Йорданов: Става тревожно натрупване на тежки престъпления

„Става тревожно натрупване на тежки престъпления. Трябва категорично да се вземат мерки".

Обратно в новината

Коментари - Йорданов: Става тревожно натрупване на тежки престъпления | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мимето

голема работа! А 2-та милиона утрепани българи от европата, а? европата трепе по 200 българи на ден! ама нали не са бизнесмени - това не се вижда!

На снимката ! Аман от такива ''демократи'' , като Мими .

Бързат да си насмогнат, че идат гости от чужбина, да не се кецат пред тях да не стават излагации. Така са ги помолили "отгоре" - отдето им осигуряват чадъра.

Е те такива като този мими, който бяха министри, да се чуди човек как ги избират, не си мръднаха пръста когато бяха на власт, ама сега знаят всичко и дават ли дават акъл.

Мими е адвокат , на ДЯВОЛА ! Неговата ''гордост'' е , ЧЕ КОГАТО Е БИЛ МИНИСТЪР НА МВР , ''НИКОГА НЕ СЕ БИЛ ПОДПИСВАЛ ЗА КАКВОТО И ДА БИЛО ''... Е , какво е работил тогава ?

Найо Тицин , Мими Йорданов , Йоско Сърчаджиев , Бисеров , Ментата , Пеевски , Костов /Иван/, ...и много подобни боклуци на прехода.

този боклук в какво си качество се изказва?!

адвокат на мвр.

Айде сега кажи и ЗАЩО става и ЗАЩО досега не са взети мерки от нито една политическа помия?! Защото полит помиярите са най-големите престъпници и са в мръсната игра,заедно с мевере шеэфове, висши прокурори ит.н.

А бе пич...ТЕ са ИЗПЪЛНИТЕЛНА ВЛАСТ....ДРУГ им определя правилата,учи им децата,и очаква от тях ПРАВИЛНО ПОВЕДЕНИЕ....И ТЕ го дават/поведението./.

ChatGPT

Обикновено това се нарича чистка и си подготвя терена

къде е тръгнал Емануил Йорданов с този букет от рози?

Какво има да чакаме да се разследва??? Има два неоспорими факта: 1. Гръмнатия капут е мутра. 2. ГЕРБ са искали да го направят депутат. Предполагам, че е гръмнат заради "бизнеса" си, но това изобщо не променя факта, че управляващата партия в България е раково, мафиотска формация. Тъжна работа.

как слагате етикет баш на човека, победил мутрите на Пеевски на търг, не мога да рАзбера.

Да не се окаже че убиецът на това престъпление Е съден и обявен и обявен за национално издирване преди 10 години и оттогава му се губи средата

ами толкова патешки мозък имат милиционерите които са наследници на бивши милиционери,толкова могат

Здравейте драги ДЕБИЛИ,спите ли?!?И тихичко,щото европредседатели сме и да не изложиме правителството пред еврогеьовете моля...

При Демократизма е така.

сега следва и Румен тъпото...

май не е само в наказателния кодекс ами и в отношенията между хората...

Единствената мярка е връщането на СМЪРТНОТО НАКАЗАНИЕ!!!

Sm3hurk0

да не би да искате България да се обезлюди по-бързо от прогнозите на НАП ?

Само е днес : Разстреляха бизнесмена Петър Христов в София. Заловиха българка с микробус, пълен с бежанци. Гранична полиция търси труп на мъж в Дунав. ...................... Няма какво да коментирам.

дрОгаре...и се оплачете на клепоухият тъпак!

Този, който оправя международното положение ли? Много е зает, за да се разправя с някакви си дреболии.

Изпълзя и министър Мими да дава акъл! След невероятното включване на брат Галев трети, който се чувства ограничен от неработещите фонтани пред НДК, сега чакаме само мнението на екс министър Нонев. Ако и това не помогне ще пуснем 'тежката артилерия' в лицето на Начев, който ще даде интервю с две манекенки на всеки крак!

Sm3hurk0

Един от свестните министри... Забрани на полицията да спира коли , които не са направили нарушение с цел да се пресече рекета.... ...и тогава полицаите почнаха да спират коли с репликата: Стори ми се, че ... минахте на червено :))))))

Корнелий

О да! И после казваха - искаш ли да ти завра тая наредба ХхХхХ. Славни времена!

За умрелите или хубаво или нищо!

Своите, какъвто е и Петър, е натрупал много негативи, възползвайки се от властта на герб, от което са пострадали други бизнесмени. Виждайки, че няма независимо правосъдие, са решили да въздадат такова. Така че според мен е поръчка. Сега издирваните и неоткрити, ще станат с един повече.

Заглавия от рода: 3 МИЛИОНА ЛЕВА ЕВРОПАРИ ЗА ЧЕШМИ. НИ ВОДА, НИ ЧЕШМА! ЗДРАВЕЙ, ЕВРОПРЕДСЕДАТЕЛСТВО! Кога забравихте и стадионите "100 баби в Горно и Долно Уйно" и т.н.. Или, че вече и асфалта по Дондуков е с дупки, веднага след ремонта на ремонта..

