Емил Кошлуков ще внесе искане в НС за премахване на платените предизборни интервюта

Директорът на БНТ и негови колеги са разговаряли с ОССЕ, ще потърсят и подкрепата на Европейския съвет за радио и телевизия

Обратно в новината

Коментари - Емил Кошлуков ще внесе искане в НС за премахване на платените предизборни интервюта | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какъв си ти бе помияр,че да внасяш в народното събрание каквито и да било искания! БНТ начело с този фекален плъх работи против интересите на България и имета и трябва да бъде сменено! Това не е никаква НАЦИОНАЛНА телевизия, а продажна и противонационална! Расате се изказа по най правилния начин, че трябва да се заличат всякакви комуноидни структури в държавата ни и чак тогава може да се мисли за нови проекти и осъществяването на България, като НАЦИЯ!

Ти луд ли си -посегна на предизборната агитация кой ще е на първо място, че даже ни казвате нещата са сложни, не е ясен кой е на първо място Бе емо, като е ясен КОЙ? за чий трябва да се правят избори. Или на приципа "Ние избрахме изберете вие!" Нали 40 години така ставаха изборите с 99% за БКП. Искаш да изхвърлиш плеядата колеги на Мира Янова от яслата. Ми то и твоята ТВ ще страда от свалянето на платената реклама -интервюта, анкети

Продажна телевизия точно като шефа си

Да обърне внимание на водещата Христина в сутрешния блок Неподготвена, слаба обща култура, доста посредствена Лош креслив тембър

Няма закачаш Христинка!

Всичко което Расате казва е точно така. Самата истина.

Кошлукс - курвата на Банкянския похотливец

Откакто започна да назначава основно турци в БНТ и сложи новини на турски спрях да го гледам.То това стана не Българска а някаква циган... оп ромска телевизия.

СДС и американците. Ако не ти харесва, евакуирай се. С тъпи джендъри -толкова

Ами като изключим психодрамата, ама прав е Расате.....наистина паразитират наследниците на бившата номенклатура

Расате беше единственият адекватен човек. Кошлуков – в затвора.

Остап Сулейман Берта Мария Бендербей: Кой е този Остап Ибрахимович? Или както обича да казва Остап Ибрахимович в подобни ситуации, тук определено не е Рио де Жанейро

Мандатът ти отдавна изтече, а за цялото ти пребиваване в БНТ-колониална не успя да изпълниш заповедта на посолството да изтриеш паметта на българите. Разкарай се, преди да те изхвърлим с ритници!

Директорът на БНТ и негови колеги са разговаряли с ОССЕ, ще потърсят и подкрепата на Европейския съвет за радио и телевизия..... Демек пропаганда само на съюзо... Което е платено с данаци..... което е пак платена реклама? А директора.....

Този май е играл Бели пеперудки къде отлетяхте

Това лайно за нищо не става .

На кошлука мандата му е изтекъл отдавана

Сетил се за езика на омразата. А защо БНТ една дума не каза, нито репортаж излъчи за митинга и шествието на 12-ти март за неутралитет на България? Участваха 6 000 човека, може и повече да са били, имаше и шествия в други градове освен в София, и нито дума, никакво отразяване. А преди това три дена даваха протеста на украинците с украинските знамена и онзи от Луков марш дето удари с чук паметника на Съветската армия. Долен лицемер.

Честно казано по-интересно беше от ергенът, пък и колкото и абсурдно да звучи Боян Расате беше най-нормалният от сбирщината.

34 години след падането на комунизма в България и настъпването на демокрацията национална телевизия цензурира главният прокурор на Република България, научи Breaking.bg. Предварително уговорено интервю по въпросната телевизия с Иван Гешев за петък вечер е било отказано в последния момент с мотива, че темата, по която е трябвало да говори, не била хубава. А темата е разкритията на прокуратурата, спецслужбите, НСлС и полицията за заговор срещу държавата, организиран от подземния бос Красимир Каменов-Къро за сваляне на главния прокурор и елиминиране на шефа на отдел „Убийства“ в Националната полиция Михаил Наумов. В разпространените от прокуратурата записи от флашки Къро нарича „промяната“ мои хора, обяснява, че има неограничен ресурс, осигурен от Цецо от Белград, за сваляне на Гешев и 400 000 евро за главата на Наумов. Според неофициална информация скритите кукловоди в националните телевизии, които обслужват ПП-ДБ ,са спуснали окръжно Гешев да не бъде канен в ефир. Това е вендетата за осветяването на схемите за заговор в държавата и изплуването на имена като Кокорчо в записите. Главният прокурор не бе открит за коментар. В интервю за БГНЕС главният прокурор коментира изявите по темата на формалния вътрешен министър Демерджиев, който обясни, че няма „да участва в този филм“. Филмът може да се превърне в сериал, коментира Гешев. Според запознати с разследването на скандалните записи те са доста по-дълги и обилни от пуснатите в публичното пространство. Информацията е спестена в интерес на разследването.

