха...

Каква стана тя сега, нито американците доволни, нито руските туристи у нас.

Ниддей тъй чоджум, комшии сме , ще си помагаме. Ха яла у нас на море. И хамам имаме, да ти ударим един чаршаф с пяна, да те избелим.

Пак е обасралис пред Русия..

Ситуацията все повече ми напомня поговорката: Едно куче като не знае как да лае само вкарва вълкът в кошарата.

Започвам да се съмнявам и за публикацията вчера, че Руското посолство в Скопие е писало, че ние сме нападнали Македония през 1941. Нещо много започнаха да ни дават тласъци от някъде другаде, за да започнем да мразим Русия. Нещо трябва да проверяваме повече източниците от къде са

Някoй

това вчерашното е фейк!

Аз отдавна знам че прокуратурата лъже на колко заведоха дела един отсъден няма за прехода дори и сега с човека архитект на Самоковската циганка за графа и него оправдаха.

Подходящ момент за преброяване на дебил-русофилите. Щом се напише нещо против Русия, веднага грачат. Отврат!

Защо толкоз години чехите си мълчаха, а сега някой ги накара да раздухат за взривовете? Явно чакаха да се забрави за складираните там ЗАБРАНЕНИ за производство и употреба противопехотни мини.... Нашенецът пък бягя като дявол от тамян да не го подпукат и него за забранените боеприпаси... А двамата руснака не са ги снимали само в Париж при подпалването на тяхната църква и на пазара в Ухан, но те твърдо са били и там.

Някои смятат, че прокуратурата лъже, но нещата са далеч по-сериозни. Тя не лъже, защото лъженето предполага, че знаеш истината, но не я казваш поради някакви причини. Това, което става е друго - прокуратурата просто е част от целия рояк политици и "експерти" по най-различни въпроси, които не живеят в нашата реалност, а в някаква друга, която им се предлага от Големия Бял Брат отвъд океана. За тях това не са лъжи, те истински вярват. Просто физически не могат да разберат колко са смешни, защото да вярват в тези "теории" за тях е толкова естествено, както е било през средните векове да си убеден, че Земята е плоска - плоска си е, такова е било всеобщото "демократично" мнение. А тези, които са твърдели че не е, ако имали късмет били считани за идиоти, ако нямали, били обявени за еретици и горени на клади. Сега се повтаря същото...Бог да ни е на помощ!

Живот във фантазен свят.

Абе защо заради далаверите на тъмночервени другари ни вкарват в международни скандали?!?! Да си ги тровят, да си ги гърмят! Мен ще никой не е дошъл да ме трови!!

Руските тролове и дебил-путлерасти няма да ги тровят, спокойно.

А сега кой ще носи отговорност за поредното тъпо шоу на прокуратурата и новия скандал с Русия.?

Schilo

Балонът пак се спука и то, преди да бъде надут!

Какво става бе? Ние държава ли сме или сме американска помиина яма???

и американците само не разбрах. А иначе за блатото около тоз юнак може и да си прав, то един, който много искаше светлина мина и оттам на посещение, докато нямаше Ковид.

Гебрев просто е удобен за употреба на всички тук и там по целия свят да се забършат с него. И нищо не може да им направи, освен да го поема.

Така като гледам изявленията на Гебрев и Прокуратурата ми се струва че Прокуратурата е наела Гебрев за едно представление... онова с отравянето. В последствие Прокуратурата е решила че има изключителни права над творческата кариера на Гебрев... или с други думи това което се случи през тази седмица. Само че Гебрев много добре знае какви ги е вършил и какво ще му се случи, дори и ако само някой по-любопитен се разрови във вестниците, та и затова Гебрев с такава жар отрича всичко което Прокуратурата ни, без да го предупреди, му струпа на главата заедно с онези "ентусиасти" от Белингкет.

Белингкет получават финансиране от Ми5 и Ми6, като са създадени от англичанин. Преди твърдяха за сваленият Боинг, че може да са само от нови ракети Бук, които няма никой друг. После "разследващите" изкараха останки уж от ракетата свалила го и тя е с номер на която си пише годината 86 (1986г.). СССР се разпада по Коледа на 1991г. Успяха да се самоопровергаят в пропагандата.

А, от творчеството на Белингкет най-много ми харесват твърденията им че щом един GSM е навъртял сметка в роуминг значи собствоникът му е зад граница... а има толкова много градове и села по света които са на границата между две държави, и често оператора на комшията има по добър обхват от родния.

И гледа сеира на шараните, които ще клъвнат. Чета за склада в Чехия, най-напред нищо негово нямало, после имало, сега пак имало, ама били мини без експлозив. Тоя юнак такива ги е дробил, че вече не знае и той какво да доказва. Не мога да разбера защо подценявате Гешев.

