Масларова си избра Дубай или Карибите

Стига с тази Стара Загора, пратете ме я в Дубай, я на Карибите, обърна се към журналистите бившият социален министър Емилия Масларова в кулоарите на парламента по повод коментарите за имотното й състояние, предаде БГНЕС.

Обратно в новината

Коментари - Масларова си избра Дубай или Карибите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

tazi valchiza izprati mutrite biyachi v Sapareva banya na direvaziata djerman skakaviza.Kakvo ostana ot tazi direvazia sled 3 meseza.NISHTO Vmesto beton se nalivaha kamani.Belichki gepi parite za proekta pazdeli gi s groznata darta krava prebiha protestirashtite kato kucheta i krai. Koi shte im tarsi smetka na tezi goveda. Naleha se mnogo potnni pari ot nas.

Ако я срещна някъде тая грозла, ще и набия един в носа и после ще си измия ръката със спирт!

Крадлива Червена Сган. Пиночет за вас , стадиони дал Господ...........

Много завиждате на другарката Масларова,нагла била,нахална,незнам ти кво,тя просто си е мазна,също като фамилното си име. Затвор-никога,дрехи има за два живота,пари колкото щеш ,а ВИЕ ,покраи вас и аз само се АБИМ!!!

Също смятам, че ако журналистът е дал повод на фантазията си без журналистическо разследване ..и пр. Мисълта ми е, че индивидите не се чувстват особено социално обгрижени. Еи, тук едно момче-инвалид..беше писало ведъж че едвам свързва двата края. Накратко. Но чувстваш, че човекът е в безизходица, че му е болно. Аз един не мога да забравя, а ако стана социален министър и на главата ми са много -ами, струва ми се, че ще спя през ден в офиса.

А защо не в Централният софийски? Там е Вашето място, г-жо Масларова.

I NIE V SOZOPOL SI IMAME TAKAVA NAGLA BABA-KARAMANOVA-NAGL I BEZKRUPULNI KRADLIVI BABI!

Тая мошеничка е Червен Боклук с голямо Ч и голямо Б!

da si prodade broshkite

Ave, bulkluk mrusen. Ti si za zatvora. Aman ot bulgaska naglost!!!! Do koga shte turpim tova. Haide v zatvora!

НАГЛОСТА И И НА ПАРТИЯТА ИМ НЯМА ГРАНИЦИ, АМА ТАКА Е КАТО НЕ ГИПРАТИХМЕ В ЗАТВОРА А В ПАРЛАМЕНТА, ЗАТОВА ЩЕ СЕ ГАВРЯТ, КРАДЦИ

Защо не е осъдена, даже и обвинителен акт няма? Тогава, всичко казано за нея е клевета! И не съдете по външния вид, я се вижте в огледалото, приличаш на крокодил с противогаз нали.

изкархте ми акъла ства заглавие, верно реших, че ще оди посланик

Просто ми липсват коментарите на неуморимия страж на социалистическите идеи, на човека с желязната логика, както бе казал поета Не човек а желязо , специалиста по геополитика -ОГО.Да го видим какво умопомрачително заключение ще даде в защита на най-социалния министър за всички времена-Другарката Масларова. За нея единствено мога да кажа, че тя е пълното олицитворение на наглите червени безкруполни изроди, които закопаха България.Те това са идолите на другаря ОГО, който ни радва с коментарите си.

мдам заблудени глупаци сте и това си е за всичко са ви виновни комунистите сигурно и за мизерията и безработицата са виновни... едно време мислех че комунягите са били много груби и се възмущавах но сега стигам до извода че е трябвало не 200 000 души да вкарат в лагерите а 1 000 000

Задръствам се от злоба , от хиляди нецензорни думи ,които мога да избълвам по тази селска разплетена ,издънена ,дамаджана родена при неграмотни родители и повече от скъсан турско цигански помашки град и не само родено там ,а и живяло до късният си постембрионален период за да може трайно да добие сегашният си дебилски вид !!! Можете ли да си представите с ,колко нахалство и дебилност да изречеш това Стига с тая Стара Загора , стига ли с Русе , откъдето с камъни те изгониха ,стига ли с Габрово , където същото те споходи,а сега те чака същото с Хасково !Искам да видя самогъзниците с ,които се подвизаваше в Стара Загора ,които лично ще те изпържат какъв велик бизнес си правила в Стара Загора селски добитък такъв !

ЕЙЙЙЙ !!!!! Какви са тия 3300 лева на кв.м. за ремонт. За по-малко пари се строи нова сграда. Тия ако е трябвало да подписват за строеж на 20 000 лева на кв.м. ли ще подпишат малоумниците.

Ах, Масларова ! .....нейсе, запуши я !

Не била дорасла до Г. Димитров! Ей, това комунягите на калъп да ги хванеш, пак ще отричат. Как пък всички са ти виновни ма, другарко? Как един не застана зад твоите думи? Защо си толкова несимпатична? Ще я загазиш, обаче, не си толкова умна като учителя си, другаря Г. Димитров.

СОЦИАЛНИ ГРИЖИ ДА И НАПРАВЯТ ПОСЛЕДЕН ПОДАРЪК - РАИРАН КОСТЮМ. ЩЕ ОПРАВДАЕМ РАЗХОДА.

КАРИБИ СЛИВЕН женския затвор.

Дано канибалите я докопат, и да я оглозгат...

