ЕМА разреши ваксината на "Модерна" за деца от 12 до 17 години

Препаратът е тестван сред 3 732 деца, а най-честите нежелани реакции са като при възрастните

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чекай си бог,или оня къде дуа.Църквата официално мълчи,замислена у божието дело.Исторически винаги угодни на властта.А народа си чака оня къде дуа да сложи подреди всичко на местото си.Колко са били прави комунистите.

Убийството е грях. Бог съди за греховете и за всичко.

Канада е с най-високо ниво на ваксинации от напредналите държави, включително и сред 12-17 годишни. Гледайте там и си водете записки. А наесен в България ще е ужасно тъжно. Повтарям УЖАСНО ТЪЖНО. ЗАПОМНЕТЕ МИ ДУМИТЕ!

Няма лошо да публикувате решенията на ЕМА. Ама давайте всичко, което е решила агенцията за ваксините. Напр. това: В чeтвъртък Eврoпeйcкaтa aгeнция пo лeкaрcтвaтa (ЕMА) публикувa изявлeниe, в кoeтo cъoбщaвa, чe cиндрoмът нa Гилeн-Бaрe (GBS) щe бъдe включeн в cпиcъкa c рeдки cтрaнични eфeкти нa вaкcинaтa "Янceн" cрeщу Соvid-19, прoизвeдeнa oт "Джoнcън и Джoнcън" (Jоhnsоn & Jоhnsоn, или J&J). Рeшeниeтo e взeтo, cлeд кaтo кoмиcиятa пo бeзoпacнocт нa ЕMА рaзглeдa 108 cлучaя нa cиндрoмa нa Гилeн-Бaрe oт 30 юни нacaм, oт oбщo 21 милиoнa души пo cвeтa, пoлучили eднoдoзoвaтa вaкcинa нa "Джoнcън и Джoнcън". GBS e нeврoлoгичнo рaзcтрoйcтвo, кoeтo при тeжки cлучaи мoжe дa прoгрecирa дo пaрaлизa, нo пoвeчeтo пaциeнти ce възcтaнoвявaт нaпълнo oт нeгo. Oт cлучaитe нa GBS, cвързaни c вaкcинaтa "Янceн", e cъoбщeнo caмo зa eдин c фaтaлeн крaй. ЕMА oтнoвo пoдчeртa, чe пoлзитe oт вaкcинирaнeтo вce oщe нaдвишaвaт риcкoвeтe. Прeдупрeждeниeтo зa GBS cъщo тaкa щe бъдe включeнo и при рeдкитe cтрaнични eфeкти нa вaкcинaтa Vаxzеvriа нa "AcтрaЗeнeкa" (АstrаZеnеса). Нe e oткритa oбaчe връзкa мeжду пoявaтa нa тoзи cиндрoм и вaкcинитe Соmirnаty и Spikеvаx, рaзрaбoтeни cъoтвeтнo oт кoмпaниитe Pfizеr/BiоNTесh и Mоdеrnа.

Един от 21 милиона дали пък не е бил дефектен нещо по принцип? Пък и ясно си е казано че с вируса рискувате повече.

ТОЧНО ТЕЗИ ПФАЙЗЕР И МОДЕРНА СА ДОРИ ОЩЕ ПО-ОПАСНИ ЩОТО ПРОМЕНЯТ ИЗЦЯЛО ЧОВЕШКОТО ДНК!!!!

Аз пак да попитам: -Какво постигате, като ваксинирате децата??? Нали ваксинираните, могат да са преносители и затова носим намордници!?!? Значи ваксинирайки децата, които не боледуват, получаваме ваксинирани преносители!!!!!! Като ваксинираме млади и здрави хора, които така или иначе прекарвата заболяването леко. кАКВО постигаме? - Ваксинирани преносители!!!! Затова носим намордници!!!! Да попитам не ли е правилно да се ваксинират рисковите групи и индивиди по желание и животът да си потече нормално!!!

Здравето не е целта, очевидно!

казал че децата са вместо или преди рисковите групи или работещите с тях? В друга статия в момента пише че в Швеция са ваксинирани вече 90% от рисковите групи. Само тук сме в хаос. В нормалните държави се действа по план и методично.

тук защо нямаме система, където да се броят пострадалите от ваксините? това е престъпление

препоръчват, нищо, че наночастиците се пръсват по цялото тяло, нищо ще децата развиват миокардит и перикардит, голямо лоби, голямо нещо.

"...повръщане и повишена температура. Тези ефекти обикновено са леки или умерени и се подобряват в рамките на няколко дни след ваксинацията." А рисковете от дългосрочни проблеми и увреждания? Всички ваксини имат такива. Защо не са споменати и не се обсъждат?

Най добрата ваксина е Спутник. в Сан Марино са ваксинирани с нея и нямат нито един болен в болница. Вече развиват ваксинационен туризъм. Имат туристи от цял свят желаещи да се ваксинират със Спутник. Направо ми се повдига от политиците, които си играят с човешки животи, само за да пълнят гушите на най богатите фармацевтични компании. Дайте избор на хората бе изроди. Цялата информация я има в нета, вече не може да лъжете безразборно.

Ей, не се натроли, жалък троле!

Не съм трол, но за мен е удоволствие да пиша истини, разбира се ако някой му харесва това което пиша, и иска да ми плаща, на драго сърце ще приема , но лъжи няма да пиша и за милион.

А бебетата _кога?

1. Тези РНК ваксини, се оспорва че легално са ваксини и не отговарят на критериите за такива. Което от своя страна би направило много проблеми за тях; 2. Тези РНК ваксини не се препоръчват на алергични. И в Плевен имаше например починал доктор, часове след втора ваксина на Пфайзер; 3. Нови ваксини не се слагат на бременни и искащи деца. При оформяне на плода, играещи си с гените неща, са изключителен риск. Дори при съвременни се получават мутации. Да не говорим за едно време с лекарство за бременни, дето унищожавало разни гени, накрая 20-30 хиляди деца като пораснат ставали с по например 15см дълги ръце; 4. Поради горното не се препоръчва и на деца нови ваксини, макар с възрастта човек да се влияе по-малко.

Ваксата е новата херца

Вече няма пречка за ваксинация на "големите" ученици. Това се гласи на европейско ниво. Не ги ли е срам обаче да тестват отровите си върху групи, които не могат да се защитят? Защо ли питам.

Дарвин.. в крайна сметка всичко е естествен подбор.. който сам не мисли, чака фон ден Лайден да мисли за него/нея.