Защото е изключетелно тъп каскет-милюционер, без каквото и да било образование. Мирковски селяндур. Затова.

Съм прочел статията "Гешев работил 7 години за едва 20 прокурорски акта"... което показва що за прокурор стана Главен прокурор. И той просто няма умственият капацитет сам да направи това което си описал.

И накрая ще се окаже, че руснаците нямат нищо общо.

Като пуснат Сарматите и Цирконите няма да има никакво значение, за никого.

Не знам какво ще пускат, ама с всички тия обвинения, дето доведоха до безумни обърквания във версиите между тия дето обвиняват руснаците за всичко в последнте години, просто намирисва работата. ЧИсто и просто им трябва един враг (добре е да са няколко), които реално изобщо не искат да трепят никого, но са удобни за оправдаване за надуване на бюджети за отбрана и разузнаване. Щото и на Запад се краде от бюджета. И като увеличават бюджетите, се у величават и парите за малоумни програми, дето реално не допринасят с нищо. Ей ги на, ся американците ще правят поредна разузнавателна агенция, заради уж опитите на Русия да влияе на изборите там миналата година. Щото в момента САЩ изобщо нямат 16 разузнавателни агенции, които, ако се вярва на собствените им обвинения срещу Русия - не са се справили. Но видиш ли, новата ще се справи.

Владо, ама това го говорим откакто се разпадна Варшавския договор. Няма враг, няма нато. Само ми е трудно като гледам младите какви галфони са... как не рабират за какво иде реч. Пълен дебилизъм.

Значи нашите продажни прокурори май са получили тласък от някой да ни скара сега с Русия, както май и Чешките получават. Нещо много започна да смърди

На немит краваски смърски. Те са тези дето си спешават пионките. каскета ходи да му дадат добро, чак в сащ. на крака ходи дето се вика.

Кандидатстване за главен прокурор. Изисквания: 1. Да може да лъже; 2. Да може да манипулира; 3. Да може да си затваря очите за престъпления на управляващите; 4. Да следва държавно наложените ценности. Взимайте пример от Гешев и Цацаров.

Крайно време е прокуратурата да се децентрализира и кой да бъде съден наказателно, да не се определя от един единствен човек.

Аиде стига те сега ще повярвам на един агент на ДС работил в Кинтекс през соца.

Тоз Гебрев нещо го надупиха яко

Още не са. Но мчоже да даде фира и краварите да обвинят после руснаците за убийството.

Чешкият президент каза че чешкият външен министър лъже... Гебрев каза че, освен чехът, и българската прокуратура лъже. В крайна сметка какво толкова се случи миналата седмица та, като хванат на местопрестъплението джебчия, и Чехия и България почнаха да лъжат толкова нескопосано. Определено не е това че САЩ са искали да убият Лукашенко защото на тях това им е навик, не са и руските военни учения защото те завършиха точно в деня в който Шойгу беше обявил че ще завършат, не са и китайците щото те са си дръпнати от край време. Май не остана друга причина освен климатичния форум?!

Северен поток-2

Мисля че и това не е... Потока го строят отдавна, а чешките сценки са писани ако не на бегом то поне на крак, няма никаква подготовка и синхрон в действията на участниците.

До сега историята с взривовете в Чехия можеше да има някаква правдоподобност. Но след намесата на Гешев всичко заприлича на водевил.

Премиерът милиардер на Чехия го разследваха от ЕС за взети евросубсидии от негова фирма. Очевидно се опитва да отклони вниманието и да се хареса на западняците.

Един Търговец на Смърт е недоволен от твърденията на Прокуратурата. Лъжа било, че изнасял оръжие за Грузия и Украйна. ..защо тогава по твои думи руснаците се опитаха да те отровят?!

не ти ли омръзна бе човек .........

Аз едно не мога да разбера - другарят-господин Гебрев, не схваща ли откъде идва интифата и, че онези от Лангли са го подготвили курбан?!!! И пак ще го новичоксват, и то ПАК американците !!!

Сега стана интересно, главния прокурор казва едно, а ответната страна друго. Разликата е там, че прокуратурата спа и не образува дело, докато не изскочи скандала в Чехия. Пита се в задачата, този главен прокурор можели да свърши нещо като хората?

си мисли, че е спала, пък то не е така. Пак ще лъсне една ... па и оня със светлината ходи там по най-кризисното време и призова държавата на нахрани Гебрев. Навързали са се едни, не ти е работа. Факт е, че Гешев ги работи както си иска. Днес ми беше много любопитно кой пръв ще настъпи мотиката

каскета е пътник. поедин или друг начин.

Мутрите от ГРОБ и патериците им от ВМРО, които не влязоха в Парламента, готвят ГРАЖДАНСКА ВОЙНА. Бъдете бдителни и не се поддавайте на провокациите им.