Мръсна нагла лелка.Не била крала.... Трепери и гъза от страх,че ще иде в панделата. Тази е първата,която бих желал да видя осъдена.Ужасно противна жена.

prestupna,nagla,otvr 4ervena babi4ka-haide bate Boiko,nqma li da ima spravedlivost pone,ne vazmezdie

Може да е всякаква лелката. Ама този, който е плюл наизуст - да си понесе последствията. Справедливо, нали?

Nema takiva raboti./Takova jivotno , neema/ ili s drugi dumi kazano: Kogato popadnali v trapa, komunista i agunzeto. Agunzeto kazalo: Bee...bee a komunista kazul: Nijama A, nijama B, drugaria Bulk , znae kogo da izijade.

lele, nali se umori jenicata i za dubai misli! a ot kakvo se izmori - ot tova da krade i lije. kolko li e sk1t1la za 4erni dni?

като сте толкова информирани защон не сезирате прокуратурата, за мен е супер повиши ми тавана на пенсията от490 на 700 лв.(работил съм като химик) всичките ми близки кото излязоха в майченство вземат над 1000лв.

Още утре кръщаваме две килии в затвора Дубай и Карибите и ѝ даваме свободата да избира.

Защо и за мен не манипулират така и информират неправилно а аз да си живея както си искам с далавери!

Помня я през 97-ма как нагло се подсмихваше в парламента, докато хората в отчаянието си го бяха обградили.При всяко свое появяване по ТВ се гледа в монитора, оправя си прическата, върти очички и кокетничи мазната бабичка. Адски противна персона, дано да изчезне от политиката веднъж завинаги и да си получи заслуженото!!!

На топло дебеличката, на топло иска ме да те изпратим - и на тясно.

Другарко Масларова,за вас най-подходяща дестинация е едно много хубава сграда наречена-Сливенски женски затвор.Има и доста за пооправяне по сградата.Едва ли ще ви се наложи д апродължите проекта си в Стара Загора,та ви предлагам да се насочите към Сливен.

КАТО Я ГЛЕДАМ НА СНИМКАТА МАЙ ПО ОПАШАТА И РОГАТА ОТ ТАЗИ НЯМА В НАШЕ СЕЛО-БГ. КАКЪВ РЕЧНИК ИМА САМО...ЗА НА ПОЛЕТО.

Всичко е блъф. Масларова и всички други ще се окажат изрядни. За какво ни заблуждават не знам. Няма да има затвори, няма да има осъдени. Така, че спокойно. Просто си губим времето в задкулисните игри и на едните и на другите.

kato e krala i go e poprikrila pone da ne e tolkova nagla, 4e na horata im se povra6ta ve4e.

Може да се хване без проблеми,но тя и другите крадци се постараха да ликвидират един читав закон от Татово време.За него ни ръкопляскаше цяка Европа ама как да го оставяткато трябваше да крадат спокойно.Нека върна Глава трета от Закона за собствеността на гражданите и тогава тази другарка ще трябва да докаже произхода на имуществото си - Парцалки,бижута,обув и други.

Maslarova da bade pretopena za mas, vapreki, che shte smardi uzasno.

Ами Бойко кръщава една килия както тя си иска, осъждат я и влиза, не е толкова трудно.

Защо са и Карибите и Дубай когато на западния край на гр.Сливен съществува прекрасен хотел със специален режим за отбрана клиентела и там тя ще се чувства във свои води а и всичко ще и е безплатно като винаги е свикнала да и бъде.

Що няма пари сега за пенсии и заплати?После ще го пратят и сегашния малоумник на някое екзотично местенце.И пак няма да има пенсии и заплати!

AZ I PREDLAGAM DA IZBERE SLIVENSKIQ ZATVOR, KADETO SPORED VSICHKO KOETO CHETA ZA NEQ I E MQSTOTO!

са нашите политици,но не само тези от БСП!Де да бяха само те!Чета в Труд разприказвалия се Венци Върбанов,как американския посланик се застъпвал за него пред Симеон да го назначи земеделски министър,как после същия добър Чичо Сам на вечеря,го убеждавал нашето момче земеделско седесарче да приеме да е експерт,но то не искало щото му се щяло да е политик!!??Сигурно като експерт все пак нещо трябва да се знае и поработва,а и възможностите за далаверки са по малки! Не виждал Венци нищо нередно във факта ,че негови роднини получили суми за няколко трактора и др. харчове, докато той е бил на власт! Този Венци е само един пример и интервюто му в Труд показва колко деградирала е т.н. политическа класа и за съжаление това е факт ,не без помощта на външните им ментори!Та др. Масларова има известно основание да се сърди, що са гракнали само против нея!Списъка е огромен,а вие точно нея ! Моля,карайте по ред!

тази си я спомням в началото когато стана министърка как изглеждаше-нато безпарична измъчена бабка, а сега е толкова излъскана, че няма накъде. Няма срам, няма нищо, нямат ли съвест тези хора просто им трябва един мн здрав бой....

Наглостта и дебелоочието на комунягите са безкрайни.

Майка Тереза!

Ей, тази съборетина хем крадлива хем грозна хем нахална!!!

Повръща ми се от тази долна нагла лелка. Мърша, като че ли не те виждаме, че си облечена за 2000 лева, или че не са те снимали да караш Бентли - кажи на пенсионерите как се изкарват тия пари а ? Ама ти е широко около врата, нали си гласувахте амнистия, с ясната идея, че ще крадете.

Всичко си е опекла Маргаринова през трети фирми , не може да и се хване следата, затова се прави на остроумна