Най добре ще е след всяко убийство да убиват и по един платен драскач и мир ще настане.

"Количествените натрупвания на тежки престъпления, водят до качествени промени в генетичния състав на лошия мат'риал"... - самоунищожават се дебилите от герб със сбъркани гени...!!! :::))) Ха, ха, ха... :::))) Дааа...!!!

Темата за ЕВРОПРЕЦЕДАТЕЛСТВУВАНЕТО НИ изчезна по медиите... Ни вопъл, ни стон за предстоящото откриване.. Гостите, които евентуално ще се престрашат да дойдат.

Тъпото и гуменката също мълчат като затъкнати гъзове се едно че не съществуват...ХАХАХХАХАХАХАХА

Мимито и то се обади. То горкото държи първенството за най слаб и безгласен министер на интериора.

Много си тъп. Този човек е с капацитет, който няма нито един от вътрешните министри през последните 27 години.

посмали малко.

ХАХАХАХАХАХАХАХАХ

един много ,много лесен въпрос за едни много,много умни хора-знаете ли кой финансира бг мафията ?

Еврогейовете! Кой друг?

"Става тревожно".......... Божееее, тоя чак сега ли разбра , че стана тревожно в България? Защо не разбра още когато ци*ане отпрепха сума старците по села ? Когата отрепаха човека на Герб е вече стана тревожно. Бах му ма.........

"Бунтар по призвание" с "топки", скрил се и "протестиращ" зад екрана на компютъра. хаа..ха...ха.... Това е българската биомаса. Бунтари и патриоти на думи. Плюете по хомосексуалистите, но трябва да вземете пример от тях как се защитават граждански права. Май, че точно това ви вади очите!

Това реплика към потребител "Бунтар по призвание" от 13.38 часа.

Господин Трите Удивителни, Не ме познавате, за да знаете кой съм и какво отношение имам към хомосексуалистите... Напротив, тъжно ми е, защото манталитета на българина още е в 19-ти век. Бие знаете ли примерно за безбройните имена на гении, които са били хомоьексуалисти. Без тях, науката, историята и изкуството щяха да имат много празни страници... Нямам друг избор в момента, затова съм зад екрана на лаптопа ми. А Вие господине преди да си позолявате да говорите така, разберете логиката и правилата на аргумента. Те са разработват още от вреемето на Аристотел. Ако имате нужда от помощ, намерете я, но ме допускайте празнословия, когато се говори за сериозни проблеми. Другото са гревки в логиката и аргументираното мислене.

пък и ти! По никого не плюем. Подиграваме се, само в кръга на шегичките.

Ха ха ха!!!Леле леле и леле мале,бре!!!Ха ха ха!!!Тая година-2018 бре,почна с МАСОВО УБИЙСТВО,бре!!!А представяте ли си бре-КАК ЩЕ ЗАВЪРШИ,бре!!???Щото аз андроида знам,ама едва ли ще се навия да ви кажа,бре!!!Щото не е за хора края на същата,бре!!!Леле леле и леле мале,бре!!!!!

Къде са Ви топките, господа и колко време ще Ви отнеме да ги търсите? Всеки втори българин е бил жертва на престъпление от криминален характер, а полицията и политиците сладко спят. Демокрацията е не само приказки от хиляда и една нощ. Тя е и отговорност, голяма и тежка отговорност... Моят народ не заслужа такова отношение. Крайно време е да се събудите, и ако нямате топки, намерете такива, които ги имат.

Нещо тегаво започна тази година.

Той като министър направи доста за процъфтяването на престъпността и срастването и с управляващите. Сега анализира продукта на собствените си действия.

Този е аматьор... но на прилика го докарва:))))

не съм Баба Ванга ! не знам ,как ще протече бг европредседателство ,но знам ,че ще ни е последно председателство в нещо и някъде си .

рано е още да се коментира, нека минат 100-200 години, тогава вече никой няма да си спомня

Добрата новина е ,че намаляват, а лошата е, че не свършват... В България цари мафиотски манталитет.В затвора отиват само малките, дребни риби. Нито един от главните герои от последните години не е зад решетките, дори за един ден...Липсата на съдебна система води до саморазправи -"когато няма закон, аз съм закона"...

Как да съди този съд,само им погледни разледванията................

На съда вълната му пречи!

оооо,Мими се обади,тоя жив ли е още,тъкмо бяхме забравили за него

ББ е спец, в кухнята е на с-мата. Да не допуска стари мутри, знаем им мурафетите, огладняха и искат цапцарап хахаха

опит. И той едно време провеждаше масови акции срещу организираната престъпност. Правеха хайки, маскирани командоси спираха наред джипове и върдаляха тия дето са се возели вътре по асфалта. После отчитаха "спад" на престъпността. Важното е публиката да е доволна.