То в момента няма действащ парламент, ще има такъв другия месец. Но Кошлуков няма право на законодателна инициатива. Такава по Конституция имат всеки народен представител и МС (не отделния министър) и в случаите касаещи изменение и допълнение на конституцията и президента на Републиката. Какво искане, какви пет лева?

Това неговото е "искане", а не закон и законодателна инициатива! Правиш ли разлика между искане към парламента и внесен в парламента закон (проектозакон)? Или за теб са едно и също? Не хващаш разликата им?

Боян Расате за бившите комунисти: "Дали ще ги бесим, застреляме или нещо друго – все едно." Дираджии, Расате-то ли ТОЛЕРИРАТЕ?!

ПОКАЗАТЕЛНО Е името, което си е избрал Боян. РАСАТЕ! РАСАТЕ Е ЕДИН НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ И ВЕРООТСТЪПНИК ОТ СРЕДНОВЕКОВИЕТО. Син на княз/цар Борис-1 Покръстител. Накрая самият баща сваля от трона Расате и му избожда очите. На негово място слага Симеон Велики. РАСАТЕ, брат на Симеон е един ДЪРЖАВЕН ПРЕСТЪПНИК И ПРЕДАТЕЛ.

Браво на Расате ! Истински български националист, който не вее чужди знамена на 3ти март !

Той не вее руско знаме, вместо него е готов да развее турското с полумесеца. Който не ще да развява руското, той развява турското знаме. Щом си против Русия, значи си за Турция. И то не просто за Турция, а за Османска империя-2 А що ще рече псевдонима му Расате? Дооколкото си спомням Расате беше езичник и богохулник. Решил да сложи прът в колелото на държавната политика на баща си цар Борис-първи. Когато Борис покръства българите, сетне идва Расате. А накрая Борис го сваля от трона и му избожда очите. И идва ЗЛАТНИЯТ ВЕК НА СИМЕОН ВЕЛИКИ. Но РАСАТЕ тогавашния е на практика един ПРЕДАТЕЛ и държавен изменник. ЗАЩО точно на него се е нарекъл политикът Расате?

то няма да останат интервюта на поитици в българските медии, щото всички сте на хранилка при този или онзи, а често и при няколко.

Да внесе също така в Народното събрание и Законопроект за окончателно ПРЕМАХВАНЕ НА ДЕПУТАТСКИЯ ИМУНИТЕТ на всички депутати и кандидати за депутати. Така тази престъпна пастмина която е яхнала Българския народ вече 33 години ще може да бъде СЪДЕНА за кражбите и престъпленията които е извършила.

Расате може с някой думи да е попрекалил ,но основно беше прав. По-емоционален е, това е причината.

Познаваш ли НЕЕМОЦИОНАЛЕН УБИЕЦ?!

ПОКАЗАТЕЛНО Е името, което си е избрал Боян. РАСАТЕ! РАСАТЕ Е ЕДИН НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ И ВЕРООТСТЪПНИК ОТ СРЕДНОВЕКОВИЕТО. Син на княз/цар Борис-1 Покръстител. Накрая самият баща сваля от трона Расате и му избожда очите. На негово място слага Симеон Велики. РАСАТЕ, брат на Симеон е един ДЪРЖАВЕН ПРЕСТЪПНИК И ПРЕДАТЕЛ.

Всъщност, може да дават думата и на македонисти у нас - все пак е алтернативно мнение, горе-долу като путинизма.

Много пъти по телевизията са пускали изявления на Стево Пендаровки и премиера им. Ти на ушите си ли седя? Когато ги даваха?

Той да вземе да бие шута на Волгин. Или ако толкова държи на него, да отпусне и предаване за някой реален нацист/фашист/расист/антисемит, който да дава и друга/алтернативна гледна точка. Може и едно предаване за ислямски фундаменталисти да направят.

Не можеш да го обвиниш, че не дава и друга гледна точка. Цялата минала година вървеше поредица за репресирани по времето на соца. Разни хора разказваха какво са преживели. Като опозиционери на предишното комунистическо управление. Така че той дава думата на всички, но толерантно. Без излишни крясъци и скандали, както направиха някои в предизборното студио.

И каква е връзката/алтернативността на пропутинизъм(антизападничество) с репресирани при комунизма? Защо изобщо темата Русия-Запад трябва да е заложена в БНР на ниво предаване? Тя вече е минало.

Абе прав е. На държавната телевизия й натрапиха такива глупави ангажименти депутатите и политиците изобщо. Ама глупави хора-глупави правила с които той ще-не ще трябва да се съобразява. Виждаме, че така се обърква и блокира цялата дейност на телевизията заради изборите. Прав е за езика на омразата. разни лумпени насъскват едни българи срещу други от тиви екрана. Все едно са саверномакедонци.

Поредната ДС-мършичка от времето на прехода........

Чакай бре Кошлук, нека първо да се избере 49-то събрание, да се конституира, да почне да работи и да видим ще го бъде ли тоя път редовното правителство или пак някои ще квичат, че Радев управлявал в парламентарната република. Пък после предлагай какво да се махне!